Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Il Pinturicchio
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Il Pinturicchio » 02 mar 2012, 20:31

Ma njemu je bilan izgleda u srcu :lol: Nece on u Juve.
Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

STORIA DI UN GRANDE AMORE!
LA STORIA CONTINUA!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 20:44

Ja lično i nisam za dovođenje bilo kojeg napadača jer imamo Matrija. 8-) :mrgreen:

Može mi pričati ko šta hoće, ali ubjeđen sam da bi se Matri sa boljim krilima u ekipi ili nekim igračima koji znaju dati pas nadavao golova. U skoro svakoj utakmici ove sezone svoju prvu priliku je pretvorio u gol. Jedinu lošu partiju je imao protiv Atalante u gostima.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 mar 2012, 20:48

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja lično i nisam za dovođenje bilo kojeg napadača jer imamo Matrija. 8-) :mrgreen:

Može mi pričati ko šta hoće, ali ubjeđen sam da bi se Matri sa boljim krilima u ekipi ili nekim igračima koji znaju dati pas nadavao golova. U skoro svakoj utakmici ove sezone svoju prvu priliku je pretvorio u gol. Jedinu lošu partiju je imao protiv Atalante u gostima.

Nebi se nija njega rijesio, al eto zato dovedemo Jovetica da mu ima ko davati lopte i rijesimo se Vucinica.. Mislim da na ljeto nopgu dobija Qua, i Vucinicu se nepise bas dobro.

Kad se pogleda ipak nam fali par kvalitetni igraca. Ja se nadam da ce Marotta od sad poceti samo KVALITET dovoditii......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 02 mar 2012, 20:49

Vucinic je kvalitet, kako to ne vidite...
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 02 mar 2012, 20:49

Pa bas zato nam i treba jedan napadac. Jedan sto zna sam dati gol, bez da mu neko rodi loptu, nego da sam izgradi sebi priliku, pogotovo protiv ovih slabijih ekipa s kojima se mucimo. Matri mi je drag, ali je igrac za 16m i svakako sam za to da igra u tandemu s tim novim napadacem.
Slazem se da je Vucko kvalitet, nije on kriv sto igra vise krilo nego spica, pa ne zabija.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 mar 2012, 20:51

beki je napisao/la:Vucinic je kvalitet, kako to ne vidite...
Al ga ne koritsti kako treba, u zadnhje vrijeme samo sepa po terenu jbg,, dok drugi trci ko ludi ..Kad vidim kolko jedan Pirlo potrci a ima godina

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 mar 2012, 20:53

Šta vam je čuj Vučku noga. :?

Jovetić Vučku kopačke može brisati samo.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 20:56

slika

Nama treba napadač koji zna podvaliti loptu, igrač koji lahko dobiva 1 na 1 duele, neki igrač koji ima malo magije u igri, Vučinić posjeduje tu, ali ipak mu fali ona neka sitnica, to nešto što pojedine igrače i čini svjetskom klasom, zato nam i treba kvalitetniji igrač na poziciji koju igrač Vučinić.

Mašinu za golove već imamo, a to je Matri. Matri nek' samo dobije loptu da valja, to je 99% gol. :mrgreen:
Ž '21!

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 02 mar 2012, 20:59

Vucinic ni ne igra na svojoj poziciji. On ispasta zbog formacije, a odlicno odradjuje posao kad se sve uzme u obzir. Ako je u ovoj ekipi Vucinic problem, pa se treba traziti bolji igrac na njegovoj poziciji, ja ne znam sta cemo onda s ostatkom tima.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 mar 2012, 21:01

Soni je napisao/la:Vucinic ni ne igra na svojoj poziciji. On ispasta zbog formacije, a odlicno odradjuje posao kad se sve uzme u obzir. Ako je u ovoj ekipi Vucinic problem, pa se treba traziti bolji igrac na njegovoj poziciji, ja ne znam sta cemo onda s ostatkom tima.
Upravo @soni, čuj izbacivati Vučka zbog Jovetića.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 mar 2012, 21:04

harebianconero je napisao/la:
Soni je napisao/la:Vucinic ni ne igra na svojoj poziciji. On ispasta zbog formacije, a odlicno odradjuje posao kad se sve uzme u obzir. Ako je u ovoj ekipi Vucinic problem, pa se treba traziti bolji igrac na njegovoj poziciji, ja ne znam sta cemo onda s ostatkom tima.
Upravo @soni, čuj izbacivati Vučka zbog Jovetića.

Ja bi sad da moze ubacio Jovetica umjesto Vucinica,, Pa jel nevidite sta momak radi

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 mar 2012, 21:05

Ne može se reći da je samo on problem,ali da treba tražiti igrača koji igra poziciju kao i on - to je apsolutno tačno.
Jovetić je bolji igrač od njega,to je neupitno i nama je takav igrač potreban,igrač koji može igrati i povučenije,na krilima,u centru,dakle taj profil,tu spadaju Jovetić ili Rossi.
Da budem precizan treba nam igrač tipa Di Natale.
Vučinić je već star da napreduje u igri i nikada neće biti klasa već samo dobar igrač.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 02 mar 2012, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 21:06

Slažem se s vama, Vučinić ne igra na svojoj pravoj poziciji i zato igra slabije, jer dosta više trči i radi za ekipu nego što je to radio u Romi, Conte je zadovoljan njegovim igrama i vidi to nešto što svi mi navijači i novinari ne vidimo. Ja sam zadovoljan njegovim igrama i Vučinić sigurno nije igrač koji treba ispasti iz ekipe.

Igrač koji treba ispasti iz ekipe je Pepe. :mrgreen:

U napadu može igrati trio Vučinić, Jovetić (ili bilo koji drugi fanazista koji će doći) i Matri.

Još nešto, Jovetić je ove sezone strašan i ako bi njega uspjeli na ljeto dovesti napravili bi sigurno najbolji transfer na ljeto od svih italijanskih ekipa. Jovetić je trenutno najbolji igrač u Italiji koji je dostupan na tržištu.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 mar 2012, 21:08

Al moras priznati kad Pepe igra vazda uzmamo bodove.. Eto recimo uniso je protiv Milana i ubacio tu loptu koja na kraju dade bod..

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 mar 2012, 21:10

E da nam je jedan ovakav.

[youtube][/youtube]

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 02 mar 2012, 21:12

Jovetić je puno mlađi od Vučinića, ali realno i bolji igrač, on da nije imao probleme sa povredama, već sa bi bio u nekom od jači timova u ligi petice, povrede su ga unazadile, ali momak i kad se vrati nakon povrede ponovo igra odlično. Iako je i Vučinić ove sezone također imao pehove, rijetko je kad igrao u kontinuitetu 4-5 kola, jer uvijek ga neka povreda izbaci iz takta ili onaj crveni protiv Bologne, ali nadam se da će proigrati ( i biti zdrav) kad dolazi ovaj najbitniji dio sezone. Isto tako mislim da bi nam Capitano mogao pomoći, jer se nije umarao mnogo, a želja kod njega nikad nije bila upitna 8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 mar 2012, 21:14

Ja se nadam i vrlo sam ubijeđen da će Giuseppe Rossi biti naš igrač,čak su i bili pregovori početkom sezone kada je predsjednik Villareala zaustavio sve.
On će se vratiti u formu pred Euro i to je prilika da ga dovedemo jer on sigurno više ne želi ostajati u Villarealu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 02 mar 2012, 21:17

Oxygen je napisao/la:Ja se nadam i vrlo sam ubijeđen da će Giuseppe Rossi biti naš igrač,čak su i bili pregovori početkom sezone kada je predsjednik Villareala zaustavio sve.
On će se vratiti u formu pred Euro i to je prilika da ga dovedemo jer on sigurno više ne želi ostajati u Villarealu.

Ija isto imam osjecaj da cemo ga gledati naredne sezone u nasim lijepim dresovima. Sad ga mozemo i dobiti jefitnije jer je imo ovu velku povredu...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 mar 2012, 21:18

Ja ponavljam k'o papagaj. :mrgreen:

Ko god dođe u ekipu da igra tu seconda puntu, bilo Rossi, Jovetić, Lavezzi, bilo ko, znatno će nam popraviti kvalitet i igrat ćemo lepršavije i lakše zabijati i samim tim lakše i pobjeđivati.
SoloJuve26 je napisao/la:Al moras priznati kad Pepe igra vazda uzmamo bodove.. Eto recimo uniso je protiv Milana i ubacio tu loptu koja na kraju dade bod..
Znam ja to, Pepe je dobar i zahvalan igrač, ne sporim ja to ali budimo realni, pisao sam jučer, klub renomea poput Juventusa zaslužuje i mora da ima igrače. Prošlo je vrijeme nakon Calciopolija kad smo morali trpiti svakakve igrače i ispaštati zbog rezultata, dolaskom Contea vraća se i onaj stari Juve kad su u njemu igrali najbolji igrači na svijetu. Hoću da kažem za nešto više nam trebaju bolji igrači od Pepea. To je poenta.
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 02 mar 2012, 21:25

Agent Krasića kaže da Miloš traži još 1 šansu od Contea. Ja bih mu dao još 1 priliku protiv Chieva.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Italia, Skojevska i 2 gosta.