Kad budete svi sliku stavili,i ja ću!Oxygen je napisao/la:Skromnost je Juventusu drugo ime.
@Juventina,džaba pišeš,ništa bez slike.![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kad budete svi sliku stavili,i ja ću!Oxygen je napisao/la:Skromnost je Juventusu drugo ime.
@Juventina,džaba pišeš,ništa bez slike.![]()
i BRKATIOxygen je napisao/la:Odosmo u užasan offtopic,meni se pravdala da je žensko,ja sam joj rekao da joj vjerujem,ali sam joj slagao.![]()
![]()
Jedno mi nije jasno,kako je sada odjednom svi znaju,dakle u nekom ste talu stvorili imaginarnu juventinu koja je zapravo kosati,čupavi,ružni muškarac.![]()
![]()
![]()
Kako igra Vucinic nijedna pozicija u ekipi nije odgovarajuca jer suvise nonsalanto i ponekad ne zaintereirano igra. Ne kazem da nije kvalitet Juventus, ali bi daleko vise morao da doprinese ovoj ekipi. Mora poraditi na konstantnosti ili ga nema nigdje...Oxygen je napisao/la:A mi baš pričali prethodnih dana i došli na zaključak da on treba da je bliži golu,tj u ovakvom tipu formacija,ali vidimo da ni to nije slučaj,on se mnogo pogubio,to se vidjelo prije par utakmica kada je i sudiji psovao.Viking je napisao/la: Vucko se uopste ne snalazi u ulozi napadaca, dosta komplikuje i veoma lose sutira. Obavezno nek bude na krilnoj poziciju na sledecoj utakmici...
Nevjerovatno da veceras Matri nije imao ozbiljnog suta, a vazi za naseg najboljeg napadaca-...
Matri nije lopte dobio da valja,a on nije napadač koji može u tom obimu sebi stvarati šanse sam.
Nije ...ramiral je napisao/la:@Hare jarane jel' igrao Elia?![]()
E jesmo ratequ sreće ...
Idemo dalje.. neka ovo bude pouka Conteu i igračima.. ništa strašno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.