Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Neznam odakle vam da ta dvojica ne igraju,trenirali su danas nisu povrijedeni 

Rođen s tobom da budem
i ja tražim al ni na arsenal.com nema ništa da neđe igratFaraon iz Visokog je napisao/la:Neznam odakle vam da ta dvojica ne igraju,trenirali su danas nisu povrijedeni

Vođa zna.
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/s ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Faraon iz Visokog je napisao/la:Neznam odakle vam da ta dvojica ne igraju,trenirali su danas nisu povrijedeni
dakle, postoji mogućnost da neće igrati.Van Persie and Vermaelen doubtful for Arsenal
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
At the moment it is very difficult to say [if Vermaelen and Van Persie will be fit] because we are before training. I can give a better view after the training session on Friday.
evo izjave Wengera,trenirali su danas tako da bi trebali biti spremni za sutra
evo izjave Wengera,trenirali su danas tako da bi trebali biti spremni za sutra

Rođen s tobom da budem
- reds_forever
- Kontakt:
Ja ne znam zasto se obazirete na te gluposti o rasizmu...Mislim, Suarez je odsluzio svoje; to sta ce ko rec uopste nije bitno, bilo - proslo, bezveze je na to trositi zivce...Nego, nadam se da ce neko od vas javljati rezultat utakmice za nas koji je necemo gledati 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
sta ovo kreten Comolly kaze da nece biti ljetnjih pojacanja??
@Carlo- mislim da nije ni Miske za odbacti njega si zaboravio ..Carlo je napisao/la:kako god okreneš ne može biti bolji od downinga i bellamyja... salihović jedva igra i u njemačkoj, a kako bih tek igrao u engleskoj, treba biti realan. mi pravimo nekakve zvijezde od naših reprezentativaca, a jedino džeko, spahić, lulić (donekle) i pjanić jesu kvalitetni igrači.

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Ja bih Seju rado vidio u nekom jačem klubu, al' na sredini, a ne na krilu. Dobro, ne mora to biti Liverpool, moRe i Newcastle. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- peppo_owen
- Kontakt:
haha izgleda da je kljuc Liverpoolovog neuspjeha zadnjih godina iskljucivo Gerrard, a ne igraci tipa Maxija,Aurelia i ostalih polovnjaka koji su igrali za nas.Sta se sve na ovom forumu nece procitat jbtVolimLiverpool je napisao/la:Ne igra Gerrard = pobjeđujemo GARANT.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- peppo_owen
- Kontakt:
Kad smo vec kod utakmice ,msm da bi bilo od velike vaznosti dns pobijedit,jer ako zelimo borbu da to 4 mjesto moramo pobjedjivat direktne konkurente.Bod protiv Arsenala nam nista nebi znacio,jer moramo juriti iskljucivo pobjedu,koja bi nas ostavila u utrci za to 4 mjesto.Sto se tice sastava,pitanje je dali ce Caragher uspjet nadomjestit izostanak Aggera,tu je i mladi Coates pa cak i Kelly ,al misljenja sam da ce tesko dobiti priliku dns pored Carre.Uglavnom bice teska utakmica,Arsenal nakon pobjede nad pjetlicima pun samopouzdanja,a ni mi nismo u tako losoj formi,a imamo i prednost domaceg terena,sad kolko je tacan taj izostanak kapitena(nedje sam citao da je spreman,nedje pisu da nije).Uglavnom jedina losa stvar po meni je sto ce KK opet forsirat Hendersona(jos ako kapiten nebude spreman).Msm da bi u utakmicu sa Arsenalom trebali ojacati vezni red sa jos jednim igracem,po mogucnosti razbijacem,tipa Spearing(nije neki al trenutno boljeg nemamo i trudi se vise od Hendersona).
Formacija koju bi ja dns volio vidjet je
Ako bude igrao Gerrard:
--------- Reina -------------
-
Glen----Cara------Skrtel-----Jose
----------Adam--Spearing-------
Suarez----Gerrard(ako bude igrao)--Downing
----------- CArrol-----------------
Ako bude igrao Gerrard:
-
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Ja svakog ko ne postuje legende kluba smatram laznim navijacem i ne obazirem se na njihove postove... evo vidis i sam da se niko od aktivnijih na forumu nije javio da odgovori na ovaj post jer je vjerovatno kod vecine na ignore listi...peppo_owen je napisao/la:haha izgleda da je kljuc Liverpoolovog neuspjeha zadnjih godina iskljucivo Gerrard, a ne igraci tipa Maxija,Aurelia i ostalih polovnjaka koji su igrali za nas.Sta se sve na ovom forumu nece procitat jbtVolimLiverpool je napisao/la:Ne igra Gerrard = pobjeđujemo GARANT.
You are someone else I am still right here
- peppo_owen
- Kontakt:
Ma jbg moracu i ja pocet stavljat na ignore listu.Jednostavno "zapara" covjeku oci kad tako nesto procita,svi znamo koliko nas je puta kapiten spasio,i sad bajg kad je u slabijoj formi onda ne valja.Kapitena treba postovat ,prije svega sve nas je zaduzio svojom vjernoscu a bgm i nastupima.Al neki to zaboravljaju brzofera je napisao/la:Ja svakog ko ne postuje legende kluba smatram laznim navijacem i ne obazirem se na njihove postove... evo vidis i sam da se niko od aktivnijih na forumu nije javio da odgovori na ovaj post jer je vjerovatno kod vecine na ignore listi...peppo_owen je napisao/la:haha izgleda da je kljuc Liverpoolovog neuspjeha zadnjih godina iskljucivo Gerrard, a ne igraci tipa Maxija,Aurelia i ostalih polovnjaka koji su igrali za nas.Sta se sve na ovom forumu nece procitat jbtVolimLiverpool je napisao/la:Ne igra Gerrard = pobjeđujemo GARANT.

@peppo mozda i ne zaboravljaju nego jednostavno nisu dovoljno stari da znaju te stvari 

You are someone else I am still right here
- peppo_owen
- Kontakt:
Moguce je Fera,vjerovatno prate Liverpool od 2005 godine i onog dramaticnog finala protiv Milana.fera je napisao/la:@peppo mozda i ne zaboravljaju nego jednostavno nisu dovoljno stari da znaju te stvari
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne znam da li će Gerrard i Glen početi. Odličan sastav @peppo, samo bih uvrstio Kuyta umjesto Carrolla.
On desno, Suarez u vrh napada.

Nije loše to. Samo umjesto Suareza Kuyt/Bellamy, a Suarez na mjesto Gerrarda. Mislim da bi ova formacija bila izuzetno dobra za protivnika kakav je Arsenal.peppo_owen je napisao/la:Kad smo vec kod utakmice ,msm da bi bilo od velike vaznosti dns pobijedit,jer ako zelimo borbu da to 4 mjesto moramo pobjedjivat direktne konkurente.Bod protiv Arsenala nam nista nebi znacio,jer moramo juriti iskljucivo pobjedu,koja bi nas ostavila u utrci za to 4 mjesto.Sto se tice sastava,pitanje je dali ce Caragher uspjet nadomjestit izostanak Aggera,tu je i mladi Coates pa cak i Kelly ,al misljenja sam da ce tesko dobiti priliku dns pored Carre.Uglavnom bice teska utakmica,Arsenal nakon pobjede nad pjetlicima pun samopouzdanja,a ni mi nismo u tako losoj formi,a imamo i prednost domaceg terena,sad kolko je tacan taj izostanak kapitena(nedje sam citao da je spreman,nedje pisu da nije).Uglavnom jedina losa stvar po meni je sto ce KK opet forsirat Hendersona(jos ako kapiten nebude spreman).Msm da bi u utakmicu sa Arsenalom trebali ojacati vezni red sa jos jednim igracem,po mogucnosti razbijacem,tipa Spearing(nije neki al trenutno boljeg nemamo i trudi se vise od Hendersona).
Ako bude igrao Gerrard:
-
I Liverpool nikada bez Gerrarda ne može biti jači, samo lupate džaba gluposti. Gerrard je jedan veoma važan, ako ne i najvažniji dio ove ekipe i ne možete govoriti nebuloze tipa "Gerrard ne igra pobijedit ćemo", makar iz poštovanja prema tom čovjeku koji je dao sve Liverpoolu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- peppo_owen
- Kontakt:
Hvala.Msm da se izostanak Glena nebi tolko osjetio,njega itekako moze zamijeniti Kelly(po meni je Kelly cak i bolji u defanzivi,jedino igra prema naprijed mu nije najbolja),a veliki hendikep bi bio izostanak Gerrarda.Sto se tice Kuyta,dosta puta ove sezone sam osporavao njegov kvalitet,al iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje i nebi me iznenadilo da se nadje u pocetnih 11,mada ni Carrol nije u losoj formi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam da li će Gerrard i Glen početi. Odličan sastav @peppo, samo bih uvrstio Kuyta umjesto Carrolla.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mrsko mi je tražiti statistiku koliko puta smo ove sezone pobjedili bez Gerrarda ,a kako smo igrali kada je on bio u timu.
Hvala njemu za sve ,za svaki gol koji nam je donio trofej ,ali očigledno je da je on gotov ,to je i Shanks objasnio pa je Rizo objasnio da to nije njegov dupli nick
Jednostavno,tako je i za Carraghera.Legenda kluba ,Scouser veliki u srcu ,ali vrijeme je za klupu,nažalost.
Gerrard više nije onaj stari Gerrard ,odigrao je ovo finale jako loše ,a ovdje se niko nije ni dotakao toga.
5-6 šuteva Bogu iza nogu je opucao ,još je na kraju fulio penal ,ali smo ipak slavili.Ne može nas uvijek spašavati i on nas više neće ni spašavati.Mora ga neko zamijeniti.
Prihvatiš ti to ,@fera,ili ne ,Steven nam ne može još puno pomoći.Nažalost.
Stavi me na ignore listu ,radi šta hoćeš ,ali prihvati činjenicu da su nam šanse za današnju pobjedu uvećane zato što ne igra Gerrard.
Statistika ,je*iga.Ne može se protiv nje.
Hvala njemu za sve ,za svaki gol koji nam je donio trofej ,ali očigledno je da je on gotov ,to je i Shanks objasnio pa je Rizo objasnio da to nije njegov dupli nick

Jednostavno,tako je i za Carraghera.Legenda kluba ,Scouser veliki u srcu ,ali vrijeme je za klupu,nažalost.
Gerrard više nije onaj stari Gerrard ,odigrao je ovo finale jako loše ,a ovdje se niko nije ni dotakao toga.
5-6 šuteva Bogu iza nogu je opucao ,još je na kraju fulio penal ,ali smo ipak slavili.Ne može nas uvijek spašavati i on nas više neće ni spašavati.Mora ga neko zamijeniti.
Prihvatiš ti to ,@fera,ili ne ,Steven nam ne može još puno pomoći.Nažalost.
Stavi me na ignore listu ,radi šta hoćeš ,ali prihvati činjenicu da su nam šanse za današnju pobjedu uvećane zato što ne igra Gerrard.
Statistika ,je*iga.Ne može se protiv nje.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.