i ja kazem bice tesko ali nije nemoguce. Sa dva gola u prvom poluvremenu mozemo se necemu nadati barem produzetcima.AllGunsBlazing je napisao/la:Nije tesko, nek Arsenal dobro igra, nek sudije malo zakinu Milan i to je to. Zaboravljate da je Arsenal stigao prednost od 3:0 koju je imao Inter(ovdje jest 4:0, ali tad je Arsenal 3:0 izgubio na svom terenu) tako da je sve moguce.. Nisu velike sanse da ce se to desiti, ali sve dok postoji sansa treba pokusavati..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Arsenal
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
budite realni, sve osim pobjede milana i u uzvratu je iznenađenje, o kakva 4 gola vi pričate. 

To ja hocu da kazem, ali ne vrijedi!dzonvejn je napisao/la:budite realni, sve osim pobjede milana i u uzvratu je iznenađenje, o kakva 4 gola vi pričate.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci prolazimo. Ti si poznat kao dobar prognozer, tako si isto rekao i za Tottenham pa petarda puce.dzonvejn je napisao/la:budite realni, sve osim pobjede milana i u uzvratu je iznenađenje, o kakva 4 gola vi pričate.
Celik!3,2,2.
a.B.d.!AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci prolazimo. Ti si poznat kao dobar prognozer, tako si isto rekao i za Tottenham pa petarda puce.dzonvejn je napisao/la:budite realni, sve osim pobjede milana i u uzvratu je iznenađenje, o kakva 4 gola vi pričate.

Cuj sve osim pobjede Milana iznenadzenje. Molim te nemoj nam ti prosipati to svoje fudbalsko znanje. Svi znamo kako si bio pametan pred utakmicu sa Shitthamom a na kraju si pojo g... Svakako je nerealno ocekivat prolaz Arsenala, ali je glupo pricati da je pobjeda Arsenala na domacem terenu iznenadzenje. Od kako se je Arsenal preselio na novi stadion, samo je jedan put izgubio na svom terenu (u LP naravno).
nemoj da Ramiz protiv Milana zabije pa da te nebude visedzonvejn je napisao/la:budite realni, sve osim pobjede milana i u uzvratu je iznenađenje, o kakva 4 gola vi pričate.

Jao i vas pali dijete koje je prognoziralo da će Shitham protutnjat Emiratesom
, pa zatim ona izjava kako je Arsenal jedva prešao dvaput pola, a dao dva gola
.
Nedavno su nam bježali 14 bodova, a danas ako izgube od Jedinstva
4 boda s tim što imaju nenormalno težak raspored.
Također nedostaju mi stručni komentari pojedinih stručnih poznavaoca Premiershipa koji otkako je Arsenal masakriro jadne Yidse i dobio jučer Liverpool slabo nešto pišu na ovom podforumu, a dizali su yidose u nebeske visine. Također mali Ado koji je poznat po svojim famoznim prijetnjama i psovkama mrtvih po pp-u jučer je nešto ko provocirao dok smo gubili, pa kad shvati da ga niko ne yebe ni 2% nije ni nastavio. Ušute se poslije pobjede, nisu više pametni kao prije, začepi im stari Arso svima usta...
Sad pobijediti Milan, časno se oprostiti od LŠ i pokazati da je ono bila samo mega loša noć za naš klub i da nismo toliko loši.
Come on you Arsenal!

Nedavno su nam bježali 14 bodova, a danas ako izgube od Jedinstva

Također nedostaju mi stručni komentari pojedinih stručnih poznavaoca Premiershipa koji otkako je Arsenal masakriro jadne Yidse i dobio jučer Liverpool slabo nešto pišu na ovom podforumu, a dizali su yidose u nebeske visine. Također mali Ado koji je poznat po svojim famoznim prijetnjama i psovkama mrtvih po pp-u jučer je nešto ko provocirao dok smo gubili, pa kad shvati da ga niko ne yebe ni 2% nije ni nastavio. Ušute se poslije pobjede, nisu više pametni kao prije, začepi im stari Arso svima usta...
Sad pobijediti Milan, časno se oprostiti od LŠ i pokazati da je ono bila samo mega loša noć za naš klub i da nismo toliko loši.
Come on you Arsenal!
Ma ovi su najgori sto neznaju sta zele, nemaju jak karakter u privatnom zivotu pa se ovdje iskaljuju gdje ih niko nevidi.
Samo kad pomislim LP i Milan pa kad opet forumasi bilanezi navale na ovu temu, lekse se glista u stomaku rijesit nego nijh, i njihovih naj, naj, naj igracina u klubu,liga, i ostala poredjenja njihova.
Mi trebamo bit zadovoljni ekipom, pa kada bi uspjeli upisat pobjede do 32kola kada igramo sa Citiem i tu nerijeseno izvuc te pobijedit Chelsea kuci, za mene je to uspjeh vrijedan titule, na kao prvaka, nego titula za karakter i dizanje iz mrtvih sto se tice kluba. Aw je jos jednom pokazao koliko se iz prosjecne ekipe moze izvuc maksimuma, ako ekipa zavrsi na 3-4mjestu covjek zasluzuje za trenera godine da se izabere.
Iskreno svi smo bili pesimisticni nakon poraza od Uniteda osim Arnelinha
a pogledaj sada kakvi se ppostovi pisu, puni optimizma
Samo kad pomislim LP i Milan pa kad opet forumasi bilanezi navale na ovu temu, lekse se glista u stomaku rijesit nego nijh, i njihovih naj, naj, naj igracina u klubu,liga, i ostala poredjenja njihova.
Mi trebamo bit zadovoljni ekipom, pa kada bi uspjeli upisat pobjede do 32kola kada igramo sa Citiem i tu nerijeseno izvuc te pobijedit Chelsea kuci, za mene je to uspjeh vrijedan titule, na kao prvaka, nego titula za karakter i dizanje iz mrtvih sto se tice kluba. Aw je jos jednom pokazao koliko se iz prosjecne ekipe moze izvuc maksimuma, ako ekipa zavrsi na 3-4mjestu covjek zasluzuje za trenera godine da se izabere.
Iskreno svi smo bili pesimisticni nakon poraza od Uniteda osim Arnelinha

sjećam se da si ti napiso' da je Arsenal prešo dvaput sredinu protiv totta. i dao 2 gola.dzonvejn je napisao/la:budite realni, sve osim pobjede milana i u uzvratu je iznenađenje, o kakva 4 gola vi pričate.
Ono, ne može čovjek reći da si subjektivan, nego nemaš oči druže

Ja jedva čekam utakmicu Arsenal Milan. Biće to raj za oči , Arsenal nema šta izgubit udariće svim silama na milan. Finale prije finala

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 04 mar 2012, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
AllGunsBlazing je napisao/la:Nije tesko, nek Arsenal dobro igra, nek sudije malo zakinu Milan i to je to. Zaboravljate da je Arsenal stigao prednost od 3:0 koju je imao Inter(ovdje jest 4:0, ali tad je Arsenal 3:0 izgubio na svom terenu) tako da je sve moguce.. Nisu velike sanse da ce se to desiti, ali sve dok postoji sansa treba pokusavati..
Ako smo mogli prokockat prednost od 4-0, mozemo je vala i stici

Salu na stranu, bit ce tesko doci do rezultata koji ce nas odvesti dalje, ali svi znamo da se u nogometu nikada ne treba predati i da treba ograti do posljednjeg sudijskog zvizduka. Krizu smo ostavili iza sebe i sada igramo jako dobro. Uvjeren sam da cemo pobijediti Milan, ako ne izbaciti.
GO GUNNERS
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan ako da gol na Emiratesu, Arsenal se nema čemu nadati. Ibrahimović rješava posao i ponovo dokazuje da je treći igrač svijeta ... Ali Arsenal nikad ne treba otpisati, vidim i Wenger non-stop izjavljuje da ide napasti Milan tako da ... Bit će gusto.
ii da još jednom da yebem familiju BHT/FTV-u jer prenose Benfica-Zenit a ne najveću tekmu osmine finala ... Prije bih gledao majstorije Ibre i RvP-a u prijateljskim utakmicama nego Cardoza ili Kerzhakova u finalima Lige PRvaka 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma dajte , kakav pesimizam i kakva predaja. Ja vjerujem u ove momke i vjerujem da oni imaju pobjednički mentalitet. Misija 1/4 finala Lige prvaka je jako, jako, jako i još sto puta jako teška, ali nije nemoguća.
Najbolji scenario po nas bi bio da u 45 minuta povedemo sa 3-0, ali on je jako težak. Trebamo raspoloženog i motiviranog RVP-a, kao i ostalih 10 igrača, al' najviše njega. 2-0 bi bilo dobro al' i dalje je to veoma veliki zalogaj.
Ne želim prosipati priču kako ćemo proći Milana, al' isto tako ne želim ni da se momci predaju unaprijed.
Imamo 2 vrlo bitna faktora na našoj strani : motiv (koji će kod njih biti manji ,možda čak i minimalan) i naš teren. A na našem terenu ,izuzmemo li engleske ekipe ,u LP nas još niko nije pobjedio. Naravno o Emiratima govorim. Zar nije tako? A gostovala je i slovita Barcelona i mnogi drugi veliki klubovi.
Nakon prvih 45 minuta će biti jasnije koliko možemo. Sa 3-0 sam apsolutno uvjeren u prolaz, sa 2-0 nam dajem 70% šansi, sa 1-0 ću i dalje vjerovati, a sa 0-0 će biti jako, jako teško. Dobro, nije toliko ni bitno ,ako budemo imali 0-0 na poluvremenu, koliko je bitno kako ćemo odigrati poluvrijeme.
Kada pritišćeš, napadaš, grižeš i stvaraš šanse protivnik mora pasti. A ako ovo budemo imali, imamo šanse da prodjemo.
I, da ne bi bilo zabune, dajem nam manje od 0,1% šanse za prolazak i tako će i ostati sve dok se ne završi prvo poluvrijeme.
A da su čuda moguća dokazuje par tekmi ,kako njihovih tako i naših.
@AGB (čini mi se da je on
) je spomen'o naših 5-1 kontra Intera, to je jedan od dokaza da se sve da preokrenuti, al' njih je malo more.
Milan-Deportivo la Coruna (po sjećanju pišem) -3-1 za Milan, 4-0 za Deportivo
Milan-Liverpool- 3:0 poluvrijeme, 3-3 kraj.
upravo tekma ,koja je najbolje pokazala da se sve može, ako se boriš do iznemoglosti.
Arsenal-Newcastle 4-0 poluvrijeme, 4-4 kraj.
I ima ih još stvarno dosta.
Neka oni na svaku loptu trče sa suicidalnim namjerama ,neka pretrče po 2 kilometra više od protivnika i neka se otkrivaju u svakoj situaciji i ako nam bude motiv na visini, onda DA, možemo proći.
Ovo ne mogu da vidim prije tekme i zato ću još jednom ponoviti- zasada su nam šanse jako male. Vidjećemo hoće li se šta promijeniti tokom tekme.
Najbolji scenario po nas bi bio da u 45 minuta povedemo sa 3-0, ali on je jako težak. Trebamo raspoloženog i motiviranog RVP-a, kao i ostalih 10 igrača, al' najviše njega. 2-0 bi bilo dobro al' i dalje je to veoma veliki zalogaj.
Ne želim prosipati priču kako ćemo proći Milana, al' isto tako ne želim ni da se momci predaju unaprijed.
Imamo 2 vrlo bitna faktora na našoj strani : motiv (koji će kod njih biti manji ,možda čak i minimalan) i naš teren. A na našem terenu ,izuzmemo li engleske ekipe ,u LP nas još niko nije pobjedio. Naravno o Emiratima govorim. Zar nije tako? A gostovala je i slovita Barcelona i mnogi drugi veliki klubovi.
Nakon prvih 45 minuta će biti jasnije koliko možemo. Sa 3-0 sam apsolutno uvjeren u prolaz, sa 2-0 nam dajem 70% šansi, sa 1-0 ću i dalje vjerovati, a sa 0-0 će biti jako, jako teško. Dobro, nije toliko ni bitno ,ako budemo imali 0-0 na poluvremenu, koliko je bitno kako ćemo odigrati poluvrijeme.
Kada pritišćeš, napadaš, grižeš i stvaraš šanse protivnik mora pasti. A ako ovo budemo imali, imamo šanse da prodjemo.
I, da ne bi bilo zabune, dajem nam manje od 0,1% šanse za prolazak i tako će i ostati sve dok se ne završi prvo poluvrijeme.
A da su čuda moguća dokazuje par tekmi ,kako njihovih tako i naših.
@AGB (čini mi se da je on

Milan-Deportivo la Coruna (po sjećanju pišem) -3-1 za Milan, 4-0 za Deportivo
Milan-Liverpool- 3:0 poluvrijeme, 3-3 kraj.

Arsenal-Newcastle 4-0 poluvrijeme, 4-4 kraj.

I ima ih još stvarno dosta.
Neka oni na svaku loptu trče sa suicidalnim namjerama ,neka pretrče po 2 kilometra više od protivnika i neka se otkrivaju u svakoj situaciji i ako nam bude motiv na visini, onda DA, možemo proći.
Ovo ne mogu da vidim prije tekme i zato ću još jednom ponoviti- zasada su nam šanse jako male. Vidjećemo hoće li se šta promijeniti tokom tekme.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 04 mar 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Dobar,dobarArnelinho je napisao/la:Arsenal-Newcastle 4-0 poluvrijeme, 3-3 kraj.![]()

Rođen s tobom da budem
To Arsenalu poništili jedan gol nakon poluvremena jel?Arnelinho je napisao/la: Arsenal-Newcastle 4-0 poluvrijeme, 3-3 kraj.![]()

Edit: Ispravio.

- vedofeelgood
- Kontakt:
Chelsea otpustio AVB-a. Ne znam, kojeg smaju da stavim, dal da mi bude drago jer moguce da ce doci neko ko nece moci odmah da okrene situaciju il' da mi je krivo jer da je on ostao, oni bi nastavili ovako loše da igraju, a nama to vise odgovara 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Dobra vijest: Arteta se izgleda nije ozbiljnije ozlijedio i mogao bi biti spreman kontra Milana.
A bilo je ovako:

Edit:
Arsenal are the new favourites to win the battle for Blackburn’s Junior Hoilett – despite growing interest from Manchester City. (Daily Star on Sunday)

A bilo je ovako:

Edit:
Arsenal are the new favourites to win the battle for Blackburn’s Junior Hoilett – despite growing interest from Manchester City. (Daily Star on Sunday)
- vedofeelgood
- Kontakt:
Seedorf i Boateng nece putovati u London,Flamini i Muntari nisu prijavljeni za LP,Ambrosini odradjuje kartone,Aquilani i Emanuelson pod upitnikom,to je citav vezni red Milana.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Možda Arteta nakon ovoga postane ko Robin samo u asistencijama 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.