Haris Vučkić

AÐ_Official
Kontakt:

Re: Haris Vučkić

Post Postao/la AÐ_Official » 02 mar 2012, 19:43

nihco je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la: To se mora neko oglasit u vezi tog pitanja i mora obavijestit "nas"? po kojem pravilu? A ko smo to mi da nas oni moraju obavjestavat o svakom razgovoru, igracu, itd? Naivan si previse. Ocigledno nisi svjestan koliko je lisac gospodin Osim i ostala klapa. To sto je Haris nastupio za Slovence je njegovo pravo, i njegova licna odluka, i ta cinjenica nije nikakav dokaz da ga niko iz saveza nije kontaktirao.
naravno da se mora oglasiti, kada teenager , s bih pasosem, igra u prvom timu newcastlea, neko se mora pobrinuti, oglasiti ili nesto uraditi po tom pitanju. i danas se spekulira je li i;li nije pristupljeno ibrahimovicu i ti to podrzavas. sramota.
sramota je takvom neodgovornom, bahtom i ignorantaskom stavu saveza davati alibi.
cekaj, neko se mora javno oglasit? Kome da se javno oglasi? Tebi, meni? A ko smo to mi?

Objasni ovo boldirano. Na osnovu cega si dosao do tog zakljucka? To sto gospodin Osim, Hadzibegic, Bajevic, i selektor Susic nedaju svakodnevne izjave kao zlatni Ciro i sto mirno bez nekih javnih ispadanja obavljaju svoj posao? Mozda su trebali reci "pa isli smo kod Harisa u Ljubljanu, majka mu super baklavu pravi, kafa taman kako treba..." Ko smo to "mi" da se namam polazu racuni? Svi se prave uvazeni, hoce da znaju sta se desava.

nihco

Post Postao/la nihco » 02 mar 2012, 19:56

AÐ_Official je napisao/la:[
cekaj, neko se mora javno oglasit? Kome da se javno oglasi? Tebi, meni? A ko smo to mi?

Objasni ovo boldirano. Na osnovu cega si dosao do tog zakljucka? To sto gospodin Osim, Hadzibegic, Bajevic, i selektor Susic nedaju svakodnevne izjave kao zlatni Ciro i sto mirno bez nekih javnih ispadanja obavljaju svoj posao? Mozda su trebali reci "pa isli smo kod Harisa u Ljubljanu, majka mu super baklavu pravi, kafa taman kako treba..." Ko smo to "mi" da se namam polazu racuni? Svi se prave uvazeni, hoce da znaju sta se desava.
nema poitrebe za daljom diskusijom. ako mislis da mi nismo vrijedni, a da oni nisu duzni da nas obavijeste o stvarima o kojima se svakodnevno pise, pita, raspravlja, onda dobro.
to je vec dublje pitanje, nisu ni politicari, vjerovatno duzni ni da te obavijeste kako trose budzet i gdje te vode.
povlacim se u pravu si.
Sent from my Commodore 64

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 02 mar 2012, 20:35

nihco je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:[

nema poitrebe za daljom diskusijom. ako mislis da mi nismo vrijedni, a da oni nisu duzni da nas obavijeste o stvarima o kojima se svakodnevno pise, pita, raspravlja, onda dobro.
to je vec dublje pitanje, nisu ni politicari, vjerovatno duzni ni da te obavijeste kako trose budzet i gdje te vode.
povlacim se u pravu si.
Cuj tebe. Poredis ljude koji odredjuju budzet drzave, koji uticu na to hoces biti gladan il ne sa fudbalskim savezom i sa selektorom. Naravno da nismo vrijedni da nas obavijeste o svakodnevnom radu, njihov je posao da pozivaju igrace i da rjesavaju probleme vezane za reprezentaciju. Nase je da dodjemo na utakimcu i da navijamo, ako smo zadovoljni sa radom i sa reprezentacijom, il ako nismo, da sjedimo kuci i gledamo "Kad lisce pada". Kakve oni koristi od toga imaju ako hamo, mirza, jusuf, slaven, djordje znaju sta se desava u i oko reprezentacije?? Bas bi bilo super da savez postane zuta stampa i da sve se zna i prica javno, nesta slicno kako je bilo sa Miroslavom Blazevicem... :roll:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 mar 2012, 21:05

admine, kljuc u ruke do daljnjeg, covjek ne zasluzuje svoju temu, sto jest, jest.
Cuva Bog Zelju svog!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2012, 22:37

12 stranica, u nista ispisano, nikad nije bio nas, i sad zale za njim. Nemogu procijeniti je li bilo razgovora njega i Susica, ali ocito, da nikad nije htio igrati za nikog drugog nego Sloveniju (zanemarit komentare sa fejsa), igra od U17 za njih, nemogu mu zamjeriti, pored svega, krivo mi je sto nece igrati za nas, ali Slovenija mu je dala sve, i to se treba respektirati.

Ko sto @mirzza rece, temu pod kljuc.

slatki
Kontakt:

Post Postao/la slatki » 02 mar 2012, 22:46

Goalgetter je napisao/la:12 stranica, u nista ispisano, nikad nije bio nas, i sad zale za njim. Nemogu procijeniti je li bilo razgovora njega i Susica, ali ocito, da nikad nije htio igrati za nikog drugog nego Sloveniju (zanemarit komentare sa fejsa), igra od U17 za njih, nemogu mu zamjeriti, pored svega, krivo mi je sto nece igrati za nas, ali Slovenija mu je dala sve, i to se treba respektirati.

Pjanicu je Luxseburg dao sve ali Pjanke kaze nisam Luxeburzanin ja sam BOSANAC i hocu da igram za BOSNU(slican odgovor su dobili i Francuzi od naseg Pjanketa)

Spaha44
Kontakt:

Post Postao/la Spaha44 » 02 mar 2012, 22:50

Polako , sabur narode :D Ne zna se jos nista , znamo sta su Bega i Medo pricali , i igrali za Kanadu odnosno Holandiju pa evo ih opet tu gdje jesu . Ako je Susic rekao da ga ima u planu , vjerovatno nije to rekao bez ikakvog povoda ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 mar 2012, 22:57

slatki je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:12 stranica, u nista ispisano, nikad nije bio nas, i sad zale za njim. Nemogu procijeniti je li bilo razgovora njega i Susica, ali ocito, da nikad nije htio igrati za nikog drugog nego Sloveniju (zanemarit komentare sa fejsa), igra od U17 za njih, nemogu mu zamjeriti, pored svega, krivo mi je sto nece igrati za nas, ali Slovenija mu je dala sve, i to se treba respektirati.

Pjanicu je Luxseburg dao sve ali Pjanke kaze nisam Luxeburzanin ja sam BOSANAC i hocu da igram za BOSNU(slican odgovor su dobili i Francuzi od naseg Pjanketa)
Bas tako.Cuj dala mu sve.Tako razmisljajuci ostali bi i bez Misimovica,Vede,Salihovica,Lulica itd,itd.
Ko fakat zeli da zaigra za BIH repku,zaigrat ce kad tad(naravno ako ima kvalitet) a ako ga nema koji ce nam klinac.
Ko nece, pronaci ce i trecu soluciju samo da nas ocima ne gleda, vidi pod Suboticem,Preldzicem itd.
Ovo sranje od teme treba pod kljuc,jer mi jodlovanja i ostalih mukanja i natezanja k'o gladan srat preko glave.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 03 mar 2012, 13:46

Kad igrac prodje sve razvojne faze, stasa za A selekciju, onda je kasno pregovarat s njim. To se na lijep nacin radi mnogo ranije. Porazgovara se u 4 oka, pozove u mladu reprezentaciju i obeca A selekcija (ako nastavi kvalitetno). Tako se sklapaju dobri odnosi i rezervise igrac. Mora i on znat da se misli na njega i da osjeca da nam pripada. A ne ovako. U danasnjem fudbalu moras biti brz u svemu, ne smije ni on izigrat svoju rezervnu repku.
Uglavnom, nevjerovatno koliko smo ocajni u ovom segmentu.

Gore navedeni igraci igraju za nas, jer je iznadprosjecni kvalitet presudio ili nisu mogli igrati za repke susjednih zemalja. Cinjenica.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 03 mar 2012, 18:32

Sto rece onaj gore, eto bas vama ce se podnositi izvjestaji ko je sa kim pricao. Kako vam vise ne dosadi, momak je davno rekao da mu je Slovenija prva opcija, brat mu je tamo u mladjim kategorijama, roditelji...Neka igra, sretno mu bilo, ali cu mu se n.....i mamice zakuca li na vrata BiH. Jednom Slovenac, vazda Slovenac (Holandjanin, Kanadjanin, Papak). A vi samo trabunjajte, po vama bi trebalo angazovati jednu diviziju ljudi da ide i lize dupe klincima po svijetu ne bi li igrali za BiH. I sto je najgore ispostavi se da su 99.9 tih izviknih zvijezda za koje se MORA boriti obicni parmaci. Te neki Deni ???????? Avdic, te Emra Tahirovic, te neki kapiten U25 u Herti koji ni sekudne profesionalnog fudbala nije odigrao, te strasni momci iz Teplica.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 03 mar 2012, 18:41

szlaja je napisao/la:Kad igrac prodje sve razvojne faze, stasa za A selekciju, onda je kasno pregovarat s njim. To se na lijep nacin radi mnogo ranije. Porazgovara se u 4 oka, pozove u mladu reprezentaciju i obeca A selekcija (ako nastavi kvalitetno). Tako se sklapaju dobri odnosi i rezervise igrac. Mora i on znat da se misli na njega i da osjeca da nam pripada. A ne ovako. U danasnjem fudbalu moras biti brz u svemu, ne smije ni on izigrat svoju rezervnu repku.
Uglavnom, nevjerovatno koliko smo ocajni u ovom segmentu.

Gore navedeni igraci igraju za nas, jer je iznadprosjecni kvalitet presudio ili nisu mogli igrati za repke susjednih zemalja. Cinjenica.
I ako su Juventini ovaj post potuno potpisujem! kod nas moras moliti da bi igrao za Repku? Ovaj decko se nikad sam nije nudio da igra za nasu repku, a da je to ucinio rekli bi? evo nema sansi kod janeza pa sad hoce da se kod nas progura, a ako nece za nas onda nije patriota???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 mar 2012, 20:36

Polako momci, nista nije gotovo u vezi Vuckica. Sve je do Susica sada. Vazno je da covjek dobije izbor. Janezi ili Zmajevi, Zlatko Dedic ili Edin Dzeko, odmor u junu 2014. ili SP. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ivica
Kontakt:

Post Postao/la Ivica » 04 mar 2012, 02:03

Cartman je napisao/la:Polako momci, nista nije gotovo u vezi Vuckica. Sve je do Susica sada. Vazno je da covjek dobije izbor. Janezi ili Zmajevi, Zlatko Dedic ili Edin Dzeko, odmor u junu 2014. ili SP. :mrgreen:
Ni bona momci, ni bona do šefa :mrgreen: ovaj da imalo mozga, duse ima, plus trebao bi da cami i ceka poziv od nogometnog asa ex. Juge tj. najboljeg napadaca..

KakavJeneza, eto ipak nazalost sve je do onog klempe sto jos ganja po hodnik Dzeksona tj. moli za dres, a neki se uzdaju da ce on zaigrati za BIH :mrgreen: neka hvala, radje bi da gledam u BH dresu Zeca, Adilovica, Skoru itd..
Zadnja izmjena: Ivica, dana/u 04 mar 2012, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 04 mar 2012, 02:10

ako mu je neka statisfkacija bio nam je na radaru tako da za 10godina moći će pričati ko Ibra tražili su me iz Bosne ali za mene nikad nije bila dilema gdje da igram :D

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 04 mar 2012, 09:03

je li vrijeme da se ova tema izbriše?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 mar 2012, 20:59

Newcastle ga vratio sa posudbe i danas je na klupi protiv Arsenala. Kad ce se Susic probudit? Nadam se prije septembra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2012, 21:05

Cartman je napisao/la:Newcastle ga vratio sa posudbe i danas je na klupi protiv Arsenala. Kad ce se Susic probudit? Nadam se prije septembra.
Koliko puta Janez Haris mora da odloduje nebi li dokazao da je 120%Slovenac.
Kako se zvao onaj sto je u Dinamu,pa se sprdali sto je uopste doslo do razgovora sa njim.
Jest da ga poslije toga nema ni mapi.Ali znas ti nas.......
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 13 mar 2012, 00:33

harishp je napisao/la: Koliko puta Janez Haris mora da odloduje nebi li dokazao da je 120%Slovenac.
Kako se zvao onaj sto je u Dinamu,pa se sprdali sto je uopste doslo do razgovora sa njim.
Koliko puta tokmaku Harishpu treba reći da momka niko iz BiH nije nikada kontaktirao, i da niko ne zna kakav bi bio njegov odgovor. Al očito je da vidoviti harishp unaprijed zna kakav bi bio njegov odgovor, jer mu se gledajući u krampu i lopatu ukazao njegov imenjak iz Newcastlea, i objasnio mu njegovu situaciju i osjećaje.
Niko ne traži da ga se sili nego samo razgovor u 4 oka, da se zna na čemu smo, i da se već jednom raskrsti s njim.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 mar 2012, 00:44

dilajla je napisao/la:
harishp je napisao/la: Koliko puta Janez Haris mora da odloduje nebi li dokazao da je 120%Slovenac.
Koliko puta tokmaku Harishpu treba reći da momka niko iz BiH nije nikada kontaktirao, i da niko ne zna kakav bi bio njegov odgovor. Al očito je da vidoviti harishp unaprijed zna kakav bi bio njegov odgovor, jer mu se gledajući u krampu i lopatu ukazao njegov imenjak iz Newcastlea, i objasnio mu njegovu situaciju i osjećaje.
Niko ne traži da ga se sili nego samo razgovor u 4 oka, da se zna na čemu smo, i da se već jednom raskrsti s njim.
Nemoj biti bas tolika @dilajla,budi makar avijaticar.
Inace ti si sve ovo vrijeme bio kraj telefona,dezurajuci na poziv.Lijepo od tebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 13 mar 2012, 09:59

stvarno ne znam sta rade administratori. Vec nekoliko sedmica ocekujem da ce ova tema biti zatvorena,ali ocito je ok da imamo temu o reprezentativcu Slovenije, a neki od bh reprezentativaca nemaju svoju temu. Nemam ja nista protiv momka, ali ova tema ne treba da bude u podforumu "reprezentzcija BiH"
FKS❤️1946

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.