Chicago Bulls

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la Titova-Juga » 01 mar 2012, 05:13

GIVE ME THAT HOT SAUCE KYLE KORVER :!: :!: :!: :!: :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 mar 2012, 05:14

dema je napisao/la:zilavi ovi spursi .ne daju se godinama hehe
brate ne ljutis se sto smo Breweru ebali par puta mater i oca? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 mar 2012, 05:15

sad ovo odrzat i to je to,kakav sut ima korver

hehe trebao bo brewer vjezbat to malo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 mar 2012, 05:19

sreca nam pa Parkera ne ide sut, bas kao i Rosa , a inace koliko smo grijesili Spursi su nas trebali nakantat :).. ali dobro je evo i Deng ubode tricu 6p dao drugi mu FG tek i to dvije trice
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 mar 2012, 05:25

koja je igracina ovaj duncan rose ajde zabrsi ovo

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 mar 2012, 05:25

It's M.V.P time baby :!: :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 mar 2012, 05:29

Bye, bye Spurs :!:
Ni brilijantni Neal nije pomog'o

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 mar 2012, 05:30

kaze thibs da dr1 puno bolje cita odbranu ove sezone,vidjeli ste sad kako ga sad nije moguce udvojit doda noahu koji je dobar dodavac i onda imas 1 otvorenog,bullsi su opasni ove godine

rijetke su ekipe koje pobjedjuju spurse u san antoniu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 mar 2012, 05:39

Cestitam na zasluzenoj pobjedi ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 mar 2012, 05:41

vazna pobjeda za nas idemo dalje :)...nije izgledalo dobro, ali vazna je pobjeda ebiga ...veliki dio utakmice nismo imali Boozera,Denga,Ripa,pa ni Rose nije imao najbolji sut izlazilo mu je sve i svasta iz kosa, ali je zato onda kad ej trebalo, bas kao i Deng pogadjao sto je najvaznije..Noah dobar standardno borbeno, znaci Rose sa 29p, Watson i Korver su odigrali dosta dobro i predvodili su nas do nove pobjede.

GO BULLS!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 mar 2012, 06:56

29 poena Rose-a, za 29 pobjedu, 29 Februara. :D
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 mar 2012, 07:02

kad_kako je napisao/la:29 poena Rose-a, za 29 pobjedu, 29 Februara. :D
:mrgreen: :mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 mar 2012, 11:47

Velika pobjeda za ovaj tim, ekipu u najboljoj formi dobiti u drugoj noci B2B-a na njihovom terenu i porusiti im nevjerovatnu tradiciju da San Antonio nikada nije izgubio prvi mec kod kuce nakon ovog rodeo road trip-a, kad je bilo najpotrebnije najbolja igra po obicaju. Lieutenant Deng 8-) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 01 mar 2012, 14:01

POINTS PER GAME----------97.4--------8th OVERALL
REBOUNDS PER GAME------45.8--------1st OVERALL
ASSISTS PER GAME----------23.1--------1st OVERALL
POINTS ALLOWED------------88.1--------2nd OVERALL

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 mar 2012, 15:35

Meni ove zadnje dvije utakmice su lose odigrane, prvenstveno nacin na koji smo igrali zadnju cetvrtinu. Opet sam vidio istu igru u toj zadnjoj cetvrtini gdje se lopta samo daje Rose-u jer niko drugi ne smije preuzet odgovornost. Sreca on to odlicno radi, jer ga je tesko zaustavit al opet kad dodje finale konferencije protiv Miamija, kad ga James bude cuvao opet ce biti isti problem. Ne volim sto se Derrick puno trosi u regularnoj sezoni i moraju ostali vise zapeti, da olaksaju svima. Mozda ce to kasnije biti lakse, dok Hamilton se vrati u formu i dobije vise minuta, ok njega mogu cekat, al Boozer mora biti dota agresivniji pa makar pravio 3 faula u napadu stalno, imamo zamjenu sreca, al mora biti agresivniji jos vise, fale nam njegovi poeni. Deng isto tako, ja bi njemu smanjio minutazu, jer ne moze pruzit maximum kad je najvise potrebno upravo zbog forsiranja minutaze.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 01 mar 2012, 15:42

BIHfan je napisao/la:Meni ove zadnje dvije utakmice su lose odigrane, prvenstveno nacin na koji smo igrali zadnju cetvrtinu. Opet sam vidio istu igru u toj zadnjoj cetvrtini gdje se lopta samo daje Rose-u jer niko drugi ne smije preuzet odgovornost. Sreca on to odlicno radi, jer ga je tesko zaustavit al opet kad dodje finale konferencije protiv Miamija, kad ga James bude cuvao opet ce biti isti problem. Ne volim sto se Derrick puno trosi u regularnoj sezoni i moraju ostali vise zapeti, da olaksaju svima. Mozda ce to kasnije biti lakse, dok Hamilton se vrati u formu i dobije vise minuta, ok njega mogu cekat, al Boozer mora biti dota agresivniji pa makar pravio 3 faula u napadu stalno, imamo zamjenu sreca, al mora biti agresivniji jos vise, fale nam njegovi poeni. Deng isto tako, ja bi njemu smanjio minutazu, jer ne moze pruzit maximum kad je najvise potrebno upravo zbog forsiranja minutaze.
Nama je najveci problem ta 3/4. Pa ko da ofanzivno, a cesto i defanzivno, dobiju mentalnu blokadu u toj cetvrtini. Sta to oni rade na odmoru, pa onako uvijek ruzno odigraju ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 mar 2012, 20:01

E da malo prokomentarisem ono sto sam vidio sinoc.... Pratim vas cijelu sezonu,ali najbolje sam mogao vidjeti u duelu sa mojom ekipom kakvi ste vi...Odbrana sigurno najjaca u ligi,defanzivne rotacije savrsene i vrlo vrlo pokretljivi visoki igraci... Klupa jako dobra i vidi se da svako zna svoju ulogu.... Rose na nekom sasvim drugom nivou i zaista je milina gledati jednog takvog igraca,ali ne protiv moje ekipe :D S druge strane,meni se cini da vam je Rose i dio 'problema', jer u kljucnim trenucima svi stanu i gledaju sta ce on uraditi i da li ce svojim potezima rijesiti utakmicu!?Jako malo kretanja i nedostatak igraca koji ce odigrati pick'n'roll sa njim i zavrsiti na obrucu(ovdje ne racunam Boozera,jer mi je on vise pick'n'pop igrac) Moje misljenje je,da on ,naravno, moze to uraditi skoro svaku noc,ali da li moze to uraditi u seriji od 7 utakmica?Sumnjam... Mene iskreno ne zanimaju ostale ekipe na istoku,jer na vas i MIA gledam kao jedine moguce prijetnje i ekipe koje ce se sresti u finalu istoka i prema tome ocijenjujem vasu igru... Prema onome sto do sada prikazujete,bojim se da to nece biti dovoljno i za MIA...Razlog je jednostavan,vasa odbrana SAMA nece moci donijeti pobjedu protiv njih,kao sto to radi drugim timovima... Previse su kvalitetni,tako da,da bi njih pobijedili ocekujem slijedece od vas:vise akcija na Denga sa loptom u rukama i njegovom kreacijom(racunajuci da ce James biti na Roseu u kljucnim momentima),konstantnu igru klupe kakvu ste sinoc imali protiv nas,znacajan doprinos Ripa i DOMINACIJA vasih visokih igraca u reketu... Bez ovoga(racunajuci da nemate low post prijetnju) finale necete vidjeti svidjelo se to nekome ili ne...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 mar 2012, 16:06

NEZALAGANJE je napisao/la:E da malo prokomentarisem ono sto sam vidio sinoc.... Pratim vas cijelu sezonu,ali najbolje sam mogao vidjeti u duelu sa mojom ekipom kakvi ste vi...Odbrana sigurno najjaca u ligi,defanzivne rotacije savrsene i vrlo vrlo pokretljivi visoki igraci... Klupa jako dobra i vidi se da svako zna svoju ulogu.... Rose na nekom sasvim drugom nivou i zaista je milina gledati jednog takvog igraca,ali ne protiv moje ekipe :D S druge strane,meni se cini da vam je Rose i dio 'problema', jer u kljucnim trenucima svi stanu i gledaju sta ce on uraditi i da li ce svojim potezima rijesiti utakmicu!?Jako malo kretanja i nedostatak igraca koji ce odigrati pick'n'roll sa njim i zavrsiti na obrucu(ovdje ne racunam Boozera,jer mi je on vise pick'n'pop igrac) Moje misljenje je,da on ,naravno, moze to uraditi skoro svaku noc,ali da li moze to uraditi u seriji od 7 utakmica?Sumnjam... Mene iskreno ne zanimaju ostale ekipe na istoku,jer na vas i MIA gledam kao jedine moguce prijetnje i ekipe koje ce se sresti u finalu istoka i prema tome ocijenjujem vasu igru... Prema onome sto do sada prikazujete,bojim se da to nece biti dovoljno i za MIA...Razlog je jednostavan,vasa odbrana SAMA nece moci donijeti pobjedu protiv njih,kao sto to radi drugim timovima... Previse su kvalitetni,tako da,da bi njih pobijedili ocekujem slijedece od vas:vise akcija na Denga sa loptom u rukama i njegovom kreacijom(racunajuci da ce James biti na Roseu u kljucnim momentima),konstantnu igru klupe kakvu ste sinoc imali protiv nas,znacajan doprinos Ripa i DOMINACIJA vasih visokih igraca u reketu... Bez ovoga(racunajuci da nemate low post prijetnju) finale necete vidjeti svidjelo se to nekome ili ne...
Kad budemo zdravi, i igrali zajedno 10-ak partija, sve ce to izgledati drugacije. Ovako, jedan ozdravi, drugi se povrijedi, idt. Nemas tu konstantu, kad stalno imas drugaciju petorku. I tesko je se onda uigrati.

Iako se slazem sa tobom, da u kljucnim trenutcima, nasa kretnja u napadu, je ne postojeca. Svi stoje i ocekuju od Rose-a cuda. On to u vecini slucaja i dostavi, ali nemozemo ocekivati, da ce ga uvjeki ici. Ocekujem, da ce Rip biti velika pomoc i rasterecenje za Rosea u PO. Ako ostane zdrav. Do sada zaista nije to mogao pokazati, jer odigrao je samo 10ak utakmica u sezoni.

O Miami-ju, kad dodje do toga. :D Ko li zdrav, ko li povrijedjen do tada. :mrgreen:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 mar 2012, 22:27

5 Marta igramo protiv Indiane. :twisted:
Ocekujem da ih Rose ubije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 03 mar 2012, 00:57

Šta mislite jel dobija Chicago Clevelanda ovog jutra ? :D
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.