Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nakon poluvremena svi ŠČEŠNOG koelktivno trebamo ljubit u dupe...momak nas je spasio od sramote u prvoom poluvremenu glatkih 5-1 ...Sagna <3 hvala šta si se vratio^^
Kako se ja sjecam nijednom nije bio posjed lopte na vasoj strani sjecam se da je oko 20 minute bilo 63% za naas !nedim1993 je napisao/la:kad sam napiso Arsenalov posjed je bio oko 60%, a to je nekako posle gola kad smo smirili igru.
raskovali su nas zato što krila al ama baš ništa ne rade, i nikako ne pomažu odbrani i zato što lijevi bek kenja puno.
Sagni i Scheznom udarit statue pored onih što već imamo na emiratima.
Zbog krila smo najviše neprimijetni a i odbrana je totalno nesigurna, ubacivanja sa strane glupooooooooo prolaze

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel ima jos neko ko smatra da je Szczesny prosjecan golman????? Covjek je ekstra branio citavu sezonu, proslu utakmicu protiv Portugala je izvukao Poljsku sam, i sad brani fenomenalno..
Celik!3,2,2.
Hajde bolan šta se krvite oko posjeda ko da je to bitno, da to predstavlja neki faktor Arsenal bi sad slavio devetostruku uzastopnu titulu u Premiershipu.
momak ne pravi me ludim , znam šta sam vidioSGLS je napisao/la:Kako se ja sjecam nijednom nije bio posjed lopte na vasoj strani sjecam se da je oko 20 minute bilo 63% za naas !nedim1993 je napisao/la:kad sam napiso Arsenalov posjed je bio oko 60%, a to je nekako posle gola kad smo smirili igru.
raskovali su nas zato što krila al ama baš ništa ne rade, i nikako ne pomažu odbrani i zato što lijevi bek kenja puno.
Sagni i Scheznom udarit statue pored onih što već imamo na emiratima.
Zbog krila smo najviše neprimijetni a i odbrana je totalno nesigurna, ubacivanja sa strane glupooooooooo prolaze

Vođa zna.
-
- Kontakt:
Arteta je prelos, a krila na celu sa smijesnim Walnutom ocajna. Nasa sredina place za jednim virtuozom na sredini kakav je Diaby, nadam se da je fit i da ce uci u igru i rijesiti utakmicu u nasu korist, naravno zajedno sa ofanzivnim potencijalom koji posjedujemo na klupi u vidu oxladea chamberlaina i gervinha.
ovi penali me vise izludjuju,samo malo jace u odbranu i mozemo ovo dobit sigurno, (1-3) je bila moja prognoza
SLOBODA NAVIJAČIMA
- frankqqqqq
- Kontakt:
O ne Arteta šta ti je 
Bože nedaj da neko zakači Diabya još ćemo i drugu izmjenu radi povrede pravit

Bože nedaj da neko zakači Diabya još ćemo i drugu izmjenu radi povrede pravit

Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 03 mar 2012, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- vedofeelgood
- Kontakt:
AUUUU ODE NAM ARTETA

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
**** od Hendersona, i onda se pitaju sto ne mogu dati gola, koliko prljavo igraju to je nevjerovatno pa u tom samom napadu su uspjeli udariti dva nasa igraca..
Celik!3,2,2.
abou ulazi
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ovo ne liči na dobro sa Mikelom, ni najmanje dobro 

- legenda reala
- Kontakt:
Šta je bilo Arteti vidim iznesoše ga sa terena i nako na prvi pogled ne izgleda dobro ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kaže komentator da Arteta ima potres mozga, da je zbunjen i dezorjentisan.
P.S. Wengeru molim te mijenjaj Walcotta, molim te.
P.S. Wengeru molim te mijenjaj Walcotta, molim te.
De lave smiri malo Šezni ga je polomio.frankqqqqq je napisao/la:Evo sad i Vermaelen povrijeđen. Bog te yebo i udaranje koji **** svi napaljeni izlaze protiv nas da nam polome 2-3 igrača yebo te hljeb u usta

- frankqqqqq
- Kontakt:
Nisam to vidio woops XD Ali me nervira to kako prljavo igraju, Bože sačuvaj.Bosco je napisao/la:De lave smiri malo Šezni ga je polomio.frankqqqqq je napisao/la:Evo sad i Vermaelen povrijeđen. Bog te yebo i udaranje koji **** svi napaljeni izlaze protiv nas da nam polome 2-3 igrača yebo te hljeb u usta
Jbg, cilj opravdava sredstvo što me navodi na zaključak da su igrači Liverpoola veoma pismeni i da u svoje slobodno vrijeme čitaju djela Nikole Makijavelija.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne znam, ni ne gleda mi se Arsenal kad Walcott na krilu igra, koliko je dobrih šansi propustio i šta Wenger treba da vidi da bi ubacio **** Gervinha ili Oxladea.
- Evolution87
- Kontakt:
jbt nismo kornera izveli 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.