Al et i ova je kul

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Danas je Liverpool trebao da ih razbije s minimalno 3 razlike ali sa klocevima u napadu to je teško ostvariti, sa druge strane Arsenal ima RvP koji igra u životnoj formi i praktično sam drži topnike u vrhu, danas je opet majstorski reagovao i pokazao da je ubjedljivo najbolji napadač lige.bazeni je napisao/la:Arsenal u pravom trenutku podiže formu i osvaja važne pobjede kod konkurenata za LP.Nažalost,ispalo ste iz LP(mislim da nemožete stići 4-0),pa vam preostaje prvenstvo kao glavni prioritet.Na kraju će nadam se ispasti dobra sezona po Arsenal.
po toj logici arsenal bi bio prvak dugi niz godinaSaurman je napisao/la:Danas je Liverpool trebao da ih razbije s minimalno 3 razlike ali sa klocevima u napadu to je teško ostvariti, sa druge strane Arsenal ima RvP koji igra u životnoj formi i praktično sam drži topnike u vrhu, danas je opet majstorski reagovao i pokazao da je ubjedljivo najbolji napadač lige.bazeni je napisao/la:Arsenal u pravom trenutku podiže formu i osvaja važne pobjede kod konkurenata za LP.Nažalost,ispalo ste iz LP(mislim da nemožete stići 4-0),pa vam preostaje prvenstvo kao glavni prioritet.Na kraju će nadam se ispasti dobra sezona po Arsenal.
Bosco je napisao/la:Eh sad Milan, hajmo se nekom časnom pobjedom od 1:0, 2:0 oprostit od LŠ.
Tesko da mozete stici razliku od 4 golaUK_Gee je napisao/la:Dakle, iz veoma blijede igre sa Anfielda smo uzeli puni plijen, te smo se učvrstili na poziciji koja vodi u CL. Iskren da budem LFC je u jučerašnjem meču dominirao i zaslužio je makar remi, al' kao što se kaže "sreća prati hrabre." Posebnu bih zaslugu za nova tri boda dao našem napadaču Robinu koji je još jednom dokazao svoju klasu koju moramo cijeniti jer bez njegovih usluga u ovoj sezoni bi bili veoma loši. Također bih naveo floskulu "Igru briši, bodove piši."
Naredna destinacija CL, gdje dočekujemo Milan i nadamo se kako možemo stići zaostatak od četiri pogotka iz prvog meča.
[youtube][/youtube]chily-rz je napisao/la:a u ostalom ko je to Milanu utrpo 4 da nije primio ni jedan.
Znam ja to sve samo ti kazem da je tesko drug moj, ali hajde mozda vas bog i pogledaUK_Gee je napisao/la:^Da li ti je možda poznat' izraz "pokušati"?!
Naime, šanse su veoma male da stignemo Milan u revanšu, al' ipak nisi shvatio.
Upravo to mislim ako budete igrali kao npr: protiv Totenhama, Liverpoola onda mozete nesto ucinitiAllGunsBlazing je napisao/la:Nije tesko, nek Arsenal dobro igra, nek sudije malo zakinu Milan i to je to. Zaboravljate da je Arsenal stigao prednost od 3:0 koju je imao Inter(ovdje jest 4:0, ali tad je Arsenal 3:0 izgubio na svom terenu) tako da je sve moguce.. Nisu velike sanse da ce se to desiti, ali sve dok postoji sansa treba pokusavati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.