SaltCityAttack je napisao/la:D Rose gleda pubertetliju kako skakuce...jos on odrastao nije izgleda ..pa stani ba nismo na collegu
pa dobro, doticni je preskocio NCAA...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
SaltCityAttack je napisao/la:D Rose gleda pubertetliju kako skakuce...jos on odrastao nije izgleda ..pa stani ba nismo na collegu
ma sta ce skakucatTracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
Vala si u pravu. Shaq i dan danas pleše, skakuce i glupira se i svima je OK...Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
I on i BarkleyBernardBarnjak je napisao/la:Vala si u pravu. Shaq i dan danas pleše, skakuce i glupira se i svima je OK...Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.

ma naravno da nema nikakve veze,vjerovatno su se i dogovorili da malo nafurano izadju,ali eto Rose zaj.ebo,izlazi kao da je vidio mrtvace ispred sebe.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
mrtvaca su onda vidjeli Kobe i svi ostali moglo bi se reciL-Train je napisao/la:ma naravno da nema nikakve veze,vjerovatno su se i dogovorili da malo nafurano izadju,ali eto Rose zaj.ebo,izlazi kao da je vidio mrtvace ispred sebe.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa kakve veze ima ako skakuce, tu su da se zezaju, meni je bas ovo glupo sto radi Rose i donekle Melo, ako njih 4 skace pa skaci i ti jbg. ali eto svako drugacije gleda na situaciju.
Uglavnom sinoc je bilo demoliranje Portlanda od strane vanzemaljaca
Ma mozemo tredjati Jamesa Jonas,lik kod nas gotovo nikad ne igra a vjerujem opet da bi ga mnogi treneri zeljeli u svojoj ekipi.Bila je ona prica nesto za Kamana,ali ne znam koliko je on sad realna opcija za Miamibear grylls je napisao/la:Imal ista za trejd neki hocel povuci kakav potez riley za tog centra nek da pikove ako ih imamo nek da millera stagod treba samo tog centra da dovedemo.
U mene nestalo mlijeka i šećera, sigurno je LeBron kriv. Pa nije LeBron jedini plesao ali eto uzet je na zubL-Train je napisao/la:malo zapleses i odmah si klovn i budala,naravno samo u glavama navijaca Bullsa
Nema sanse za kamana zbog ugovora morali bi dati nekoga iz velike trojke. A nece ti niko jonesa dok millera bi htjeli zbog tog dobrog procenta suta i sto se trudi skace igra odbranu itd. A nije nam toliko koristan ipak je on mnogo placen a postize samo 6 poena po utakmici mnogo vise se od njega ocekivalo da ima makar po 10 poena po tekmi da bude taj 6. igrac. A moj rođak je opsjednut izgleda jamesom salty samo njega spominje sta god da bude **** nije otiso u bullse krivo covjeku.L-Train je napisao/la:Ma mozemo tredjati Jamesa Jonas,lik kod nas gotovo nikad ne igra a vjerujem opet da bi ga mnogi treneri zeljeli u svojoj ekipi.Bila je ona prica nesto za Kamana,ali ne znam koliko je on sad realna opcija za Miamibear grylls je napisao/la:Imal ista za trejd neki hocel povuci kakav potez riley za tog centra nek da pikove ako ih imamo nek da millera stagod treba samo tog centra da dovedemo.![]()
@SaltCityAttack-tebe dusa boli za LeBronom![]()
ma pusti Kobea i West momcad oni se nisu nista dogovarali prije prije izlaska,a East je vjerovatno imao neki dogovor,pa kad su mogli izaci svi plesajuci vala brate mogao je i Rose,ali eto izgleda on se brine kakav ce dojam ostaviti publici i vama forumasima koji stalno ser.ete
ma neam pojma,ne bi ja dao tek tako Millera.Moze on dobro doci sa svojim ludjackim tricama ako nekad bude zaskripalo.Uostalom mislim da nam ove sezone i ne treba taj centar s obzirom kako igramo i bez centra osvajamo titulu,dok bi vec sljedece sezone moglo biti puno gusce pa onda bi se mogli baciti u potragu za nekim finim centrom.Uostalom vidjecemo sta ce Pat Riley smisliti,ako nekoga uspije dovesti bice super,ako i ne nema veze dovoljno smo jaki da i sa ovakvim rosterom uzememo titulubear grylls je napisao/la:Nema sanse za kamana zbog ugovora morali bi dati nekoga iz velike trojke. A nece ti niko jonesa dok millera bi htjeli zbog tog dobrog procenta suta i sto se trudi skace igra odbranu itd. A nije nam toliko koristan ipak je on mnogo placen a postize samo 6 poena po utakmici mnogo vise se od njega ocekivalo da ima makar po 10 poena po tekmi da bude taj 6. igrac. A moj rođak je opsjednut izgleda jamesom salty samo njega spominje sta god da bude **** nije otiso u bullse krivo covjeku.L-Train je napisao/la:Ma mozemo tredjati Jamesa Jonas,lik kod nas gotovo nikad ne igra a vjerujem opet da bi ga mnogi treneri zeljeli u svojoj ekipi.Bila je ona prica nesto za Kamana,ali ne znam koliko je on sad realna opcija za Miamibear grylls je napisao/la:Imal ista za trejd neki hocel povuci kakav potez riley za tog centra nek da pikove ako ih imamo nek da millera stagod treba samo tog centra da dovedemo.![]()
@SaltCityAttack-tebe dusa boli za LeBronom![]()
ma pusti Kobea i West momcad oni se nisu nista dogovarali prije prije izlaska,a East je vjerovatno imao neki dogovor,pa kad su mogli izaci svi plesajuci vala brate mogao je i Rose,ali eto izgleda on se brine kakav ce dojam ostaviti publici i vama forumasima koji stalno ser.ete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.