NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

slogauskoplje
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la slogauskoplje » 15 feb 2012, 19:32

dzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
nermin varupa :?
Sloga Uskoplje

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 15 feb 2012, 20:31

slogauskoplje je napisao/la:
dzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
Imas ga na slici u duelu sa Husićem, fkt ne znam ko je .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 15 feb 2012, 20:34

Moze li mi neko napisati sastav Travnika sa danasnje utakmice sa Sarajevom , treba mi hitno hvala :)

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 18 feb 2012, 21:14

dzenan01 je napisao/la:
Imas ga na slici u duelu sa Husićem, fkt ne znam ko je .
Brazilac Cassio Horta Magalhaes
Igrao je za brazilski klub ''Ipatinga'' koji ga je posudio ''Atletico Minieru'', a u svojoj igračkoj akrijeri nastupao je i za mlađe selekcije Brazila .
slika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 18 feb 2012, 21:18

dzenan01 je napisao/la: Druga utakmica, druga priča. Kod vas ušli neki amateri, veze nemaju . I tako, nadam se da ćete izboriti opstanak :mrgreen:
to su uglavnom igraci koji su dosli na probu

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 feb 2012, 16:36

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 feb 2012, 18:25

Sutra igrate protiv Troglava. Utakmica je trebala biti igrana danas, ali orkanska bura odgodila meč.
Hayley <3

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 28 feb 2012, 17:06

U okviru priprema u Makarskoj NK Travnik je odigrao četvrti kontrolni meč i ubilježio četvrtu pobjedu . Nakon što su savladali juniore Sarajeva (5:0) , Rudar iz Kaknja (1:0) , Jadran iz Tučepa (2:0) , Travničani su bili bolji i od Troglava sa 3:0. Strijelci su bili E.Varupa , Cassio i Popović

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 28 feb 2012, 19:50

Malo previše na situciju na terenu,Troglav je propustio niz povoljnih prilika i dobio gol za 3-0 iz ničega ponajviše zahvaljujući golmanu,a i igrali smo bez Perajice,Muslija i Ormana.Teren je bio katastrofa što nama nije odgovaralo,ali Vi ste svoj posao korektno odradili i sve prilike pretvorili u golove što je jako bitno,neka Vam je sasrećom u prvenstvu.

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 04 mar 2012, 17:27

Prijateljski susret Travnik Iskra 4-0
Strijelci : 1:0 Batovanja (22), 2:0 N.Varupa (63), 3:0 Redžepi (75),4:0 Mišić (77)

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 04 mar 2012, 18:06

travnik je napisao/la:Prijateljski susret Travnik Iskra 4-0
Strijelci : 1:0 Batovanja (22), 2:0 N.Varupa (63), 3:0 Redžepi (75),4:0 Mišić (77)
koji je taj?

joj iskre jest dobra :lol: 8-)
Sloga Uskoplje

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 04 mar 2012, 23:59

travnik je napisao/la:Prijateljski susret Travnik Iskra 4-0
koji je taj?

joj iskre jest dobra :lol: 8-)
Batovanja = Cassiao brazilac

osmo
Kontakt:

Post Postao/la osmo » 09 mar 2012, 14:11

Pozdrav za sve navijače Travnika !
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Travnika igranih na Piroti.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvalan da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 mar 2012, 21:40

Zarekao sam se bio da necu vise pisati na ovoj temi.Ali ne mogu jednostavno.Puno godina ja gledam ovaj klub da bi odustao od njega.Pirota je mjesto koje je bila moje odrediste svakoga vikenda kada Travnik igra jos od djetinjstva.Revoltiran sam kao i svi koji vole Travnik normalno.Kako i ne bi bio.Nije ovaj predivni grad zasluzio da grupa seljackih majmuna nepismenih otme nogomet ovoj čarsiji.Doveli su dotle da vise od pola ljubitelja nogometa u Bosni ne vole ovaj klub najblaze receno.Djelom je to i zbog rezultata ,ali onim drugim djelom imaju ljudi i pravo.Postavlja se pitanje zasto Travnik igra ovu ligu.Da bi godinama ostajao u njoj valjda.Pa ako je to tako zasto smo tu uopste.Ne mozes sa baviti sportom ako nemas ambicije.Kazu trebaju pare.Znam trebaju kao i drugima ,ali i oni ih nemaju.Pa ko ih ima u ovoj ...... zemlji.Zapita li se iko ko jos hoce da gleda onakve blamaze kao protiv GOSKA,Kozare,Sirokog i kao vrh svega Borca.Ove sezone smo svi na pocetku pomislili da je krenulo.Puno je svima srce bilo prva tri kola .Poslije onog predivnog trijumfa nad renomiranim i velikim Zeljom mislim da su svi u Travniku tri dana pricali samo o tome.I vratila se raja ,nije trebalo puno.Par dobrih postenih rezultata jedna gostujuca pobjeda nad Olimpikom.I onda Borac .Dodje pun stadion predivna atmosfera i sta se desava .Nane Trbojevic.Dobro bilo je i drugih stvari poput sudije Mrkovica ,ali nista ner moze opravdati ono sto se desilo.Najgore sto sam mogao cuti iz usta pola raje na izlasku iz stadiona je ono-NIKADA VISE NA PIROTU DOK SU OVI U KLUBU.Nije znaci do raje nego do vas papci seljacki.koliko ste igraca napravili iz omladinskog pogona.Ma ne trebaju nama karine poput Beslije i slicnih koji mozda i nisu losi ali ako igraca nista ne veze za klub sta ce koji k... igrati.Para nedate ljudima,znaci bazirati treba ekipu na Travnicanima.Oni bar vole ovaj grad i ako nista igrace iz ljubavi prema njemu.A nasi momci igraju po Turbetu ,Karauli i Slimenima i propadaju sa 16-17 godina kada trebaju uci u prvu ekipu,zato sto nemaju tatu poput Nermina Varupe npr kome je tata direktor .Sta bi bilo sa Adnanom Zahirovicem npr. da je ostao,tj da mu stari nije u sudu pa presao u Zenicu i tamo ga progurao.Ma propao bi kao Grcka ,ni do prvog tima ne bi dosao.Desetine igraca se u Travniku upropastilo.Evo imamo Bubamaru jednu od najboljih nogometnih skola u drzavi.I koliko igraca iz skole konkurise za tim Travnika.Mislim ni jedan.Pa kako ce Travnik Travnicani voljeti kada ni jedno dijete iz ove carsije za njega ne igra.Pa prije ih je bilo 9 u prvih jedanaest.
Zasto vi papci iz uprave mislite da postoji ovaj klub.Valjda da svake druge Subote igrate pred praznim tribinama ili prted stotinjak ljudi ako gostujuci navijaci dodju.A i to smo ukinuli.Koja je svrha vaseg postojanja uopste.
Da bi ste prali novac.Znam.Mislite da mozete bez podrske raje iz carsije .Grdno ste se zajebali.Ako smjesta ne promjenite stvari iz korjena nigdje vas nema.Prodjite se vise toga.Pa svi znaju sta radite.Pa jeli vas sramota da kada covjek u Travniku kaze da ide na Pirotu subotom na tekmu, ljudi mu se smiju.Bukvalno je tako.
A mozete li izboriti opstanak na proljece.Kakav je to problem u ligi ovoga kvaliteta.Ma nikakav.Samo treba malo postenja prema onima koji vole klub ,igracima pa i protivnicima.Priznati neke stvari,rascistiti sa par ljudi svi znaju o kome se radi.Samo kod vas ima da vinovnik one sramote protiv Borca iduce kolo u lozi sjedi sa predsjednikom kluba i Lendom premijerom kantona.I budali je onda sve jasno.
Reci cu samo jos nesto.12 i pet je da promjenite neke stvari.Kasno jos nije.Ima ljudi u ovome gradu bivsih igraca i navijaca koji itekako mogu pomoci.Dosao je trenutak da se zbiju redovi i svi zajedno da krenemo naprjed.Ne treba nama Husnija iiz Zenice da nas trenira.Dajte Travnicanina ,a imamo ih toliko starih igraca koji imaju trenersku skolu.Ali nemojte ni dovoditi podobne poput Neleta.I ukljucite NASU DJECU u ekipu pa neka i ispadnemo.Imamo mi ovdje Brazilaca poput Casija koliko hoces.Mozda ce skripati u pocetku,mozda ispadnemo.Ali za par godina ponovo cemo imati ono sto svi zelimo.Travnicko srce i zelju na terenu a staru raju na tribinama.JER ONA VAS NIJE ZABORAVILA NEGO VI NJU...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 mar 2012, 22:15

zato ima zet od presjednika kluba, koji brani ko moja nena, pa ne može kad omladinci imaju 5 lopti, i kad klinci iz Bubamare pređu u kadete nemaju s čim trenirirati, a Adić tamo se svađa sa sudijama i daje primjer djeci kako se treba ponašati, jbg to je sve odraz travničkog sporta, ugasila se Lašva, njen stadion propada, a to je bio idealan klub da naši mladi lagano stasaju ali..

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 mar 2012, 22:30

travnicanin je napisao/la:zato ima zet od presjednika kluba, koji brani ko moja nena, pa ne može kad omladinci imaju 5 lopti, i kad klinci iz Bubamare pređu u kadete nemaju s čim trenirirati, a Adić tamo se svađa sa sudijama i daje primjer djeci kako se treba ponašati, jbg to je sve odraz travničkog sporta, ugasila se Lašva, njen stadion propada, a to je bio idealan klub da naši mladi lagano stasaju ali..
U pravu si nebi Ledi mogao ni u Karauli braniti da nije punca.Ma u mom naselju vjeruj ima 5 ljudi bivsih nogometasa koji mogu trenirati bar omladinske kategorije ,a nece ljudi ni da cuju,zbog ljudi iz uprave.J... ih Asim Fazlic i Sarajka onaj potrcko njiihov.Liha sjedi na klupi nesto folira ko bajagi glumi pom.trenera,bolje mu je da napravi bar jednog golmana.On je bio stvarno legenda dok je branio to se mora priznati,ali nevjerovatno je kako na niske grane ljudi spadnu.Da u pravu si za Lasvu.Oni su nesto bili igrali promjenili ime u Slimena ,ali sada se vise ni ne takmice ima par sezona...ma ja nema para da se igra bilo sta iz ljubavi u ovom gradu ni sport ni pozorisna predstava nista...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 09 mar 2012, 23:00

U pravu si nebi Ledi mogao ni u Karauli braniti da nije punca.Ma u mom naselju vjeruj ima 5 ljudi bivsih nogometasa koji mogu trenirati bar omladinske kategorije ,a nece ljudi ni da cuju,zbog ljudi iz uprave.J... ih Asim Fazlic i Sarajka onaj potrcko njiihov.Liha sjedi na klupi nesto folira ko bajagi glumi pom.trenera,bolje mu je da napravi bar jednog golmana.On je bio stvarno legenda dok je branio to se mora priznati,ali nevjerovatno je kako na niske grane ljudi spadnu.Da u pravu si za Lasvu.Oni su nesto bili igrali promjenili ime u Slimena ,ali sada se vise ni ne takmice ima par sezona...ma ja nema para da se igra bilo sta iz ljubavi u ovom gradu ni sport ni pozorisna predstava nista...[/quote]

dugo ćemo se još sekirati, pa šta su uradili sa rukometom, da su dali sitnicu što daju drugi klubovi, sad bi SEHU igrali, prvaci bez svoje dvorane, glupo je reći ali oni su Hrvate koji jedini imaju ozbiljnu lovu davno ****, pričao mi je jedan lik da su ovi iz Viteza bili zainteresovani da daju lovu ali da im se daju prostori na stadionu i da se zna gdje ide lova, pa Dinamo godinama hoće saradnju, ali j..Sarajka nek ide u svoje Bratstvo

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 09 mar 2012, 23:37

Da o toj semi sa gazdama iz Viteza sam i ja cou da se pricalo.Oni su kao navodni razlog odbijanja prosuli pricu da nisu htjeli da klub ima Hrvatski predznak u imenu.A prava istina je ta sto kazes.Ne daju ljudi svoje pare da ih krcmi lopovska banda .Onda ne bi bilo ovih mutnih radnji.Ma to koci sve u drzavi.Cim nemas drugi izgovor uhvatis se za ko bajagi odbranu nacionalnog interesa.Pa koliko im je Predrag Sucic sto benziske ima pomagao.Covjek obozava sport ima pare vidio si sta je napravio na okuci.Privatni sportski mini komplex za rekreaciju.Dao je para i para i ni hvala covjeku nisu rekli.Normala **** ih na kraju.Boli bolan raju k.... koje je ko nacije ako voli sport treba ga ukljuciti.Da su tada prihvatili tu ponudu od ljudi borili bi se za prvaka koliko su dolje mocni.Bolio bi djon koga ko je ko jer Pirota je bila na istom mjestu sad je i bice, a napravljena je da se nogomet igra na njoj i da raja to gleda i bude zadovoljna a ne ko sad.Evo guraju ti isti ljudi NK Vitez u prvu ligu i vidjeces ako udju a hoce, sta ce napraviti.Gazda Ekonomika im obecao ako udju napraviti odmah stadion za premijer ligu.
O rukometu ni pricati ne mogu.To je mozda jedna od najtuznijih sportskih prica u drzavi ,ali otom potom...

osmo
Kontakt:

Post Postao/la osmo » 10 mar 2012, 06:01

vidovitadjemila je napisao/la:Da o toj semi sa gazdama iz Viteza sam i ja cou da se pricalo.Oni su kao navodni razlog odbijanja prosuli pricu da nisu htjeli da klub ima Hrvatski predznak u imenu.A prava istina je ta sto kazes.Ne daju ljudi svoje pare da ih krcmi lopovska banda .Onda ne bi bilo ovih mutnih radnji.Ma to koci sve u drzavi.Cim nemas drugi izgovor uhvatis se za ko bajagi odbranu nacionalnog interesa.Pa koliko im je Predrag Sucic sto benziske ima pomagao.Covjek obozava sport ima pare vidio si sta je napravio na okuci.Privatni sportski mini komplex za rekreaciju.Dao je para i para i ni hvala covjeku nisu rekli.Normala **** ih na kraju.Boli bolan raju k.... koje je ko nacije ako voli sport treba ga ukljuciti.Da su tada prihvatili tu ponudu od ljudi borili bi se za prvaka koliko su dolje mocni.Bolio bi djon koga ko je ko jer Pirota je bila na istom mjestu sad je i bice, a napravljena je da se nogomet igra na njoj i da raja to gleda i bude zadovoljna a ne ko sad.Evo guraju ti isti ljudi NK Vitez u prvu ligu i vidjeces ako udju a hoce, sta ce napraviti.Gazda Ekonomika im obecao ako udju napraviti odmah stadion za premijer ligu.
O rukometu ni pricati ne mogu.To je mozda jedna od najtuznijih sportskih prica u drzavi ,ali otom potom...
Bio bih ti vrlo zahvalan ako može .
Adresda je :
Hadžić Osman
Palanka 41
76206 Brka
Ako želiš zauzvrat ti mogu poslati neku ulaznicu od Zvijezde Gradačac, Gradina Srebrenik, Orašje....

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 10 mar 2012, 16:54

Bio bih ti vrlo zahvalan ako može .
Adresda je :
Hadžić Osman
Palanka 41
76206 Brka
Ako želiš zauzvrat ti mogu poslati neku ulaznicu od Zvijezde Gradačac, Gradina Srebrenik, Orašje....
Ma nema problema jarane,saljem ti to odmah dan poslije tekme.Smatraj to zavrsenim...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.