U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2012, 16:00

I ja sam skeptican jos sto se tice ove vijesti, ali ipak pojedinci pretjeruju svojim pesimizmom. Imam dojam, da im je to uvreda, ako se jedan nas reprezentativac nadje na meti jednog veceg kluba.

Stevanovic ako zeli napredovati u karijeri, trebao bi promjeniti klub, sto ce vjerovatno i uraditi na ljeto. Siguran sam da zainteresovanih ima, sad hoce li to biti Napoli, Parma ili neko drugi, vidjecemo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 mar 2012, 16:47

Stevanovic je mlad i perspektivan nogometas,a Napoli upravo takve voli.Zasto ne bi nas Stevanovic zaigrao za Napoli?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 mar 2012, 17:00

momak odlicno igra i kvalifikacije za mladu repku :D ;) ne mogu one tekme proci nezapazeno ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 mar 2012, 18:06

Dobro je da se piše o njemu,vrlo je teško probit se kao mlad igrač,pogotov iz ovih naših liga..Još da ga Sušič pozove sa Višćom na prijateljsku bilo bi super iako meščini poklapa im se raspored sa utakmicama za mladu reprezentaciju ;)

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 mar 2012, 19:21

Što da ne i u Napoli? Pa i Višća je povezivan sa Arsenalom. Ne znam što ste toliko skeptični, on je mlad i perspektivan igrač, a takvi su danas na metama svih velikih klubova. Ali eto ne mora to biti Napoli, neka se samo izvuče iz Srbije i to je to. Za početak je i Parma odlična.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 02 mar 2012, 23:20

LjumanM95 je napisao/la:Što da ne i u Napoli? Pa i Višća je povezivan sa Arsenalom. Ne znam što ste toliko skeptični, on je mlad i perspektivan igrač, a takvi su danas na metama svih velikih klubova. Ali eto ne mora to biti Napoli, neka se samo izvuče iz Srbije i to je to. Za početak je i Parma odlična.
Upravo tako.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 03 mar 2012, 23:17

Stevanovic je vec sad jedan od najboljih igraca u Srpskoj Super Ligi(JSL), ali nema dovoljno prostora u Srpskim(citaj:Beogradskim) medijima, jer isti ti mediji guraju 2 Beograska kluba i vise se prica o Markovicu i o Lazovicu, nego o Vosinim biserima kojih ima na pretek.Verujem da znate za skandaloznu proslogodisnju otimacinu kupa, tako da o tome necu sad, a hteo bih da kazem koju rec o sredini u kojoj itekako moze jos da napreduje bilo koji igrac, pa tako i Stevanovic, koji je vec sad svoj talenat pretocio u kvalitetnog igraca.
Vojvodina je najorganizovaniji fudbalski klub u Srbiji.Trening centar Fk Vojvodina,Tc "Vujadin Boskov" je najbolji trening centar na ovim prostorima.Takve uslove mozda ima Napoli, ali za Parmu ne bih rekao.
Miki Stevanovic je legenda u Novom Sadu, nesto kao Lavezzi u Napulju.Ne samo sto je Vosa najorganizovaniji klub, vec po misljenju vecine objektivnih ljudi koji prate domaci fudbal, Vojvodina ima i najbolji tim.

Golman:Supic(nekadasnji BIH reprezentativac)
Odbrana:Vulicevic(kapiten,povremeni reprezentativac),Mojsov(makedonski reprezentativac),Trajkovic(zamenik kapitena, na vratima A reprezentacije),Pavlovic(najbolji levi bek lige, na meti Torina)
Vezni red:Apija(dovoljno je reci nekadasnji kapiten Gane, Juventus),Mitosevic(mladi reprezentativac Srbije), Moreira(najbolji igrac Partizana u prethodne 3 godine)
Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)

Ima tu jos mnogo igraca koji su po kvalitetu u istoj ravni kao i prva postava(Skuletic, Bojovic, Brankovic,...itd)
Tu su jos i omladinci koji su jesenji prvaci, a prikljuceni prvom timu(Kordic, Meleg, Spremo,S. Kordic, Poletanovic,Radoja,...itd).

Suma Sumarum:Ne vidim zasto Stevanovic mora sto pre da napusti Fk Vojvodina?

Sutra u 14.00 na RTS2 Radnicki-Vojvodina.Pa prosudite sami ko igra najbolji fudbal na ovim prostorima.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2012, 23:51

Skaut je napisao/la: Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)
Stevanovic (napadac mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i buduci A reprezentativac iste zemlje).
Zaboravljas napomenuti vrlo bitne stvari. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 03 mar 2012, 23:54

Omerbavarac je napisao/la:
Skaut je napisao/la: Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)
Stevanovic (napadac mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i buduci A reprezentativac iste zemlje).
Zaboravljas napomenuti vrlo bitne stvari. ;)
Nisam zaboravio.Jer to na ovom forumu svi dobro znaju.Strasan igrac.Sigurno buduci A reprezentativac, mislim da ce Susic vec u ovim kvalifikacijama zvati Stevanovica i Viscu.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 04 mar 2012, 00:09

Joooj i Zmajevi ce konacno imati paklena krila da odletimo malo do Brazila :mrgreen:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 mar 2012, 00:09

Skaut je napisao/la:Stevanovic je vec sad jedan od najboljih igraca u Srpskoj Super Ligi(JSL), ali nema dovoljno prostora u Srpskim(citaj:Beogradskim) medijima, jer isti ti mediji guraju 2 Beograska kluba i vise se prica o Markovicu i o Lazovicu, nego o Vosinim biserima kojih ima na pretek.Verujem da znate za skandaloznu proslogodisnju otimacinu kupa, tako da o tome necu sad, a hteo bih da kazem koju rec o sredini u kojoj itekako moze jos da napreduje bilo koji igrac, pa tako i Stevanovic, koji je vec sad svoj talenat pretocio u kvalitetnog igraca.
Vojvodina je najorganizovaniji fudbalski klub u Srbiji.Trening centar Fk Vojvodina,Tc "Vujadin Boskov" je najbolji trening centar na ovim prostorima.Takve uslove mozda ima Napoli, ali za Parmu ne bih rekao.
Miki Stevanovic je legenda u Novom Sadu, nesto kao Lavezzi u Napulju.Ne samo sto je Vosa najorganizovaniji klub, vec po misljenju vecine objektivnih ljudi koji prate domaci fudbal, Vojvodina ima i najbolji tim.

Golman:Supic(nekadasnji BIH reprezentativac)
Odbrana:Vulicevic(kapiten,povremeni reprezentativac),Mojsov(makedonski reprezentativac),Trajkovic(zamenik kapitena, na vratima A reprezentacije),Pavlovic(najbolji levi bek lige, na meti Torina)
Vezni red:Apija(dovoljno je reci nekadasnji kapiten Gane, Juventus),Mitosevic(mladi reprezentativac Srbije), Moreira(najbolji igrac Partizana u prethodne 3 godine)
Napad:Stevanovic, Aboubakar(Nekadasnji napadac Crvene Zvezde,takodje igrac za top 5 lige), Katai(Vosino dete, na pozajmici iz Olimpijakosa,mladi reprezentativac Srbije)

Ima tu jos mnogo igraca koji su po kvalitetu u istoj ravni kao i prva postava(Skuletic, Bojovic, Brankovic,...itd)
Tu su jos i omladinci koji su jesenji prvaci, a prikljuceni prvom timu(Kordic, Meleg, Spremo,S. Kordic, Poletanovic,Radoja,...itd).

Suma Sumarum:Ne vidim zasto Stevanovic mora sto pre da napusti Fk Vojvodina?

Sutra u 14.00 na RTS2 Radnicki-Vojvodina.Pa prosudite sami ko igra najbolji fudbal na ovim prostorima.
Fakat nisam znao da je Vojsa ovoliko jaka i da imaju takav trening centar, svaka cast. A Steva je legenda, momak je zasluzio koji nastup u A Repci, pozivan je vec i nista nije losiji od Maletica, cak bi vise odgovaralo svima da se Visca i on pozovu umjesto Stilica, Alispahica, Ibricica i Maletica. Imamo pun qurac ovih plej mejkera koji ne mogu da potrce kako treba, sto se tice Ibricica nisam jos izgubio nadu ali je ugled svakako potonuo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 04 mar 2012, 00:17

[youtube][/youtube]

Trening centar:
slika
2 od 6 terena(i svih 6 u upotrebi) terena na pocetku klipa su tereni sa tribinama.Impozatno deluju sve te zgrade sto se nalaze u kompleksu centra.
[youtube][/youtube]
Teretana:
slika
slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2012, 00:33

Cuj Stephen Appiah u Vojvodini. :shock:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 04 mar 2012, 00:36

I Vosin Autobus.
slika
slika
I tablice su brendirane
slika
evo kako to izgleda unutra:
[youtube][/youtube]

Treba napomenuti da takav autobus imaju najveci klubovi Evrope.Isto tako treba reci da su kupljena i 2 mini busa za mladje kategorije.
Za Stevanovica bi najbolje bilo da ovde prvo napravi ime pa nek predje za godinu dana u neke od najvecih klubova Evrope, ili kao Tadic u neki klub kao sto je Groningen pa za godinu dana vec ga trazi pola Evrope(Roma, Bajern, Liverpul, itd). A ne kao Aleksic.Strasan talenat, ali prerano je otisao u beli svet.
Zadnja izmjena: Skaut, dana/u 04 mar 2012, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 04 mar 2012, 00:38

Cartman je napisao/la:Cuj Stephen Appiah u Vojvodini. :shock:
I jos izjavi ovo:"Impresije su odlične. Sećam se čim sam sleteo upoznao sam predsednika kluba, ostavio je snažan utisak na mene jer volim ljude sa takvim pozitivnim i jakim karakterom. Iznenađen sam visokim nivoom organizacije, bio sam šokiran preciznošću i poštovanjem vremena, obraćanjem pažnje na detalje. Baš sam to naglasio prijateljima u Engleskoj, tako nešto nisam očekivao".

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 04 mar 2012, 00:51

Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 04 mar 2012, 00:55

Skaut je napisao/la:Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.
Ma super stari, svaka cast.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 mar 2012, 01:06

Skaut je napisao/la:Necu vise o Fk Vojvodina na ovoj temi.Hteo sam samo da vam bar malo docaram da su u ovom klubu vrhunski uslovi, najbolji u Srbiji.
Ako naidje neki grobar sigurno se nece sloziti sa tobom. ;)
Meni je licno Vosa uvijek bila simpatican klub, zelim vam sve najbolje.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 mar 2012, 02:15

svaka čast za ovo prikazano,sve mogućnosti su na raspolaganju mladim fudbalerima za uspjeh njihovo eje samo da rade..U BiH ni u pola nije ovako i nije ni čudo što godišnje jedva jedno fudbalsko ime da proizvedemo..

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 04 mar 2012, 08:59

Svak ti cast sto si nas ovako ljiepo informisao, vidi se da su u Vojvodini uslovi izvrsni svake godine izbace najmanje jednog novog igraca sto je za svaku pohvalu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”