Aha pa onda je to nesto drugoBegAx je napisao/la:Gadjan je bio samo Bucan iz dobro poznatih razloga. Jedna grudva je slucajno pogodila sudiju i Gracicevi puleni su samovoljno otisli.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aha pa onda je to nesto drugoBegAx je napisao/la:Gadjan je bio samo Bucan iz dobro poznatih razloga. Jedna grudva je slucajno pogodila sudiju i Gracicevi puleni su samovoljno otisli.
Opet bruka sto su gadjali, al' jbg Bosnjo je Bosnjo.SIR je napisao/la:Aha pa onda je to nesto drugoBegAx je napisao/la:Gadjan je bio samo Bucan iz dobro poznatih razloga. Jedna grudva je slucajno pogodila sudiju i Gracicevi puleni su samovoljno otisli., ali mogli su nastaviti stvarno bezveze.
Mojne vise svega ti!gollum je napisao/la:Zaista me zanima da li će nakon eventualnog poraza u Tuzli biti okrivljeni igrači, ili će se priznati da navijači snose velik dio krivice jer su onemogućili odigravanje vrlo bitne utakmice. A grudve je danas bacalo malo više od "par debila". Razumljivo mi je za Bučana, ali pogođeni su i Đurić, Šćepanović, "sudija"...I uz sve to skandiranje "j..o vas Željo" i "j..o vas Amar".
niko ne odgovara :/QUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi ko reci nesto ukratko o onom igracu Bubi, kako se vec zove :/ za njega nikako ne znam
i da, moze li se preko neta kupovati nesto od fan shopa, dosta mi se stvari svidilo, moram ih imatijedva cekam da zavrsi sezona, iskreno briga me na kojem ce mjestu zavrsiti Sarajvo, meni je dovoljno 3. samo da idu u kvalifikacije, pa da dodjem opet ako Bog da i gledati i bodriti, uf, sad sam se napalio bezveze
Buba nista posebno. Prosjecan igrac PLBiH. Ne vjerujem da je u mogucnosti online kupovina, jos, pricekaj malo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:niko ne odgovara :/QUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi ko reci nesto ukratko o onom igracu Bubi, kako se vec zove :/ za njega nikako ne znam
i da, moze li se preko neta kupovati nesto od fan shopa, dosta mi se stvari svidilo, moram ih imatijedva cekam da zavrsi sezona, iskreno briga me na kojem ce mjestu zavrsiti Sarajvo, meni je dovoljno 3. samo da idu u kvalifikacije, pa da dodjem opet ako Bog da i gledati i bodriti, uf, sad sam se napalio bezveze
hajte ljudi, pa nisam ja u sarajevu niti blizu njega, preko 300 km sam daleko
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Google Adsense [Bot], kogmagie46, MaroonBjelave, Proximic, ristagrad, tajsamja, Vanja8 i 48 gostiju.