HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.
A da naglasim samo njih 2 vrjede nekog ozbiljnijeg novca
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Re: HKK Široki
Kad šu prošle godine otišli Šime ,Grga,Morović I stembo svi šu rekli da je to nenadoknadivo ali ispade da smo bolji nego ikada tako da nitko nema pravo na sumnju u to kako ce biti nakon što netko iz rostera ode jer znali šu se naši nositi I sa gorim stvarima od odlaska 2 3 igrača .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Danas nas u 17:00 očekuje težak dvoboj protiv Zvezde koja je u usponu. Mada na Pecari niko protiv nas nije favorit, očekujem pobjedu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- M. Scofield
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Evo me upravo sa utakmice,i moram reći da sam fascinniran igrom nasih momaka!Najvise mentalnom snagom, i čvrstinom, da ovako mogu iskusno drzat čvrsto rezultat...čitavu utakmicu! Igramo košarku za final4,manje je bitno hoćemo li tamo biti!Ima svega,zakucavanja,asistencija....igramo JAKO INTELIGENTNO....bez silovanja!Tu moram spomenuti Jakova Vladovića,koji je po meni košarkaški najinteligentniji play što je igrao u širokom,,play u pravom smislu riječi,razigravač..koji također moze pogoditi, i poloziti kad god je napeto....SVIMA KAPA DO PODA. OD UPRAVE,STRUKE I IGRAČA!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Planinic strasna utakmica, iako je imao par reakcija gdje nije bas razmisljao, a malo i srece, al je globalno gledajuci odigrao fantastican mec, svaka cast.
Al Collins kralj udje, dvaput zakuca, malo skoci, i ode vani.
Like a boss.
Al Collins kralj udje, dvaput zakuca, malo skoci, i ode vani.

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Kakva partija naših, kako smo veličanstveno odigrali, sada u Podgoricu po pobjedu, sve je moguće pa i F4
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ovo večeras je bilo za čistu 10! Obrana je bila kao i uvijek na vrhunskom nivou, napad je malo štekao u 1. poluvremenu, ali u nastavku smo ih slomili. Planinić maestralan, odigrao najbolju utakmicu do sada, Bilnovac je dobio solidnu minutažu i opravdao je u potpunosti. Šakić se polako vraća u formu, a šta reći za VLADOVIĆA???hheheh
kako ga suigrači nazivaju PROFESOR KOŠARKE, nema se šta više dodati. Po meni trenutno MEĐU 2.NAJBOLJa playa u Hrvatskoj. Mislim da zaslužuje Repešin poziv u voljenu nam repku
U slučaju pobjede u Podgorici, mislim da smo vrlo blizi F4, iako nek izgubimo sve do kraja (u što čisto sumljam) ova ekipa je zaslužila F4 kako god na kraju završilo. Š A M P I O N I !!!

NAPRIJED PO POBJEDU U PODGORICI!!!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ŠIROKI BRIJEG - Višestruki prvaci Bosne i Hercegovine, košarkaši Širokog WWina, igraju ponajbolju košarku u svojoj povijesti. Spoj mladosti i iskustva pod palicom Ivana Velića redom bilježi pobjede i trofeje. Svoj doprinos u svakoj utakmici bilježi sve bolji Coleman Collins, Amerikanac u redovima momčadi iz Širokog Brijega, koji s pozicije krilnog centra izluđuje svoje protivnike atraktivnim zakucavanjima kojima se dive i protivničke momčadi. Požrtvovnost, atrakcija, želja i borba samo su neke od odlika koje krase ovog igrača. Došao je pred sam početak ABA lige kao igrač koji će rasteretiti mladog Planinića. Već je punih pet mjeseci u klubu u kojem je postao ljubimac publike. U tijeku ove sezone Collins je igrao u 20 službenih utakmice ABA lige, uz statistiku 17.2 minuta po utakmici, uz učinak od 9.4 koševa i 5.6 skokova. Ovaj bivši košarkaš Virginia Techa, Phoenix Sunsa, Ludwigburga i Ulma u ekskluzivnom razgovoru za ABCportal govori o iskustvu igranja u Širokom Brijegu, navijačima i samom klubu u koji nastoji ugraditi američki stil borbe i atrakcije…
1. Već ste 5 mjeseci u Širokom Brijegu. Kakvi su vaši dosadašnji utisci na ovaj mali gradić?
Mislim da je Široki Brijeg jedan zanimljiv gradić s mnogo povijesnih znamenitosti. Nikad nisam mogao zamisliti da ću doći živjeti u jedno ovako malo mjesto, stoga je dolazak ovdje za mene bio jedno veliko iskustvo.
2. Prije vašeg dolaska u klub, jeste li znali išta o Širokom?
Nikad prije nisam čuo za Široki Brijeg. Znao sam tek ponešto o Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
3 . Iznenađuje li vas ova velika sportska atmosfera i ozračje u klubu?
Definitivno sam iznenađen i oduševljen. Svaki košarkaš samo poželjeti može igrati u uvijek odlično popunjenoj dvorani pred navijačima koji ga bodre tijekom cijele utakmice.
4. Jeste li zadovoljni svojim učinkom u klubu?
Nisam u potpunosti zadovoljan učinkom. Drago mi je kad mogu pomoći momčadi da pobijedimo, međutim uvijek se može bolje. Želim da ovu sezonu završimo u velikom stilu i osvojimo naslov te da ova sezona kao takva uđe u povijest.
5. Svojim atraktivnim zakucavanjima i borbenošću postali ste miljenik navijača, što mislite o publici u Širokom?
Svi su prema meni zaista korektni i, da kažem, gostoprimljivi. Drago mi je da publika cijeni moj trud i zalaganje za momčad. Jednostavno osjetim energiju u dvorani i publiku koja te ponese na zakucavanje. Ujedno, ta atmosfera ponese i cijelu momčad za veliku učinkovitost u napadu, ali i u obrani.
6. Nedavno ste osvojili prvi trofej sa Širokim. Nadate li se i osvajanju lige?
Nadam se naslovu prvaka. Imamo vrlo izjednačenu i snažnu momčad. Neki igrači koji u nas ne igraju puno, bi u drugim momčadima u BIH bili starteri i ključni igrači
7. Koji je cilj u regionalnoj ABA ligi? Je li to 5. mjesto i plasman u Eurocup?
Moj osobni cilj je pomoći momčadi koliko je god moguće. Mislim da smo među četiri ponajbolje momčadi lige. Apsolutno smo dominirali protiv momčadi od 6 do 14 mjesta. Neke od tih momčadi su nas tijesno pobjeđivale, dok bi ih mi u drugom susretu definitivno dotukli. Znam da su očekivanja momčadi na početku sezone bila zaista niska, no moje je mišljenje da se uvijek treba boriti i vjerovati u pobjedu. To je jedan poseban stav nas Amerikanaca. Opet, u Americi su ogromne plaće i ne može se dogoditi da neka momčad ima 10 do 20 puta veći proračun u odnosu na drugu momčad, kakav je primjerice slučaj Maccabija ili Zagreba u odnosu na Široki. Svi imaju otprilike iste proračune. Ako pratite sport u Americi vidjet će te momčadi uglavnom imaju podjednake šanse za pobjedu, tako da jedna Oklahoma može pobijediti u New Yorku koji je mnogo veći grad i klub. Takav slučaj nažalost nije ovdje. Stoga, mi trebamo zaboraviti na novce i proračun. Kad imaš srce i kad ulažeš veliki trud uz veliku podršku navijača i grada onda je sve moguće. Ovaj američki stav pokušavam ugraditi i među svoje suigrače.
8. Iako ste potpisali na godinu dana, može li se očekivati da ipak ostanete u Širokom?
Moguće je da ostanem u klubu. Očekujem da ćemo nastaviti s odličnim utakmicama te izboriti plasman u Eurocup. Prije tri godine sam igrao Eurocup natjecanju i volio bih ponoviti to zanimljivo iskustvo. Na kraju sezone moji menadžeri će vjerojatno ponovno razgovarati s upravom kluba i dogovoriti nove korake. Međutim, još je prerano govoriti o tome.
9. Ima li potencijala među tvojim suigračima koji bi mogao zaigrati u nekoj jačoj europskoj košarkaškoj ligi?
Današnja momčad Širokog ima zaista nadarene košarkaše. Imamo zaista odličnu momčad prepunu mladih igrača i sjajnih šutera. Svi su mlađi od 26 godina i njihove karijere tek počinju. Uzbuđen sam oko budućnosti svojih mladih suigrača. Mislim da će svi dobiti priliku igrati izvan regije i zato toliko volim pričati engleski s njima. Ne znaju zašto to radim, ali to radim jer očekujem da će igrati u Španjolskoj ili Italiji ili možda Euroligi, a tada će morati govoriti engleski. To još ne znaju ali ih potajno pripremam za njihove sljedeće izazove.
10. Vaša poruka navijačima…
Svim navijačima: Hvala vam za svu podršku koju nam pružate tijekom cijele sezone! Ali ne zaboravite: OVO JE NAJVAŽNIJE RAZDOBLJE U GODINI. IMAMO PRILIKU UČINIT NEŠTO VELIKO ZA OVAJ KLUB. DRAGI NAVIJAČI, TO NE MOŽEMO BEZ VAS. DOĐITE NA UTAKMICE I PODRŽITE NAS U BORBI ZA OSTVARENJE POVIJESNOG USPJEHA.

1. Već ste 5 mjeseci u Širokom Brijegu. Kakvi su vaši dosadašnji utisci na ovaj mali gradić?
Mislim da je Široki Brijeg jedan zanimljiv gradić s mnogo povijesnih znamenitosti. Nikad nisam mogao zamisliti da ću doći živjeti u jedno ovako malo mjesto, stoga je dolazak ovdje za mene bio jedno veliko iskustvo.
2. Prije vašeg dolaska u klub, jeste li znali išta o Širokom?
Nikad prije nisam čuo za Široki Brijeg. Znao sam tek ponešto o Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
3 . Iznenađuje li vas ova velika sportska atmosfera i ozračje u klubu?
Definitivno sam iznenađen i oduševljen. Svaki košarkaš samo poželjeti može igrati u uvijek odlično popunjenoj dvorani pred navijačima koji ga bodre tijekom cijele utakmice.
4. Jeste li zadovoljni svojim učinkom u klubu?
Nisam u potpunosti zadovoljan učinkom. Drago mi je kad mogu pomoći momčadi da pobijedimo, međutim uvijek se može bolje. Želim da ovu sezonu završimo u velikom stilu i osvojimo naslov te da ova sezona kao takva uđe u povijest.
5. Svojim atraktivnim zakucavanjima i borbenošću postali ste miljenik navijača, što mislite o publici u Širokom?
Svi su prema meni zaista korektni i, da kažem, gostoprimljivi. Drago mi je da publika cijeni moj trud i zalaganje za momčad. Jednostavno osjetim energiju u dvorani i publiku koja te ponese na zakucavanje. Ujedno, ta atmosfera ponese i cijelu momčad za veliku učinkovitost u napadu, ali i u obrani.
6. Nedavno ste osvojili prvi trofej sa Širokim. Nadate li se i osvajanju lige?
Nadam se naslovu prvaka. Imamo vrlo izjednačenu i snažnu momčad. Neki igrači koji u nas ne igraju puno, bi u drugim momčadima u BIH bili starteri i ključni igrači
7. Koji je cilj u regionalnoj ABA ligi? Je li to 5. mjesto i plasman u Eurocup?
Moj osobni cilj je pomoći momčadi koliko je god moguće. Mislim da smo među četiri ponajbolje momčadi lige. Apsolutno smo dominirali protiv momčadi od 6 do 14 mjesta. Neke od tih momčadi su nas tijesno pobjeđivale, dok bi ih mi u drugom susretu definitivno dotukli. Znam da su očekivanja momčadi na početku sezone bila zaista niska, no moje je mišljenje da se uvijek treba boriti i vjerovati u pobjedu. To je jedan poseban stav nas Amerikanaca. Opet, u Americi su ogromne plaće i ne može se dogoditi da neka momčad ima 10 do 20 puta veći proračun u odnosu na drugu momčad, kakav je primjerice slučaj Maccabija ili Zagreba u odnosu na Široki. Svi imaju otprilike iste proračune. Ako pratite sport u Americi vidjet će te momčadi uglavnom imaju podjednake šanse za pobjedu, tako da jedna Oklahoma može pobijediti u New Yorku koji je mnogo veći grad i klub. Takav slučaj nažalost nije ovdje. Stoga, mi trebamo zaboraviti na novce i proračun. Kad imaš srce i kad ulažeš veliki trud uz veliku podršku navijača i grada onda je sve moguće. Ovaj američki stav pokušavam ugraditi i među svoje suigrače.
8. Iako ste potpisali na godinu dana, može li se očekivati da ipak ostanete u Širokom?
Moguće je da ostanem u klubu. Očekujem da ćemo nastaviti s odličnim utakmicama te izboriti plasman u Eurocup. Prije tri godine sam igrao Eurocup natjecanju i volio bih ponoviti to zanimljivo iskustvo. Na kraju sezone moji menadžeri će vjerojatno ponovno razgovarati s upravom kluba i dogovoriti nove korake. Međutim, još je prerano govoriti o tome.
9. Ima li potencijala među tvojim suigračima koji bi mogao zaigrati u nekoj jačoj europskoj košarkaškoj ligi?
Današnja momčad Širokog ima zaista nadarene košarkaše. Imamo zaista odličnu momčad prepunu mladih igrača i sjajnih šutera. Svi su mlađi od 26 godina i njihove karijere tek počinju. Uzbuđen sam oko budućnosti svojih mladih suigrača. Mislim da će svi dobiti priliku igrati izvan regije i zato toliko volim pričati engleski s njima. Ne znaju zašto to radim, ali to radim jer očekujem da će igrati u Španjolskoj ili Italiji ili možda Euroligi, a tada će morati govoriti engleski. To još ne znaju ali ih potajno pripremam za njihove sljedeće izazove.
10. Vaša poruka navijačima…
Svim navijačima: Hvala vam za svu podršku koju nam pružate tijekom cijele sezone! Ali ne zaboravite: OVO JE NAJVAŽNIJE RAZDOBLJE U GODINI. IMAMO PRILIKU UČINIT NEŠTO VELIKO ZA OVAJ KLUB. DRAGI NAVIJAČI, TO NE MOŽEMO BEZ VAS. DOĐITE NA UTAKMICE I PODRŽITE NAS U BORBI ZA OSTVARENJE POVIJESNOG USPJEHA.

...Život za Široki...
večeras na SPTV u 18:30 prilog o hkk sirokom, ima i repriza u 22:30 pa pogledaj ko more
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Baš im hvala na tomeKevin je napisao/la:večeras na SPTV u 18:30 prilog o hkk sirokom, ima i repriza u 22:30 pa pogledaj ko more
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- zivojinmiric
Zdrava sredina, strašna omladinska škola. dobiješ strašni klub.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Široki WWin u Podgorici traži put na Final Four
HKK Široki WWin je najtrofejniji poslijeratni sportski klub u Bosni i Hercegovini. Na njegovu dominaciju u bh. košarci posljednjih godina su svi i naviknuti, no otkako se natječe u regionalnoj, puno jačoj konkurenciji, nikada nije bio ovako dominantan.
- Kada je sezona počinjala, nitko od nas nije očekivao da ćemo biti u gornjem dijelu ljestvice, a kamoli da ćemo imati šansu za Final Four. No, zbog svega dosad što smo napravili, zaslužili smo se tamo naći. Zavrijedili smo nastup na završnom turniru, kazao je Darko Planinić.
U okviru 22. kola regionalne košarkaške ABA lige košarkaši Širokog WWina večeras od 19 sati gostuju Budućnosti, izravnom suparniku za Final Four. Ako se gleda tradicija onda Široki nema što traži u podgoričkoj “Morači”. Crnogorski i bh. prvak su u Podgorici do sada odigrali sedam utamica i Budućnost ima maksimalan učinak. Očekuje se prepuna dvorana jer su iz vodstva domaće momčadi osigurali besplatan ulaz za sve ljubitelje košarke.
Međutim, pred večerašnji susret tradicija se zaboravlja. Utakmica je veoma bitna i za jedne i druge, jer momčad koja pobijedi napravit će, vjerojatno, odlučujući korak ka plasmanu među četiri najbolje momčadi i vizu za završni turnir u Tel Avivu..
I u redovima Budućnosti su svjesni da se ne treba uzdati na tradiciju, oprezni su ali vjeruju u pobjedu.
"Jasno je da nas čeka težak susret protiv momčadi koja je kvalitetna, dobro pokrivena na svim pozicijama i koja ima dobre rezultate, samo je pobjeda razlike između nas i njih. Radi se, također, o veoma talentiranom i odlično posloženoj momčadi. Morat ćemo, pred našim navijačima, odigrati dobro da bi ih pobijedili", opominje Dejan Radonjić, trener Budućnosti.
Pobjedi se nadaju i u Širokom Brijegu
- I Radnički je rijetko gubio na svom parketu pa smo ih dobili. Idemo na pobjedu, a ako dobijemo, vjerujem da smo sigurni za Final Four. Istina, bit će teško. Dobra su ekipa i igraju dobro. Ali i mi smo dobri, poručuje Planinić.
HKK Široki WWin je najtrofejniji poslijeratni sportski klub u Bosni i Hercegovini. Na njegovu dominaciju u bh. košarci posljednjih godina su svi i naviknuti, no otkako se natječe u regionalnoj, puno jačoj konkurenciji, nikada nije bio ovako dominantan.
- Kada je sezona počinjala, nitko od nas nije očekivao da ćemo biti u gornjem dijelu ljestvice, a kamoli da ćemo imati šansu za Final Four. No, zbog svega dosad što smo napravili, zaslužili smo se tamo naći. Zavrijedili smo nastup na završnom turniru, kazao je Darko Planinić.
U okviru 22. kola regionalne košarkaške ABA lige košarkaši Širokog WWina večeras od 19 sati gostuju Budućnosti, izravnom suparniku za Final Four. Ako se gleda tradicija onda Široki nema što traži u podgoričkoj “Morači”. Crnogorski i bh. prvak su u Podgorici do sada odigrali sedam utamica i Budućnost ima maksimalan učinak. Očekuje se prepuna dvorana jer su iz vodstva domaće momčadi osigurali besplatan ulaz za sve ljubitelje košarke.
Međutim, pred večerašnji susret tradicija se zaboravlja. Utakmica je veoma bitna i za jedne i druge, jer momčad koja pobijedi napravit će, vjerojatno, odlučujući korak ka plasmanu među četiri najbolje momčadi i vizu za završni turnir u Tel Avivu..
I u redovima Budućnosti su svjesni da se ne treba uzdati na tradiciju, oprezni su ali vjeruju u pobjedu.
"Jasno je da nas čeka težak susret protiv momčadi koja je kvalitetna, dobro pokrivena na svim pozicijama i koja ima dobre rezultate, samo je pobjeda razlike između nas i njih. Radi se, također, o veoma talentiranom i odlično posloženoj momčadi. Morat ćemo, pred našim navijačima, odigrati dobro da bi ih pobijedili", opominje Dejan Radonjić, trener Budućnosti.
Pobjedi se nadaju i u Širokom Brijegu
- I Radnički je rijetko gubio na svom parketu pa smo ih dobili. Idemo na pobjedu, a ako dobijemo, vjerujem da smo sigurni za Final Four. Istina, bit će teško. Dobra su ekipa i igraju dobro. Ali i mi smo dobri, poručuje Planinić.
...Život za Široki...
evo da iskoristim priliku pa da sucima jeb.em majku. cim bi se primakli fauli neki, nama nista ne sude + neka gazenja linije da ne spominjem _I_ 68-61 ako nekog zanima
- spielführer_21
- Kontakt:
Šteta, šansa za ff je ovim porazom svedena na minimum, ali svaka čast Širokom na sjajnoj sezoni i sretno u borbi za 5. mjesto!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Suludo je bilo očekivati završni turnir i da je se pobjedilo
,5. mjesto je realnost
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
5.mjesto je čudo...a relnost je 10-12Grdan je napisao/la:Suludo je bilo očekivati završni turnir i da je se pobjedilo,5. mjesto je realnost
.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Mislim na trenutno stanje na tablici,5. mjesto je realnostKevin je napisao/la:5.mjesto je čudo...a relnost je 10-12Grdan je napisao/la:Suludo je bilo očekivati završni turnir i da je se pobjedilo,5. mjesto je realnost
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
a 5. nije suludo? nema veze da su izgubili i 20 razlike al kad ti suci nedaju da se priblizis na 5 poena onda ga ****.Grdan je napisao/la:Suludo je bilo očekivati završni turnir i da je se pobjedilo,5. mjesto je realnost
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.