nermin varupadzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .

Moderator/ica: GracanicaAA
nermin varupadzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
Imas ga na slici u duelu sa Husićem, fkt ne znam ko je .slogauskoplje je napisao/la:nermin varupadzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
Brazilac Cassio Horta Magalhaesdzenan01 je napisao/la:Imas ga na slici u duelu sa Husićem, fkt ne znam ko je .slogauskoplje je napisao/la:nermin varupadzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
to su uglavnom igraci koji su dosli na probudzenan01 je napisao/la: Druga utakmica, druga priča. Kod vas ušli neki amateri, veze nemaju . I tako, nadam se da ćete izboriti opstanak
koji je taj?travnik je napisao/la:Prijateljski susret Travnik Iskra 4-0
Strijelci : 1:0 Batovanja (22), 2:0 N.Varupa (63), 3:0 Redžepi (75),4:0 Mišić (77)
Batovanja = Cassiao brazilacslogauskoplje je napisao/la:koji je taj?travnik je napisao/la:Prijateljski susret Travnik Iskra 4-0
Strijelci : 1:0 Batovanja (22), 2:0 N.Varupa (63), 3:0 Redžepi (75),4:0 Mišić (77)
joj iskre jest dobra![]()
U pravu si nebi Ledi mogao ni u Karauli braniti da nije punca.Ma u mom naselju vjeruj ima 5 ljudi bivsih nogometasa koji mogu trenirati bar omladinske kategorije ,a nece ljudi ni da cuju,zbog ljudi iz uprave.J... ih Asim Fazlic i Sarajka onaj potrcko njiihov.Liha sjedi na klupi nesto folira ko bajagi glumi pom.trenera,bolje mu je da napravi bar jednog golmana.On je bio stvarno legenda dok je branio to se mora priznati,ali nevjerovatno je kako na niske grane ljudi spadnu.Da u pravu si za Lasvu.Oni su nesto bili igrali promjenili ime u Slimena ,ali sada se vise ni ne takmice ima par sezona...ma ja nema para da se igra bilo sta iz ljubavi u ovom gradu ni sport ni pozorisna predstava nista...travnicanin je napisao/la:zato ima zet od presjednika kluba, koji brani ko moja nena, pa ne može kad omladinci imaju 5 lopti, i kad klinci iz Bubamare pređu u kadete nemaju s čim trenirirati, a Adić tamo se svađa sa sudijama i daje primjer djeci kako se treba ponašati, jbg to je sve odraz travničkog sporta, ugasila se Lašva, njen stadion propada, a to je bio idealan klub da naši mladi lagano stasaju ali..
Bio bih ti vrlo zahvalan ako može .vidovitadjemila je napisao/la:Da o toj semi sa gazdama iz Viteza sam i ja cou da se pricalo.Oni su kao navodni razlog odbijanja prosuli pricu da nisu htjeli da klub ima Hrvatski predznak u imenu.A prava istina je ta sto kazes.Ne daju ljudi svoje pare da ih krcmi lopovska banda .Onda ne bi bilo ovih mutnih radnji.Ma to koci sve u drzavi.Cim nemas drugi izgovor uhvatis se za ko bajagi odbranu nacionalnog interesa.Pa koliko im je Predrag Sucic sto benziske ima pomagao.Covjek obozava sport ima pare vidio si sta je napravio na okuci.Privatni sportski mini komplex za rekreaciju.Dao je para i para i ni hvala covjeku nisu rekli.Normala **** ih na kraju.Boli bolan raju k.... koje je ko nacije ako voli sport treba ga ukljuciti.Da su tada prihvatili tu ponudu od ljudi borili bi se za prvaka koliko su dolje mocni.Bolio bi djon koga ko je ko jer Pirota je bila na istom mjestu sad je i bice, a napravljena je da se nogomet igra na njoj i da raja to gleda i bude zadovoljna a ne ko sad.Evo guraju ti isti ljudi NK Vitez u prvu ligu i vidjeces ako udju a hoce, sta ce napraviti.Gazda Ekonomika im obecao ako udju napraviti odmah stadion za premijer ligu.
O rukometu ni pricati ne mogu.To je mozda jedna od najtuznijih sportskih prica u drzavi ,ali otom potom...
Ma nema problema jarane,saljem ti to odmah dan poslije tekme.Smatraj to zavrsenim...Bio bih ti vrlo zahvalan ako može .
Adresda je :
Hadžić Osman
Palanka 41
76206 Brka
Ako želiš zauzvrat ti mogu poslati neku ulaznicu od Zvijezde Gradačac, Gradina Srebrenik, Orašje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.