cekaj, neko se mora javno oglasit? Kome da se javno oglasi? Tebi, meni? A ko smo to mi?nihco je napisao/la:naravno da se mora oglasiti, kada teenager , s bih pasosem, igra u prvom timu newcastlea, neko se mora pobrinuti, oglasiti ili nesto uraditi po tom pitanju. i danas se spekulira je li i;li nije pristupljeno ibrahimovicu i ti to podrzavas. sramota.AÐ_Official je napisao/la: To se mora neko oglasit u vezi tog pitanja i mora obavijestit "nas"? po kojem pravilu? A ko smo to mi da nas oni moraju obavjestavat o svakom razgovoru, igracu, itd? Naivan si previse. Ocigledno nisi svjestan koliko je lisac gospodin Osim i ostala klapa. To sto je Haris nastupio za Slovence je njegovo pravo, i njegova licna odluka, i ta cinjenica nije nikakav dokaz da ga niko iz saveza nije kontaktirao.
sramota je takvom neodgovornom, bahtom i ignorantaskom stavu saveza davati alibi.
Objasni ovo boldirano. Na osnovu cega si dosao do tog zakljucka? To sto gospodin Osim, Hadzibegic, Bajevic, i selektor Susic nedaju svakodnevne izjave kao zlatni Ciro i sto mirno bez nekih javnih ispadanja obavljaju svoj posao? Mozda su trebali reci "pa isli smo kod Harisa u Ljubljanu, majka mu super baklavu pravi, kafa taman kako treba..." Ko smo to "mi" da se namam polazu racuni? Svi se prave uvazeni, hoce da znaju sta se desava.