AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Pozvani za sutra : Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Ambrosini, Emanuelson, Muntari, Nocerino, Valoti, Van Bommel, El Shaarawy, Ibrahimovic, Inzaghi, Robinho.
-RIVALDO-
šteta nema flaminija još u sastavu, evo čitam igrat će sa primaverom protiv intera da se malo zagrije. šta je sa boatengom zar nije trebo biti spreman do sad ili ga čuva za ligu prvaka?? možda ne želi allegri da rizikuje nespremnog bou da se opet ne povrijeid. u vezi pata, mnogo sam razočaran ali ne i iznenađen. šta se dešava sa tim momkom, toliki potencijal ode u propast
pola europe prati jovetića, između ostalog i milan. je li on novi savičević? ja bih rekao dostojna zamjena, definitivno najbolji mladi igrač na svijetu, **** neymara i ostale bakraće.
nešto kontam koliko je ovaj milan baksuzan ove sezone sa povredama ali i sa formom. protiv intera se igralo kad su bili u dobroj formi i nes(p)retno izgubili, sad protiv palerma koji kući sve živo melje. miccoli. ja bih rekao ni bod tu nije loš. al ne igra im balzaretti a za njega nemaju dostojnu zamjenu. ja povrede milana više i ne brojim.
usput kaže van bommel nikad u životu nisam nešto slično vidio kao onaj poništen gol muntarija. a igrao je u mnogo klubova.
edit: Milan, what a surprise: in Palermo with Gattuso

pola europe prati jovetića, između ostalog i milan. je li on novi savičević? ja bih rekao dostojna zamjena, definitivno najbolji mladi igrač na svijetu, **** neymara i ostale bakraće.
nešto kontam koliko je ovaj milan baksuzan ove sezone sa povredama ali i sa formom. protiv intera se igralo kad su bili u dobroj formi i nes(p)retno izgubili, sad protiv palerma koji kući sve živo melje. miccoli. ja bih rekao ni bod tu nije loš. al ne igra im balzaretti a za njega nemaju dostojnu zamjenu. ja povrede milana više i ne brojim.
usput kaže van bommel nikad u životu nisam nešto slično vidio kao onaj poništen gol muntarija. a igrao je u mnogo klubova.
edit: Milan, what a surprise: in Palermo with Gattuso

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Abbiati, Abate, Yepes, TS, Mesbah, Emanuelson, Van Bommel, Nocerino, Robinho, El Sharaawy, Ibra
nekako bi volio ovu postavu, El Šarafi zasluzuje da igra a i Robinho pogotovo nakon posljednjih par utakmica.
Jao kad bi na ljeto Berlu donio jedno 60, 70 mil za transfere. Galliani bi prekuco trziste
nekako bi volio ovu postavu, El Šarafi zasluzuje da igra a i Robinho pogotovo nakon posljednjih par utakmica.
Jao kad bi na ljeto Berlu donio jedno 60, 70 mil za transfere. Galliani bi prekuco trziste

Naravno, ukoliko to Ćelo i Adri kvalitetno prikriju, te pokušavaju proći za što manje love.ahmad_tz je napisao/la:Jao kad bi na ljeto Berlu donio jedno 60, 70 mil za transfere. Galliani bi prekuco trziste

ne sumnjam ja u njih dvojicu
Ne znam zasto Ibri produzuju sad ugovor do 2016 i to mu platu povecavaju. Kao da to ne mogu uradit za 2 godine. Tad ce imat 36

Ne znam zasto Ibri produzuju sad ugovor do 2016 i to mu platu povecavaju. Kao da to ne mogu uradit za 2 godine. Tad ce imat 36

Da im/nam ne pobjegne. 

- UlicniMuzicar
- Kontakt:
Kratke vesti i zanimljivosti
Primavera Derbi Milan-Inter, igra se sutra popodne (14:00). Za mladi tim Rossonera nastupiće i Mathieu Flamini.
Alberto Aquilani se vraća u ekipu za meč protiv Arsenala.
Boateng će biti spreman za Lecce ili Parmu.
Emanuelson: "U Palermu neće biti lako, ali u formi smo i ne smemo sebi da dozvolimo kiks".
Milanisti u Italiji su u žalosti, kao i cela zemlja. Iznenada je preminuo muzičar Lucio Dalla, ljubitelj sporta, posebno fudbala i košarke, i navijač fudbalskog kluba Bologna. Zbog njegove sahrane u nedelju, početak utakmice Bologna-Novara pomeren je sa 15:00 na 18:30.
Carlo Mazzone, uoči derbija Roma-Lazio: "Sukob između Milana i Juventusa? Mačji kašalj... Da se nešto slično dogodilo u Rimi, izbio bi građanski rat".
Adriano Galliani: "Kako sam? Pa, kao i svi naši navijači, njih 7 milona. Još me boli srce..."
Mexes se izvinio Tagliaventu pre početka utakmice Nemačka-Francuska, ne kojoj je italijanski sudija bio glavni arbitar. Izvinjenje je preko medija uputio i Boriellu i svojim saigračima, koji će 3 utakmice u Serie A morati da odigraju bez njega.
"Dvojke" u Palermu nema već 6 godina, od 2006-te. Tada je Milan pobedio sa 2:0 (golovi: Inzaghi i Shevchenko iz penala).
Daniele Orsato će biti glavni sudija na meču Palermo-Milan. Pomoćnici: Manganelli i Padovan.
Massimo Taibi, ex golman Milana: "Ja bih prodao Pata".
Rossoneri među "Azzurrima" na Euro 2012: jedan je siguran (Nocerino), a njih dvojica gaje nade (Abate i Cassano).
Igor Budan: "Ibra nije imao lako detinjstvo i mladost. Možda zbog toga nekada ne uspeva da kontroliše svoj instikt".
Carlo Ancelotti: "I Balotellija i Cassana bih vrlo rado trenirao. Mario je strašan igrač".
Posle velikih polemika nakon meča u subotu, ponovo je "izbio mir" između Milana i Juventusa. Andrea Agnelli, predsednik kluba iz Torina: "Čuo sam se sa Gallianijem i, pre nego što smo počeli da pričamo o drugim stvarima, on mi se izvinio. Drago nam je zbog toga, i meni i Juventusu, a naročito Pirlu, kome sam preneo Gallianijevo izvinjenje".
Adriano Galliani precizira: "Da ne bude zabune... Tokom telefonskog razgovora, izvinio sam se Andrei Agnelliju zbog ophođenja prema njemu u poluvremenu utakmice. Nije bilo nikakvog zvaničnog izvinjenja Juventusu od strane Milana. U svakom slučaju, naši odnosi su i dalje odlični".
Koliko je lopta, koju je Muntari poslao u Juventusov gol, bila iza gol-linije? 51 cm, izračunao je kompjuter u emisiji na jednoj italijanskoj televiziji.
Matri daje intervju posle Milan-Juventus, a Allegri mu u prolazu dobacuje: "Ma, idi u..."
(VIDEO: " onclick="window.open(this.href);return false; )
Primavera Derbi Milan-Inter, igra se sutra popodne (14:00). Za mladi tim Rossonera nastupiće i Mathieu Flamini.
Alberto Aquilani se vraća u ekipu za meč protiv Arsenala.
Boateng će biti spreman za Lecce ili Parmu.
Emanuelson: "U Palermu neće biti lako, ali u formi smo i ne smemo sebi da dozvolimo kiks".
Milanisti u Italiji su u žalosti, kao i cela zemlja. Iznenada je preminuo muzičar Lucio Dalla, ljubitelj sporta, posebno fudbala i košarke, i navijač fudbalskog kluba Bologna. Zbog njegove sahrane u nedelju, početak utakmice Bologna-Novara pomeren je sa 15:00 na 18:30.
Carlo Mazzone, uoči derbija Roma-Lazio: "Sukob između Milana i Juventusa? Mačji kašalj... Da se nešto slično dogodilo u Rimi, izbio bi građanski rat".
Adriano Galliani: "Kako sam? Pa, kao i svi naši navijači, njih 7 milona. Još me boli srce..."
Mexes se izvinio Tagliaventu pre početka utakmice Nemačka-Francuska, ne kojoj je italijanski sudija bio glavni arbitar. Izvinjenje je preko medija uputio i Boriellu i svojim saigračima, koji će 3 utakmice u Serie A morati da odigraju bez njega.
"Dvojke" u Palermu nema već 6 godina, od 2006-te. Tada je Milan pobedio sa 2:0 (golovi: Inzaghi i Shevchenko iz penala).
Daniele Orsato će biti glavni sudija na meču Palermo-Milan. Pomoćnici: Manganelli i Padovan.
Massimo Taibi, ex golman Milana: "Ja bih prodao Pata".
Rossoneri među "Azzurrima" na Euro 2012: jedan je siguran (Nocerino), a njih dvojica gaje nade (Abate i Cassano).
Igor Budan: "Ibra nije imao lako detinjstvo i mladost. Možda zbog toga nekada ne uspeva da kontroliše svoj instikt".
Carlo Ancelotti: "I Balotellija i Cassana bih vrlo rado trenirao. Mario je strašan igrač".
Posle velikih polemika nakon meča u subotu, ponovo je "izbio mir" između Milana i Juventusa. Andrea Agnelli, predsednik kluba iz Torina: "Čuo sam se sa Gallianijem i, pre nego što smo počeli da pričamo o drugim stvarima, on mi se izvinio. Drago nam je zbog toga, i meni i Juventusu, a naročito Pirlu, kome sam preneo Gallianijevo izvinjenje".
Adriano Galliani precizira: "Da ne bude zabune... Tokom telefonskog razgovora, izvinio sam se Andrei Agnelliju zbog ophođenja prema njemu u poluvremenu utakmice. Nije bilo nikakvog zvaničnog izvinjenja Juventusu od strane Milana. U svakom slučaju, naši odnosi su i dalje odlični".
Koliko je lopta, koju je Muntari poslao u Juventusov gol, bila iza gol-linije? 51 cm, izračunao je kompjuter u emisiji na jednoj italijanskoj televiziji.
Matri daje intervju posle Milan-Juventus, a Allegri mu u prolazu dobacuje: "Ma, idi u..."
(VIDEO: " onclick="window.open(this.href);return false; )
www.ulicni-muzicar.****
evo i iz palerma vrše pritisak na sudije pred sami meč, vidjeli od juventusa isplati se. ljepota.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120303026
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Danas vam zelim od srca pobjedu igrao sam na vas 2baresi#6 je napisao/la:evo i iz palerma vrše pritisak na sudije pred sami meč, vidjeli od juventusa isplati se. ljepota.

Inace to mi je omiljeni klub poslije MAN.UTD-a

Koliko je zavrsila primavera sa Interom ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/148/v-374812.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Odlican pocetak , gol im visi u zraku
. Steta sto ne udje ona Ibrahimovica.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 03 mar 2012, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
IBRAAAAAAAAAAAAA , koji je ovo majstor . 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
odlican gol Ibre
,samo oprezno do kraja forza Milan 

IBRAAAAA , 0-2 , pa ima li mu iko ravan . 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
IBRAAAAA SUUUUPREEEEEEEEMAAACYYYYY
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ibra drugi gol danas ,ali kako ono uradi ,kakva varka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Goooooooooooool 0-2 

POMAAAALO PRVI HATTRICK U MILANU
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.