RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 mar 2012, 17:21

Merzić je bitan igrač. Kako se on oporavlja sad? Jeli bolji i malo?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

stampy

Post Postao/la stampy » 04 mar 2012, 18:05

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 04 mar 2012, 19:08

[youtube][/youtube]
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

dalton
Kontakt:

Post Postao/la dalton » 04 mar 2012, 19:28

Izvini brato moj ako sam te nanervirao... nisam nigdje tvrdio da je Demic igračina samo sam rekao da imam informaciju da se vratio... je li stvarno, vidjet ćemo sutra... samo prije mjesec dana smo kukali što je otišao... možda nije igračina ali je zabio na BB protiv komšinica u istorijskoj pobjedi... i to je nešto... ko ga je zaveo da napusti klub iako su mu i tada prihvatili sve uslove ne znam, ali mi uopšte nije mrsko što se vratio... ti se ne moraš složiti s time, ali to je moje mišljenje... vidiš meni je žao i Zolja, ali ne mogu ništa promjeniti, to je bio njegov izbor kao i kod Rikija...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 mar 2012, 19:38

riki dogovorio do ljeta uz mogucnost produzetka
uparavo potvrdjena vijest od igraca veleza

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 mar 2012, 19:41

stampy je napisao/la:U meču za treće mesto na turniru, Velež je pobedio Zrinjski sa 1:0.
slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 04 mar 2012, 19:50

VELEZDOGROBA je napisao/la:riki dogovorio do ljeta uz mogucnost produzetka
uparavo potvrdjena vijest od igraca veleza
U nas prelazni rok ko Dinastija... :D :D :D :D
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 04 mar 2012, 20:24

kad svi ovi igraci koji su dosli udju u neku optimalnu formu i malo se uigraju mislim da potencijalno imamo jacu ekipu nego sto smo imali na u prvoj polusezoni...napominjem potencijalno jacu...sve zavisi od njih samih i od same atmosfere u ekipi kao i oko ekipe a kroz to i na njihovu motivaciju...

sto se ovih prica oko potpisivanja demica tice...ispade (bar eto po pricama) da nakon sto je izradio Velez (nedolazak na press i navodne izjave da ce samo u slucaju inostranog angazmana otici iz veleza i da nece ni u jedan od klubova u PL), eto sad covjek izradi i Slobodu...interesantno..al eto vidjet cemo :) bar nikad nije dosadno :)

u svakom slucaju...

FORZA VELEZ

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 mar 2012, 20:53

Navikli smo na nezgodne padove tako da i razumijem oprez kod raje. Ne treba napadati svakoga ko iznosi po koju kritiku, ipak smo se dosta puta opekli. Ova ekipa ima dobar potencijal ali ko se jednom opeko i u jogurt puše.
Who dares, wins !

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 04 mar 2012, 22:37

jesuli pripremili crveni tepih za demicov povratak? :roll:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 mar 2012, 23:03

nonda_83 je napisao/la:i navodne izjave da ce samo u slucaju inostranog angazmana otici iz veleza i da nece ni u jedan od klubova u PL)
mozda momak nije znao da je i Tuzla u BiH :D :D
Rodjeni_BRato je napisao/la:jesuli pripremili crveni tepih za demicov povratak? :roll:
pa nece valjda zeleni??
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 04 mar 2012, 23:05

Rodjeni_BRato je napisao/la:jesuli pripremili crveni tepih za demicov povratak? :roll:
Nema on pojma , na treninzima i prijateljskim utakmicama samo usporavao akcije, ocito je htio da narusi atmosferu u klubu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 mar 2012, 23:06

Mi se s nama samo igramo, igramo, igramoo :lol:
Support Velez, It's logical! ★

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 04 mar 2012, 23:14

Iako je tokom zimskog prelaznog roka najavljen kao zvučno pojačanje Slobode, Demić u proljetnom dijelu sezone neće nositi dres tuzlanskog tima. Razloge zbog kojih je odlučio "podići sidro", otkrio je u razgovoru za bportal.ba.

- Prije svega moram reći da sam odbio Velež prije dolaska u Slobodu, imao sam finansijski primamljivu ponudu za nastavak saradnje, ali nisam želio potpisati ugovor jer sam već sve dogovorio sa trenerom Vojvodićem koji je u razgovoru sa mnom bio dosta korektan. Međutim, drugačija situacija je bila po dolasku u Tuzlu. Nisam tražio nerealne uslove i neke cifre, a niti sam ih dobio. Pristao sam da ostanem tu do kraja sezone i da igram za platu, dogovoreno je da dobijem jednu platu unaprijed. Ipak, oko 20 dana koliko sam bio u Tuzli, slušao sam samo razna obećanja, ali plate nije bilo. Nisam više želio trošiti svoj novac, kaže Demić za bportal.ba.

U međuvremenu je Demić ponovo dobio poziv da se vrati u Velež.

- Zvao me trener Mirza Varešanović, ponudio mi je dobre uslove da se vratim, ali nisam želio ispasti varalica. Ostao sam tu i čekao da vidim hoće li se šta promijeniti. Međutim, svaki dan je bio isti, tako da sam vidio "koliko je sati". Odlučio sam se vratiti u Velež i ne želim da me neko shvati pogrešno. Slobodi želim sve najbolje u nastavku sezone, to je veliki klub i nadam se da će na proljeće ostvarivati bolje rezultate. Također, želim i da organizacija u klubu bude bolja jer je očito da je u krizi, nadam se da će ovakvih stvari biti što manje u budućnosti, kazao je Demić.

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 04 mar 2012, 23:19

**** majku ciganluka. :lol:

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 04 mar 2012, 23:23

VELEZDOGROBA je napisao/la:Iako je tokom zimskog prelaznog roka najavljen kao zvučno pojačanje Slobode, Demić u proljetnom dijelu sezone neće nositi dres tuzlanskog tima. Razloge zbog kojih je odlučio "podići sidro", otkrio je u razgovoru za bportal.ba.

- Prije svega moram reći da sam odbio Velež prije dolaska u Slobodu, imao sam finansijski primamljivu ponudu za nastavak saradnje, ali nisam želio potpisati ugovor jer sam već sve dogovorio sa trenerom Vojvodićem koji je u razgovoru sa mnom bio dosta korektan. Međutim, drugačija situacija je bila po dolasku u Tuzlu. Nisam tražio nerealne uslove i neke cifre, a niti sam ih dobio. Pristao sam da ostanem tu do kraja sezone i da igram za platu, dogovoreno je da dobijem jednu platu unaprijed. Ipak, oko 20 dana koliko sam bio u Tuzli, slušao sam samo razna obećanja, ali plate nije bilo. Nisam više želio trošiti svoj novac, kaže Demić za bportal.ba.

- Zvao me trener Mirza Varešanović, ponudio mi je dobre uslove da se vratim, ali nisam želio ispasti varalica. Ostao sam tu i čekao da vidim hoće li se šta promijeniti. Međutim, svaki dan je bio isti, tako da sam vidio "koliko je sati". Odlučio sam se vratiti u Velež i ne želim da me neko shvati pogrešno. Slobodi želim sve najbolje u nastavku sezone, to je veliki klub i nadam se da će na proljeće ostvarivati bolje rezultate. Također, želim i da organizacija u klubu bude bolja jer je očito da je u krizi, nadam se da će ovakvih stvari biti što manje u budućnosti, kazao je Demić.
Jest, jest tako je.. samo sto je dobio oko 2000KM na ruke i osigurana mu bila plata od 1000KM... picka obicna !
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2012, 23:27

Ovo jeb'o lud zbunjenog' :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 mar 2012, 00:25

VELEZDOGROBA je napisao/la:Iako je tokom zimskog prelaznog roka najavljen kao zvučno pojačanje Slobode, Demić u proljetnom dijelu sezone neće nositi dres tuzlanskog tima. Razloge zbog kojih je odlučio "podići sidro", otkrio je u razgovoru za bportal.ba.

laze ko pas....smrad smrdljivi...i to ne zato sto se vratio dole...nego sto je ljudska slina
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 mar 2012, 01:25

Tuzlaci, nemate se razloga sekirati. Nije ni nama ovde bas drago cuti ovakve stvari. Demic je Velezu slagao i sportskog direktora svetog kluba okaljao dva put javno. Prvi put kad je rekao da nije nista usmeno dogovorio - a jeste dogovorio da ako ne ode u inostranstvo vraca se u Velez. A drugi put kad ga je par dana nakon tog prvog ispada taj isti sportski direktor pozvao Demica da izglade nesuglasice i da dodje na press konferenciju Veleza i ovaj mu rekao da ce doci, i nije se pojavio.

Velezova web stranica u medjuvremenu najavila Demica da ce doci na press konferenciju i kad se nije pojavio, Velagic osto ko popisan. A zasto? E sad, ja neznam kakav je odnos izmedju njih dvojice. Jeli Demicu nesto Velagic uradio ili obratno - ali ne volim kad igrac Veleza nema postovanja prema mom klubu. Jer sta god da Demic misli o njemu, Velagic predstavlja Velez i ponizavanje njega tako javno jeste ponizavanje kluba (sve dok Mrkva obavlja tu poziciju).

Tako da mi nije drago da takav igrac koji je ponizio Velez ponizava bilo koga drugog - u ovom slucaju Slobodu. I jos mi je manje drago da se tek tako otvorenih ruku prihvati nazad - da je Xavi a ne Demic.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 mar 2012, 03:51

Neka se goni u racku i on i svako ko misli da se moze igrati sa Crvenim dresom.

F
U
J :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.