Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

HectorLopez
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la HectorLopez » 02 mar 2012, 20:49

Moramo dokazati svima da smo konstantni i da imamo enormnu mentalnu snagu prvi korak je dvije pobjede iz dva derbija sa konkurentima.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 mar 2012, 20:58

chily-rz je napisao/la:Ne kontam,kakve veze ima 4-4-2 formacija sa ABu Diabyiem :mrgreen:
a kako nema :mrgreen:
Vođa zna.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 02 mar 2012, 21:04

nedim1993 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Ne kontam,kakve veze ima 4-4-2 formacija sa ABu Diabyiem :mrgreen:
Ne znam,ti mi reci :D Da je Abu napadač pa bi i imalo smisla al ovako fakat ne znam..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 mar 2012, 21:06

chily-rz je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Ne kontam,kakve veze ima 4-4-2 formacija sa ABu Diabyiem :mrgreen:
Ne znam,ti mi reci :D Da je Abu napadač pa bi i imalo smisla al ovako fakat ne znam..
pa walcotta u špic , ionako je protiv totta. više igro' špica a i Bogami dao je 2 gola.
ja samo kažem, od ovog 110 % nema ništa
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2012, 21:38

Koscielny has a tackle success rate of 88%, the 3rd highest of any player in the league (highest was Kompany- 89%).
I mislim da ima najvise uspjesnih sto se tice igre glavom :D :D
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 02 mar 2012, 22:07

:)

Ovaj mjesec je zaslužio.

Arsenal vs Bolton 0-0
Arsenal vs Sunderland 2-1
Arsenal vs Blackburn 7-1
Arsenal vs Tottenham 5-2

(nije bio baš ovakva raspored, al' jbg. samo za ilustraciju)

Koja razlika u odnosu na januar :arrow: tada smo imali 3 poraza (0/3). :lol:

@Nedime ,nije meni Suarez toliko drag, al' znam, ako će ga Wenger kupiti, a da se dugo povezuje sa nama, da će biti dobar igrač. :) Tako je uvijek bilo. Svako ko se bar godinu dana poveziv'o sa Arsenalom i da je na kraju doš'o bio je dobar (možda ima izuzetaka, al' ih se ne sjećam).

PS. Slabo kojeg napadača ja volim. Hm...Henry, Rooney, Remy, Kuyt ,malo Drogbu i našeg Džeku i to je to.

Edit:
Sky Sports understands that Arsenal are now leading the chase for Blackburn star Steven N'Zonzi.

A host of clubs were chasing the Frenchman in January, with Stoke making a move to try and lure him from Ewood Park.

Blackburn stood firm and the player was happy to stay until the summer and help with Rovers' battle against relegation.

But it now seems that N'Zonzi is ready to move on at the end of the season, with a host of clubs ready to do battle.
Interest

Sky Sports understands that N'Zonzi has moved towards the top of Arsene Wenger's wanted list following a string of excellent displays.

Wenger is already a confirmed fan, with his interest first emerging when Arsenal were linked with the former Amiens man back in 2010.

The Emirates boss has maintained an interest in the 23-year-old and it is believed the Gunners are now in pole position to land him.

However, there is extensive interest in N'Zonzi with Chelsea, Tottenham and Newcastle all keeping tabs on him.
:?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 mar 2012, 22:22

E'o i Ramsey propusta dvije sedmice :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 02 mar 2012, 22:45

@Frankqqqqq - vidim da nerazumijes kad se neko malo našali al to nije moj problem ! :D za svaki bod se je potrebno krvavo boriti i nezavisi o tome protiv koga igraš dal to bio Bolton ili Arsenal ili neko treci :D
i nemaš nikakvo pravo da me tjeras sa teme al neželim se svađati i prepucavati svako ima pravo na svoje mišljenje i ja sam se usput malo našalio al vidim da ti to nerazumiješ ;)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 03 mar 2012, 10:46

spominjao se i Sisinjon nezz kako se pravo pise, igra za Sunderl.jako dobar igrac, volio bih ga vidjet u redovima Ars.bio bi dobro pojacanje. Ofanzivan i prodoran, unio bi dodatne energije u tim pa makar i sa klupe ulazio. Samo nezz na kojo tacno poziciji igra, a pratio sa ga u dvomecu protiv Ars.mali je zadavao glavobolje zadnjoj liniji

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 mar 2012, 11:44

N'Zonzi je dobar igrač, ali na toj smo poziciji extra popunjeni, kao zadnje vezne imamo i Kokolana i Frimponga, ne vidim potrebu za njim.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 mar 2012, 11:45

@munja igra ofanzivnog veznog, odličan pregled igre i finu završnicu ima. Sve u svemu dobro pojačanje bi bio za nas :D

Arsenal have signed promising Luton Town 16-year-old Tarum Dawkins for a significant transfer fee, the club claim. (Goal.com) :lol:

Former Bayer Leverkusen manager Reiner Calmund says there is a "90 per cent chance" that Lukas Podolski will move to Arsenal in the summer after claiming he spoke with the Cologne striker. (Goal.com) 8-)
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 03 mar 2012, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 mar 2012, 11:50

Diaby is likely to be on the bench, but Wenger is set to start with Robin van Persie, Thomas Vermaelen and Tomas Rosicky, despite the trio having finished the Spurs win with injuries.
sa mirrora iz jednog intervjua, gervihno na krilo, roza na AMF i imamo dobre sanse da dobijemo liv'poola

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 03 mar 2012, 11:53

jesul izašli sastavi za ovaj meč?
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 mar 2012, 12:13

sastavi ti izadju nekih pola sata prije pocetka tekme koju ja necu mocu gledati radi **** skole :@

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 03 mar 2012, 12:41

cala je napisao/la:sastavi ti izadju nekih pola sata prije pocetka tekme koju ja necu mocu gledati radi **** skole :@
Valjda mozete do povoljnog rezultata navijam za vas danas do boda makar, a ganjat mozete i pobjedu ;) :)

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 03 mar 2012, 12:47

nedim1993 je napisao/la:
Profesor je napisao/la:Barclays Manager of the month :o :shock: :) :D

slika

Necete vjerovat ko je spreman za sutrasnju utakmicu :mrgreen:

(I'll give u a hint)
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: što li je dobio , pa baš smo kritični ovog mjeseca :D.

Možda je spreman al teško da će dobit' šansu, al ko zna, možda se wenger odluči na 4:4:2 :D

Sam Wenger je bio iznenađen al ipak je ostvario 2-je velike pobijede nad Blakburnom i gradskim rivalom Tottenhamom tako da i sa jedne strane nije ni cudno :D ;)
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 03 mar 2012, 12:48

Pa uradili bi dobar potez celnici kluba kada bi doveli Suareza, Podols., Sisinjona te jednog od ove dvojice Hazzard ili Goetze. Sto se tice N Zonzia slazem se tu imamo kvalitetan kadar, jedino ako nije u pitanju sto se ljetos buckalo da Barsa zeli Songa u sto sumnjam.
Imamo bekove vrlodobre da ne pretjeram ako kazem odlicne, Santos/Gibs te Sagna/"Jekinson".
Eh trebalo bi jos jedan tenerski transfer uradit vratit M.Keowna da trenira odbranu i imali bismo respektabilan klub, msm da bi nas ozbiljno ljudi shvatili sto se tice Eng.vrha nogometa. Ali i LP bi trebala ici stepenicu vise.

po mom misljenju klub je pa skoro kompletan sto se tice pozicija, pojacanja koja se spominju, ja mislim da je ovo za upravu odlucujuci potez kada treba odrijesit kesu, i u najboljem recimo periodu se sve desava, klub je prosao u jednoj godini mnogo toga, msm da su psihicki dozreli, i da bi trenutna pojacanja samo unaprijedili igru i podigli karakter ekipe na jos visi nivo, jer to nisu bilo kakvi igraci to su svj.klase.
Sada je na upravi dali da ovaj rok istresu kesu kako treba, i mogu biti mirni godinu dvije sto se tice dovodjenja.
Jeli bolje ovako ili svake godine krpiti neke rupe, i trositi budjet na nekave tamo dolazece nade.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 mar 2012, 12:55

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Song, Rosicky, Walcott, Van Persie, Benayoun.

Subs: Diaby, Oxlade-Chamberlain, Fabianski, Jenkinson, Gervinho, Chamakh, Miquel.

Ajmoooooooooooo

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 mar 2012, 13:13

Po prvi put da imamo neke izmjene dostojne našeg kluba :lol:

[youtube][/youtube]

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 mar 2012, 13:21

Vrlo bitna utakmica, jos jedna u nizu, preciznije treca zaredom u ligaskom okviru. Nekako mi je ova ne povoljna za prognozu ali cu samo reci da bih bio zadovoljan i sa bodom. Sve ovisi od toga kako cemo mi igrati, ako nas krene mogu to bez problema biti i 3boda... iskreno mislim, ukoliko ovdje i budemo porazeni da to nece biti kraj borbe za 4mjesto. Bitniji su mi bili mečevi sa Sunderlandom i Tottenhamom, oni su se jednostavno morali dobiti...

Arnelinho je napisao/la:nije meni Suarez toliko drag, al' znam, ako će ga Wenger kupiti, a da se dugo povezuje sa nama, da će biti dobar igrač. :) Tako je uvijek bilo. Svako ko se bar godinu dana poveziv'o sa Arsenalom i da je na kraju doš'o bio je dobar (možda ima izuzetaka, al' ih se ne sjećam).
Chamakh cini mi se :D
munja je napisao/la:Pa uradili bi dobar potez celnici kluba kada bi doveli Suareza, Podols., Sisinjona te jednog od ove dvojice Hazzard ili Goetze. Sto se tice N Zonzia slazem se tu imamo kvalitetan kadar, jedino ako nije u pitanju sto se ljetos buckalo da Barsa zeli Songa u sto sumnjam.
nemamo dovoljan novca da dovedemo 4 igraca sa takvim cijenama :D jer moras kalkulisati ako Hazard ili Gotzedođu, doslovno pola buđeta jedu :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.