FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 feb 2012, 12:25

Benjo_AFC86 je napisao/la:Oko čega se svađate :D

džabe sve kad od ovog fudbala u BiH nema ništa, k'o što Ljumani rekli: Ovu ligu niko ne gleda, zato što je cijela prodana :mrgreen:
e momak nemoj da bi ko kopir'o pjesme :D zajebani smo :lol:
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 27 feb 2012, 18:16

Uprava od "nas navijaca" trazi da dodjemo kad nas pozovu,da bi pomogli da se snijeg ocisti i teren pripremi za prvo kolo...eto i to je neka "novost" ,ali naravno ne za objavljivanje... da se razumijemo :mrgreen:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 27 feb 2012, 18:21

erminjo je napisao/la: drug znas li kad je tekma jesi provjerio
Tekma je znaci sutra tj u utorak,sa pocetkom oko 13 h .... eto druze nadam se da sam ti pomogo :)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 27 feb 2012, 20:48

kuman_@mel je napisao/la:Uprava od "nas navijaca" trazi da dodjemo kad nas pozovu,da bi pomogli da se snijeg ocisti i teren pripremi za prvo kolo...eto i to je neka "novost" ,ali naravno ne za objavljivanje... da se razumijemo :mrgreen:
ma da mi svi izginemo (ne daj Boze) iz Banovića, kluba, niko ne bi qrcem mrdnuo ... ;)

Jos samo da mi admin dodje... onda cu tek da izginem :P
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 28 feb 2012, 16:00

Bravo za Buducnost,svaka cast momci... napokon da i ovi sa ss.ba objave koji clanak...samo nezz zasto Slobodu autor texta oslovljava malim slovima :mrgreen: :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 feb 2012, 19:19

Svaka čast momcima, očigledno ih je krenulo. Ipak nije mala stvar dobiti jednu Wislu iz Krakova, uprkos tome što je bila B ekipa, pa sada i Slobodu. Samo da nastave ovako u ligi pa da se vratimo u PL.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 feb 2012, 19:35

LjumanM95 je napisao/la:Svaka čast momcima, očigledno ih je krenulo. Ipak nije mala stvar dobiti jednu Wislu iz Krakova, uprkos tome što je bila B ekipa, pa sada i Slobodu. Samo da nastave ovako u ligi pa da se vratimo u PL.
Svaka cast , cestitam na pobjedi, jest da je prijateljska utakmica , plus nije to teren pravi u Teslicu, valja igrat po plasticnoj travi nije to lako, ma da ne mora da znaci ovo sto vi pobjedjujete, opet mislim da Buducnost nije slaba ekipa i imaju sanse da se vrate odmah u Premijer ligu sta je to 3 boda zaostatka u odnosu na Krajinu. Mislim da ce Gradina i Buducnost vodit bitku za Premijer ligu , vise bi volio da se vi vratite jer lijepo je kod vas gostovati . ja nisam bio na utakmici al mi rece Civic sto igra za Slobodu da su ih igrom poderali ali ne i u golovima, Smigalovic par puta izasao sam pred golmanom isto tako i Mesanovic i pogadjali stative, dok je Kasapovic pogadjao precku :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 feb 2012, 19:37

fukara87 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Svaka čast momcima, očigledno ih je krenulo. Ipak nije mala stvar dobiti jednu Wislu iz Krakova, uprkos tome što je bila B ekipa, pa sada i Slobodu. Samo da nastave ovako u ligi pa da se vratimo u PL.
Svaka cast , cestitam na pobjedi, jest da je prijateljska utakmica , plus nije to teren pravi u Teslicu, valja igrat po plasticnoj travi nije to lako, ma da ne mora da znaci ovo sto vi pobjedjujete, opet mislim da Buducnost nije slaba ekipa i imaju sanse da se vrate odmah u Premijer ligu sta je to 3 boda zaostatka u odnosu na Krajinu. Mislim da ce Gradina i Buducnost vodit bitku za Premijer ligu , vise bi volio da se vi vratite jer lijepo je kod vas gostovati . ja nisam bio na utakmici al mi rece Civic sto igra za Slobodu da su ih igrom poderali ali ne i u golovima, Smigalovic par puta izasao sam pred golmanom isto tako i Mesanovic i pogadjali stative, dok je Kasapovic pogadjao precku :mrgreen:
Ma nije Šmigi htio svom bivšem klubu davati golove. :P Ma da, prijateljske utakmice nisu nikakvo mjerilo, ipak služe za isprobavanje igrača i formacija. Ali svakako je lijepo pobijediti klub koji ima renome kao Sloboda. Imamo finu priliku za ulazak, u 2. dijelu sezone imamo one 2 utakmice zaredom kod kuće tako da se ta prednost Krajine može stići.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 feb 2012, 19:40

Sve je moguce uglavnom Smigalovic je docekao da zaigra za Slobodu, i ja mislim da ce se dokazati sad protiv Sarajeva, iskreno se nadam ce on zabit njima. A naravnoo ja vam zelim sve najbolje i da se vratite brzo jer stvarno je prelijepo doci u Banovice na gostovanje .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 28 feb 2012, 19:47

fukara87 je napisao/la:Sve je moguce uglavnom Smigalovic je docekao da zaigra za Slobodu, i ja mislim da ce se dokazati sad protiv Sarajeva, iskreno se nadam ce on zabit njima. A naravnoo ja vam zelim sve najbolje i da se vratite brzo jer stvarno je prelijepo doci u Banovice na gostovanje .
Hvala na podršci. ;) I mi se tome nadamo, ipak je najveći kantonalni derbi upravo između Budućnosti i Slobode i zaslužujemo da ga igramo u najvišem rangu. I vama sretno u prvenstvu, opstanak ćete sigurno izboriti, a vjerujem da ova ekipa može i do sredine tabele.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 28 feb 2012, 22:29

@fukara87 hvala na takvim rijecima...

Nego, miksone vidis li ti da se neko potrudio ipak pa napisao clanak za ovu utakmicu :lol: morat cemo cesce da se bunimo ovako grupno :lol: :lol:
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 01 mar 2012, 17:18

Mah, kao da su zbog nas napisali. ;)

slika

Svaka čast momcima koji su čistili snijeg! ;)

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 01 mar 2012, 17:54

Pozdrav dragim prijateljima iz Banovica. Pisao sam dugo ovdje nadam se da cete se vratiti u P.L. 3 boda ne znace nista zaostatka. Sve naljepse pozdrav iz Tuzle
Sloboda je moja nacija

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 mar 2012, 21:17

LjumanM95 je napisao/la:Mah, kao da su zbog nas napisali. ;)

slika

Svaka čast momcima koji su čistili snijeg! ;)

Hoćeš reć svaka čast juniorima ;)
1947!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 mar 2012, 21:19

Sunderland je napisao/la:Pozdrav dragim prijateljima iz Banovica. Pisao sam dugo ovdje nadam se da cete se vratiti u P.L. 3 boda ne znace nista zaostatka. Sve naljepse pozdrav iz Tuzle
Ma nije to nikakav zaostatak, samo da se malo potrude i sve ce biti na svome mjestu.

Pozdrav za Tuzlake !! :)
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 mar 2012, 21:22

Pa rekao sam momcima, osim ako vi sebe ne smatrate muškarcima (momcima) onda uredu. :mrgreen: :lol:

@Sunderland

Hvala na podršci. ;) A zaostatak je relativno mali i da se nadoknaditi, a mi u 2. dijelu imamo 2 utakmice zaredom kod kuće tako da je i to određena prednost.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 mar 2012, 21:44

LjumanM95 je napisao/la:Pa rekao sam momcima, osim ako vi sebe ne smatrate muškarcima (momcima) onda uredu. :mrgreen: :lol:
nemoj da te iselim iz grada :D
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 04 mar 2012, 18:03

Budućnost - Radnički 3-0 (Imamović, Osmanović i Čergić)

Bravo, bravo. Ovo ulijeva nadu da mogu napraviti nešto više i u prvenstvu. Još jedna pobjeda u pripremnim utakmicama, a do sada nismo nijednom poraženi. Ono što me još više raduje jeste da su strijelci bili Imamović i Osmanović. :)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 04 mar 2012, 19:44

LjumanM95 je napisao/la:Budućnost - Radnički 3-0 (Imamović, Osmanović i Čergić)

Bravo, bravo. Ovo ulijeva nadu da mogu napraviti nešto više i u prvenstvu. Još jedna pobjeda u pripremnim utakmicama, a do sada nismo nijednom poraženi. Ono što me još više raduje jeste da su strijelci bili Imamović i Osmanović. :)
http://www.fkbuducnostbanovici.com/inde ... i&Itemid=3" onclick="window.open(this.href);return false;
1947!

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 04 mar 2012, 21:07

Samo naprijed,samo hrabro ! :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.