Jedini on nema adekvatnu zamjenu u ekipi, tj. nema pravu konkurenciju na svojoj poziciji. U slučaju povrede ne daj Bože, vjerovatno bio opet uletio Stanić na ispomoć, ali u suštini izgleda da je Stanić prebačen u ofanzivu, i da tu sada pravi konkurenciju prvotimcima.pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam ko je zamjena za Kvesu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Na klupi su igrači, koje nisam ni ja, a ni @Blagoje Bratić uvrstili u startnih jedanaest. Pa zar ne vidiš da sam u postu naveo kompletnu rezervnu postavu. Malo zahebancije radi, a @ Blagoje Bratić po njegovom mišljenju prvi tim.THC je napisao/la:kako ćeš bolan nijemu na klupu, čovjeka koji je odigrao svaku utakmicu u ovoj sezoni, koji je bio jedan od boljih u odbrani a u vatru guraš neiskusnog zolotića...avlami97 je napisao/la:Na klupu: Bukvića, Vasilića, Nijemu, E. Čolića i ova dva nova juniora.
Zaključak je da imamo zaista jaku ekipu, čim se ljudi koji navijaju za Želju izgube pri pogledu na sastav, a kako li tek suparnički navijači gledaju na ove sastave.

Ja sam postavio trenutno najlošiji sastav (rezervni tim), a i taj tim bi mogao da se bori za titulu u ovoj ligi i uz "rezerve" koje sam naveo, a ti ih citirao.
Jednostavno rečeno, mnogo smo jaki. Međutim to treba pokazati na terenu i od prvog kola krenutu ka cilju zvanom titula.
Sa ovom pričom oko sastava sam krenuo, da bih malo relaksirao temu i da se više fokusiramo ekipi i nastavku prvenstva. Na kraju krajeva prekosutra je izvlačenje KUPa, a onda i u pohod na duplu majstore.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
To legendo i sa drugim timom ih dobijamoavlami97 je napisao/la:Protiv Širokog izvesti slijedeći sastav:Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da su nasi momci spremni da sa prvim zracima sunca pobjede Siroki B. i da lagano krene "plavo proljece".
------------------------------ Karić--------------------
G. Marković----Kerla------ Ćutuk-----------Stanić
-----------------Stančeski--------Zolotić------------
Selimović---------------Jamak------------Smajić
------------------------Ramić----------------------

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
SUTRA U 11:00 NASTAVAK ČIŠČENJA JUGA I SVIH PRILAZA KAO I DIJELA IZA ZAPADNE TRIBINE
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
od širokog bi ipak zijanili. sa sarajevom bare bare 

Vjeruj mi da bi ovaj sastav rahat mogao pobjediti Široki na Grbavici. Sa iskusnim Karićem na golu Kerlom na stoperu. Markovićem i Stanićen na bekovima, a znamo da Široki neće biti toliko ofanzivan. Koji klub u vezi ne bi poželio Stančeskog, mladog Zolotića, iskusne Vernesa Selimovića, Nermina Jamaka i Sulejmana Smajića, te u špici mladog Mirsada Ramića.ChWilla je napisao/la:od širokog bi ipak zijanili. sa sarajevom bare bare
Ako zaškripi, tu su Vasilić, Nijema Elvir Čolić...., na golu Bukvić....
Hipotetski, najviše bi borbenost, navijači i sreća odigrali odlučujuću ulogu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ne bih išao do tih granica.
1-0 sa najjačim sastavom i prepuna šaka brade. samo polako.
1-0 sa najjačim sastavom i prepuna šaka brade. samo polako.
Zeljeznicar vs Siroki. B
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
- Kontakt:
Kako sam pokis'o na ovoj 09.08.2009., pamtit cu je cijelog zivota, fasovo sam upalu pluća tad. Volio bi da se ponovi rezultat iz te utakmice
1-0 Mešanović, nek sad bude Adil slični su 

je li ravno ovo? je li ravno?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kad se sjetim u kakvom smo mi nezgodnom trenutku otišli u Široki u prvom kolu, onaj debakl u Izraelu, teško i dugo putovanje, igračima moral ravana nuli i izgubimo zbog sebičnosti Višće još gol primimo i u posljednjim sekundama. Mišljenja sam da Široki nema šta tražiti na Grbavici iako su oni uvijek dobro igrati protiv nas u Dolini, ali sigurniji sam u pobjedu više nego ikad.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kad procitam ovakve ceste rasprave na nasoj temi smrkne mi se al opet kontam bar nismo tolika telad da nam vlada jednoumlje kao kod troprstasa ciji forum nekad posjetim sa gadjenjem 

kako je vrijedolo pokisnut na onom jugu da bi je vidio kako ulazi
jedna od meni najdrazih utakmica 

cuj sto se tebe tice e jesi pametan cudo jedno :ugeek:Senad_tm87 je napisao/la:Sto se mene tice jug se uopste nemora cisititi, u vecini utakmica nije bilo preko 5000 gledalaca tako da svi mozemo stati na sjever, oni sto dolaze stalno imaju polugodisnje i godisnje karte, a ovi sto dolaze na derbije neka se bore za tih nekoliko ulaznica sto je viska
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
-
- Kontakt:
Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Bekric I Zeba su dva najbolja amf a Adilovic najbolji ss sta trebamo ocekivat.....vise od trineroazzuro je napisao/la:Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
to ga se i ja plasim... siroki je ekipa protiv kojeg imamo negativni skor... i treba se veoma ozbiljno pripremiti za tu utakmicu... nadam se iskreno da cemo uzeti dva razlike... mada ce biti veoma tesko...neroazzuro je napisao/la:Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ne treba potcjenjivati gosk, a ne siroki. ja se nadam bilo kakvoj pobjedi samo da budemo bolji u medjusobnom omjeruneroazzuro je napisao/la:Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
za nedaj boze
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Halo FM2012 šta lupetaš ba, pamet u glavu i oprezno ući u tekmu, samo tako do tri boda.TM87doboj je napisao/la:Bekric I Zeba su dva najbolja amf a Adilovic najbolji ss sta trebamo ocekivat.....vise od trineroazzuro je napisao/la:Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.