meho-medo je napisao/la:Moze li mi ko send u inbox najnoviji Patch a da na njemu imaju i ovo najnoviji updateovi odnosno transferi i to za Football manager 2007
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ako ti neko slučajno pošalje pošalji i ti meni.meho-medo je napisao/la:meho-medo je napisao/la:Moze li mi ko send u inbox najnoviji Patch a da na njemu imaju i ovo najnoviji updateovi odnosno transferi i to za Football manager 2007

Mouse je napisao/la:http://img841.imageshack.us/img841/9627/42124354.jpg

- Thunderstruck
- Kontakt:
Ima l' neko lijek za ubrzavanje FMa 2012? Neda mi se igrati koliko je sporo, a imam ukljucene samo tri engleske i 2 talijanske lige i date base je small.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I meni nije bas nesto brzo za jednu utakmicu kad gledam treba mi 10 minThunderstruck je napisao/la:Ima l' neko lijek za ubrzavanje FMa 2012? Neda mi se igrati koliko je sporo, a imam ukljucene samo tri engleske i 2 talijanske lige i date base je small.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
cuj to meni za minutu zavrsi, samo ubrzam gore
- Thunderstruck
- Kontakt:
Grafička 256, RAM 512.Sarajlijc@ je napisao/la:I meni nije bas nesto brzo za jednu utakmicu kad gledam treba mi 10 minThunderstruck je napisao/la:Ima l' neko lijek za ubrzavanje FMa 2012? Neda mi se igrati koliko je sporo, a imam ukljucene samo tri engleske i 2 talijanske lige i date base je small.Koja ti graficka i ram ?
Buraz preslabo ti je to da igraš 2012. Kad sam imao gigu i po nije mi baš fercer'o, morat ćeš tuning napravitThunderstruck je napisao/la:Grafička 256, RAM 512.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja gledam mec, odnosno desavanja.ahmad_tz je napisao/la:cuj to meni za minutu zavrsi, samo ubrzam gore
Treba ti jaci ram ja sa graf 128 mb i ram 768 deveram

Ma i ja to gledam samo ga ubrzam npr kod kornera ili ono nekad kad premota po 20 min. Al evo vidim sto vama stopa, kod mene je 512 graficka a 4GB ram 

Ma i ja to gledam samo ga ubrzam npr kod kornera ili ono nekad kad premota po 20 min. Al evo vidim sto vama stopa, kod mene je 512 graficka a 4GB ram 

Kod mene je 1GB rama pa opet štopa
Zbog toga i igram ovu 10

Zbog toga i igram ovu 10

Ja imam 4 Gb rama i ne trepnem ocima a vec sam na drugoj stranici.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozes tiBIHfan je napisao/la:Ja imam 4 Gb rama i ne trepnem ocima a vec sam na drugoj stranici.

nije dozvoljeno stavljati linkove na druge forume, te naravno da nece biti bana 

Ok, do mene je. Izvinjavam se još jednom 

moze li mi neko reci sto mi ne radi editor,ono tamo kod fm
,nisam nista ga dodatno skido,na ranijim je moglo direktno
e sad bi mi trebalo,da mi neko pojasni kako da mi proradi siti ,hocu malo da varam D:

e sad bi mi trebalo,da mi neko pojasni kako da mi proradi siti ,hocu malo da varam D:
Bosna <3
- Thunderstruck
- Kontakt:
Toxicity je napisao/la:Buraz preslabo ti je to da igraš 2012. Kad sam imao gigu i po nije mi baš fercer'o, morat ćeš tuning napravitThunderstruck je napisao/la:Grafička 256, RAM 512.
Sve iole zahtjevnije sam isključio, trebalo bi da ide malo bolje i sa mojim karakteristikama. FM 2011 je išao puno bolje iako sam imao i veću bazu i više uključenih liga. A zar nema onaj neki patch koji navodno malo ubrza igru?
ne može ako nemaš steam na ranijim stranicama sam objasniopluton je napisao/la:moze li mi neko reci sto mi ne radi editor,ono tamo kod fm,nisam nista ga dodatno skido,na ranijim je moglo direktno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.