Zao mi alvesa izgubi moram sad skinut torrent.MakeTZ je napisao/la:Pratil ko veceras ?
Podijelite stremova kakvih.
Evo Perosh pobijedi u prvoj rundi.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bear grylls
- Kontakt:
Re: UFC
Ja ba izgubio idiot na svoju gresku do 5 sati ceko njegovu borbu i razocara se.
- bear grylls
- Kontakt:
Evo sad kuci dosao skinuo mi se ufc kasnije cu pogledat al evo vidim na sherdog dominiro i dopustio ovome da ga uhvati u submission. To je sa ovim agresivnim borcima neznaju stat zavrsit borbu sigurno i uzet na bodove ala gsp al neznam mozda nije tako bilo ovo nagađam dok ne pogledam borbu.MakeTZ je napisao/la:Ja ba izgubio idiot na svoju gresku do 5 sati ceko njegovu borbu i razocara se.
Vidices i sam da ti ne pricam dzaba.
meni je bas drago sto je izgubio alves, dobra je borba bila i jos na kraju onakav preokret... onaj kosta nije los udarac moglo bi od njega nesto biti
You are someone else I am still right here
Hajmo narode, ukljucimo se u ovu akciju da Roya "Big Country" Nelsona posaljemo u 205-diviziju gdje mu je i mjesto
Big Country je izjavio ukoliko dobije jos 100,000 like-ova na FB da ce skinuti famozni stomak i nastaviti karijeru u lako-tesku kategoriju. Dosad ima jedno 92k a fali mu jos cetrdesetak hiljada. Imao je vec 30-ak milja a trazio je jos 100k td. ima tu jos puno da se "lajkuje"
Jedino sto trebate uraditi je otici na njegovu FB stranicu: http://www.facebook.com/RoyNelsonUFC" onclick="window.open(this.href);return false; i kliknuti "Like".
To je to.
Pozdrav

Big Country je izjavio ukoliko dobije jos 100,000 like-ova na FB da ce skinuti famozni stomak i nastaviti karijeru u lako-tesku kategoriju. Dosad ima jedno 92k a fali mu jos cetrdesetak hiljada. Imao je vec 30-ak milja a trazio je jos 100k td. ima tu jos puno da se "lajkuje"

Jedino sto trebate uraditi je otici na njegovu FB stranicu: http://www.facebook.com/RoyNelsonUFC" onclick="window.open(this.href);return false; i kliknuti "Like".
To je to.
Pozdrav
Juce je je bilo 80.000 dobro ide. 

- bavaraccccc
- Kontakt:
U UFC-u jos nije poznato a sada ima borbu 23 u Moskvi na Golden Glory turniru.bavaraccccc je napisao/la:Kada se bori onaj nas Stojnic??
Ja sve vise mislim da je to lafina za UFC.
samo mi nije jasno sto se nije borio u sarajevu kad su nastupali berin i tomo... ma ko ce znati sa denisom sta je u pitanju... cak nije ni bitno toliko hoce li u ufc samo da se on hoce uozbiljiti i poceti trenirati i redovno se boriti a ne ovako jedna borba godisnje...MakeTZ je napisao/la:Ja sve vise mislim da je to lafina za UFC.
On se moro nakon ispada iz UFC-a boriti i onda je to radio i tako da kazemo vise revijalno to u SA i normalno sa nekim anonimousima ali sada to nije slucaj imao je znaci te 4 pobjede koje su ga vratile u utrku za UFC dobro je poznato koja je lova u UFCU i zato se na to fokusiro tako da mu takvi mecevi sad ne igraju ulogu. Ovo u Moskvi je turnir Golden Glory-a a on je njihov clan i mozda i obavezan godisnje boriti se 2x ili 3 zavisi kakav je turnir.fera je napisao/la:samo mi nije jasno sto se nije borio u sarajevu kad su nastupali berin i tomo... ma ko ce znati sa denisom sta je u pitanju... cak nije ni bitno toliko hoce li u ufc samo da se on hoce uozbiljiti i poceti trenirati i redovno se boriti a ne ovako jedna borba godisnje...MakeTZ je napisao/la:Ja sve vise mislim da je to lafina za UFC.
Ako bude u UFC-u poznato je da onda ne moze se borit za druge organizacije a to su velike pare i bolje se tamo jednom borit nego po Evropi 5x.
ma ja kazem da se premalo borio, a ove protivnike sto je na njima nanizao 4 pobjede bi mogao dobiti svaki ozbiljniji borac bez ikakvih problema, ja se nadam da ce se denis uozbiljiti i vratiti u ufc a pobjeda protiv bivseg prvaka bi bila dobar nacin da se pocne raditi na tome.Polo je napisao/la:On se moro nakon ispada iz UFC-a boriti i onda je to radio i tako da kazemo vise revijalno to u SA i normalno sa nekim anonimousima ali sada to nije slucaj imao je znaci te 4 pobjede koje su ga vratile u utrku za UFC dobro je poznato koja je lova u UFCU i zato se na to fokusiro tako da mu takvi mecevi sad ne igraju ulogu. Ovo u Moskvi je turnir Golden Glory-a a on je njihov clan i mozda i obavezan godisnje boriti se 2x ili 3 zavisi kakav je turnir.fera je napisao/la:samo mi nije jasno sto se nije borio u sarajevu kad su nastupali berin i tomo... ma ko ce znati sa denisom sta je u pitanju... cak nije ni bitno toliko hoce li u ufc samo da se on hoce uozbiljiti i poceti trenirati i redovno se boriti a ne ovako jedna borba godisnje...MakeTZ je napisao/la:Ja sve vise mislim da je to lafina za UFC.
Ako bude u UFC-u poznato je da onda ne moze se borit za druge organizacije a to su velike pare i bolje se tamo jednom borit nego po Evropi 5x.
United Glory
March 23, 2012 in Moscow, Russia
MMA matches
LHW (-91 kg): Ilir Latifi vs TBA
FW (-65 kg): Cesario di Domenico vs TBA
HW (+100 kg): Ricco Rodriguez vs Denis Stojnic
WW (-76 kg): Tommy Depret vs Sergey Golyaev
Kickboxing matches
HW (+100 kg): Ali Cenic vs TBA
WW (-70 kg): Dzhabar Askerov vs Robin van Roosmalen
WW (-70 kg): David Kyrya vs Maxim Vyrovski
HW (+100 kg): Jamal Ben Sadik vs Colin George
HW (+100 kg): Sergei Kharitonov vs Mark Miller
HW (+100 kg): Jerome Le Banner vs Errol Zimmerman
HW (+100 kg): Brice Guidon vs Semmy Schilt
evo fight card tog eventa.
Polo je napisao/la:On se moro nakon ispada iz UFC-a boriti i onda je to radio i tako da kazemo vise revijalno to u SA i normalno sa nekim anonimousima ali sada to nije slucaj imao je znaci te 4 pobjede koje su ga vratile u utrku za UFC dobro je poznato koja je lova u UFCU i zato se na to fokusiro tako da mu takvi mecevi sad ne igraju ulogu. Ovo u Moskvi je turnir Golden Glory-a a on je njihov clan i mozda i obavezan godisnje boriti se 2x ili 3 zavisi kakav je turnir.fera je napisao/la:samo mi nije jasno sto se nije borio u sarajevu kad su nastupali berin i tomo... ma ko ce znati sa denisom sta je u pitanju... cak nije ni bitno toliko hoce li u ufc samo da se on hoce uozbiljiti i poceti trenirati i redovno se boriti a ne ovako jedna borba godisnje...MakeTZ je napisao/la:Ja sve vise mislim da je to lafina za UFC.
Ovaj Ricco je sigurno jaci borac nego one sto smo gledali po Sarajevu i onog Kujundzica ali on je bivsi UFC prvak u vremenu kada je Pride imao najjace borce ali bez obzira ozbiljan je protivnik i nadam se da ce ga DENIS savladat pa onda definitivno ako pobjedi sigurno ce se sanse za UFC uvecat.
ja sam gledao njegov mec iz pride-a 2003. protiv nogeire i bio je po meni jednako dobar u tom mecu kao i minotauro mec prije toga je izgubio ufc titulu... sada u zadnje vrijeme i on se bori po malim turnirima i protiv slabih boraca ali ljudi koji ga pobjede bez obzira na sve uvijek se mogu pohvaliti da su pobjedili bivseg ufc prvaka.
cak je i dana white nedavno rekao kako je u to vrijeme silvya i rodrigueza teska kategorija ufc-a bila prilicno losa, jos je pride 2004. godine imao teskasi grand prix gdje su skupili desetak najboljih boraca svijeta u tom trenutku i par papaka ogromnih plus ninja rua i randelman koji su otisli kategoriju vise u to vrijeme... pride je bio cudo..
cak je i dana white nedavno rekao kako je u to vrijeme silvya i rodrigueza teska kategorija ufc-a bila prilicno losa, jos je pride 2004. godine imao teskasi grand prix gdje su skupili desetak najboljih boraca svijeta u tom trenutku i par papaka ogromnih plus ninja rua i randelman koji su otisli kategoriju vise u to vrijeme... pride je bio cudo..
Normalno ozbiljno uci u borbu i pobjedit a sve se to pise i broji samo vrijeme bi bilo ako pobjedi onda po meni sigurno dobija ufc ugovor odnosno i borbe.fera je napisao/la:ja sam gledao njegov mec iz pride-a 2003. protiv nogeire i bio je po meni jednako dobar u tom mecu kao i minotauro mec prije toga je izgubio ufc titulu... sada u zadnje vrijeme i on se bori po malim turnirima i protiv slabih boraca ali ljudi koji ga pobjede bez obzira na sve uvijek se mogu pohvaliti da su pobjedili bivseg ufc prvaka.
@ offtopic
Znali neko neki link za livestream za veceras FINAL FIGHT
Jestel vidili main card za UFC 146, moras ostat budan, znaci moras
Noc teskasa.

Noc teskasa.
10 teskasa i to vecina ponajboljih koje ufc ima... jos ako uspiju ubaciti borbu Edson Barboza vs. Evan Dunham ovdje bice odlicno ... jest da nema nikakve veze sa teskom kategorijom al siguran sam da ce Edson Barboza u naredne 2 godine postati UFC prvak u nekoj od ovih nizih kategorija.MakeTZ je napisao/la:Jestel vidili main card za UFC 146, moras ostat budan, znaci moras![]()
Noc teskasa.
zuffa najavila da ce tuziti sve koji nelegalno preko streamova gledaju njihove evente... make spremi se da idemo u zatvor

Ma idemo u picku materinu, ne znam kako ce pohvatat milion ljudi gleda streamove. 

Dobri borbi ima odnosno sa najacim borcima trenutno u UFC samo da ovo sudenje Overeemu prodje 27 pozitivno inace nema borbe protiv JDS.MakeTZ je napisao/la:Jestel vidili main card za UFC 146, moras ostat budan, znaci moras![]()
Noc teskasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.