Gerrard je napisao/la:@kecher II
To za igricu si ti napisao i vjerovatno to ti radis pa prebacujes na mene i ostale , ne vidim kakve veze to ima ... ako je to tvoj najbolji argumenat kakvi su tek ostali ... postedi me i pokusaj izbjegavati obracanje prema meni tek si se registrovao na forum i kontas pokupio svu pamet mi svi glupi ti pametan

jarane ja ne igram igrice, nemam kad, a ti rece da nisi uspio ni na igrici napravit transfera koliko rafa napravi u stvarnosti, pa otud moj zakljucak da se tvoje vidjenje LFC-a gleda kroz PS menadzere, sokere itd.
fera je napisao/la:@kecer ne davi vise majke ti. ako imas neke novosti vezane za klub prokomentarisi ili stavi na forum ostavi ostale da žive svoj život ako vec ti ne mozes svoj. VOZDRA
samo odgovoram na ono sto pise ovde, isto k'o i svi ostali sto odgovaraju, k'o i ti uostalom, ne vidim u cemu je problem, ako potvrdjujes nase teorije o rafi krivcu to je ok ali ako to ne vidis tako nemoj nista ni pricat i pusti nas da zivimo svoj zivot
ok drug uzivaj i
fera je napisao/la:ko zna odakle je ovaj tekst i koliko je provjeren. ja samo vjerujem onome sto pise na sluzbenoj
stranici i ako je tekst odatle onda ok
@fera ne davi vise majke ti. ako imas neke novosti vezane za klub prokomentarisi ili stavi na forum ostavi ostale da žive svoj život ako vec ti ne mozes svoj. VOZDRA