FK Slavija

ajmo_svi
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ajmo_svi » 31 avg 2009, 19:51

Jao opet gledam sportski ... gol nam cisti ponistio nema veze s ofsajdom nije dodavao nije imao namjere nego je sutao po golu....nije nam svirao 2 cista penala...sramota...

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 31 avg 2009, 21:17

ajmo_svi je napisao/la:Jao opet gledam sportski ... gol nam cisti ponistio nema veze s ofsajdom nije dodavao nije imao namjere nego je sutao po golu....nije nam svirao 2 cista penala...sramota...
a sta mislis o ponasanju regoje, jel de da mu nije trebao dati ni zuti, pa covjek se samo bori, sta ima veze sto pokatkad spuca sudiju, sve u zaru borbe :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 31 avg 2009, 21:30

nije dodavo ali igrac koji je stajao ispred sehica je uticao na igru...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 31 avg 2009, 21:47

ma mislim da je slavija donekle zasluzila tu pobijedu jer onaj go je bio ofsajd ali ako pogledas snimku vidjet ces da obadvojica stopera zelje povukli radovanovica ako se nevaram za dres i odgurnuli ga u ofsajd a ono sto regoje radi je seljacko i to bas seljacko onaj sudija neki kreten nezna zuti izvaditi ono nije za zuti nego za crveni cestitke objema ekipama na igri
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 31 avg 2009, 23:13

blavor je napisao/la:
ajmo_svi je napisao/la:Jao opet gledam sportski ... gol nam cisti ponistio nema veze s ofsajdom nije dodavao nije imao namjere nego je sutao po golu....nije nam svirao 2 cista penala...sramota...
a sta mislis o ponasanju regoje, jel de da mu nije trebao dati ni zuti, pa covjek se samo bori, sta ima veze sto pokatkad spuca sudiju, sve u zaru borbe :lol:
Slazem se da je Regoje trebao dobiti crveni karton , al potom nije sumar ni ti je Slavija divljacka ekipa,ovo je ekipa koja je igrala u evropi i izbacila Aab..;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 avg 2009, 23:26

junuz23 je napisao/la:Nk zeljeznicara nikakve sile ne pokusavaju ugasiti, to sto ste zadnja rupa na svirali nema veze s nama vjeruj mi...inace tema je fk slavija i mojne bezzze da administracija reaguje, ako nesto imas reci za tekmu reci, ja sam rekao da je FK Slavija apsolutni favorit i sve osim pobjede FK slavije ce biti prvorazredna senzacija a na igracima NK zeljeznicara je da me demantuju, toliko....pozz
Eto, dodje i demant a ti nista ne spominjes ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 31 avg 2009, 23:37

Hebiga ljudi su kiksali ali takav je fudbal, ne pobjedjuje uvijek favorit, a vi sa onakvom igrom neka vam je ( ponovo) bog na pomoci i ove godine. Ono se nije moglo gledati....

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 31 avg 2009, 23:42

junuz23 je napisao/la:Hebiga ljudi su kiksali ali takav je fudbal, ne pobjedjuje uvijek favorit, a vi sa onakvom igrom neka vam je ( ponovo) bog na pomoci i ove godine. Ono se nije moglo gledati....
Bitno je da si ti pokazao svoje fudbalsko znanje .. Znas procjeniti to je cudo jedno .. ;)

Nema veze, idemo dalje! Bod najrealniji kad se sve sagleda. I Slavija i Zeljo su propustili par dobrih prilika i to je to!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 sep 2009, 00:02

neznam stvarno ko pokuša opravdati regoja,pa navijači ste budite realni pusti tekmu,navijanje ali ovo udaranje svojih igrača i doktora i našeg igrača sramota :!: da hoće doći na grbavicu ili koševo pa da ovako reaguje nebi više nigdje :!: nikakav sportista a kamoli kapiten jedne ekipe :!: regoje u đžunglu fuj

NedzadPD
Kontakt:

Post Postao/la NedzadPD » 01 sep 2009, 02:31

Skandal u Istočnom Sarajevu

Jučer je u Istočnom Sarajevu odigrana utakmica između Slavije i Željezničarom koja je završila rezultatom 1-1.
Sam rezultat utakmice, ovaj put je bacila u sjenu nesvakidašnja pojava na nogometnim terenima.

Naime, kapiten Slavije, Bojan Regoje je nenamjerno, prilikom duela u zraku fauliran od strane igrača Željezničara, Lazara Popovića tokom sredinom drugog poluvremena utakmice.

Nakon toga mu je igrač Željezničara prišao pomoći da ustane pruživši mu ruku a Bojan Regoje u tom trenutku ga udara šakom u lice.
Nakon što se pridigao, krenuo se obračunati sa glavnim sudijom ovog susreta, Vladimirom Dominkovićem kojeg je također udario u lice. Regoje je nastavio i van terena kada je zbog faula izašao kako bi mu bila ukazana pomoć doktora, tada je vjerovali ili ne nogom pokušao udariti doktora Slavije koji se na vrijeme izmakao a ljutiti Regoje udario je flašu sa vodom.

Nakon još jednog skandala na nogometnim terenima u BiH, ovaj put možda i najvećeg od kada se igra premier lige BiH, ponovo ćemo se zapitati u kakvom društvu živimo...

Neshavtljivo je da se kapiten jednog tima koji je čak nekoliko puta pozivan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine ovako ponaša.

Sada je na potezu NS BiH, od kojeg se očekuje da sankcionira igrača Slavije jer se u drugim zemljama Evrope igrači za ovakve stvari kažnjavaju drakonskim kaznama.

Napadnuta trojica fotoreportera

Prema informacijama do kojih je došao **** netom nakon utakmice Slavija – Željezničar nasilni navijači Slavije okomili su se na tri fotoreportera i pretukli ih.

Prema izjavi koju je za **** dao Feđa Krvavac, fotograf iz agencije Fotoservis, napad na trojicu fotoreportera dogodio se odmah nakon utakmice, kada su nekoliko desetina navijača Slavije nasrnuli na njega, te na njegovog kolegu iz Dnevnog avaza i još jednog fotografa.

Fotoreporteri su, prema njegovim riječima, pretrpjeli ozlijede glave - potres mozga, razbijene arkade i ozlijede potiljka.

Nakon što su pretučeni, na mjestu događaja pojavila se policija koja vrši očevid vezano za ovaj incident.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

" """ ? & " ?

" & """ ? су ? % на " " ? у ? $ у " ' Сарајеву " " ? " " "?" " """, % је " & " Сарајево.
Спорт | 12:51 31/08/2009 | ": СРНА

" """ ? су & " ? ? $ $ "?" " $ ? су " & ? на " у ? ?, " ? на & """ у / $, а у & $ ? су ? " ", & " ? & " Сарајева, $ се у %.

" Центра јавне $ " Сарајево " $ је у & $ на $ " $.

$ " " "?" " """, & је $ ¥, % је " 1:1. $ ? "?" је " & $.

Р.&.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 sep 2009, 03:17

Nisam gledo utakmicu,tek sad ovaj video što je csh postavio.
Mislim da je Regoju iživciralo ono što sudija ( čini mi si Dominiković,ispravite me ako griješim ) nije sviro faul na njemu.****,nije svak isti sa živcima,a nekad se i ovako pukne pa se ne more izdržat.Ono što pričate da je htio udarit doktora,nije istina,barem na ovom snimku,jasno se vidi da mu je namjera bili šutnut onu bocu,ali onaj udarac protivničkog igrača koji mu je došao u pomoć i odgurivanje sudca i sva ona frka je morala rezultirat crvenim kartonom i zabranom od nekoliko utakmica neigranja.

Najveći krivac je,barem po meni ovaj sudac.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 sep 2009, 07:49

csh je napisao/la:[youtube][/youtube]
[/quote]

Kako je on meni kralj. Hahhahah, pa svaki sudija bi dao ovdje žuti karton, neki i crveni. Jeste , udario ga je, i znamo 1:1 minute idu i ne mogu ništa, i normalan sljed je njegovo ponašanje. Naravno ja ga neopravdavam. Svako bi to uradio od nas, ali ako se neko profesionalno bavi fudbalom onda se ovo ne smije dešavati. Dotičnom gospodinu treba oprostiti na grešci jer se sigurno kaje nakon ovakve reakcije. Momak ima 28 godina i čak jedan nastup za repku.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 01 sep 2009, 08:20

Rz88 je napisao/la:
csh je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kako je on meni kralj. Hahhahah, pa svaki sudija bi dao ovdje žuti karton, neki i crveni. Jeste , udario ga je, i znamo 1:1 minute idu i ne mogu ništa, i normalan sljed je njegovo ponašanje. Naravno ja ga neopravdavam. Svako bi to uradio od nas, ali ako se neko profesionalno bavi fudbalom onda se ovo ne smije dešavati. Dotičnom gospodinu treba oprostiti na grešci jer se sigurno kaje nakon ovakve reakcije. Momak ima 28 godina i čak jedan nastup za repku.[/quote]

e moj sudija, pa znaš gdje bi se on meni ovako se ponašao....
kad napada sopstvene igrače i doktora koji ga nemogu obuzdati, to je umni bolesnik, sutra će nekom nogu slomiti što mu sudija nije svirao faul.
SAMO ŽELJO

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 01 sep 2009, 08:41

Stavrno ej ispao seljak ova Regoje. Izofiro se pravo pred kamerama... :lol:

Ado1
Kontakt:

Post Postao/la Ado1 » 01 sep 2009, 10:25

Ma zaboravio čovjek da kamere snimaju. Sigurno se kaje zbog svog postupka :lol:

Šalu na stranu, Drogba je za blaže neponašanje dobio zabranu od 6 utakmica neigranja u Evropi. Da je naš Savez imalo ozbiljan kaznio bi ovo ponašanje kojem nije mjesto na terenu, neka ide u K1 pa se tuče.
Kolika je u Prijedoru čaršija
http://www.cafe.prijedor.ba

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 sep 2009, 11:32

tuče dogovarajte na nekom drugom mjestu.
svi redom koji budu prijetili i obećavali batine (čak ako nam se samo učini da se to radi), biće trajno banovani.
internet mangupi prijete, a drugi da izvlače deblji kraj... tome ćemo sad stati u kraj, makar niko ne ostao na forumu.
.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2009, 12:21

kao pravo sudac nidje veze..drugo crveni karton je trebao dobiti Regoje i jos u prvom poluvremenu onaj 21 ne znam mu ime...Slavija ne zasluzeno bod uzela al et...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2009, 13:43

Regoje u timu kola Premier lige. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Pigi13
Kontakt:

Post Postao/la Pigi13 » 01 sep 2009, 16:59

sudija za, kako vi kazete, pravedno ponisten pogodak i nesviranje penala za slaviju od delegata dobio veeeeliku ocjenu...okruglo 5....

pa se onda vi pravite pametni i pricajte da je opravdano ponisten gol i da je to sto je dva puta odbrambeni igrac rukom zaustavio sut prema golu regularno...vi bolje znate od nadleznih :)
Mario Yepes

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2009, 17:00

Pigi13 je napisao/la:sudija za, kako vi kazete, pravedno ponisten pogodak i nesviranje penala za slaviju od delegata dobio veeeeliku ocjenu...okruglo 5....

pa se onda vi pravite pametni i pricajte da je opravdano ponisten gol i da je to sto je dva puta odbrambeni igrac rukom zaustavio sut prema golu regularno...vi bolje znate od nadleznih :)
Zar nije 6 dobio ja sam tako procitao?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.