Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Soni
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 20:33

Nije problem osvjezit ce Soni pamcenje:

[youtube][/youtube]

2:51
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 04 mar 2012, 20:38

Kaže Giaccherini i pokaza ono radovanje Luca Tonija. :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 04 mar 2012, 20:38

Soni je napisao/la:Nije problem osvjezit ce Soni pamcenje:

[youtube][/youtube]

2:51
kaze Conte " ja ja to je Serie C, ja ja" Conte my man, nista mu ne zamjerim sem forsiranja italijanskog polovnog fudbalskog otpada al hajd mlad je Conte trener.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 20:41

Možda mu i jeste bilo drago jer je Conte ranije pretrpio mnogo brojne kritike od strane novinara zbog toga što forsira Giaccherinija i ovaj gol je doašo u pravo vrijeme da ušutka te novinare.

Giaccherini je svaki minut ove sezone odigrao konkretno i za njegove mogućnosti na sasvim zadovoljavajućem nivou.
Soni je napisao/la:Kakve koristi imamo od Giancerinija u odbrani ? Pa stavi ga pred mene i ja cu ga preskocit s loptom, a uopste nemam veliki odraz. Nije vala ni da ima tehniku kojom to nadoknadjuje u napadu.
Giaccherini svaku utakmicu pretrči po 11 km, to je od glavnih razloga što igra. Elia ili Krasić toliko pretrče za 2 utakmice.
JuveSissoko je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Igrači poput Elie nikad nisu prolazili u Juventusu niti će prolaziti barem dok je Conte u klubu, u Juventusu igraju igrači tipa "svi za jednog jedan za sve" a Elia nikad nije bio takav igrač niti će ikad biti.
ako nisu prolazili okay, nego sto ga onda kupise i dadose 9 miliona, kao da Marotta i Conte nisu znali o kakvoj vrsti igraca se radi.
Napisao sam @Soniju, kad su odlučili da ga dovedu drugačije su ga zamišljali i Conte se vjerovanto razočarao u njega, a znamo da je on došao u posljednji čas kad su ostali transferi propali.

Elia je flop igrač. Ni prvi ni posljednji koji nije uspio u Juventusu. Mislim da mu bezveze pridodajemo ovoliko pažnje pažnje, ali eto...

Da je sinoć sudija isključio Dramea kad je morao, sad bi o drugim stvarima pričali. :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 04 mar 2012, 20:46

A stalno se spominje ta defanziva, nije problem opet cu ponoviti mislite da Hazard, Gotze, Robben znaju igrati tu defanzivu zbog koje ova dvojca ispastaju, koga mislimo dovoditi ako su nam ti kriteriji za krila.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 04 mar 2012, 20:49

Glupost je napisao/la:A stalno se spominje ta defanziva, nije problem opet cu ponoviti mislite da Hazard, Gotze, Robben znaju igrati tu defanzivu zbog koje ova dvojca ispastaju, koga mislimo dovoditi ako su nam ti kriteriji za krila.
Upravo.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 20:51

Zar ti misliš da će Juve pokušati uopšte da dovede nekog od tih igrača? Da Marotta da 40 miliona za Gotzea ili Hazarda!? Da da 30 miliona za igrača koji je svako mjesec dana van terena!? No way, Pedro, što bi Del Trotter rekao. :mrgreen:
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 20:52

Obracas paznju na nebitno. Cinjenica je da ne mogu svi igraci u ekipi biti dobri u defanzivi, a ove igrace bi Juve objerucke prihvatio, u tome je stvar.
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 20:55

Ja govorim onako kako jeste, Marotta nikad neće dati 40 miliona za bilo kojeg igrača. Maskimalan iznos koji će on izdvojiti je 25 miliona.

Ako kad Hazard, Gotze ili Robben dođu u Juve, onda ću pričati o tome kakvi bi oni bili u defanzivi i kako bi se snašli u Conteovoj taktici.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 21:02

Ja bih rekao da se trenutno Conte boji poraza i da je to presudno, jer ne smije da baci sve karte u napad. Dok igramo sa krilima koja moraju biti dobra u defanzivi u potpunoj dominaciji na terenu nagledat cemo se mi ovih X-eva. Zanima me postavka protiv Bologne, po meni utakmica koja je prekretnica sezone, jer se nakon dugo vremena dovodimo u situaciju da nam je i 3. blizu, a i da nemamo bodovne prednosti nad Milanom.
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 21:09

Igrao je ovih par utakmica na to da ne izgubi, a ne da pobjedi, ali sad kad je vidio da nema više zezancije i da se mora početi pobjeđivati morat će da zaigra otvorenije i na pobjedu. Vrag je odnio šalu. Ova utakmica je kao taj džoker u rukavu kojeg moramo iskoristiti i pobjediti tu utakmicu. Bez kalkulacija.

Bologna je dobila večeras i pobjegla iz opasne zone, protiv nas bi mogli igrati malo opuštenije i zato će nam možda biti lakše.
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 21:11

Necemo mi vidjeti do kraja sezone da se neko opusti protiv nas. Samo nam pobjeda igra, mora se ostati u borbi za skudeto. (Kao i protiv Chieva) :twisted:
Zadnja izmjena: Soni, dana/u 04 mar 2012, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ale Del Piero aleee

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 mar 2012, 21:11

Ako dobijemo Bolognu u srijedu nece se ni Elia nit Krasic spomenuti, i Conte ce biti Legenda ;)

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 04 mar 2012, 21:13

SoloJuve26 je napisao/la:Ako dobijemo Bolognu u srijedu nece se ni Elia nit Krasic spomenuti, i Conte ce biti Legenda ;)
Pa i sad je legenda, a bez obzira na tu utakmicu izostanak ove dvojice nije opravdan. I dok smo pobjedjivali spominjali smo ih
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 21:15

SoloJuve26 je napisao/la:Ako dobijemo Bolognu u srijedu nece se ni Elia nit Krasic spomenuti, i Conte ce biti Legenda ;)
Tako bi bilo i da smo sinoć dobili. :mrgreen:

Ove kritike koje su upučene Conteu za sinoć su opravdane jer je pogriješio, ima i on pravo na grešku, ali daleko od toga da bi Elia i Krasić riješili sve naše probleme svojim ulaskom.

Zato i jedva čekam tekmu u srijedu, da dobijemo aBd i da bude malo vedrija atmosfera na ovoj temi. :mrgreen:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 mar 2012, 21:15

Soni je napisao/la:
Pa i sad je legenda, a bez obzira na tu utakmicu izostanak ove dvojice nije opravdan. I dok smo pobjedjivali spominjali smo ih

moguce da su, al mislim da ipak Conte najbolje zna sto oni neigraju.. Mene sada samo zanima da mi zasiguramo mjesto za LS i mozda uz malo srece da se borimo za Scoudetto do kraja. Jer moramo biti realni, bit ce tesko osvojiti ligu .

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 mar 2012, 21:18

Bianconeri1988 je napisao/la:
Tako bi bilo i da smo sinoć dobili. :mrgreen:

Ove kritike koje su upučene Conteu za sinoć su opravdane jer je pogriješio, ima i on pravo na grešku, ali daleko od toga da bi Elia i Krasić riješili sve naše probleme svojim ulaskom.

Zato i jedva čekam tekmu u srijedu, da dobijemo aBd i da bude malo vedrija atmosfera na ovoj temi. :mrgreen:

Ma mislim da bi s tom dvojicom ipak bili na +-0 ... Mi smo sve dobro igrali do Atalante poslije toga je se moralo praviti promjene radi povreda i kartona. Jbg svaka ekipa mora imati neki pad forme pa evo izgleda i nas je stiglo. Al mislim da cemo se polako vratiti u onoj formi sto smo imali iz pocetka, Vidal se sada odmorio i ima da drzi sredinu a takodjer vrijedi za Barzaglia i Chiellinija koji ce se valjda odmoriti..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 mar 2012, 21:23

Ako je istina da Juventus planira dovesti Dzeku,Robena i Aly Sissoka onda se Juve sprema na veliki povratak,cak se spominje i Hazard,hm...znaci 3 od ova 4 igraca ako dodju Juventus ce biti jaci 50%,samim tim u narednoj sezoni bi mogli napraviti velike stvari! mislim da ce City pustiti Dzeku za 25 miliona eura,ali pitanje je da li se Dzeki napusta Engleska liga jer mnogi spominju da ce Dzeko u Arsenal a RVP u City...on bi se u Italiji nadavao golova,to je jasno,vidjet cemo na ljeto sta ce biti...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 04 mar 2012, 21:24

Ovaj motta jel on samo na posudi ili smo ga prodali?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 04 mar 2012, 21:30

SoloJuve26 je napisao/la:Ovaj motta jel on samo na posudi ili smo ga prodali?
Posuđen je samo i to besplatno, ja mislim. :mrgreen:
bosnas_ je napisao/la:Ako je istina da Juventus planira dovesti Dzeku,Robena i Aly Sissoka onda se Juve sprema na veliki povratak,cak se spominje i Hazard,hm...znaci 3 od ova 4 igraca ako dodju Juventus ce biti jaci 50%,samim tim u narednoj sezoni bi mogli napraviti velike stvari! mislim da ce City pustiti Dzeku za 25 miliona eura,ali pitanje je da li se Dzeki napusta Engleska liga jer mnogi spominju da ce Dzeko u Arsenal a RVP u City...on bi se u Italiji nadavao golova,to je jasno,vidjet cemo na ljeto sta ce biti...
Bit će na ljeto svega, doći će igračine koje nam trebaju, samo je pitanje ko!? Fazon je samo da se obezbjedi Liga šampiona, ovaj sinoćnji remi nam je malo poremetio planove, ali pobjedom u zaostaloj utakmici protiv Bologne možemo to sve nadoknaditi.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.