Nije mi ništa!Mikel Arteta went to a local hospital after the game as a precaution but has travelled back with the squad in good spirits.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije mi ništa!Mikel Arteta went to a local hospital after the game as a precaution but has travelled back with the squad in good spirits.
Neka se i nama posreci nekad, koliko god ste vi stativa i precki imali, toliko su nas sudije zakinile.VolimLiverpool je napisao/la:Čestitke na pobjedi.Vjerovatno nije zaslužena ,ali pobjeda je pobjeda.
Mi smo vas na početku sezone ,vi nas sad i to je to.Prošle sezone dva remija.
u 26 startova i jednom sa klupe=25 golovaensadek je napisao/la:Koliko je golova Van Persi do sada dao u ligi?
Btw. Ne opterećujte se zbog slabe predstave. RVP i TV su imali probleme sa ozljedama, Song je putov'o u Afriku i natrag (možda čak i Yao, al' on je nebitan ovde). Prije toga su imali naporan meč kontra T'hama, za očekivati je bilo, da je Liverpool bio nešto bolji (+ naravno gostujući teren).Evo "ručno" napisana RVP-ova statistiska:
Ukupno:
36 tekmi, 31 gol, 9 asistencija (ako vas zanima 3x ulazio u igru, 4x izlazio iz igre), 3015 minuta proveo u igri
Premiership:
27 tekmi, 25 golova, 9 asistencija (1x ulazio igru, 3x izlazio), 2341 minutu proveo u igri
Liga šampiona:
-Kvalifikacije:
1 tekma, 1 gol, 90 minuta
-Grupna faza + 1/8 finala:
6 tekmi, 3 gola (2x ulazio, 1x izlazio) ,404 minute proveo na terenu
FA Cup
2 tekme, 2 gola, 180 minuta
nemoze, slika takvog golmana se ne smanjuje, nemoguce jenedim1993 je napisao/la:de moze l' mi ko poslat sliku sčeznog, ja kako god isiječem je prevelika 100x100. bio bi zahvalan
kad se praviš pametan napiši barem ne možemunja je napisao/la:nemoze, slika takvog golmana se ne smanjuje, nemoguce jenedim1993 je napisao/la:de moze l' mi ko poslat sliku sčeznog, ja kako god isiječem je prevelika 100x100. bio bi zahvalan
fakatAllGunsBlazing je napisao/la:Jarane mzoes staviti bilo koju sliku, bilo koje velicine.. Nadjes neku dobru sliku, kopiras link te slike u trecu kolonu i dole upises 100x100 sacuvas i eto ti slike..
Edit: naravno sto veca slika vise ti je smanji, znaci da se bolje vidi sto da je manja, ali nema veze ako nije 100x100
munja je napisao/la:eee Arnelinho ti meni licis na nekog proroka ili spijuna nogometnog, mnogo toga sto si na pocetku sezone govorio bilo je smijesno bar se tada cinilo, a sada se polahko sve obistinjuje, jos kad rece prije par kola da cemo ispred Toth.zavrsit, bas sam se nasmijao.
A sada pazi sta pises trenutno uzimam svaku tvoju izjavu zdravo za gotovo.
Ak zavrsimo na 3mjestu, onda definitivno si sumnjiv lik. A za Hazarda jos nisam zaboravio.
![]()
![]()
Sve u svemu Amin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.