ne mogu da vjerujem da se vi levati koji govorite da je sehic najgori da culum ne valja da nismo igrali, da smo se valjali nazivate navijacima!! Sehic jeste kriv za go izletio do pola pa se nije vratio, al ti je u prvom poluvremenu spasio 2 gola, u dugom je 20 min igrao povrijeden pjanic se zagrijavao ako vi "navijaci" niste primjetili. Dalje ako igrac nije dao go il nije imao sansu ne znaci da nije dobar. Culumovo nije da ima sanse nego da loptu daje napadacima ili bekricu serdarevicu, pa onda da oni imaju sanse, culum je zadnji vezni ne spic. Onaj konj sto je dao go je culumu skocio za vrat a sudija "nije" vidio, tako da culim NIJE mogao skocit ko sto vi pricate. Vecina vas ne zna da je sudija koji je ponistio go slaviji primio batine na poluvremenu.. Pricate za popovica.. Prvo igrao je sam u napadu a slavija sa 4 u odbrani, dosao prije 7 dana u zelju i ocekujete da zabije 3 komada. Onda govorite za velez. Igra veleza je svi u napad ubaci loptu u sesnest pa sta uđe. I to protiv ovih saban ekipa prva malo jaca utakmica protiv pitara efikasni velez se nije nesto naigrao ako sam ja dobro primjetio. ekipa se ne pravi za mjesec taj se nije rodio koji je to uradio. Pricate da smo katastrofa jer smo uzeli bod slaviji na njihovom terenu, a igrali smo na blatu, sudija je bio katastrofa, stadionom se ori srbija srbija.... Mogu tek da zamislim sta bi bilo da smo na grbavici izgubili od nekoga 3:1 ko liverpul od aston vile. Svi pricate hocemo postenu ligu ne moze se uzet na gostovanju itd. Ustvari ono sto vecina vas hoce jeste da npr zeljo dobija sve na grbavici ako ne moze sam da mu sudija pomogne, a na strani da nas opet sudija pogura. Kad izgubimo bod, tri kuci svi kazu joj katastrofa ekipe, zeljo na sta si spao, amare j..em ti majku.... Kad na gostovanju ne uzmemo bod(ove) onda je prica jooj sudije onaj bekric baletan, seha ne zna, amar ne zna, niko nista ne zna. Ako vi znate sto niste otisli na konkurs za predsjednika, bili izasbrani pa doveli wengera, fabregasa, ibrahimovica, sigurno bi bili efikasniji!!!
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼