Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Lovac
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la Lovac » 21 okt 2008, 20:30

E.D je napisao/la: Iskreno receno..ja se bojim utakmica u gostima..nakon sto sam vidio ove dvije protiv spanije i turaka bojim se toga da necemo istu "taktiku" forsirati protiv belgije ili cak jos protiv jermenije i estonije :) stvarno od davno nisam vidio da nasa repka u gostima igra tako kukavicki..cega se ciro boji? jel to mi imamo nesto izgubiti??
Mozda je jednostavno svjestan da mi i nemamo tako jaku reprezentaciju kao sto svi pricaju, istina je mladi su to momci i njihovo vrijeme dolazi, a druga stvar ipak reprezentacije Spanije a i Turske su mnogo kvalitetnije od nas u ovom momentu, mislim da smo sa Belgijom u rangu, a sa Armenijom i Estonijom mozemo igrat malo hrabrije sigurno..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 21 okt 2008, 22:03

Dragi citaoci sa foruma!

Ovo mi je danas prvi post i zelim da ga izkoristim tokom pauze utakmice juve-real.
Moram priznati da citam forum vec dugo vremena, i priznajem da momak samko74 me jako impresionirao, u gotovo svim tackama ima pravo, nemoras biti ni optimista ni pesimista ako si realan covijek.

Meni iskreno evo vec 10 i vise godina, odkada gledam nasu repku suze teku. Svaki put, eto svake godine osim eto prosle, nadam se nekom rezultatu, nekom znacajnom kontinuitetnom pobjedom, medutim uvijek zaostane.

Sto se tice naseg trenera, iskreno uopste me nije utemeljio nekim optimizmom, ljepo je da je pobijedio protiv Estonije i Jermenije ali iskreno, ako nam je to mjerilo onda mi nismo nikakva ekipa.
Inace jako mu zamjeram na igri protiv turske, svaki trener krije svoju formaciju do samog pocetka utakmice, da se protivnicka ekipa nemoze spremiti na njihovu igru, medutim blazevic postavlja vec dva dana pred tekmu evidentnu formaciju 5-4-1(3-5-2 isto "sranje" o kome je razmisljao)..Mislim da nepostoji ta ekipa koja bih izdrzala taj pritisak kojim su nasi igraci bili optereceni.
Cuo sam kritiku kako je lose igrao berberovic, te muratovic, salih se nije vidio itd...mislim da su oni najmanje krivi za ovu igru, vec prije ta formacija koja im nije omogucila da igraju ofanzivnije.

Imamo igrace da mogu parirati svim repkama svijeta, tako barem ja mislim, ali ako ih postavimo na pogresne pozicije, pogotovo saliha, i udemo sa pogresnom taktikom u igru, eh onda nesmijemo kritikovati igrace.
to kao i slusaj Nadarevica ide po meni na kapu ovog trenera BiH, jer ako nemas jaku odbranu a odreces se jakog odbrambenog igraca, i u gostima igras 3-5-2, sa onakom odbranom i neutralises nam jakog saliha u tome sto ga stavis na poziciju dje neigra, onda od te tekme nema nista.

Inace imam misljenje da je dosao u nasu kucu fudbala da smiri tenzije izmedu navijaca i saveza a ako mu je to cilj onda je ipak najveci dusman ove ekipe. To je juce potvrdio i Barbarez sa izjavom tipa, da nezeli saradivati sa njim i ostalima u savezu, to vam valjda treba svima otvoriti oci. Nadam se da cemo otici na SP i da cemo pobjediti belgiju, ali mislim da nam trener nije iskren i nije bas tako dobar koliko nasi navijaci misle.

Joj ovaj moj post je vec sada predug, jos jednom jedan podzrav svima!

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 21 okt 2008, 22:23

samko74,pa mogao si mene zamoliti da te malo pohvalim a ne da novi account praviš :lol: :lol:
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 okt 2008, 23:24

Aner je napisao/la:samko74,pa mogao si mene zamoliti da te malo pohvalim a ne da novi account praviš :lol: :lol:
U PRAVU SI, SVAKA CAST, DOBRO SI OCJENIO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 22 okt 2008, 00:01

amir je napisao/la:
Aner je napisao/la:samko74,pa mogao si mene zamoliti da te malo pohvalim a ne da novi account praviš :lol: :lol:
U PRAVU SI, SVAKA CAST, DOBRO SI OCJENIO
A jel ocjena na takav nacin donesena nekakvim glupim zakljuckom dovoljna da me recimo na takav nacin vrijedjas.Kad vec mislis da je tako sto to sigurno ne provjeris i ne dokazes te svoje glupaste tvrdnje.ILI AKO NISI SPOSOBAN ( a siguran sam da nisi) DA SAM PROVJERIS DA LI JA KORISTIM DVA RAZLICITA ACCOUNTA STO ONDA NE PITAS ADMINA.
Evo i ja ga ovdje javno pitam, nek admin ilitiga moderator ovdje svima vama provokatorskim supcima kaze jel samko74 ima dva nicka i jel samko74 sa ovim no comment ista osoba.To vam jedino on sa sigurnoscu i tacno moze odgovoriti.Zato ubuduce prije nego nekog za nesta optuzite provjerite a ne lupajkte gluposti.Uostalom sad bi trebalo da su i samko74 i E.D jedna te ista osoba takodje zato sto imamo slicno ili isto misljenje i kad me nekad podrzi znaci mi smo jedna te ista osoba.Nabijem vas obojicu takve glupaste seljacice.

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 22 okt 2008, 15:16

samko74 je napisao/la:
A jel ocjena na takav nacin donesena nekakvim glupim zakljuckom dovoljna da me recimo na takav nacin vrijedjas.Kad vec mislis da je tako sto to sigurno ne provjeris i ne dokazes te svoje glupaste tvrdnje.ILI AKO NISI SPOSOBAN ( a siguran sam da nisi) DA SAM PROVJERIS DA LI JA KORISTIM DVA RAZLICITA ACCOUNTA STO ONDA NE PITAS ADMINA.
Evo i ja ga ovdje javno pitam, nek admin ilitiga moderator ovdje svima vama provokatorskim supcima kaze jel samko74 ima dva nicka i jel samko74 sa ovim no comment ista osoba.To vam jedino on sa sigurnoscu i tacno moze odgovoriti.Zato ubuduce prije nego nekog za nesta optuzite provjerite a ne lupajkte gluposti.Uostalom sad bi trebalo da su i samko74 i E.D jedna te ista osoba takodje zato sto imamo slicno ili isto misljenje i kad me nekad podrzi znaci mi smo jedna te ista osoba.Nabijem vas obojicu takve glupaste seljacice.
Ono je šala bila ;)
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 22 okt 2008, 23:58

Aner je napisao/la:
samko74 je napisao/la:
Ono je šala bila ;)

Onda je i ono od mene bila sala.

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 23 okt 2008, 00:19

ljudi nema potrebe da mislite da sam ja samko ili obratno posto nije tako.

Rekao sam da citam forum vec duze vremena i da sam se sada htio i aktivno ukljuciti u razgovore a evo vam i primjer da ja i nisam istog misljenja kao samko. Dalo se primjetiti da samko74 i nije toliko protiv "Cire" cak je rekao u postu gore da cemu cestitati ako pobjedi neku od jace rankiranih ekipa.
Ja medutim njemu nemogu da vjerujem, mislim da nakon Kodre jednostavno je trebalo biti svakom jasno da nijedan posten covijek nebih radio sa ovim savezom, Barbarez je rad isto odbio, medutim Blazevic se nasao da preuzme. Mislim da on i savez saraduju zajedno i nemogu mu to oprostiti pa cak i da nas odvede na SP jer znam da ljudima, gladnim za dobrim rezultatima zamazuje oci, ja razumijem nase navijace, nismo imali nikada ovakvu ekipu, te ovakve mogucnosti, tako da nasim ljudima bude sve svejedno kada vide samo dobre rezultate.

ja mu licno nevjerujem ni trunku, jer je dosao po mome u pogresnom vremenu, ima jako ekipu, ali sam siguran da bih bili jos jaci sa jednim drugim trenerom, zasto, evo vam primjer:

Ekipa sa Cirom: Ekipa sa Kodro ili nekom slicnim Kodrom:

hasagic hasagic
berberovic-spahic- ------ ------- berberovic-spahic-nadarevic-papac
rahimic/bajramovic bajramovic
muratovic misimovic salihovic (salihamidzic,pjanic) misimovic salihovic
muslimovic, dzeko muslim, dzeko

znaju ljudi poput salihamdzica i papca zasto neigraju ali eto...
Zelim repki ipak sve najbolje i dobre rezultate!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 okt 2008, 01:09

Ciro je pored svega napisanog (manje ili vise poznato javnosti) jos i stari lisac,prefrigani smeker sa neverovatnom retorikom(mozda jacom i od samog Hitlera :evil: ).
Plus minus ja sam stava da treba da dobije podrsku sire javnosti(ljudski je/fair play),trebamo bataliti njegovu proslost i okrenuti se sadasnjosti i kvalifikacijama...,neka sport.novinari(ako takvi postoje u BiH-cast) strartaju sa kampanjom i analizama nakon svake utakmice da se taj vid pritiska izvrsi..,a ne citavog mandata slusati:"on je Tudjmanista,okoreli Hrvat,Bosnomrzac....,a da najzad,lik je pre svega svidjalo se to mnogima ili ne,Bosanac!!!
Cirkane stara bitango ;))..,imas moju podrsku,vidimo se kod Mendele.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 okt 2008, 01:34

Problemi sa Savezom su druge prirode i oni se treba temeljito odkloniti/ocistiti...,nicija do sabaha nije gorela pa ni njihova...neka Sudstvo radi svoj poso,Zandari,Politicari i mediji neka ukazuju na njihov(ne)rad,ucestali protesti,jasna poruka sa tribina("SALOVI-GRLO-DLAN"...,nikako ko oni kvazi navijaci,jer to jaca njihovu poziciju)..,I dajte molim vas prekidajte sa nebulozama tipa: "da su oni/brazzo-MIS i papa(k)c/" tu bili bi ko crna zemlja jaki..,svasta ;))...,stipu te ckepi...,kakav Papa(k)c kakvi bakrac...,a o onom MISU iz Juventusa da i ne govorim.,0-nula kao lik..,njima treba da bude jasno da je igranje za domovinu prioritet,biti vojnik/vitez na sportskom bojistu to je san svakog normalnog bica,a oni to nisu ili nezele biti..,a i nemoraju,jer Ciro ima dovoljno hrbrih vitezova da stigne do Afrike.
Cirko sredi zadnju liniju sasvim malo plus malo srece i snovi o Africi ce postati java..,a i Bosnom ce nastupiti nevidjena "CIROMANIJA" a to tebi barabo stara :D odgovara u potpunosti,volis ti to.
Forzza BiH!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 okt 2008, 04:31

cole-ch je napisao/la:Problemi sa Savezom su druge prirode i oni se treba temeljito odkloniti/ocistiti...,nicija do sabaha nije gorela pa ni njihova...neka Sudstvo radi svoj poso,Zandari,Politicari i mediji neka ukazuju na njihov(ne)rad,ucestali protesti,jasna poruka sa tribina("SALOVI-GRLO-DLAN"...,nikako ko oni kvazi navijaci,jer to jaca njihovu poziciju)..,I dajte molim vas prekidajte sa nebulozama tipa: "da su oni/brazzo-MIS i papa(k)c/" tu bili bi ko crna zemlja jaki..,svasta ;))...,stipu te ckepi...,kakav Papa(k)c kakvi bakrac...,a o onom MISU iz Juventusa da i ne govorim.,0-nula kao lik..,njima treba da bude jasno da je igranje za domovinu prioritet,biti vojnik/vitez na sportskom bojistu to je san svakog normalnog bica,a oni to nisu ili nezele biti..,a i nemoraju,jer Ciro ima dovoljno hrbrih vitezova da stigne do Afrike.
Cirko sredi zadnju liniju sasvim malo plus malo srece i snovi o Africi ce postati java..,a i Bosnom ce nastupiti nevidjena "CIROMANIJA" a to tebi barabo stara :D odgovara u potpunosti,volis ti to.
Forzza BiH!!!
Ti se kunes u Ciru izgleda, Salihamidzic je legenda BH fudbala bio i ostao, Papac je ostao karakter zato sto se nije odazvao, ne bih ni ja dok su ovi sabani u savezu..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 okt 2008, 14:08

Ti se kunes u Ciru izgleda, Salihamidzic je legenda BH fudbala bio i ostao, Papac je ostao karakter zato sto se nije odazvao, ne bih ni ja dok su ovi sabani u savezu..[/quote]

O Ciri sam dosta toga reko,ali ne bas tako pozitivnog kako ti prikazujes.
Doticni je legenda Evropskog klupskog fudbala nikako ili sasvim malo BiH,a mogao je biti.Oni su trebali karakter pokazati7ostaviti na zelenom polju.Sto se sabana iz saveza tice...,vec sam opisao kako i na koji nacin se treba boriti sa "bagrom crvenom".
Takva vrsta sportskog puca je nevidjena,zamislimo da sel.Francuske pola standardnih igraca otkaze poslusnost zato sto su nezadovoljni njegovim (ne)radom...,to se na nasu (ne)srecu moze samo zamisliti.Pozdrav.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 19:05

cole-ch je napisao/la:Ti se kunes u Ciru izgleda, Salihamidzic je legenda BH fudbala bio i ostao, Papac je ostao karakter zato sto se nije odazvao, ne bih ni ja dok su ovi sabani u savezu..
Doticni je legenda Evropskog klupskog fudbala nikako ili sasvim malo BiH,a mogao je biti.Oni su trebali karakter pokazati7ostaviti na zelenom polju.Sto se sabana iz saveza tice...,vec sam opisao kako i na koji nacin se treba boriti sa "bagrom crvenom".
Takva vrsta sportskog puca je nevidjena,zamislimo da sel.Francuske pola standardnih igraca otkaze poslusnost zato sto su nezadovoljni njegovim (ne)radom...,to se na nasu (ne)srecu moze samo zamisliti.Pozdrav.[/quote]

Ja se ne slazem s tim da je ciro legenda klupskog fudbala.Ali eto de nam navedi titule kada i s kojim klubovima je osvojio pa da vidimo sta je za tebe legenda.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 okt 2008, 19:25

samko74 je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ti se kunes u Ciru izgleda, Salihamidzic je legenda BH fudbala bio i ostao, Papac je ostao karakter zato sto se nije odazvao, ne bih ni ja dok su ovi sabani u savezu..
Takva vrsta sportskog puca je nevidjena,zamislimo da sel.Francuske pola standardnih igraca otkaze poslusnost zato sto su nezadovoljni njegovim (ne)radom...,to se na nasu (ne)srecu moze samo zamisliti.Pozdrav.
Ja se ne slazem s tim da je ciro legenda klupskog fudbala.Ali eto de nam navedi titule kada i s kojim klubovima je osvojio pa da vidimo sta je za tebe legenda.[/quote]

samko..nisam naveo ime(extra)..nije tema Ciro vec Mis-brazzo.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 23 okt 2008, 22:43

cole-ch je napisao/la:
samko74 je napisao/la:
Ja se ne slazem s tim da je ciro legenda klupskog fudbala.Ali eto de nam navedi titule kada i s kojim klubovima je osvojio pa da vidimo sta je za tebe legenda.
samko..nisam naveo ime(extra)..nije tema Ciro vec Mis-brazzo.[/quote]

Eto ja sam po onom textu zaklujucio da govoris o ciri, sorry moja greska.Ustvari mogla bi biti i tvoja jer ipak pogledaj kako se zove tema????
Znaci nije nam brazzo tema , zar ne ;)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 okt 2008, 00:53

Takva vrsta sportskog puca je nevidjena,zamislimo da sel.Francuske pola standardnih igraca otkaze poslusnost zato sto su nezadovoljni njegovim (ne)radom...,to se na nasu (ne)srecu moze samo zamisliti.Pozdrav.[/quote]

Ja se ne slazem s tim da je ciro legenda klupskog fudbala.Ali eto de nam navedi titule kada i s kojim klubovima je osvojio pa da vidimo sta je za tebe legenda.[/quote]

samko..nisam naveo ime(extra)..nije tema Ciro vec Mis-brazzo.[/quote]

Eto ja sam po onom textu zaklujucio da govoris o ciri, sorry moja greska.Ustvari mogla bi biti i tvoja jer ipak pogledaj kako se zove tema????
Znaci nije nam brazzo tema , zar ne ;)[/quote]

preuzimam 50 % krivice ;)..,zaboravio sam da citiram..,u biti je to odgovor koji sam poslao Lovcu.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 okt 2008, 04:49

Cole, samo opusteno, ja bih ti u biti dao isti odgovor kao i samko..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 okt 2008, 21:14

Ma zesce opustanje..,nisam pratio vase postove,ali mislim da ste vi Kodrini,tako da mi i nesmetaju vase opaske ;)
Lovac je napisao/la:Cole, samo opusteno, ja bih ti u biti dao isti odgovor kao i samko..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 okt 2008, 21:21

jeste vi meni smjesni stvarno, vi govorite Ciro nakav Ciro onakav, nije trener bitan toliko koliko su bitni igraci, ima trener tu mozda nekih 20% ostalo je sve na igracima, ja vama kazem mi necemo vidjeti SP ako ne nadjemo dva kvalitetna odbranbena fudbalera, jer s ovakvim sastavom kao u prve 4 utakmice nama ne bih ni Mourinho i Lippi skupa pomogli
"My Favorite Ring is Always the Next One"

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 24 okt 2008, 23:26

amerosm je napisao/la:jeste vi meni smjesni stvarno, vi govorite Ciro nakav Ciro onakav, nije trener bitan toliko koliko su bitni igraci, ima trener tu mozda nekih 20% ostalo je sve na igracima, ja vama kazem mi necemo vidjeti SP ako ne nadjemo dva kvalitetna odbranbena fudbalera, jer s ovakvim sastavom kao u prve 4 utakmice nama ne bih ni Mourinho i Lippi skupa pomogli
tako je! Meni je Kodro drazi od Cire, ali vala ni jedan ni drugi nebi mogli napraviti nesto ekstra ako se nemaju igraci za to! A meni to najvise ide na zivce pojedini kad pisu "Ciru je tu, sad je puno bolje, sad cemo na SP, sad smo jaki" ...Ne ne, mi ako smo dovoljno jaki, mi bi uspjeli i sa jednim trenerom manjeg ranga..a jesmo li dovoljno jaki cemo tek vidjeti u 2009 godini..jer neke pobjede protiv estonije i jermenije nisu nikakav dokaz da smo jaki a ni dokaz da je Ciro dobar trener ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.