hahahaha....koji debil...vise zaradjivati vodeci neki klub u dijaspori...
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Koliko ti je godina ? Budi iskren.Jack_Daniels je napisao/la:Pa to je isto sto kazem da su DZeko i Ibisevic meni bolji od Ibrahimovica..Koje koristi ja imam od njega? Nikakve, nicemu ne doprinosi da promovise nas nogomet ili da eventualno pogmogne nasem nogometu..Stoga nemamo nikakve koristi od njega...Stone Island je napisao/la:E ovo je fkt.Jack_Daniels je napisao/la:Meni su i Ciro i SLiskovic i Muzurovic bolji od Ivice Osima, Bazdarevica, Vahe, Susica i slicnih..![]()
![]()
Tako isto ni od Ivice Osima i nabrojanih....
Nećemo ti zamjeriti ako si U-17
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Debil ti otac orangutan koji te napravi takvogLIvada je napisao/la:hahahaha....koji debil...vise zaradjivati vodeci neki klub u dijaspori...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
e drug da ja tebi nesto kazem...Osim, Vaha, Mesa, Susic i ostale legende su vise doprinijele promociji Bosne i Hercegovine nego ova trojica nabrojanih...mada su meni svi osim cire OK..Jack_Daniels je napisao/la:Meni su i Ciro i Sliskovic i Muzurovic bolji od Ivice Osima, Bazdarevica, Vahe, Susica i slicnih a objasnit cu i zasto..
Cak mi je Ciro po svemu najbolji trener do sada...Cijenim isto Kodru i Bolica, i kao ljude i kao strucnjake, mada se u trenerskom poslu ne mogu mjeriti sa Cirom jer ipak, iskustvo je iskustvo, u svakom poslu a narocito u ovom trenerskom...
No ova garintura me strasno nervira sto se stalno spominje: Ivica Osim, Vaha, Bazdarevic, Susic...Sta su oni uradili za BH nogomet? U cemu su nam pomogli?
OK, nece da dodju na celo reprezentacije dok su ovakve okolnosti..Ali koje? Sto su p... i samo sute..Sto ne izidju na TV i kazu u cemu je problem..Sto ne kazu, ja sam voljan doci da radim i zivim u Sa i vodim reprezentaciju pod tim i tim uslovima, pa cemo mi znati sta je to sto ne stima u nasem nogometu...No svi oni mlate lovu po dijaspori i samo sute...
Ja imam osjecaj da je samo kolicina novca u pitanju, njima te cifre sto mogu zaraditi vodeci reprezentaciu nista ne znace...**** reprezentaciju kad mogu 10 puta vise zaradjivati vodeci neki klub u dijaspori...Sve dok neko od njih ne izidje na TV i javno progovori o problemima, za mene vrijedi da je sve u parama....
vjerovatno svi znaju da je selektor Obale Slonovace, Bosanac Vaha...a za ove ostale tesko...
a sto se tice para i vodjenja reprezntacije...drug moj nezivi se od have, vec i pare trebaju...sta ti ocekujes da ce neko dzabe raditi, samo zato sto je Bosanac, daj sta si smjesan jebote...
ja ti garantujem da se ovo sve ocisti u savezu da bi svi poletili, Vaha bi dao ostavku na mjesu selektora OS samo da bude neki 5 trener reprezntacije....
a sad za sad jedna od glavnih smetnji je ciro blazevic...pa evo BHF je presto sa bakljadom samo zbog njega...eto propad jos 1-2 godine bezveze...ovice se nakupiti para za to vrijeme...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ma uredu je ....ti kad izvan granica ides u dijasporu...haha...IZJAVA GODINE....Jack_Daniels je napisao/la:Debil ti otac orangutan koji te napravi takvogLIvada je napisao/la:hahahaha....koji debil...vise zaradjivati vodeci neki klub u dijaspori...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Ma dijete neko,ne treba se puno s njim raspravljati.Za njega ima nade,opametit će se kad tad...mene više brinu ovi stari domuzi koji brane Ćiru !
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 01 sep 2009, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
,,Bitno,,je da su daleko,dalekoooo od saveza i repke.
I onda se onako kao usput jave da nesto izjave.
Dok je takvog odnosa prema nasem fudbalu.
Vazda ce biti i Regoja i Uslji i ilji i Ciri.
I onda se onako kao usput jave da nesto izjave.
Dok je takvog odnosa prema nasem fudbalu.
Vazda ce biti i Regoja i Uslji i ilji i Ciri.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Od postanka fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević je najbolji trener koji je vodio ovu reprezentaciju...Čovjek je do sad napravio što ni jedan drugi trener nije uradio a bilo je "stručnjaka" na klupi BiH pa opet nikakvi rezultati...

Ja licemjernijeg i dvolicnog pisanja ne vidjeh vec odavno.Kao prvo napisao od have se ne zivi i da se ovo ocisti svi bi strucnjaci poletili.Gdje su sad ti strucnjaci cekaju da se ocisti terenZELJO DO GROBA je napisao/la:e drug da ja tebi nesto kazem...Osim, Vaha, Mesa, Susic i ostale legende su vise doprinijele promociji Bosne i Hercegovine nego ova trojica nabrojanih...mada su meni svi osim cire OK..Jack_Daniels je napisao/la:Meni su i Ciro i Sliskovic i Muzurovic bolji od Ivice Osima, Bazdarevica, Vahe, Susica i slicnih a objasnit cu i zasto..
Cak mi je Ciro po svemu najbolji trener do sada...Cijenim isto Kodru i Bolica, i kao ljude i kao strucnjake, mada se u trenerskom poslu ne mogu mjeriti sa Cirom jer ipak, iskustvo je iskustvo, u svakom poslu a narocito u ovom trenerskom...
No ova garintura me strasno nervira sto se stalno spominje: Ivica Osim, Vaha, Bazdarevic, Susic...Sta su oni uradili za BH nogomet? U cemu su nam pomogli?
OK, nece da dodju na celo reprezentacije dok su ovakve okolnosti..Ali koje? Sto su p... i samo sute..Sto ne izidju na TV i kazu u cemu je problem..Sto ne kazu, ja sam voljan doci da radim i zivim u Sa i vodim reprezentaciju pod tim i tim uslovima, pa cemo mi znati sta je to sto ne stima u nasem nogometu...No svi oni mlate lovu po dijaspori i samo sute...
Ja imam osjecaj da je samo kolicina novca u pitanju, njima te cifre sto mogu zaraditi vodeci reprezentaciu nista ne znace...**** reprezentaciju kad mogu 10 puta vise zaradjivati vodeci neki klub u dijaspori...Sve dok neko od njih ne izidje na TV i javno progovori o problemima, za mene vrijedi da je sve u parama....
vjerovatno svi znaju da je selektor Obale Slonovace, Bosanac Vaha...a za ove ostale tesko...
a sto se tice para i vodjenja reprezntacije...drug moj nezivi se od have, vec i pare trebaju...sta ti ocekujes da ce neko dzabe raditi, samo zato sto je Bosanac, daj sta si smjesan jebote...
ja ti garantujem da se ovo sve ocisti u savezu da bi svi poletili, Vaha bi dao ostavku na mjesu selektora OS samo da bude neki 5 trener reprezntacije....
a sad za sad jedna od glavnih smetnji je ciro blazevic...pa evo BHF je presto sa bakljadom samo zbog njega...eto propad jos 1-2 godine bezveze...ovice se nakupiti para za to vrijeme...

A baklje samo jacaju savez i okolo saveza.Pravi krivci se sakriju i primaju redovnu platu a upere prstom u navijace.Jos pogotovo sto im robija moze glave doci zbog baklji.Zbog koga zbog ovi koji kukaju da se od have ne zivi.Pa ako nije zaradio do sad nece ni od sad.
Jedino korov sam od sebe nikne.Ostalo nema sanse.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
@hariship
kad se ceiro makne sa selektorske pozicije vjerovatno ce i oni doci...zasto bi dosli,..da pokusaju oporavit fudbal,, a vecina navijaca u drzavi to nezeli (oni koji podrzavaju ciru)...eno Mesa Bazdarevic reko nesto protiv cire i odma ga proglasili drzavnim neprijateljem...i sto bi to oni nesto pokusavali, kad oni koji najvise trebaju (navijaci) nece...odnosno vecina navijaca ko ti i takvi koji podrzavaju ono ****...
e kako baklje pomazu savezu...haj mi to malo ppjasni...ja mislim suprotno...evo...BHF baci baklje, iz saveza dobiju po dzpu i manje njima...nikako to nije njima od neke pomoci...
kad se ceiro makne sa selektorske pozicije vjerovatno ce i oni doci...zasto bi dosli,..da pokusaju oporavit fudbal,, a vecina navijaca u drzavi to nezeli (oni koji podrzavaju ciru)...eno Mesa Bazdarevic reko nesto protiv cire i odma ga proglasili drzavnim neprijateljem...i sto bi to oni nesto pokusavali, kad oni koji najvise trebaju (navijaci) nece...odnosno vecina navijaca ko ti i takvi koji podrzavaju ono ****...
e kako baklje pomazu savezu...haj mi to malo ppjasni...ja mislim suprotno...evo...BHF baci baklje, iz saveza dobiju po dzpu i manje njima...nikako to nije njima od neke pomoci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Jesili ti toliko naivan li se pravis.Kojem dzepu,kazne ne idu iz njihovog dzepa kao prvo a redovne plate dobijaju prije nego sve i jedan politicar.Pa ti vidi koga udara po dzepu.
A za Bazdarevica kad rece pobunio se jel to ono kad je izjavio da bi rado trenirao i Hajduka i Dinama kao i Hrvatsku repku ali Zelju i premier ligase isto tako ni repku ni za zivu glavu :roll:Proguglaj pa ces naci svog pulena i njegovu izjavu
A za Bazdarevica kad rece pobunio se jel to ono kad je izjavio da bi rado trenirao i Hajduka i Dinama kao i Hrvatsku repku ali Zelju i premier ligase isto tako ni repku ni za zivu glavu :roll:Proguglaj pa ces naci svog pulena i njegovu izjavu

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 sep 2009, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
halo peta kolona ti si ba jedan pravi parazit
volio bi te vidjeti ..........
Pogledaj u ogledaloalemao je napisao/la:halo peta kolona ti si ba jedan pravi parazit

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa normalno da ne ide iz njihovog dzepa direktno...al kad ih FIFA/UEFA kazne onda je njima manje za krasti, a kad ih ne kazni onda je njima vise...logicno, pa nisi glup da nemozes ovo shvatiti...pa jednom bi im trebalo dosaditi dzaba sjedenje u njihovim foteljama...odnosno za platu...harishp je napisao/la:Jesili ti toliko naivan li se pravis.Kojem dzepu,kazne ne idu iz njihovog dzepa kao prvo a redovne plate dobijaju prije nego sve i jedan politicar.Pa ti vidi koga udara po dzepu.
a Mesa je reko kako ciro nije za reprezentacije i odma ga proglasili drzvanim izdajnikom...a ja garantujem da bi Mesa doso da bude trener da nema ove gamadi...
a dok su oni nista...sto mu treba mrlja u karijeri kao sto ce je Kodro imati dok je ziv...bezveze...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ama pa trener golmana u repci dolazi na svoj trosak iz P.M tojest Kine.A igraci cestito nemogu ni dzeparac dobiti jer kako ti rece od have se ne zivi.Dok su ovi u savezu zasticeni ko bjeli medvjedi i svi putni troskovi idu na racun saveza sto se njih tice,ali samo njih.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa normalno da ne ide iz njihovog dzepa direktno...al kad ih FIFA/UEFA kazne onda je njima manje za krasti, a kad ih ne kazni onda je njima vise...logicno, pa nisi glup da nemozes ovo shvatiti...pa jednom bi im trebalo dosaditi dzaba sjedenje u njihovim foteljama...odnosno za platu...harishp je napisao/la:Jesili ti toliko naivan li se pravis.Kojem dzepu,kazne ne idu iz njihovog dzepa kao prvo a redovne plate dobijaju prije nego sve i jedan politicar.Pa ti vidi koga udara po dzepu.
a Mesa je reko kako ciro nije za reprezentacije i odma ga proglasili drzvanim izdajnikom...a ja garantujem da bi Mesa doso da bude trener da nema ove gamadi...
a dok su oni nista...sto mu treba mrlja u karijeri kao sto ce je Kodro imati dok je ziv...bezveze...
P.S Jos jednom ti kazem PROGUGLAJ za izjavu Mese pa onda vidi zasto je napadnut.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
hajd ako ti nije mrsko nadji mi to bas da vidim...a ja znam da je na hayatu kod onog kretena bio u negativnim potezima ove sedmice upravo zbog izjave o ciri koju sam gore napiso...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Kad smo vec kod te teme,
koliko je tih nasih proslavljenih selektora se odazvalo onoj manifestaciji na Kosevu koju su ogranizovali Kodro i Bolic. Ja iskreno ne znam, no zelim odgovor....
Ivica osim, mehmed bazdarevic, safet susic, vahid halihodzic, faruk hadzibegic........
Ko je se od ovih nabrojanih odazvao na tu i vise nego himanitarnu akciju??
koliko je tih nasih proslavljenih selektora se odazvalo onoj manifestaciji na Kosevu koju su ogranizovali Kodro i Bolic. Ja iskreno ne znam, no zelim odgovor....
Ivica osim, mehmed bazdarevic, safet susic, vahid halihodzic, faruk hadzibegic........
Ko je se od ovih nabrojanih odazvao na tu i vise nego himanitarnu akciju??
ZELJO,ZELJO DO GROBA je napisao/la:hajd ako ti nije mrsko nadji mi to bas da vidim...a ja znam da je na hayatu kod onog kretena bio u negativnim potezima ove sedmice upravo zbog izjave o ciri koju sam gore napiso...
meni si cini da si rekao da imas oko dvadesetak godina.
Sta ti radis, sta si po zanimanju kad tako bistro razmisljas??
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ko bi rekao da cemo ja i Harishp, biti na istoj straniZELJO DO GROBA je napisao/la:@hariship

Zeljo
Na ovo u vezi baklji cu se samo nasmijati

Da te pitam samo ovo boldirano. Jesi li ti bash toliko naivan da vjerujes u te mahalske price.
Ko ce bola to doci da oporavi savez.
I ja samo isto navijac Zelje kao i ti, pa me to stvarno iznenadjuje od tebe.
Bazdarevic ce ga oporavit

Lako je srat o nekom patriotizmu iz Francuske. Tamo ima osiguranu egzistenciju, i **** se njega bola za BiH.
Sjeti se samo rahmetli Katane, covjeka koji je bio veliki patriota, koji je spakovao kofere i vratio se u BiH, i kako su mu se zahvalili....

Jel vama jasno da je Savez taj koji postavlja selektora, a da stranke postavljaju duznosnike u savezu.
I doce njima jedan Bazdarevic, kojeg veoma cijenim kao igraca,i dirigovat njima kako da se radi

Vrlo lako bi se on tu uklopio s njima, i postao najbolji prijatelj Uslje i Ilje, jer para vrti gdje burgija ne moze.
Ajd ne budite ludi, nego budite zadovoljni gdje se sada nalazimo u svijetu fudbala, a gdje smo se nalazili posljednjih 20 godina i uzivajte.
I jos nesto ovim sto 20 godina nisu dosli u BiH, osim za vrijeme utakmice.
Njima je sav problem u zivotu NSBIH. Kad treba voditi rat protiv saveza oni su tu ( I ja sam za to da se gamad istjera, al mi smo tu nemocni), a kad se organizuju nekakve demonstracije u BiH, protiv ovih lopova na vlasti i ovog troglavog predsjednistva, nigdje ih. Jel mislite da ih zaboli nesto za to nas.
Jedina stvar u zivotu im je da mogu reci poslije utakmice reprezentacije, ako nasi pobjede kako su oni ponosni Bosanci, a ako kojim slucajem izgube, da se po-se-ru po svemu sto je bosansko-hercegovacko.
Neko ce se sloziti sa mnom sto se ovoga tice, a neko sigurno nece, ali jedno je istina, da je to je surova realnost zivota u BiH.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti sa ovim postom og Nekog_iz_mase !
Svaka cast..Pametnom je dovoljno da ovo procita i sve ce mu biti jasno....
Svaka cast..Pametnom je dovoljno da ovo procita i sve ce mu biti jasno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.