FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nek neko javi, ili postavi slike koliko se uradilo, kako napreduju radovi.....za ove koji su na poslu ili zauzeti.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ko ti kaže da već sad ne postoje uslovi da na proljeće svaku tekmu bude po 9 milja? Ah, da. Žujo kaže. Na derbi sezone može samo 6.Aldinn1 je napisao/la:Ma mi samo ovdje uprazno pišemo i ko da nekoga to zanima šta ovdje neki misle..
Nek mi uzimamo trofeje, idemo u Evropu i ostalo će doći na svoje.
Ka svaku tekmu bude po 9 milja i onda kad padne snijeg, a oni ne čiste treba ih napasti, ali sve dok je ova situacija od dvije milje, ništa loše ne radi.
Fan shop došao kakav je god naš je ..
Biće i to nekad bolje isto kad raja budu kupovala, a ti imati skupu robu, a raja nemaju da žive, a ne da kupuje skupe stvari i ako bi željeli..
Mladi vutraši sabahile lopataju a neznaju za sebe
i na kraju natjeraše i Bukija da lopata
raja i dalje čisti, vjerovatno do mraka jedni dolaze drugi odlaze itd. uglavnom ima nas podosta, organizovano samo tako 
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
E, baš mi je drago. Još da se utakmica pomjeri za koji sat kasnije bilo bi extra.Hoomer je napisao/la:Mladi vutraši sabahile lopataju a neznaju za sebe![]()
![]()
i na kraju natjeraše i Bukija da lopata
![]()
raja i dalje čisti, vjerovatno do mraka jedni dolaze drugi odlaze itd. uglavnom ima nas podosta, organizovano samo tako
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Vozdra evo stigo stari kriticar.Jaki smo dobra pojacanja i sve ali oprez jer drugi vise vole vise nas poraz nego svoj uspjeh i zato nece bit nimalo lako.
ma nece se tekma pomjerit, to je termin zbog bht1
Gdje su oni "kezualci" sa kacketima, suncanim naocalima, "opasni" (glumci) momci sto se vrte oko vodje, oni sto svaki put naprave dimnu zavjesu od trave kod semafora ?
Gdje su sada ti kada treba cisiti snijeg ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ako si bio, reci nam kako napreduju radovi....imal ikakve mehanizacije i koliki je odziv, šta je s jugom ???Elegant je napisao/la:Gdje su oni "kezualci" sa kacketima, suncanim naocalima, "opasni" (glumci) momci sto se vrte oko vodje, oni sto svaki put naprave dimnu zavjesu od trave kod semafora ?
evo ja sam sada sa juga, bili smo krenuli da čistimo teren...
međutim kolektivno smo se svi prebacili na jug i očistili smo 60 % juga, trenutno je jedna mašina na jugu freza.. koja je došla prije nekih pola sata-sat , oko 100 momaka je čistilo, inače dobra atmosfera uz koju pivku i roštilj..
Najvjerovatnije će se sutra akcija nastaviti!!!
međutim kolektivno smo se svi prebacili na jug i očistili smo 60 % juga, trenutno je jedna mašina na jugu freza.. koja je došla prije nekih pola sata-sat , oko 100 momaka je čistilo, inače dobra atmosfera uz koju pivku i roštilj..
Najvjerovatnije će se sutra akcija nastaviti!!!
Smjesni ste mi vi sto se raspitujete kako je bilo kako ovo kako ono. Sto ne odete da vidite kad vas interesuje najlakse se na forumu raspitivat kritikovat itd.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
mozda je neko na poslu pa pita nemoj odma tersat , ja iz skole na informatici sad pisem i sta fali da pitam kako ide ciscenje , i ako moze neko javit hocel se nastavit i sutra akcija sigurno ce biti vise raje , nedeljom svi slobodnidiego_TM je napisao/la:Smjesni ste mi vi sto se raspitujete kako je bilo kako ovo kako ono. Sto ne odete da vidite kad vas interesuje najlakse se na forumu raspitivat kritikovat itd.
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Upravu si, ali ja ću i utakmicu kako sada stvari stoje propustiti, na žalost radi posladiego_TM je napisao/la:Smjesni ste mi vi sto se raspitujete kako je bilo kako ovo kako ono. Sto ne odete da vidite kad vas interesuje najlakse se na forumu raspitivat kritikovat itd.
Nadam se samo da će mo pobjediti, to je najvažnije!
- spielführer_21
- Kontakt:
Nije Željo Olimpic pa da za njega navija predsjedikova uža familija. Željo ima fanove širom BiH, a i svijeta, koji žele znati ponešto o voljenom klubu, ako tebi nije mrsko da napišeš, naravno...diego_TM je napisao/la:Smjesni ste mi vi sto se raspitujete kako je bilo kako ovo kako ono. Sto ne odete da vidite kad vas interesuje najlakse se na forumu raspitivat kritikovat itd.
P.S. Hoće li nam se uvrijeđena ekipa(Seyo and co.) smilovati i počastiti nas svojim povratkom na forum?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ja sam siguran da oni sto najvise pisu po forumu, oni tzv. insajderi sto znaj sta koji igrac dorckuje i sve ostale informacije oko kluba - ti sigurno danas nisu dosli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hajde balo ti naso pametovati, ima starijih koji rade, ima Manijaka u cijeloj državi i cijelom svijetu ljude zanima sve u vezi Želje, hajde zakuhaj malo s Manijacima organizuj nesto ko prosli put, ja sam s posla izasao i spojio pauzu samo da bi dosao i čistio barem sat vremena, bezobrazno od tebe prema ovim starijim fakat ...diego_TM je napisao/la:Smjesni ste mi vi sto se raspitujete kako je bilo kako ovo kako ono. Sto ne odete da vidite kad vas interesuje najlakse se na forumu raspitivat kritikovat itd.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
nekima je bolje da su ostali kuci i bacili ga koji put nego sto su otisli samo da mogu pametovati drugima
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kad se snijeg treba cistit a usput i rostiljat onda ih je stotinu a kad se treba malterisat i farbat onda ih je 20 a iznad tih dvadeset sjedi njih 8 koji pricaju sta su sve uradili za zelju i cugaju za vrijeme ramazana (neam problema sa ovim , al mi je glupo cugat pred dvojicom momaka koji su na 32 stepena dosli da rade a poste....)
eh poslije ovog ja mogu jos reci da nisam dosao jer smatram da je to na klubu da uradi a ne da moljaka navijace
kraj price!
eh poslije ovog ja mogu jos reci da nisam dosao jer smatram da je to na klubu da uradi a ne da moljaka navijace
kraj price!
- alan ford 26
- Kontakt:
Sebi neko daje za pravo da kritikuje zasto neko nije dosao da cisti Grbavicu, strasno, svakakvih hajvana ovdje. Svaka cast momcima koji su bili i koji ce i dalje ucestvovati u akciji ciscenja, al' to je obaveza kluba, da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice, a ne da sakuplja dobrovoljce. Sta bi bilo da se niko nije pojavio? Jako neozbiljno i amaterski od uprave, 7 dana do utakmice a teren i tribine zatrpane snijegom. Ovo nema nikakve veze sa tim koliko ko voli klub ili ne, ovo su cinjenice.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
dobro mi kao navijaci smo duzni ako smo u mogucnosti da dodjemo i pomognemo klub a neki se istresaju kao ovi nisu dosli ovi ovo ovi ono .. ljudi rade , skole danas radile normalno i rezultat toga je d dosta raje nije uspjelo doci a vi ako ste cistili svaka vam cast iako neki sad to nabijaju na nos i hvale se ali eto ...alan ford 26 je napisao/la:Sebi neko daje za pravo da kritikuje zasto neko nije dosao da cisti Grbavicu, strasno, svakakvih hajvana ovdje. Svaka cast momcima koji su bili i koji ce i dalje ucestvovati u akciji ciscenja, al' to je obaveza kluba, da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice, a ne da sakuplja dobrovoljce. Sta bi bilo da se niko nije pojavio? Jako neozbiljno i amaterski od uprave, 7 dana do utakmice a teren i tribine zatrpane snijegom. Ovo nema nikakve veze sa tim koliko ko voli klub ili ne, ovo su cinjenice.
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897