NBA season 2011-2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: NBA season 2011-2012

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 mar 2012, 09:08

SaltCityAttack je napisao/la:D Rose gleda pubertetliju kako skakuce :)...jos on odrastao nije izgleda ..pa stani ba nismo na collegu :)

pa dobro, doticni je preskocio NCAA... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 mar 2012, 10:28

Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

BelminMUFC
Kontakt:

Post Postao/la BelminMUFC » 02 mar 2012, 10:51

Wade i LeBron prekucavaju ponovo, Heat nezaustavljiv, do titule!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 mar 2012, 12:27

Erick Dampier to Atlanta
Joel Przybilla to Portland
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2012, 13:19

Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
ma sta ce skakucat :)..na Westu nisma nikog vidjeo da skakuce, a moze komotno Kobe,CP3,Durant,Griffin skakutat :)..ma hajde nema veze nije ni bitno meni bi bilo smjesno vidjeti Nasha da skakuce, a kad bi ga vidjeli rekli bi vidi budale jeli tako?...pa bi bilo smjesno, smao sto vise Jamesa nije smjesno ni vidjet, vec smo ga vecina poceli zalit sta radi od sebe :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 mar 2012, 13:46

Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
Vala si u pravu. Shaq i dan danas pleše, skakuce i glupira se i svima je OK...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 mar 2012, 13:50

BernardBarnjak je napisao/la:
Vala si u pravu. Shaq i dan danas pleše, skakuce i glupira se i svima je OK...
I on i Barkley
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 mar 2012, 14:12

Gledao sinoc Orlando, ma djaba se nervirao, kad su opet na kraju zijanili, iako su bez domaceg poraza od OKCThundera.
Howard dominirao trecim periodom, tada je i Orlando imao prednost, kakvu takvu.
Ali onda dvojac Durant-Westbrook zaigrase pred kraj ut. i tu bi kraj za Orlando, iako je bila prilicno neizvjesna zavrsnica :roll: .
U zadnjoj cetvrtini Durant zabio umalo sam vise nego cijela postava Magica slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2012, 14:36

ma naravno da nema nikakve veze,vjerovatno su se i dogovorili da malo nafurano izadju,ali eto Rose zaj.ebo,izlazi kao da je vidio mrtvace ispred sebe.

Uglavnom sinoc je bilo demoliranje Portlanda od strane vanzemaljaca 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 02 mar 2012, 15:47

Imal ista za trejd neki hocel povuci kakav potez riley za tog centra nek da pikove ako ih imamo nek da millera stagod treba samo tog centra da dovedemo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2012, 16:02

L-Train je napisao/la:
ma naravno da nema nikakve veze,vjerovatno su se i dogovorili da malo nafurano izadju,ali eto Rose zaj.ebo,izlazi kao da je vidio mrtvace ispred sebe.

Uglavnom sinoc je bilo demoliranje Portlanda od strane vanzemaljaca 8-)
mrtvaca su onda vidjeli Kobe i svi ostali moglo bi se reci :)...opet vi Shaqa spominjete, pa on je komedija sam od sebe i njegove one grimase mogu opravdati, ali sta to zanimljivo radi James?...kurci se i nista vise ...jednostavno trebao se jos malo patiti kao djecak i placati malo skolarinu, odnosno college, pa tek onda doci u najacu ligu..medjutim nije se zelio dugo patiti kroz zivot, odabrao je blizi put sto postujem, ali bi trebao barem da se i ponasa pristojno da nepravi show od svog prelaska u Miami i td...ma u ostalom boli me kita za njim vise nisam se ni javljao pisao dok ste se raspravljali nekoliko stranica ste ispisali,ali kad sam vidjeo da lik nekakvu statistiku Kobia gleda ove sezone, naspram Jamsove onda sam se javio i napisao sta mislim i tojim iza toga da ga nikad nece stici, a sto vise postati novi MJ kao sto su ga mnogi proglasili.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2012, 16:38

bear grylls je napisao/la:Imal ista za trejd neki hocel povuci kakav potez riley za tog centra nek da pikove ako ih imamo nek da millera stagod treba samo tog centra da dovedemo.
Ma mozemo tredjati Jamesa Jonas,lik kod nas gotovo nikad ne igra a vjerujem opet da bi ga mnogi treneri zeljeli u svojoj ekipi.Bila je ona prica nesto za Kamana,ali ne znam koliko je on sad realna opcija za Miami :?

@SaltCityAttack-tebe dusa boli za LeBronom :mrgreen:

ma pusti Kobea i West momcad oni se nisu nista dogovarali prije prije izlaska,a East je vjerovatno imao neki dogovor,pa kad su mogli izaci svi plesajuci vala brate mogao je i Rose,ali eto izgleda on se brine kakav ce dojam ostaviti publici i vama forumasima koji stalno ser.ete :D

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 02 mar 2012, 16:41

Joj ovog Salta sve ga kao boli qrac za Jamesa, a jedva ceka priliku da nesto lose kaze o njemu. Ako pri tome moze uvelicati Rosea i Bullse onda jos bolje.
Stvarno ne znam sto ste toliko navalili na covjeka. 4 od 5 igraca prve postave istoka se za.ebavalo kad su izlazili i samo se o Jamesu pise.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 mar 2012, 16:42

Rose jednostavno nije takav. I znali su da od njega to ne mogu ocekivati, da izadje i da se ponasa kao klovn.

Ponosan sam na naseg momka, sto ne izigrava budalu, da bi zabavio/privolio publiku.
Postovanje treba zaraditi.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2012, 16:54

malo zapleses i odmah si klovn i budala,naravno samo u glavama navijaca Bullsa :D

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 mar 2012, 16:56

L-Train je napisao/la:malo zapleses i odmah si klovn i budala,naravno samo u glavama navijaca Bullsa :D
U mene nestalo mlijeka i šećera, sigurno je LeBron kriv. Pa nije LeBron jedini plesao ali eto uzet je na zub
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 02 mar 2012, 16:58

L-Train je napisao/la:
bear grylls je napisao/la:Imal ista za trejd neki hocel povuci kakav potez riley za tog centra nek da pikove ako ih imamo nek da millera stagod treba samo tog centra da dovedemo.
Ma mozemo tredjati Jamesa Jonas,lik kod nas gotovo nikad ne igra a vjerujem opet da bi ga mnogi treneri zeljeli u svojoj ekipi.Bila je ona prica nesto za Kamana,ali ne znam koliko je on sad realna opcija za Miami :?

ma pusti Kobea i West momcad oni se nisu nista dogovarali prije prije izlaska,a East je vjerovatno imao neki dogovor,pa kad su mogli izaci svi plesajuci vala brate mogao je i Rose,ali eto izgleda on se brine kakav ce dojam ostaviti publici i vama forumasima koji stalno ser.ete :D
Nema sanse za kamana zbog ugovora morali bi dati nekoga iz velike trojke. A nece ti niko jonesa dok millera bi htjeli zbog tog dobrog procenta suta i sto se trudi skace igra odbranu itd. A nije nam toliko koristan ipak je on mnogo placen a postize samo 6 poena po utakmici mnogo vise se od njega ocekivalo da ima makar po 10 poena po tekmi da bude taj 6. igrac. A moj rođak je opsjednut izgleda jamesom salty samo njega spominje sta god da bude **** nije otiso u bullse krivo covjeku.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 02 mar 2012, 17:00

Gdje sam ja spomenuo Jamesa? On me ne interesuje, i ne spominjem ga.

Ko prati NBA, zna da Rose se ne ponasa tako. Bez obzira kakva je menifestacija u pitanju. I sta sad treba minjenjati svoju cud, da bi zabavljao nekoga. Ako njemu to nije zabava i ne treba to da radi. Ko u tome vidi zabavu, nek se krevelji i tralaha koliko hoce. Jednostavno.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 02 mar 2012, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 02 mar 2012, 17:00

To samo navijaci Bullsa ne gotive Jamesa.Od kad to.Nije on jedini ali gluposti s onom emisijom Decision,zatim ismijavanje bolesnog Dirka i te djetinjarije ga cine nekom simpaticnim a nekom i ne.Ja sam odrastao uz MJ23 i ostale velikane tipa Haakem koji nisu plesali ni kreveljili se ali su se borili ko lavovi.Jos nisu ni isli jedni drugoma po titule.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 mar 2012, 17:03

bear grylls je napisao/la:
L-Train je napisao/la:

Nema sanse za kamana zbog ugovora morali bi dati nekoga iz velike trojke. A nece ti niko jonesa dok millera bi htjeli zbog tog dobrog procenta suta i sto se trudi skace igra odbranu itd. A nije nam toliko koristan ipak je on mnogo placen a postize samo 6 poena po utakmici mnogo vise se od njega ocekivalo da ima makar po 10 poena po tekmi da bude taj 6. igrac. A moj rođak je opsjednut izgleda jamesom salty samo njega spominje sta god da bude **** nije otiso u bullse krivo covjeku.
ma neam pojma,ne bi ja dao tek tako Millera.Moze on dobro doci sa svojim ludjackim tricama ako nekad bude zaskripalo.Uostalom mislim da nam ove sezone i ne treba taj centar s obzirom kako igramo i bez centra osvajamo titulu,dok bi vec sljedece sezone moglo biti puno gusce pa onda bi se mogli baciti u potragu za nekim finim centrom.Uostalom vidjecemo sta ce Pat Riley smisliti,ako nekoga uspije dovesti bice super,ako i ne nema veze dovoljno smo jaki da i sa ovakvim rosterom uzememo titulu ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.