FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SIR
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SIR » 03 mar 2012, 17:13

BegAx je napisao/la:Gadjan je bio samo Bucan iz dobro poznatih razloga. Jedna grudva je slucajno pogodila sudiju i Gracicevi puleni su samovoljno otisli.
Aha pa onda je to nesto drugo :D , ali mogli su nastaviti stvarno bezveze. ;)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 03 mar 2012, 17:18

SIR je napisao/la:
BegAx je napisao/la:Gadjan je bio samo Bucan iz dobro poznatih razloga. Jedna grudva je slucajno pogodila sudiju i Gracicevi puleni su samovoljno otisli.
Aha pa onda je to nesto drugo :D , ali mogli su nastaviti stvarno bezveze. ;)
Opet bruka sto su gadjali, al' jbg Bosnjo je Bosnjo.

nanek

Post Postao/la nanek » 03 mar 2012, 17:19

Seljacka posla, nikad pameti pojedinci nece doci!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 17:19

Prvo je Đurić pogođen u glavu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 mar 2012, 17:21

Kazu da je bilo dosta raje :) A za ovo grudvanje :lol: Ja papaka...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 17:25

Bilo je preko hiljadu ljudi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 03 mar 2012, 17:42

@mma_hz
@SIR

Momci hvala na odgovoru,steta je normalno za mladog covjeka da nemoze zbog zdravlja iskoristiti svoj talenat ali danas ih je sve vise koji imaju te probleme.Pozdrav
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 17:43

Steta lijepo poslije podne nam papci pokvarise, sigurno bi uvalili 2-3 komada olimpicu. Nadam se da ce se sutra ili prekosutra ako je ikako moguce organizovati nova generalna proba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 mar 2012, 17:46

Prvo je smjesno sto se nisu nasle sudije za utakmicu ostalo netreba nista komentarisati jel je ovo sve ocekivano,i zna se da na pomocnom utakmica kad ima snijega nemoze proci bez grudvanja ,posebno sto je sad bio na terenu doticni debil tako da je ovo za mene ocekivano bilo,al stvarno da nisu mogli sudije naci nema dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 mar 2012, 18:06

Levati ,idioti nez kako drugcije reci cuj et sto je bucan dosao kao levat znalo se da ce se gadjat :roll:fakat sta neces cuti,ja kontam odo lagano da iskoristim prelijep dan i pogeledas svoj tim u generalci i ti zbog par levata,idiota zapravo beze dodjes i useres tekmu svog kluba :x a za sudije :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 18:10

Jel neko ostao i odgledao utakmicu 1 i 2 tima?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 mar 2012, 18:18

Ja ostao par minuta,prvi tim vodio 1-0 Husic dao gol...inace ono malo sto se moglo vidjeti protiv Olimpica Husic i Matko bi mogli biti prava pojacanja posebno Husic koji je po meni bas dobro odigrao,Comor opet poceo na beku sto se meni kao i vecini vjerovatno nije svidjelo...Krpic je igrao nekako na krilu,mada mi je vise za klasicnog spica jel bas djeluje jak ko zemlja...ugl drugacija postavka i sistem kod Jovica nego sto je bio kod Pliseka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 18:23

Ono sto sam ja vidio Krpic jak ko zemlja bas kako se zagradi izmedju 2-3 igraca strasno 8-) Husic odlican,Matija brz i borben, Sesar dobar samo mi je glupo kod njega uvijek kad primi loptu okrene se ledjima od gola i tek onda krece u akciju,Beli dobar dobio je 2-3 dobre lopte od Husica i Sesara i usao u 16 ,Obuca dobar,Sedin dobar,Comor standardno i bas mi je cudno bilo sto je poceo na beku opet :roll: Misljena sam i da Vucina nije za krila i da mozda previse ofanzivno igramo odnosno formacija 4-3-3 je nekako neobicna za nas :mrgreen: :mrgreen:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 03 mar 2012, 18:33

Zaista me zanima da li će nakon eventualnog poraza u Tuzli biti okrivljeni igrači, ili će se priznati da navijači snose velik dio krivice jer su onemogućili odigravanje vrlo bitne utakmice. A grudve je danas bacalo malo više od "par debila". Razumljivo mi je za Bučana, ali pogođeni su i Đurić, Šćepanović, "sudija"... :roll: I uz sve to skandiranje "j..o vas Željo" i "j..o vas Amar". :lol:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 18:42

gollum je napisao/la:Zaista me zanima da li će nakon eventualnog poraza u Tuzli biti okrivljeni igrači, ili će se priznati da navijači snose velik dio krivice jer su onemogućili odigravanje vrlo bitne utakmice. A grudve je danas bacalo malo više od "par debila". Razumljivo mi je za Bučana, ali pogođeni su i Đurić, Šćepanović, "sudija"... :roll: I uz sve to skandiranje "j..o vas Željo" i "j..o vas Amar". :lol:
Mojne vise svega ti! :lol: :lol:

Quaresma malo ces igraca naci o Bubi na netu. Zove se Secouba Diatta ;)
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 03 mar 2012, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 mar 2012, 18:42

QUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi ko reci nesto ukratko o onom igracu Bubi, kako se vec zove :/ za njega nikako ne znam

i da, moze li se preko neta kupovati nesto od fan shopa, dosta mi se stvari svidilo, moram ih imati :) jedva cekam da zavrsi sezona, iskreno briga me na kojem ce mjestu zavrsiti Sarajvo, meni je dovoljno 3. samo da idu u kvalifikacije, pa da dodjem opet ako Bog da i gledati i bodriti, uf, sad sam se napalio bezveze
niko ne odgovara :/

hajte ljudi, pa nisam ja u sarajevu niti blizu njega, preko 300 km sam daleko

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 03 mar 2012, 18:48

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi ko reci nesto ukratko o onom igracu Bubi, kako se vec zove :/ za njega nikako ne znam

i da, moze li se preko neta kupovati nesto od fan shopa, dosta mi se stvari svidilo, moram ih imati :) jedva cekam da zavrsi sezona, iskreno briga me na kojem ce mjestu zavrsiti Sarajvo, meni je dovoljno 3. samo da idu u kvalifikacije, pa da dodjem opet ako Bog da i gledati i bodriti, uf, sad sam se napalio bezveze
niko ne odgovara :/

hajte ljudi, pa nisam ja u sarajevu niti blizu njega, preko 300 km sam daleko
Buba nista posebno. Prosjecan igrac PLBiH. Ne vjerujem da je u mogucnosti online kupovina, jos, pricekaj malo. :D
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 18:49

Ti znas jel prosjecan gledao si ga mozda 1 utakmicu kao i svi mi :roll:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 03 mar 2012, 18:50

Pa dovoljna mi je i ta jedna. Mislim i ja bi volio da bude dobar ali tesko.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 18:51

I to je vjerovatno ona protiv iskre gdje je igrao desnog beka,a covjek cisti ofanzivac :mrgreen: Uglavnom mislim da ce biti bolje krilo od vucka :) :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, nedimmmm1337, riki46, Tatamata1946 i 20 gostiju.