Ne slazem se sa ovim. Ja mislim da je za nas vaznija ova U21 utakmica protiv Srbije. Tu trebaju i Stevanovic i Visca.baboitata je napisao/la:Velika greska Susica je sto Visca nije pozvan protiv Brazila. Iako mislim da i igracki to zasluzuje, makar je trebao biti pozvan zbog toga sto je nas najperspektivnij igrac, a moze se zamisliti sta bi jednom momku, koji je najranije djetinjstvo proveo uz grmljavinu granata i zvuke sirena, po memljiivim podrumima, znacilo da bude oko reprezentacije i eventualno odigra nekoliko minuta protiv Ronaldinja, Robinja, Neimara...i ostalih brazilskih majstora.
Da vidimo gdje stojimo tu. Visca je dobar igrac, i mislim da ce biti klasa od igraca za godinu dvije. Stevanovic i Visca ce dobiti sanse ove kvalifikacije za A repku ali isto tako mi trebamo da izborimo baraz sa U21 i odemo na Euro.
Bez ove dvojice pisi propalo.
Jos su tu Djuric i Bicakcic(ako sredi taj pasos). protiv Njemacke Pape i Vlado se trebaju dogovoriti da Pjanic i Zahirovic igraju.
Naprijed. Bilbija i/ili Djuric. Sredina Vica, Pjanic, Zahirovic i/ili Besic, Stevanovic
Iza Kvesic, Bicakcic, Markic ili Besic, Colic