Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
S kim će se fukare odmjeriti moj paša, tamo na tribini vlada još šabanluk i slično, a druga je stvar što dođe 50 ih na utakmicu i da se odmjere sa 500 hordi, uozbilji se...fukara87 je napisao/la:iskreno volio bi sto se mene tice da vas dodje 500 najmanjepa da se odmerimo na tribinama. al tesko da ce vas pustit jbg, i ja se nadam domacoj pobjedi. Hadzic 1 Mesanovic 1
Ko ne bi volio drug moj ali sta ces ima uvijek jaca neka silafukara87 je napisao/la:iskreno volio bi sto se mene tice da vas dodje 500 najmanjepa da se odmerimo na tribinama. al tesko da ce vas pustit jbg, i ja se nadam domacoj pobjedi. Hadzic 1 Mesanovic 1
ok druze imas veliki pozdrav od mene, i cujemo se posle utakmiceTHC je napisao/la:S kim će se fukare odmjeriti moj paša, tamo na tribini vlada još šabanluk i slično, a druga je stvar što dođe 50 ih na utakmicu i da se odmjere sa 500 hordi, uozbilji se...fukara87 je napisao/la:iskreno volio bi sto se mene tice da vas dodje 500 najmanjepa da se odmerimo na tribinama. al tesko da ce vas pustit jbg, i ja se nadam domacoj pobjedi. Hadzic 1 Mesanovic 1
Ako je meni namjenjen i tebi veliki pozz..od HZ' 87!fukara87 je napisao/la:ok druze imas veliki pozdrav od mene, i cujemo se posle utakmiceTHC je napisao/la:S kim će se fukare odmjeriti moj paša, tamo na tribini vlada još šabanluk i slično, a druga je stvar što dođe 50 ih na utakmicu i da se odmjere sa 500 hordi, uozbilji se...fukara87 je napisao/la:iskreno volio bi sto se mene tice da vas dodje 500 najmanjepa da se odmerimo na tribinama. al tesko da ce vas pustit jbg, i ja se nadam domacoj pobjedi. Hadzic 1 Mesanovic 1
![]()
nije bitno sta si manijak ili hordas nisi skontao sta sam htio da ti kazemTHC je napisao/la:Šta ćeš se sa mnom čuti, kad sam ja manijak govorim ti realno sa navijačke strane
Dobro si mu rekao bas ono komsijski, sta sam ono vidio da je kod vas se povrijedio Adilovic i SmajicTHC je napisao/la:Šta ćeš se sa mnom čuti, kad sam ja manijak govorim ti realno sa navijačke strane
Lakše povrede od ponedjeljka su opet u pogonu...SIR je napisao/la:Dobro si mu rekao bas ono komsijski, sta sam ono vidio da je kod vas se povrijedio Adilovic i SmajicTHC je napisao/la:Šta ćeš se sa mnom čuti, kad sam ja manijak govorim ti realno sa navijačke strane![]()
Jel opasno sta?
Pa eto nek nije samo nesto opasno, zelim vam svu srecu da uzmete Široki , a valjda cemo mi uzeti onu Slobodu ja se nadam pozzTHC je napisao/la:Lakše povrede od ponedjeljka su opet u pogonu...SIR je napisao/la:Dobro si mu rekao bas ono komsijski, sta sam ono vidio da je kod vas se povrijedio Adilovic i SmajicTHC je napisao/la:Šta ćeš se sa mnom čuti, kad sam ja manijak govorim ti realno sa navijačke strane![]()
Jel opasno sta?
vi i vas navijacki diofukara87 je napisao/la:Druze mi smo spremni sto se tice navijackog dijela a sad vidjet cemo da li su nasi na terenu spremniSIR je napisao/la:Uvijek u zivotu drug moj spremite se dobrofukara87 je napisao/la:Jestel spremni da odigrate jednu utakmicu sa mesarima ?![]()
Nebi u raspravu al nemas ti druze pojma, FUKARE su i uvijek ce biti jedni od najboljih navijaca u BiH, i mozes ti pricat sta hoces sad al svakog pogodi kriza, jbg desilo se sto se desilo i ljudi prestali ici na tekme al doci ce i taj dan, uprava ce otic, Sloboda ce bit opet klub kao nekad sto Tuzla zasluzuje, nece bit kradje tako da ti mogu samo rec Fukare ce se vratit pa cemo vidjet ko ce sta pametovat preko ovog interneta.TM87doboj je napisao/la:vi i vas navijacki diofukara87 je napisao/la:Druze mi smo spremni sto se tice navijackog dijela a sad vidjet cemo da li su nasi na terenu spremniSIR je napisao/la:Uvijek u zivotu drug moj spremite se dobro![]()
" onclick="window.open(this.href);return false; obiljezeni za sva vremena
Nazalost,tako je komsoo..nije prosao ljekarski na pocetku priprema jer su mu ustanovljeni neki problemi sa srcem ...dino lj je napisao/la:Komsije sta sa onim deckom sto je igrao odlicno na malonogometnim turnirima,Celigija mislim da sa zove nesto sam nacuo da ima zdrastveni problema(steta ako je tako) je li to istina.
Na svu nasu nesrecu to je tako, steta i pravo mi je zao momkamma_hz je napisao/la:Nazalost,tako je komsoo..nije prosao ljekarski na pocetku priprema jer su mu ustanovljeni neki problemi sa srcem ...dino lj je napisao/la:Komsije sta sa onim deckom sto je igrao odlicno na malonogometnim turnirima,Celigija mislim da sa zove nesto sam nacuo da ima zdrastveni problema(steta ako je tako) je li to istina.
tako da nista od njega nazalsot..
Mancini je napisao/la:Prekid na Koševu,pogođen Olimpicov igrač grudvom u glavu!
hahaha, e svasta.Mancini je napisao/la:Prekid na Koševu,pogođen Olimpicov igrač grudvom u glavu!