FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kapellen
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Kapellen » 02 mar 2012, 17:13

harry_90 je napisao/la:Zna li se ko sudi mec protiv sarajeva i jel mec krece u 13 sati ili u 14:30 ??
Ja kako sam cuo tekma je u 14 i 30.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 02 mar 2012, 17:14

nekad^navijac je napisao/la:
solar je napisao/la:Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:

------------------------Mujkic-----------------------

Rizvanovic----Cejvanovic---Salihovic----Hadzic

--------------Zoletic------------Demic--------------

Smigalovic----------J.Mesanovic------------Bekic

----------------------A.Mesanovic------------------

Moguce je da stavi Zoletica na stopera umjesto Salihovica a Jahic da upadne u vezni red.
Salihovica ne bih mjenjao, mali je kvalitet nad kvalitetima ;)
Stoji da je momak kvalitet, ali kontam da tezina i vaznost utakmice nece presudit pa ce Vojvoda prednost dati iskusnijim igracima. Uostalom vidjecemo :)

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 02 mar 2012, 17:42

solar je napisao/la:
nekad^navijac je napisao/la:
solar je napisao/la:Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:

------------------------Mujkic-----------------------

Rizvanovic----Cejvanovic---Salihovic----Hadzic

--------------Zoletic------------Demic--------------

Smigalovic----------J.Mesanovic------------Bekic

----------------------A.Mesanovic------------------

Moguce je da stavi Zoletica na stopera umjesto Salihovica a Jahic da upadne u vezni red.
Salihovica ne bih mjenjao, mali je kvalitet nad kvalitetima ;)
Stoji da je momak kvalitet, ali kontam da tezina i vaznost utakmice nece presudit pa ce Vojvoda prednost dati iskusnijim igracima. Uostalom vidjecemo :)
Blizi se taj svecani pocetak utakmice, ja cu samo reci nek bolji pobijedi od srca ovo govorim, neprovociram ;) :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 mar 2012, 18:02

Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 03 mar 2012, 09:36

harry_90 je napisao/la:Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.
O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone. :)

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 03 mar 2012, 09:45

solar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.
O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone. :)
Mislim da nam ne gine 6 mjesto.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 03 mar 2012, 09:52

Fkr.87 je napisao/la:
solar je napisao/la:
Gdje je sad Intertoto kup :D

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 03 mar 2012, 09:55

solar je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
solar je napisao/la: O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone. :)
Gdje je sad Intertoto kup :D
Igrat cemo mi kvalifikacije za Europa ligu sledece sezone abd :D

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 03 mar 2012, 09:58

Ako nam ostane ova ekipa i Vojvoda na celu, onda vjerujem da cemo biti konkurenti :D

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 03 mar 2012, 10:05

solar je napisao/la:Ako nam ostane ova ekipa i Vojvoda na celu, onda vjerujem da cemo biti konkurenti :D
Po meni je najveci problem za Mujkica, propustio je dosta inostranih angazmana i ko zna da li ce biti tu sledece sezone.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 mar 2012, 11:04

ima piric

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 mar 2012, 11:13

Hocel biti Fukare na sjeveru,iskreno zazelio sam se Fukara u pravom svjetlu,zadnjih par sezona slabo ali valjda ce to biti bolje

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 03 mar 2012, 13:01

Fkr.87 je napisao/la:
solar je napisao/la:Ako nam ostane ova ekipa i Vojvoda na celu, onda vjerujem da cemo biti konkurenti :D
Po meni je najveci problem za Mujkica, propustio je dosta inostranih angazmana i ko zna da li ce biti tu sledece sezone.
Divkovic - Piric
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 mar 2012, 13:21

Moje misljenje je da Mujkic odlazi iz Slobode na kraju sezone,ja mislim da je i njemu vise preko glave problema u i oko kluba.Da me neko pogresno ne shvati,ja bi najvise volio kad bi ostao,ali tesko ce biti zadrzat najboljeg golmana lige u klubu gdje su isplate plata,dugovanja,lazna obecanja,losi uslovi treniranja najveci problem. Sljedece bi sezone volio vidjet na golu Divkovica,a zamjena da mu bude Piric.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 03 mar 2012, 14:28

TRUST je napisao/la:Hocel biti Fukare na sjeveru,iskreno zazelio sam se Fukara u pravom svjetlu,zadnjih par sezona slabo ali valjda ce to biti bolje
Ovo je sportski forum druže, ako te to zanima posjeti tifotifo.ba ili nešto slično. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 mar 2012, 17:42

Na vidovitom portalu pise da je Sloboda golom Slobodana Mitrovica pobijedila Rudar Ugljevik, ovo neki novi igrac ? :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 mar 2012, 17:48

Nigdje ne mogu naci u vezi tog igraca ni na transfermarktu ni na youtube klipovima.. Ajd nema veze doobro je da smo napokon slavili ;) ili je mozda autogol bio ??

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 03 mar 2012, 17:55

Mozda je to igrac Ugljevika,pa dao autogol :D

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 03 mar 2012, 17:59

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Mozda je to igrac Ugljevika,pa dao autogol :D
Slobodan :lol: :lol:
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 mar 2012, 17:59

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Mozda je to igrac Ugljevika,pa dao autogol :D
Znam al trebalo je valjda pisati Autogolom Slobodana Mitrovica :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.