Ja kako sam cuo tekma je u 14 i 30.harry_90 je napisao/la:Zna li se ko sudi mec protiv sarajeva i jel mec krece u 13 sati ili u 14:30 ??
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Stoji da je momak kvalitet, ali kontam da tezina i vaznost utakmice nece presudit pa ce Vojvoda prednost dati iskusnijim igracima. Uostalom vidjecemonekad^navijac je napisao/la:Salihovica ne bih mjenjao, mali je kvalitet nad kvalitetimasolar je napisao/la:Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:
------------------------Mujkic-----------------------
Rizvanovic----Cejvanovic---Salihovic----Hadzic
--------------Zoletic------------Demic--------------
Smigalovic----------J.Mesanovic------------Bekic
----------------------A.Mesanovic------------------
Moguce je da stavi Zoletica na stopera umjesto Salihovica a Jahic da upadne u vezni red.

Blizi se taj svecani pocetak utakmice, ja cu samo reci nek bolji pobijedi od srca ovo govorim, neprovociramsolar je napisao/la:Stoji da je momak kvalitet, ali kontam da tezina i vaznost utakmice nece presudit pa ce Vojvoda prednost dati iskusnijim igracima. Uostalom vidjecemonekad^navijac je napisao/la:Salihovica ne bih mjenjao, mali je kvalitet nad kvalitetimasolar je napisao/la:Eh blizi se utakmica. Kakvu ekipu ocekujete protiv Sarajeva?
Ovako nesto otprilike:
------------------------Mujkic-----------------------
Rizvanovic----Cejvanovic---Salihovic----Hadzic
--------------Zoletic------------Demic--------------
Smigalovic----------J.Mesanovic------------Bekic
----------------------A.Mesanovic------------------
Moguce je da stavi Zoletica na stopera umjesto Salihovica a Jahic da upadne u vezni red.

Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone.harry_90 je napisao/la:Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.

Mislim da nam ne gine 6 mjesto.solar je napisao/la:O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone.harry_90 je napisao/la:Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Gdje je sad Intertoto kupFkr.87 je napisao/la:Mislim da nam ne gine 6 mjesto.solar je napisao/la:O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone.harry_90 je napisao/la:Mislim da ce Vojvoda krenuti za iskusnim Zoleticem na mjestu stopera,jer ja Zola znao ove sezone igrati na toj poziciji zajedno sa Joguncicem,a nezamislivo mi da se ne pocne mec sa iskusnim Jahicem na sredini terena tj. defanzivni vezni . Iskreno ja bi radije Kasapovica vidio u prvih 11,jer na pocetku meca su nam potrebni iskusni igraci,koji ovakve meceve imaju u nogama,dok bi ovim mladjima sansu dao u nastavku tekme,ako se situacija bude povoljno razvijala za nas klub. Steta sto Maksumic ne dodje,dobar igrac za nase lige,puno bi nam pomogao u zadnjoj liniji.

Igrat cemo mi kvalifikacije za Europa ligu sledece sezone abdsolar je napisao/la:Gdje je sad Intertoto kupFkr.87 je napisao/la:Mislim da nam ne gine 6 mjesto.solar je napisao/la: O tome i ja govorim. Mislim da ce prednost dobiti iskusniji igraci. Ma sto ce nam Maksumic, mislim da je ova ekipa i vise nego dobra da se izbori pristojna pozicija na kraju sezone.

Ako nam ostane ova ekipa i Vojvoda na celu, onda vjerujem da cemo biti konkurenti 

Po meni je najveci problem za Mujkica, propustio je dosta inostranih angazmana i ko zna da li ce biti tu sledece sezone.solar je napisao/la:Ako nam ostane ova ekipa i Vojvoda na celu, onda vjerujem da cemo biti konkurenti
ima piric
Hocel biti Fukare na sjeveru,iskreno zazelio sam se Fukara u pravom svjetlu,zadnjih par sezona slabo ali valjda ce to biti bolje
-
- Kontakt:
Divkovic - PiricFkr.87 je napisao/la:Po meni je najveci problem za Mujkica, propustio je dosta inostranih angazmana i ko zna da li ce biti tu sledece sezone.solar je napisao/la:Ako nam ostane ova ekipa i Vojvoda na celu, onda vjerujem da cemo biti konkurenti
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Fk Sloboda
Okk Sloboda
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Moje misljenje je da Mujkic odlazi iz Slobode na kraju sezone,ja mislim da je i njemu vise preko glave problema u i oko kluba.Da me neko pogresno ne shvati,ja bi najvise volio kad bi ostao,ali tesko ce biti zadrzat najboljeg golmana lige u klubu gdje su isplate plata,dugovanja,lazna obecanja,losi uslovi treniranja najveci problem. Sljedece bi sezone volio vidjet na golu Divkovica,a zamjena da mu bude Piric.
Ovo je sportski forum druže, ako te to zanima posjeti tifotifo.ba ili nešto slično.TRUST je napisao/la:Hocel biti Fukare na sjeveru,iskreno zazelio sam se Fukara u pravom svjetlu,zadnjih par sezona slabo ali valjda ce to biti bolje

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Na vidovitom portalu pise da je Sloboda golom Slobodana Mitrovica pobijedila Rudar Ugljevik, ovo neki novi igrac ? 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Nigdje ne mogu naci u vezi tog igraca ni na transfermarktu ni na youtube klipovima.. Ajd nema veze doobro je da smo napokon slavili
ili je mozda autogol bio ??

- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Mozda je to igrac Ugljevika,pa dao autogol 

-
- Kontakt:
SlobodanGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Mozda je to igrac Ugljevika,pa dao autogol

3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Fk Sloboda
Okk Sloboda
Znam al trebalo je valjda pisati Autogolom Slobodana MitrovicaGelsenkirchenTuzla je napisao/la:Mozda je to igrac Ugljevika,pa dao autogol

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫