NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bear grylls
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la bear grylls » 03 mar 2012, 13:55

Ja nekrivim wadea kao izrazitog krivca ali je odigrao svoju ulogu u tome. I lebron je pogrijesio ono se suta lik sa onakvim fizickim predispozicijama je iz one situacije mogao da radi sta hoce ali i wade snosi dio krivice.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 mar 2012, 13:56

oo dosao je i KK-Bosna,evo sad su svi hejteri LeBrona na okupu :lol: u iscekivanju smo da i Salt sta napise...

@don_burza-jel ti smeta :?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 mar 2012, 14:06

Sinoc da je Lebron uzeo onaj sut i profulao budala bi bio ko bi ovdje nesto napisao kako je Lebron los ili nesto slicno

Komentar sa jesnog sajta :

"Srce"-jedini mišić koji Lebron ne može da poveća i nabilda. Ono će mu uvek ostati malo,stegnuto i plašljivo kada je veliki ulog u pitanju"

On je najdominantniji danasnjice . Sigurno uzima MVP ove godine i 90% titulu al daj brate malo te lucidnosti na kraju

@train samo nastavi
Thomas Müller - Fußballgott

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 mar 2012, 14:07

don_burza je napisao/la:Sinoc da je Lebron uzeo onaj sut i profulao budala bi bio ko bi ovdje nesto napisao kako je Lebron los ili nesto slicno

"Srce"-jedini mišić koji Lebron ne može da poveća i nabilda. Ono će mu uvek ostati malo,stegnuto i plašljivo kada je veliki ulog u pitanju"

On je najdominantniji danasnjice . Sigurno uzima MVP ove godine i 90% titulu al daj brate malo te lucidnosti na kraju

@train samo nastavi
a zasto ne bi bio Durant MVP,DR1 je izjavio da je Durant ove sezone prvi kandidat za MVP

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 mar 2012, 14:10

don_burza je napisao/la:Sinoc da je Lebron uzeo onaj sut i profulao budala bi bio ko bi ovdje nesto napisao kako je Lebron los ili nesto slicno
kljucni dio,a vjeruj mi da bi vise potrcali da ga ocrne da je promasio zadnji sut nego sto sad trenutno to rade.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 mar 2012, 14:11

dema je napisao/la:

@train samo nastavi
a zasto ne bi bio Durant MVP,DR1 je izjavio da je Durant ove sezone prvi kandidat za MVP
Zato sto se gleda vise od poena.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 mar 2012, 14:17

@dema Realno James je prvi kandidat . Vidis da se ovi ostali mijenjalu na pozicijama 2 ,3 i 4 . Igra lik strasno ove sezone mislim da mu je ovo druga utakmica zaredom bez TO

Sto se tice zadnjeg suta jednostavno ga mora poceti uzimati . Kad ce ako nece u toku sezone . U PO ce se jos vise nesto stisnuti . Znam da bi i bilo kritika da je prfulao jer je bio odvojen a imao igraca slobodana al tako je to uvjek ima fanova i kriticara .
Thomas Müller - Fußballgott

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 mar 2012, 14:29

L-Train je napisao/la:Ja znam zasto Bullsovci mrze LeBrona,zato sto ih taj gospodin vec godinama unazad kara ko poslednju sirotinju 8-)
jeste nas je James prosle godine pobjedio, a posebno zandju utkamicu gdje smo vodili dobar dio utkamice..ja ne osporavam to...ja sam rekaoda je za mene najdominantni igrac u ligi pa bez obzira stog a ne volim ne zbog igrackih sposobnosti, vec naranvo karaktera....Kazem nisam se ni javljao ovdje kad ste vodili raspravu ranije, ali jesma kad sam vidjeo da se pocela iznositi statistika Jamesa ove sezone i Kobea ove godine...nisam se slozio sa tim , ali onda ispada da sam opsednut i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 03 mar 2012, 14:37

Ma nemojte vjerovat slaty sad sam s njim pricao preko facea voli on jamesa lozi vas malo :lol: salim se. Al postuje on jamesa al jedva doceka malo nesto da se desi da ga odmah kudi :D. I ja bi isto radio da ne igra za miami :lol:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 03 mar 2012, 16:00

Najdominantniji igrač lige je D.Howard s tim što mu se ove sezone jednostavno ne igra u Orlandu.

James je extra igrač nema se tu šta pričat jedan od najboljih u ligi.
Samo glupo ga je porediti s Kobe Bryantom(u smislu sezone ne u smislu karijere totalno da), Brayant je vjerovatno najbolji igrač lige od kako je još MJ napustio ligu.
Da bi došao do nivoa Brayanta treba mu još dosta dosta...
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 mar 2012, 17:39

L-Train je napisao/la:oo dosao je i KK-Bosna,evo sad su svi hejteri LeBrona na okupu :lol:
odakle ti to da sam ja hejter lebrona :?: :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 03 mar 2012, 17:49

KK_Bosna je napisao/la:
L-Train je napisao/la:oo dosao je i KK-Bosna,evo sad su svi hejteri LeBrona na okupu :lol:
odakle ti to da sam ja hejter lebrona :?: :roll:
a nisi :?

kengur1
Kontakt:

Post Postao/la kengur1 » 03 mar 2012, 18:02

SirAlexFerguson je napisao/la:Što reći na ovu vijest:

LeBron James became the only player with at least 35 points, 10 rebounds, 5 assists, 5 steals and no turnovers in a game since the NBA started to keep track of turnovers during the 1977-78 seaso

pa npr. reći da je james jedan od najboljih svih vremena na poziciji niskog krila

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 03 mar 2012, 19:26

Samo cu reci drago mi je da nisam u ovoj raspravi u vezi Jamesa. Nek on radi sta hoce sad, ja cu ga u playoffu kritikovat.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2012, 19:43

Kad vec pricate o LeBronu moje misljenje je da su ovo njemu uradili kriticari i mediji. Kad ga svaki dan prozivaju za te stvari, narocito poslije proslogodisnjeg finala, naravno da ce dodati loptu nekom drugom (ali prethodno ce mu namestiti dobru poziciju, a nece baciti uprazno). Sad je jasno i nama fanovima i kriticarima da covjek mora da uzima posljednje suteve. :mrgreen:

i jos jednom Lebron proglašen za najboljeg igrača Istočne konferencije (bio je i za mesec januar). Durant za najboljeg na Zapadu. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 mar 2012, 20:06

bear grylls je napisao/la:Ma nemojte vjerovat slaty sad sam s njim pricao preko facea voli on jamesa lozi vas malo :lol: salim se. Al postuje on jamesa al jedva doceka malo nesto da se desi da ga odmah kudi :D. I ja bi isto radio da ne igra za miami :lol:
rodjak :)..ma ne ne volim ja njega zbog ponasanja to je moja jedina mana, a igracke Labrona se znaju i vec sam to rekao...samo sam se u mjesao kad je SirAlex poceo statistiku Jamesa i Kobea porediti iz ove sezone i na osnovu toga govoriti da je bolji igrac od Kobea...ma joj ne interesuje me vise vala svako ima svoje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 03 mar 2012, 20:31

treba čovjek biti realan i reći da je lebron zaslužio biti mvp ove sezone. ima najbolje brojke, a i jedan od tri najbolja tima lige. durant jeste odličan igrač i jedan od najboljih scorera u igri, ali ispred lebrona ne može. mlad je i sigurno da će u budućnosti uzeti naslov mvpa.

@salt brate, uživam u svakom tvom postu bilo da se radi o nflu, nbau ili baseballu svaka čast :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 mar 2012, 21:20

dema je napisao/la: a zasto ne bi bio Durant MVP,DR1 je izjavio da je Durant ove sezone prvi kandidat za MVP
A šta sad DR1 odlučuje ko će biti MVP :mrgreen:
Inače moj favorit za MVP-a je PArker :D
Previše kenjate po Bronu :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 mar 2012, 00:17

evo ovdje imate uradjenu usporedbu za clutch od 2000 pa do danas ;)

A Statistical Analysis Of Clutch NBA Shooters Since 2000
http://www.libertyballers.com/2012/2/29 ... th-quarter
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 mar 2012, 00:32

Za poraz Heata protiv Jazza ja krivim Spoelstra-u a ne Jamesa.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.