Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Cini mi se da je to bila Catania.
Nebitno, ako se budemo vodili tom logikom kako je bilo ovo je super necemo nigdje dospjeti. Ovo je kiks i u ovakvim momentima nema uopste prostora za neke eksperimente ne znam kako ga Conte nalazi, ipak uporan je i izgleda da ce se morati desiti toliko povreda da ce Krasic i Elija morati popuniti mjesto u prvih 11 da bi dobili sansu.
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Chiellini De Ceglie
Marchisio Pirlo Vidal
Krasic Matri Elia
Mislim da bi ovim sastavom punili ovakve ekipe barem na domacem terenu.
Nebitno, ako se budemo vodili tom logikom kako je bilo ovo je super necemo nigdje dospjeti. Ovo je kiks i u ovakvim momentima nema uopste prostora za neke eksperimente ne znam kako ga Conte nalazi, ipak uporan je i izgleda da ce se morati desiti toliko povreda da ce Krasic i Elija morati popuniti mjesto u prvih 11 da bi dobili sansu.
Buffon
Marchisio Pirlo Vidal
Krasic Matri Elia
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@sissoko momak ima 16 godina i ti se pustas na njegov nivoJuveSissoko je napisao/la:evo sta si napisao i "ostao ziv".Pravis se slijep na sudijsku pomoc Milanu i sam sebi skaces u usta da je sramota ne pobijedit Chievo, cime ti je odgovoreno da je sramota ne pobijedit Juventus koji ne moze pobijedit Chievo, valjda sad razumijes besmislenost tvog posta, a pogotovo ovo vezano za sudije, nakon Sedorfove ruke, padanja Ibrahimovica, Boatenga, Robinha te skorasnjeg udaranja tri igraca Juventusa kao da je ragbi utakmica.ahmad_tz je napisao/la:Pa i da sam stavio to opet bi bilo isto. Kao da je sramota izgubiti u derbiju ili od prvog na tabeli. Sramota je ne dobit Chievo kod kuce, sa cjelim timom i uz pomoc sudija.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Conte se toliko pogubio da vise nije znao kud udara. Nervira me sto nece da prizna da je on kriv. Prividnim povlacenjem smo im samo ostavilli vise prostora, sredine nam nije ni bilo, Pirlo je sam drzao centar, a stoperi su se gomilali.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne treba zaboraviti još jednu stvar što je i Conte rekao, on je pred ovu utakmicu imao samo jedan trening sa svim igračima, znači imao je samo jedan dan da pripremi utakmicu.
Pirlo mora imati još 2 igrača oko sebe u sredini jer je navikao na to, tokom čitave karijere bila su dva igrača koja su trčala za njega.
Imao je Conte grešaka, on možda namjerno neće to da prizna, ali siguran sam da ih je shvatio.
I igračima ne prijaju ove izmjene formaciju, protiv Milana prvo 3-5-2, zatim 4-3-3, sad odjednom 4-4-2.
Falio je i Vidal danas na sredini, on po utakmici presječe 15 lopti, a to nam je danas itekako bilo potrebno.
Iz večerašnje utakmice se ne može izvuči nijedna pozitivna stvar, ama baš nijedna.
Pirlo mora imati još 2 igrača oko sebe u sredini jer je navikao na to, tokom čitave karijere bila su dva igrača koja su trčala za njega.
Imao je Conte grešaka, on možda namjerno neće to da prizna, ali siguran sam da ih je shvatio.
I igračima ne prijaju ove izmjene formaciju, protiv Milana prvo 3-5-2, zatim 4-3-3, sad odjednom 4-4-2.
Falio je i Vidal danas na sredini, on po utakmici presječe 15 lopti, a to nam je danas itekako bilo potrebno.
Iz večerašnje utakmice se ne može izvuči nijedna pozitivna stvar, ama baš nijedna.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 mar 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- harebianconero
- Kontakt:
Tim iz snova trenutačnog sastava.Glupost je napisao/la:Cini mi se da je to bila Catania.
Buffon
Marchisio Pirlo Vidal
Krasic Matri Elia
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- JuveSissoko
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la:A jesi naporan braco mila pa se cudis sto te ljudi zovu trollom. Ja sam to rekao nakon sto je meni covjek rekao da sam zaboravio stavit da je Milan igrao 3 utakmice sa juventusom i nije pobjedio. Palermo se nije imao cemu nadat zbog forme Milana u posljednjih nekoliko utakmica, a pogotovo zato sto se vraca Ibra. I pravis se lud time sto poredis to da ako Juve ne moze da pobjedi chievo da je sramota sto Milan nije pobjedio Juventus. Ja po treci put govorim da nije sramota izgubit od juventusa u derbiju. I Milan isto igra protiv bunker ekipa pa ih dobije.Kako, ti skontaj. Kod padanja Boatenga je bilo kontakta nemoj da lazes, Seedorfova ruka; u istoj utakmici nije svirana ruka igracu Bologne. Za udaranje su dobili kaznu tako nemoj vise trollat bgt.

Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 04 mar 2012, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@bianc nikakvo mu je to opravdanje. Imao je jedan dan prije ove utakmice, koliko je dana imao prije, kad su svi bili na okupu... Nije on tu od juce, forsira pricu kako ce igrati ovi sto se trude i uklapaju u igru i onda na teren izvede sastav koji ne zna akcije ukombinovat. Skace sam sebi u usta.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nisu svi bili tu, od ovih 11 startera, 10 ih je u srijedu imalo reprezentativni nastup, znači samo u petak su zajedno bili. Daleko od toga da ga opravdavam, ali treba i to imati u vidu, recimo trener Chieva je 5 dana uvježbavao isti tim, a Conte samo 1.
Pozitivna stvar ovog rezultate je da više ne smije biti kalkulacija, ali treba sačekati i vidjeti kakav rezultat ćemo ostvariti protiv Bologne i onda odrediti smjernice za nastavak sezone. Da li ćemo se boriti za Scudetto ili za CL.
Pozitivna stvar ovog rezultate je da više ne smije biti kalkulacija, ali treba sačekati i vidjeti kakav rezultat ćemo ostvariti protiv Bologne i onda odrediti smjernice za nastavak sezone. Da li ćemo se boriti za Scudetto ili za CL.
Ž '21!
Ako se sjećate uvijek sam bio za ovakav sastav,čak sam i sliku sa Fife postavljao gdje igram ovako, s tim da igra Caceres,ali vi mi kažete pa nema Vučka,našeg najboljeg igrača.harebianconero je napisao/la:Tim iz snova trenutačnog sastava.Glupost je napisao/la: Buffon
Marchisio Pirlo Vidal
Krasic Matri Elia
Ovaj tim je odličan,ne mora uvijek igrati,ali to je tim za ovakve ekipe,kada treba stalno napadati jer se brane,stalna probijanja krila i nabačaji na Matria.
Meni je mnogo krivo za ovo večeras,šta da se radi,imam i ja limite,teško ovo podnosim večeras.
Najviše mi je krivo ovo eksperimentisanje sa 4-4-2,a pri tome stavljati Padoina na krilo koje treba biti brzo i prodorno.
Nadam se promjenama protiv Bologne,nadam se da će igrati Marrone umjesto Marchisia koji se potpuno pogubio u zadnja 2 mjeseca te obavezno Caceres na stopera,a i bit će primoran povredama.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja ne znam za vas, ali ja nakon svake utakmice prvo što uradim je da pogledam na tabeli koliko bježimo 4. mjestu.
Sutra svim srcem uz Atalantu i Romu.

Sutra svim srcem uz Atalantu i Romu.

Ž '21!
Ja npr nikada to nisam pogledao,ali zaista,oni nas nikada neće prestići,optimizam kod mene vlada barem što se tiče toga.Bianconeri1988 je napisao/la:Ja ne znam za vas, ali ja nakon svake utakmice prvo što uradim je da pogledam na tabeli koliko bježimo 4. mjestu.![]()
Sutra svim srcem uz Atalantu i Romu.![]()
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
@bianc govorim ja da je tu ekipa citavu sezonu, da se ne mora spremati posebno za svaku utakmicu. Razumijem ja da je to bitno kad se igra protiv jacih timova, ali ovaj Chievo ce dobiti 11 prosjecnih igraca koji se u zivotu nisu sreli. Bole ovi x-evi k'o porazi kad znas da se boris za titulu i da imas potencijala, a ne zelis da ga iskoristis. Padoin je cisto Conteov hir, doveo ga iz Atalante i hoce da napravi od njega igraca, a provjereni mu igraci cupkaju na tribinama i uzimaju velike pare. Kad vec ne igraju ne treba ih ni dovoditi, nego skupit pare pa platit jakog igraca ili dati sansu nekom od mladjih koji su pokazali da znaju i da mogu.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Još me proganjaju duhovi iz prošlih sezona, nisam ja navikao ove posljednje 2 godine da je naš Juve ovako dobar. Kad se sjetim prošle godine u ova doba na forumu smo kalkulisali koliko nam bodova treba da prestignemo 4. na tabeli i slično.
A sad hvala Bogu obrnuta situacija.
I ja sam izrevoltiran rezultatom, a još više razočaran igrom, ali opet nakon što prespavam noć shvatit ću da mi imamo odličnu sezonu barem do sad.
Ipak ima jedna pozitivna stvar iz večerašnje utakmice, 28 utakmica bez poraza u nizu.

A sad hvala Bogu obrnuta situacija.
I ja sam izrevoltiran rezultatom, a još više razočaran igrom, ali opet nakon što prespavam noć shvatit ću da mi imamo odličnu sezonu barem do sad.
Ipak ima jedna pozitivna stvar iz večerašnje utakmice, 28 utakmica bez poraza u nizu.

Ž '21!
Nisam mogao gledati večerašnju tekmu, pa ne znam kakva je igra bila. Ali bgm rezultat ne ide u korist.Oxygen je napisao/la:Slažem se brzi od riječi do riječi.
Problem je što mu Conte ne da da odigra neku utakmicu u vrhu napada tj lijevo u 4-3-3 jer tu uvijek igra Vučinić,a to je originalna pozicija Elie.
On ne može odigrati zalijepljen za aut liniju jer tu ne dolazi do izražaja.
Sličan slučaj,ako ne isti je sa Giovincom,on sve dok nije zaigrao u napadu nije ni eksplodirao.
@Viking,bienvenuto.
I izgleda da smo upravu, rezultat večerašnje tekme pokazuje. Elia je stvarno dobar igrač, u stanju proći jednog, dva igrača, ubaciti, dodati, šutirati, ne rijetko izvlačiti svoju ekipu iz gov.ana. To Juveu fali protiv manjih ekipa, a bgm Đakerini i Padoin i slični neće to napravit.
Conte bi svojom tvrdoglavošću mogao prosuti borbu za titulu,a mogli ste biti zakovani za prvo mjesto.
Ja lično ne bih bio razočaran da ne osvojimo titulu sa recimo lošom igrom i par poraza u sezoni,ali ću biti mnogo razočaran ako bi mi do kraja sezone nastavili nizati pozitivne rezultate,tj eto neka izgubimo 1-2 meča,to bi mi teško palo,.
Kako razumjeti da tim koji nema poraza 6-7 mjeseci ne osvoji titulu,to je jedina stvar koja bi me zabolila,bio bih ponosan i dalje na momke,ali to je nešto što bih teško progutao.
Kako razumjeti da tim koji nema poraza 6-7 mjeseci ne osvoji titulu,to je jedina stvar koja bi me zabolila,bio bih ponosan i dalje na momke,ali to je nešto što bih teško progutao.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:
nama je samo bitno da se glavni igraci odmore, da ta neka druga postava odigra koji mec i da nastavi sa pobijedama.Al jbga mi se i dalje vrtimo na relaciji Vucinic-Matri, Pepe-Giaccherini, i sredina terena skoro uvijek ista.Treba dat priliku i Krasicu i Eliji, kad moze Bonucci dobivat iznova prilike mogu i ova dvojica.Marrone takodje.Caceres obavezno u prvu postavu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:A jesi naporan braco mila pa se cudis sto te ljudi zovu trollom. Ja sam to rekao nakon sto je meni covjek rekao da sam zaboravio stavit da je Milan igrao 3 utakmice sa juventusom i nije pobjedio. Palermo se nije imao cemu nadat zbog forme Milana u posljednjih nekoliko utakmica, a pogotovo zato sto se vraca Ibra. I pravis se lud time sto poredis to da ako Juve ne moze da pobjedi chievo da je sramota sto Milan nije pobjedio Juventus. Ja po treci put govorim da nije sramota izgubit od juventusa u derbiju. I Milan isto igra protiv bunker ekipa pa ih dobije.Kako, ti skontaj. Kod padanja Boatenga je bilo kontakta nemoj da lazes, Seedorfova ruka; u istoj utakmici nije svirana ruka igracu Bologne. Za udaranje su dobili kaznu tako nemoj vise trollat bgt.kakvu kaznu za udaranje?? jeste li dobili tri crvena kartona? niste, kakva je fajda sto je Mexes naknadno kaznjen, kad je on,Muntari i Van Bomel trebao izaci i Juve bi imao 3 igraca vise, pa bi vas rasuli kao malu djecu, slicno kao u Torinu. Boateng se bacio i to dobro, poput onih plesova M.Jacksona sto izvodi.O Robinhu i penalu koji je zemlja tj.teren nacinio na njemu, necu da pricam, taj klaun sam o sebi dovoljno govori i pokaze.Sedorfova ruka je bio jedan penal a nakon toga Ibrahimovic pada kao pokosen a takli ga nisu igraci Bologne, dakle Bologna bi hladno dobila utakmicu.Daleko bi vi nama iza ledja bili da nema sudija, to i pokazuju medjusobni dueli u kojima pusite kvalitetno.A by the way mene boli k ko me smatra trolom, a i prije nego ti nekog nazoves trolom moras prvo malo
po googlu trazit i naci sta to zapravi znaci da bi skontao.
Razumijem ja tebe. Ne znam zasto si ti uopste spominjao Milan na prvom mjestu i to na temi Juventus. Kao drugo sudija ne moze sve da vidi i zato nisu dobili kartone, a kazna je dosla poslije sto je i logicno. Kad su sudije vidjele na poluvremenu sta se desilo normalno da su to morali kompezirati. Remi je bio najrealniji bio on 1:1 ili 2:2. To sto vi nemate igraca tipa Boatenga tj. imate al sjede na klupi i na tribinama to je Conteov problem. Taj klaun je izdominirao Arsenal i danas podjelio asistencija, promjesao vam odbranu u prosloj utakmici. Ako bi Bologna dobila hladno utakmicu, dobio bi je i Chievo danas. Sudijske greske su neminovnost, al reci da bi Juventus bio daleko ispred Milana sa igracima tipa Giacherinija, Estigariba, Bonnucia a da na klupi sjede Krasic, Elia i ADP je smjesno!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Perugia je u sezoni '78/'79 završila sezonu bez poraza i nije uzela Scudetto, ako nam je neka utjeha nećemo biti jedina ekipa koja to nije uspjela.
Gledam ove izjave navijača, svi se okomili na Vučinića i upravu su, večeras je bio najlošiji, izgubio je loptu i iz te akcije smo primili gol.
Svidjela mi se izjava jednog starijeg navijača koji je rekao kako je bolje da ne osvojimo Scudetto u prvoj godini već bi se onda uzdigili i sa ovakvim kadrom umislili da smo ekipa, bolje je da stojimo čvrsto na zemlji.
Dobro je što se ovo dešava jer se u ovim utakmicama vidi da nam fali kvalitet koji MORA doći na ljeto.

Gledam ove izjave navijača, svi se okomili na Vučinića i upravu su, večeras je bio najlošiji, izgubio je loptu i iz te akcije smo primili gol.
Svidjela mi se izjava jednog starijeg navijača koji je rekao kako je bolje da ne osvojimo Scudetto u prvoj godini već bi se onda uzdigili i sa ovakvim kadrom umislili da smo ekipa, bolje je da stojimo čvrsto na zemlji.
Dobro je što se ovo dešava jer se u ovim utakmicama vidi da nam fali kvalitet koji MORA doći na ljeto.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 mar 2012, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Kad se realno pogleda "sezona bez poraza" ima jacinu samo ako se ne pogledaju rezultati. Danas sam napisao s kojim timovima smo remizirali i kada se realno pogleda, toliki kikssevi se ne mogu sebi dozvoliti. Juve ove sezone ima tu snagu i igru bez poraza, ali nema ono nesto vise sto je potrebno za rutinsko rjesavanje utakmica. Nemamo vise situacija u kojima mozemo reci 100% pobjedjujemo. Mene je samo strah da ovi kiksevi ne postanu realno stanje, ako to vec nisu... Nijedna ekipa ne smije unaprijed upisivati bodove, al' ko je nama uzima bodove... Nije vise ni bunker glavni krivac, koliko je ta bezidejna igra u posljednje vrijeme. Nadam se da ce se nesto promjeniti, ali evo sad vidimo koliko nam npr. Pepe znaci, a budimo realni uopste nije kakav igrac.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- JuveSissoko
- Kontakt:
neka hvala , eto vama WC Robinho, nek vama prazne golove fula , malo mi je frustracija Bonuccia pa mi jos taj Brazilac treba da ide na zivce sa klaunskim driblanjem koje nekad prodje pa eto kao treba svrsavat na toahmad_tz je napisao/la:
Razumijem ja tebe. Ne znam zasto si ti uopste spominjao Milan na prvom mjestu i to na temi Juventus. Kao drugo sudija ne moze sve da vidi i zato nisu dobili kartone, a kazna je dosla poslije sto je i logicno. Kad su sudije vidjele na poluvremenu sta se desilo normalno da su to morali kompezirati. Remi je bio najrealniji bio on 1:1 ili 2:2. To sto vi nemate igraca tipa Boatenga tj. imate al sjede na klupi i na tribinama to je Conteov problem. Taj klaun je izdominirao Arsenal i danas podjelio asistencija, promjesao vam odbranu u prosloj utakmici. Ako bi Bologna dobila hladno utakmicu, dobio bi je i Chievo danas. Sudijske greske su neminovnost, al reci da bi Juventus bio daleko ispred Milana sa igracima tipa Giacherinija, Estigariba, Bonnucia a da na klupi sjede Krasic, Elia i ADP je smjesno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.