FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 04 mar 2012, 20:53

pintol_TM87 je napisao/la:Nesto kontam ko je zamjena za Kvesu?
Jedini on nema adekvatnu zamjenu u ekipi, tj. nema pravu konkurenciju na svojoj poziciji. U slučaju povrede ne daj Bože, vjerovatno bio opet uletio Stanić na ispomoć, ali u suštini izgleda da je Stanić prebačen u ofanzivu, i da tu sada pravi konkurenciju prvotimcima.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 mar 2012, 20:57

THC je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Na klupu: Bukvića, Vasilića, Nijemu, E. Čolića i ova dva nova juniora.
kako ćeš bolan nijemu na klupu, čovjeka koji je odigrao svaku utakmicu u ovoj sezoni, koji je bio jedan od boljih u odbrani a u vatru guraš neiskusnog zolotića...
Na klupi su igrači, koje nisam ni ja, a ni @Blagoje Bratić uvrstili u startnih jedanaest. Pa zar ne vidiš da sam u postu naveo kompletnu rezervnu postavu. Malo zahebancije radi, a @ Blagoje Bratić po njegovom mišljenju prvi tim.

Zaključak je da imamo zaista jaku ekipu, čim se ljudi koji navijaju za Želju izgube pri pogledu na sastav, a kako li tek suparnički navijači gledaju na ove sastave. :roll:

Ja sam postavio trenutno najlošiji sastav (rezervni tim), a i taj tim bi mogao da se bori za titulu u ovoj ligi i uz "rezerve" koje sam naveo, a ti ih citirao.

Jednostavno rečeno, mnogo smo jaki. Međutim to treba pokazati na terenu i od prvog kola krenutu ka cilju zvanom titula.

Sa ovom pričom oko sastava sam krenuo, da bih malo relaksirao temu i da se više fokusiramo ekipi i nastavku prvenstva. Na kraju krajeva prekosutra je izvlačenje KUPa, a onda i u pohod na duplu majstore.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 04 mar 2012, 20:58

avlami97 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da su nasi momci spremni da sa prvim zracima sunca pobjede Siroki B. i da lagano krene "plavo proljece".
Protiv Širokog izvesti slijedeći sastav:

------------------------------ Karić--------------------

G. Marković----Kerla------ Ćutuk-----------Stanić

-----------------Stančeski--------Zolotić------------

Selimović---------------Jamak------------Smajić

------------------------Ramić----------------------
To legendo i sa drugim timom ih dobijamo :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 mar 2012, 21:07

SUTRA U 11:00 NASTAVAK ČIŠČENJA JUGA I SVIH PRILAZA KAO I DIJELA IZA ZAPADNE TRIBINE
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 mar 2012, 21:11

od širokog bi ipak zijanili. sa sarajevom bare bare :mrgreen:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 04 mar 2012, 21:28

ChWilla je napisao/la:od širokog bi ipak zijanili. sa sarajevom bare bare :mrgreen:
Vjeruj mi da bi ovaj sastav rahat mogao pobjediti Široki na Grbavici. Sa iskusnim Karićem na golu Kerlom na stoperu. Markovićem i Stanićen na bekovima, a znamo da Široki neće biti toliko ofanzivan. Koji klub u vezi ne bi poželio Stančeskog, mladog Zolotića, iskusne Vernesa Selimovića, Nermina Jamaka i Sulejmana Smajića, te u špici mladog Mirsada Ramića.

Ako zaškripi, tu su Vasilić, Nijema Elvir Čolić...., na golu Bukvić....

Hipotetski, najviše bi borbenost, navijači i sreća odigrali odlučujuću ulogu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 04 mar 2012, 21:40

ne bih išao do tih granica.

1-0 sa najjačim sastavom i prepuna šaka brade. samo polako.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 04 mar 2012, 21:47

Željezničar - Široki brijeg 4 : 1 (Bekrić, Zeba, Selimović 2x )
Potpis!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 04 mar 2012, 22:14

Zeljeznicar vs Siroki. B

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube] :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 04 mar 2012, 22:46

Kako sam pokis'o na ovoj 09.08.2009., pamtit cu je cijelog zivota, fasovo sam upalu pluća tad. Volio bi da se ponovi rezultat iz te utakmice :D 1-0 Mešanović, nek sad bude Adil slični su :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 22:49

Kad se sjetim u kakvom smo mi nezgodnom trenutku otišli u Široki u prvom kolu, onaj debakl u Izraelu, teško i dugo putovanje, igračima moral ravana nuli i izgubimo zbog sebičnosti Višće još gol primimo i u posljednjim sekundama. Mišljenja sam da Široki nema šta tražiti na Grbavici iako su oni uvijek dobro igrati protiv nas u Dolini, ali sigurniji sam u pobjedu više nego ikad.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 04 mar 2012, 23:48

kad procitam ovakve ceste rasprave na nasoj temi smrkne mi se al opet kontam bar nismo tolika telad da nam vlada jednoumlje kao kod troprstasa ciji forum nekad posjetim sa gadjenjem :mrgreen:

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 04 mar 2012, 23:51

kako je vrijedolo pokisnut na onom jugu da bi je vidio kako ulazi :D jedna od meni najdrazih utakmica 8-)

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 05 mar 2012, 00:52

Senad_tm87 je napisao/la:Sto se mene tice jug se uopste nemora cisititi, u vecini utakmica nije bilo preko 5000 gledalaca tako da svi mozemo stati na sjever, oni sto dolaze stalno imaju polugodisnje i godisnje karte, a ovi sto dolaze na derbije neka se bore za tih nekoliko ulaznica sto je viska 8-)
cuj sto se tebe tice e jesi pametan cudo jedno :ugeek:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 05 mar 2012, 00:53

Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 05 mar 2012, 00:58

neroazzuro je napisao/la:Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
Bekric I Zeba su dva najbolja amf a Adilovic najbolji ss sta trebamo ocekivat.....vise od tri
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 mar 2012, 01:00

neroazzuro je napisao/la:Nemojte potcjenjivat Siroki! To se redovno obija o glavu.
to ga se i ja plasim... siroki je ekipa protiv kojeg imamo negativni skor... i treba se veoma ozbiljno pripremiti za tu utakmicu... nadam se iskreno da cemo uzeti dva razlike... mada ce biti veoma tesko...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 05 mar 2012, 01:23

ne treba potcjenjivati gosk, a ne siroki. ja se nadam bilo kakvoj pobjedi samo da budemo bolji u medjusobnom omjeru

za nedaj boze
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 05 mar 2012, 02:54

TM87doboj je napisao/la:
Bekric I Zeba su dva najbolja amf a Adilovic najbolji ss sta trebamo ocekivat.....vise od tri
Halo FM2012 šta lupetaš ba, pamet u glavu i oprezno ući u tekmu, samo tako do tri boda.
Nama je Željo svetinja jedina.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 05 mar 2012, 07:59

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.