Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

nanek

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nanek » 04 mar 2012, 23:01

Mogo je CR zabit jos 2 komada al nema veze :)
Zao mi je ovog espanjola majke finu ekipu imaju da hoce se plasirat u LP bas bi volio :) A i svi znamo da oni za nas uvijek navijaju a i od pocetka se vidi da su dosli vec predani :)

A KAKA VECERAS FENOMENALAN!

ETO ZNACI KAKAAAAAA MAJSTOORRR!

A PIPI JE SAD ODCEPIO!
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 04 mar 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2012, 23:07

Jao majstoraaaaaaaaaaaaaa :!: :!: :!:

Koja golčina :o

Evo i Morata će u igru, Pipita out .
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 04 mar 2012, 23:16

Kaka igra jako dobro, trči, vraća se, dodaje, pokušava stalno, trudi se, očigledno je da se nivo njegove igre diže, što je za svaku pohvalu, osjeti se da je čovjek kvaliteta od igrača. :)
Ali s obzirom koje su pare uložene u njega, u transfer i plate, vrijeme mu je bilo da se aktivira. :mrgreen:

Espanyol djeluje skroz nezainteresirano. :lol:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 04 mar 2012, 23:23

sve bajno i krasno,hvala momcima za divno vece 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 mar 2012, 23:24

first je napisao/la:Kaka igra jako dobro, trči, vraća se, dodaje, pokušava stalno, trudi se, očigledno je da se nivo njegove igre diže, što je za svaku pohvalu, osjeti se da je čovjek kvaliteta od igrača. :)
Ali s obzirom koje su pare uložene u njega, u transfer i plate, vrijeme mu je bilo da se aktivira. :mrgreen:

Espanyol djeluje skroz nezainteresirano. :lol:
U dvije tekme primili devet golova i iskazali veliku borbenost. :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 mar 2012, 23:33

Kruna krunu mije :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 04 mar 2012, 23:42

A dobro, mozda je samo Real fenomenalan ove sezone, mozda je do toga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 04 mar 2012, 23:43

Otkako je Pochettino na klupi Espanyola, gol razlika izmedju Reala i Espanyola je 21-0. To ne znaci da je ovaj los trener, nego samo onako, zanimljiv statisticki podatak :D
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 04 mar 2012, 23:50

Barca sljedeće kolo gostuje u Santanderu kojem itekako trebaju bodovi, a real gostuje u Sevilji (Betisu) koji je popravio svoju formu, tako da se može očekivati kiks jedne od ove dvije ekipe, naravno nadamo se Barcelonin, mada i 3 za 3 ne bi bilo loše.
Vjerovatno će se i odmarati neki igrači za LP, mada opet Real vjerovatno ima najjaču klupu na svijetu tako da ni to neće biti neki problem ...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 mar 2012, 23:55

Dobra igra veceras i sigurno je bilo sansi da bude jos koji go minimalno 2 gola ali dobro je i ovako.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 05 mar 2012, 00:15

Genghis je napisao/la:Barca sljedeće kolo gostuje u Santanderu kojem itekako trebaju bodovi, a real gostuje u Sevilji (Betisu) koji je popravio svoju formu, tako da se može očekivati kiks jedne od ove dvije ekipe, naravno nadamo se Barcelonin, mada i 3 za 3 ne bi bilo loše.
Vjerovatno će se i odmarati neki igrači za LP, mada opet Real vjerovatno ima najjaču klupu na svijetu tako da ni to neće biti neki problem ...
:? a ti si navijac Reala ili samo fan Mourinha :?:

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 mar 2012, 00:22

Fan Mourinha, tako da trenutno navijam za uspjehe Reala, jer bi volio da Mourinho bude najuspješniji trener svih vremena, a za to su potrebni trofeji. Međutim, uvijek sam poštovao Real kao vjerovatno najveći tim na svijetu, a od igrača su mi dragi Di Maria (još dok je igrao za Benficu) i Higuain, tako da su se neke stvari poklopile :D

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 05 mar 2012, 00:25

Genghis je napisao/la:Fan Mourinha, tako da trenutno navijam za uspjehe Reala, jer bi volio da Mourinho bude najuspješniji trener svih vremena, a za to su potrebni trofeji. Međutim, uvijek sam poštovao Real kao vjerovatno najveći tim na svijetu, a od igrača su mi dragi Di Maria (još dok je igrao za Benficu) i Higuain, tako da su se neke stvari poklopile :D
Fino je to vidjeti i cuti :mrgreen: evo jedna slika tvog idola dok je bio prevodioc i vodonoša igracima u Blaugrani

slika

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 mar 2012, 00:30

A sve je to meni poznato druže, vjeruj mi nemam ja ništa protiv Barcelone, i to je jedan evropski gigant, vjerovatno najjača ekipa trenutna, ali eto kad Mourinho sa malo slabijim Realom (pa eto čak i da su jednaki kao Barcelona po igračkom sastavu) napravi 10 bodova razlike, to ipak govori nešto u njegovu korist. Ja inače dosta utakmica (Bundesliga, EPL, Serie A, pa i ostatak La Lige) gledam bez obzira što za te timove ne navijam (dobro, neke simpatišem), tako da nisam ti ja od onih što prate fudbal da bi se prepucavali i vrijeđali po čitav dan na forumu, nego jednostavno uživam da vidim dobru utakmicu ili dobar potez ;)

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 05 mar 2012, 00:32

Genghis je napisao/la:A sve je to meni poznato druže, vjeruj mi nemam ja ništa protiv Barcelone, i to je jedan evropski gigant, vjerovatno najjača ekipa trenutna, ali eto kad Mourinho sa malo slabijim Realom (pa eto čak i da su jednaki kao Barcelona po igračkom sastavu) napravi 10 bodova razlike, to ipak govori nešto u njegovu korist. Ja inače dosta utakmica (Bundesliga, EPL, Serie A, pa i ostatak La Lige) gledam bez obzira što za te timove ne navijam (dobro, neke simpatišem), tako da nisam ti ja od onih što prate fudbal da bi se prepucavali i vrijeđali po čitav dan na forumu, nego jednostavno uživam da vidim dobru utakmicu ili dobar potez ;)
Pošteno brate ;)

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 05 mar 2012, 01:00

tech je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Fan Mourinha, tako da trenutno navijam za uspjehe Reala, jer bi volio da Mourinho bude najuspješniji trener svih vremena, a za to su potrebni trofeji. Međutim, uvijek sam poštovao Real kao vjerovatno najveći tim na svijetu, a od igrača su mi dragi Di Maria (još dok je igrao za Benficu) i Higuain, tako da su se neke stvari poklopile :D
Fino je to vidjeti i cuti :mrgreen: evo jedna slika tvog idola dok je bio prevodioc i vodonoša igracima u Blaugrani

slika
Kakve veze ima sto je 1534342 godina bio prevodioc u barsi, uostalom na ovoj slici Mourinho kulira, boli ga za vodom :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 mar 2012, 04:12

Genghis je napisao/la:A sve je to meni poznato druže, vjeruj mi nemam ja ništa protiv Barcelone, i to je jedan evropski gigant, vjerovatno najjača ekipa trenutna, ali eto kad Mourinho sa malo slabijim Realom (pa eto čak i da su jednaki kao Barcelona po igračkom sastavu) napravi 10 bodova razlike, to ipak govori nešto u njegovu korist. Ja inače dosta utakmica (Bundesliga, EPL, Serie A, pa i ostatak La Lige) gledam bez obzira što za te timove ne navijam (dobro, neke simpatišem), tako da nisam ti ja od onih što prate fudbal da bi se prepucavali i vrijeđali po čitav dan na forumu, nego jednostavno uživam da vidim dobru utakmicu ili dobar potez ;)
Amin brate! da je vise navijaca kao ti na ovom forumu, bilo bi nam puno bolje.

Neki ovdje vise navijaju protiv nekog tima, nego za svoj tim.
Postovanje treba zaraditi.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 mar 2012, 09:26

Napokon Kaka i Ozil igraju odlično zajedno (mislim traje to već duže vrijeme ali sad je to već esktra nivo), Khedira isto odlično igra, vidi se da da je pun samopouzdanja, Carvalho zabrinjavajuće loš, nesiguran, Ramos standardno dobar. Mislim da ni prolaz u 1/4 finale ne bi trebao biti problem ako ovako nastavimo.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 05 mar 2012, 09:30

sve OK, samo 10 bodova zahvaljujući sudijama ;)
kad on može osporavati kako su drugi osvajali trofeje, ne vidim sada razlog što ne bi i mi njegove ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 05 mar 2012, 10:00

" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.