Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Bili smo bolji i zasluzeno smo pobjedili!
Theo Walcott Flop of the match, Robin van Persie Top of the match.
U dva derbija gubimo i preokrecemo to nas strucnjak na klupi zove "Enormus mental strenght"
Theo Walcott Flop of the match, Robin van Persie Top of the match.
U dva derbija gubimo i preokrecemo to nas strucnjak na klupi zove "Enormus mental strenght"
- King Kenny
- Kontakt:
Čestitke...šta je s Artetom,nisam najbolje shvatio sta mu se desilo... 

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Potres mozga imao, nije znao gdje je, nepovezano pričao etc, neće ga bit dosta vremena ja mislimKing Kenny je napisao/la:Čestitke...šta je s Artetom,nisam najbolje shvatio sta mu se desilo...

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Szczesny, Robin je dao dva gola, ali nije on najbolji bio na ovoj utakmici, to je jednostavno Szczesny. Kako je covjek branio svaka mu cast, da njeg nije bilo, ponovio bi se Manchester.
Robin dva ista gola protiv ekipa iz Liverpoola, oba za pobjedu, neprocjenjivo.
Robin dva ista gola protiv ekipa iz Liverpoola, oba za pobjedu, neprocjenjivo.
Celik!3,2,2.
Haha, lud si ko struja, al sto jest jest, nevjerovatno koliko smo srece imali, nek je jednom i nas pogledala. Al najjace kad prikazase kako Persie ljubi Songu kopackuBosco je napisao/la:Žao mi je scousera, zaslužili su da nabiju Arsenal danas ali eto konačno je sreća bila na našoj strani. Sreća i znanje van Persieja... Mislim da kad su krenuli na put da su RvP, Sagna, Diaby i ostali muslimani stali kraj nekog turbeta i ubacili po sedmičnu platu...eto toliko smo sreće imali.

-
- Kontakt:
Nadam se da ste uvidjeli nasu dominaciju na sredini terena kada je usao Diaby, ali nazalost jednostavno nije bio 100% fit da drzi kontinuitet i morao je izaci, nadam se da nije neka obnova ozlijede jer takva klasa nam je potrebna na sredini terena pogotovo sad kad je izvjesno da ce Arteta pauzirati neko vrijeme.
A treba li reci ako izvjesni kandidat za titulu Mancester United uzme bar bod Spudsima mi smo im na -5 tako da ocekujem do kraja sezone prestizanje Spudsa od strane i nas i Chelsija, jednostavno Totenhem nema kvalitet do kraja.
A treba li reci ako izvjesni kandidat za titulu Mancester United uzme bar bod Spudsima mi smo im na -5 tako da ocekujem do kraja sezone prestizanje Spudsa od strane i nas i Chelsija, jednostavno Totenhem nema kvalitet do kraja.
Zadnja izmjena: HectorLopez, dana/u 03 mar 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
kad bi jos WBA nesto uzeo chelsiju,idealan rasplet,totalno ludilo.Nevjerovatno vazna tri boda mozda i presudna.
SLOBODA NAVIJAČIMA
šta reći za čovjeka više. ono nemaš riječi
Al SONG SONG SONG SONG SONG SONG.
sčeszni nas je spasio ovu utakmicu huh. ljudi su nas razbili.
i btw. jeste vidjeli u Oxa šuta
Szczesney man of the match. flop je Benajun.

Vođa zna.
Svaka cast na pobjedi da nemate RvP ne znam sta bi sa vas bilo. Jos sutra da mi uzmemo pijetlove popularnenedim1993 je napisao/la:šta reći za čovjeka više. ono nemaš riječi

Pa gdje si Paja legendo? Nije ovaj forum isti sa tobom i ez tebe a pogotovo ova temaHectorLopez je napisao/la:Nadam se da ste uvidjeli nasu dominaciju na sredini terena kada je usao Diaby, ali nazalost jednostavno nije bio 100% fit da drzi kontinuitet i morao je izaci, nadam se da nije neka obnova ozlijede jer takva klasa nam je potrebna na sredini terena pogotovo sad kad je izvjesno da ce Arteta pauzirati neko vrijeme.

Čestiteka na pobjedi. Pobjedi se nikad ne gleda u zube.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesno mi je ovo da nije Robina, da nije Fergusona na klupi Uniteda oni titulu ne bi vidjeli jos 20 godina, da nije Abramovic kupio Chelsea ovi bi imali samo jednu titulu, ali sve jeste i Robin je igrac Arsenala, ovo je ipak njegov posao i onda ga radi fantasticno.
Celik!3,2,2.
- BeyKopites
- Kontakt:
Svaka čast na pobjedi ...
Evo dokaza da ne moras dominirati u utakmici da bi pobjedio.
Malo sreće ste imali, al po meni donekle i zasluzena pobjeda ipak ste se rutinski branili sve su bili jalovi napadi Liverpoola
I btw sta je sa Artetom, jel nesto ozbiljno ?
Evo dokaza da ne moras dominirati u utakmici da bi pobjedio.
Malo sreće ste imali, al po meni donekle i zasluzena pobjeda ipak ste se rutinski branili sve su bili jalovi napadi Liverpoola

I btw sta je sa Artetom, jel nesto ozbiljno ?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Loša igra,Liverpul je dominirao večim djelom susreta i sigurno nije zaslužio ovaj poraz ali takav je fudbal,ne pobijedi uvijek bolji..
U odbrani katastrofa,Vermalen,Kos i Gibs dosta lutaju,a Sagna je najbolji desni bek u ligi..U drugom djelu smo se donekle stabilizovali,ulaskom Diabya smo uspjeli preuzeti sredinu terena ali ni to nije previše trajalo..Moram priznati da mje i Liverpul pozitivno iznenadio,nisam očekavio onakav ofanzivan pristup s njihove strane,prvo poluvrijeme su igrali fantastično,dosta trke,dosta uiggrani kacija,par puta sjajni dupli pasovi,možda i njihovo najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni..
Kos je strašno opasan po naš gol,još jedan u nizu njegovih autogolova i dnas je često se gubio,fakat ne znam šta se dešava s njim i Vermalenom kada igraju skupa,ovako djeluje da je Per bio stub naše odbrane..
Scezny danas fenomenalan,sjajne odbrane,par odličnih istrčavanja,pokupio je i dosta centaršuta,njegov potencijal je danas u potpunosti došao do izražaja..
RVP,pa nema se šta pričati više o njemu,mašina za golove,onaj drugi gol,SOng-RVP kao da je več vidjen
I danas se pokazalo da dosta slabije igramo u gostima,al et,bitna pobjeda s kojom smo Liverpul izbacili iz utrke za 4 mjesto,nadati se pobjedi Mančestera i puhanju Totenšitu u vrat
U odbrani katastrofa,Vermalen,Kos i Gibs dosta lutaju,a Sagna je najbolji desni bek u ligi..U drugom djelu smo se donekle stabilizovali,ulaskom Diabya smo uspjeli preuzeti sredinu terena ali ni to nije previše trajalo..Moram priznati da mje i Liverpul pozitivno iznenadio,nisam očekavio onakav ofanzivan pristup s njihove strane,prvo poluvrijeme su igrali fantastično,dosta trke,dosta uiggrani kacija,par puta sjajni dupli pasovi,možda i njihovo najbolje poluvrijeme u ovoj sezoni..
Kos je strašno opasan po naš gol,još jedan u nizu njegovih autogolova i dnas je često se gubio,fakat ne znam šta se dešava s njim i Vermalenom kada igraju skupa,ovako djeluje da je Per bio stub naše odbrane..
Scezny danas fenomenalan,sjajne odbrane,par odličnih istrčavanja,pokupio je i dosta centaršuta,njegov potencijal je danas u potpunosti došao do izražaja..
RVP,pa nema se šta pričati više o njemu,mašina za golove,onaj drugi gol,SOng-RVP kao da je več vidjen

I danas se pokazalo da dosta slabije igramo u gostima,al et,bitna pobjeda s kojom smo Liverpul izbacili iz utrke za 4 mjesto,nadati se pobjedi Mančestera i puhanju Totenšitu u vrat

Utakmica za infarkta. Nevjerovatno je koliko smo imali srece i koliko nas je Liverpool nadigrao, ali momci su danas bili jako motivirani, posebno RvP i Szczesny. Iako je bio pomalo odsutan sa terena tokom cijele utakmice, Robin je dva puta odlicno reagovao i preokrenuo utakmicu u nasu korist. Szczesny je svojim sjajnim odbranama definitivno zasluzio da bude igrac utakmice, ali i pokazao da ce postati vrhunski golman. Ostali su takodjer odigrali veoma dobro i zabiljezili smo 3 veoma bitna boda. Ostavili smo Liverpool jos dublje ispod sebe i sada nam slijedi grcevita borba sa Plavima za 4. mjesto.
GO GUNNERS
GO GUNNERS
oj ko da si mi čito iz glaveAllGunsBlazing je napisao/la:Smijesno mi je ovo da nije Robina, da nije Fergusona na klupi Uniteda oni titulu ne bi vidjeli jos 20 godina, da nije Abramovic kupio Chelsea ovi bi imali samo jednu titulu, ali sve jeste i Robin je igrac Arsenala, ovo je ipak njegov posao i onda ga radi fantasticno.

Kako su pojedini dojadili sa ovim da vam nema Robina vako bi nako bi. To je istina, al njegov zadatak je da daje te golove i on ih daje i tu je kraj priče. Arsenal nakon dugo godina ima napadača pravog koji zabija konstantno.
Arsenal je uvijek bio tim koji ne zavisi od pojedinca i koji nema pravog vođe. Evo sad ga imamo i ćao!
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Paja legendo falio si nam
Nego da se osvrnem na utakmicu, u podređenom položaju čitavo vrijeme bili. Nešto je Rosa ko pokušavao ostalo katastrofa bilo.
Walnutt, mislim da svi imamo isto mišljenje o njemu
Songinho - majstor za lopte koje se šalju kroz sredinu, **** kakvog playmakera samo se zeza na sredini terena i nekad znamo izgubiti loptu i onda laka kontra usljedi.
Robin - riječi ne postoje za opis ove igračine.
Sczesny - kako su ga na početku sezone osporavali, čovjeku mogu sad svi kapu da skinu za ono što radi ove sezone, pogotovo u ovoj utakmici. Kako je pročitao penal, spasio šut Suareza i još nekolicinu dobrih udaraca Liverpoolovih igrača.
Benayoun - Očajan
Sagna - daleko najbolji bek premiershipa, 2 puta spasio gol i asistirao, klasična zvijer !
neću ostale igrače da komentarišem jer sve ostalo je očaj bilo sem ove zadnje linije i Robina.
E sad, baš sam na sky sportu gledao na poluvremenu kako su analizirali našu odbranu nakon izgubljene lopte, svi se povučemo nazad i ne branimo se uopšte već puštamo protivniku da organizuje napad pa tek kad vide da će biti opasna kontra oni se počinju vraćati nazad u odbranu, a do tad lagano trčkaraju i posmatraju protivničke napadače kako kreiraju napad. Molim se Bogu da Keowna vrate kao trenera zadnje linije Arsenala inače ćemo opet bit u veelikim problemima.
Eto, brz oporavak Arteti želim a Diabyu još jedan ugodan boravak u lječničkim ustanovama Arsenala
COYG!

Nego da se osvrnem na utakmicu, u podređenom položaju čitavo vrijeme bili. Nešto je Rosa ko pokušavao ostalo katastrofa bilo.
Walnutt, mislim da svi imamo isto mišljenje o njemu

Songinho - majstor za lopte koje se šalju kroz sredinu, **** kakvog playmakera samo se zeza na sredini terena i nekad znamo izgubiti loptu i onda laka kontra usljedi.
Robin - riječi ne postoje za opis ove igračine.
Sczesny - kako su ga na početku sezone osporavali, čovjeku mogu sad svi kapu da skinu za ono što radi ove sezone, pogotovo u ovoj utakmici. Kako je pročitao penal, spasio šut Suareza i još nekolicinu dobrih udaraca Liverpoolovih igrača.
Benayoun - Očajan
Sagna - daleko najbolji bek premiershipa, 2 puta spasio gol i asistirao, klasična zvijer !
neću ostale igrače da komentarišem jer sve ostalo je očaj bilo sem ove zadnje linije i Robina.
E sad, baš sam na sky sportu gledao na poluvremenu kako su analizirali našu odbranu nakon izgubljene lopte, svi se povučemo nazad i ne branimo se uopšte već puštamo protivniku da organizuje napad pa tek kad vide da će biti opasna kontra oni se počinju vraćati nazad u odbranu, a do tad lagano trčkaraju i posmatraju protivničke napadače kako kreiraju napad. Molim se Bogu da Keowna vrate kao trenera zadnje linije Arsenala inače ćemo opet bit u veelikim problemima.
Eto, brz oporavak Arteti želim a Diabyu još jedan ugodan boravak u lječničkim ustanovama Arsenala

COYG!
Neki će reći da sam subjektivan, ali po meni je ovo odbrana sezone u Premiershipu.

Chelsea gostuje do kraja sezone: Cityu, Villi, Fulhamu, nama, Liverpoolu
a od domacih utakmica vrijedi spomenuti svakako onu sa Tottenhamom i Njukastlom
nas raspored za mene izgleda nesto laksi, docekujemo City, Newcastle i Chelsea (ujedno direktnog konkurenta)
kad' bi se jos dogodilo da danas celzi prospe bodove, makar X
mislim da ne bi bilo dileme ko ce na 4poziciju
a od domacih utakmica vrijedi spomenuti svakako onu sa Tottenhamom i Njukastlom
nas raspored za mene izgleda nesto laksi, docekujemo City, Newcastle i Chelsea (ujedno direktnog konkurenta)
kad' bi se jos dogodilo da danas celzi prospe bodove, makar X
mislim da ne bi bilo dileme ko ce na 4poziciju
Robin TATA Persie !
Takodje, hvala najboljem mladom golmanu na svijetu !
Takodje, hvala najboljem mladom golmanu na svijetu !
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 03 mar 2012, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.