Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
@sigurdsson jako si mi zabavan. Ti si covjece moj fan. Na svakoj temi pises o meni! Da ne bi spamali teme, napravi fan grupu na fb i tamo pisi o meni. Nego opet si napisao glup post, bez uvrede. Mada onaj gdje poredis igru Barse i Srbije je epski. Pozdrav mom fanu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadam se da je onako losa igra od juce neponovljiva ,i stoga ocekujem bar 3 gola u mrezi Kiprana.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ovu A slekekciju treba ukinut ovo je sramota za fudbal da jedna ovakva reprezentacija uopste igra i prestavlja jednu drzuvau 

-
- Kontakt:
Dobro je da ima i onih što misle kao i jaAvalanche je napisao/la:Ovu A slekekciju treba ukinut ovo je sramota za fudbal da jedna ovakva reprezentacija uopste igra i prestavlja jednu drzuvau

$ ? $ ? ? " " ".
Malkice bolja igra nego juce ali opet ocaj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mislim da se moze reci da nam je uspela provera U21 reprezentacije.Po rezultatu mozda bi se reklo i rutinska pobeda ali mnogo znoja je trebalo da se dodje do nje.2:0 na kraju uz dva poprilicno jeftino data gola.Prvi gol jedna nepaznja i precizan udarac Mudrinskog na desnu stativu te je golman samo mogao po loptu u mrezu.Gol za 2:0 je tipican primer sta se desi kada nema komunikacije medju igracima.Golman govori moja i kasno krece na nju,a stoper zbog toga uopste i ne pokusava da dodje do nje,sto koristi Covic i spretno pogadja mrezu.
Svdija mi se kako smo odigrali,pogotovo kako smo na defanzivnom planu odigrali,osim par sitnih gresaka sve ostalo je bilo pod konac,pa cemo u narednom periodu morati malo vise paznje da posvetimo ofanzivi i da uigramo par akcija za krilne igrace jer nam je to najjace oruzje po svemu prikazanom.Jankovic lepo vodi ovu reprezentaciju,do sada mu se nema sta zameriti,od izbora igraca preko igre tako da ja nemam sumnju da ce Farska Ostrva da nastradaju u junu i da cemo i tada zadrzati ovo prvo mesto na tabeli.
Svdija mi se kako smo odigrali,pogotovo kako smo na defanzivnom planu odigrali,osim par sitnih gresaka sve ostalo je bilo pod konac,pa cemo u narednom periodu morati malo vise paznje da posvetimo ofanzivi i da uigramo par akcija za krilne igrace jer nam je to najjace oruzje po svemu prikazanom.Jankovic lepo vodi ovu reprezentaciju,do sada mu se nema sta zameriti,od izbora igraca preko igre tako da ja nemam sumnju da ce Farska Ostrva da nastradaju u junu i da cemo i tada zadrzati ovo prvo mesto na tabeli.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ova U21 generacija ima potencijal za velike stvari, cak i da dostigne uspjehe ranijih generacija (polufinala i finale EP)
Zaista imamo sirok kadar extra talentovanih igraca koji su vec sad vazni srafovi svojih klubova (Djuricic, Nastasic, Ignjovski, Markovic, Lazovic...), a danas su se pokazali i neki drugi igraci!
Kao sto Devil rece, Sale Jankovic dobro vodi ekipu i ukoliko budemo kompletni, uopste ne sumnjem u uspjeh...
Zaista imamo sirok kadar extra talentovanih igraca koji su vec sad vazni srafovi svojih klubova (Djuricic, Nastasic, Ignjovski, Markovic, Lazovic...), a danas su se pokazali i neki drugi igraci!
Kao sto Devil rece, Sale Jankovic dobro vodi ekipu i ukoliko budemo kompletni, uopste ne sumnjem u uspjeh...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
je li se vidić 100% oprostio od reprezentacije? znam za stankovića da je, ali za vidića nisam siguran?
Kako sada stvari stoje, jeste...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
šteta za reprezentaciju srbije, unatoč svemu vidić je ipak ponajbolji svijetski stoper. uz pravog izbornika i u reprezentaciji bi to izgledalo puno bolje.marconato je napisao/la:Kako sada stvari stoje, jeste...
naravno...sve je to super, samo da nije ove tvoje druge recenice!
Kazu i ne sale se Petkovic bi mogao na kormilo... @dzonvejn pa za repku nije pruzio ni 50% onoga sto daje Mancu. Ali nije jedini. Rijetki su oni koji se trude. Pantela, Kolarov i Bane. Sad ce @marconato da ih brani i pravda zlim mafijasima i Toletom. A u stvari opravdanja nema
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ DANTES, jedno pitanje samo: ko nas je odveo na SP?!
@marconato splet srecnih okolnosti, solidan trener. Nego ako smo igrali na SP sta treba spomenik da im podignemo? A na SP sta bi? Kritika je zlato samo je Srbi nesto ne vole!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Slazem se da ne pruza partije kao u Unitedu(ali i ti ga pretjera sa 50%), ali koliko njih ne pruza partije kao u klubovima, mislim na svijet...pa da nije bilo tog Vidica i Ivanovica, mi bi u Bg-u primili 5 komada od Francuza...pa kad se samo sjetim utakmice u Ruminiju, kad Dragutinovic ispade k'o iz autobusa, Mutu ide sam prema Stojkovicu, a Vidic mu ukliza, Mutu se pogubi, pa utakmica u Becu...
Sta si ti ocekivao na tom SP-u, da dodjemo do polufinala??! Jesmo li se mi to obrukali? Jel Vidic kriv sto Lukovic vs Gane bzvz dobije crveni, pa Kuzma isto tako pravi penal...Sad ces reci, pa on je to isto uradio vs Nemacke; jeste, ali to mu se desilo i u dresu Uniteda prosle sezone sa Arsenalom(samo sto sudija nije svirao). On i Subotic su extra tada odigrali u tandemu!
Protiv Australije primamo gol sa 30 metara, nigdje defaznivnih veznih...drugi, 2 covjeka skacu sa Vidicem(pr tome ga jedan faulira, dok ovaj daje gol), gdje su Ivanovic, Lukovic bili ?? Jel on kriv i sto smo promasili 5 mrtvih zicera tada?!
Da se razumijemo, nije ni on supermen i svemoguc, naravno, kao i svaki igrac imao je svojih kixeva i gresaka, ali pricati u kontextu kako nije igrao ni sa 50% je blago receno smijesno...
Sta bih ja sada dao za taj splet "srecnih okolnosti i solidnog trenera", pa da bar Estoniju dobijemo!
Sta si ti ocekivao na tom SP-u, da dodjemo do polufinala??! Jesmo li se mi to obrukali? Jel Vidic kriv sto Lukovic vs Gane bzvz dobije crveni, pa Kuzma isto tako pravi penal...Sad ces reci, pa on je to isto uradio vs Nemacke; jeste, ali to mu se desilo i u dresu Uniteda prosle sezone sa Arsenalom(samo sto sudija nije svirao). On i Subotic su extra tada odigrali u tandemu!
Protiv Australije primamo gol sa 30 metara, nigdje defaznivnih veznih...drugi, 2 covjeka skacu sa Vidicem(pr tome ga jedan faulira, dok ovaj daje gol), gdje su Ivanovic, Lukovic bili ?? Jel on kriv i sto smo promasili 5 mrtvih zicera tada?!
Da se razumijemo, nije ni on supermen i svemoguc, naravno, kao i svaki igrac imao je svojih kixeva i gresaka, ali pricati u kontextu kako nije igrao ni sa 50% je blago receno smijesno...
Sta bih ja sada dao za taj splet "srecnih okolnosti i solidnog trenera", pa da bar Estoniju dobijemo!

Ja sam dugo prelazio preko njegovih gresaka. Zamisli koliko ga gotivim kad u finalu navijam 2009. godine za Manca najomrazeniji mi tim. Ali smatram da je zasluzio kritike. Nek se nista ne pravi osjetljiv i uvrjedljiv na kritike. Covjek igra u Engleskoj a znamo sta tamo mediji rade igracima. Ja samo kazem da se nama stalno desavaju iste stvari. Bez obzira na menadzment saveza, selektora i igrace. Zasto? P.S. Marconato sta mislis o Petku?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za Vidica se mogu sloziti sa Dantesom,sto zbog nezalaganja sto zbog nekih drugih stvari,ali za Kolarova i Baneta nikako ne mogu.Po meni oni uvek odigraju korektno i maximalno i vidi se da su dobri momci.Bilo mi je zao gledati Kolarova protiv Slovenaca kako se kida i bori dok ostale boli ona stvar.
A sto se tice Petkovica ne dao Bog nikome,novu Argentinu ne bi preziveo....a i one konferencije za stampu cuvene-drtina matora.Nov savez,novi(strani) trener i nova ekipa pa da pravimo nesto ozbiljno.Ali bojim se da nece biti ni novog saveza(i da dodje neko novi,principi ostaju stari),trener ce biti neki Petkovic,Curcic itd,a i dalje ce se gurati igraci poput Jovanovica,Race,Milijasa,Krasica,Ninkovica itd....
A sto se tice Petkovica ne dao Bog nikome,novu Argentinu ne bi preziveo....a i one konferencije za stampu cuvene-drtina matora.Nov savez,novi(strani) trener i nova ekipa pa da pravimo nesto ozbiljno.Ali bojim se da nece biti ni novog saveza(i da dodje neko novi,principi ostaju stari),trener ce biti neki Petkovic,Curcic itd,a i dalje ce se gurati igraci poput Jovanovica,Race,Milijasa,Krasica,Ninkovica itd....
Petkovic nece biti selektor.
Nego niko ne spominje nove dresove,malo je reci da su perverzija,odavno lepse nismo imali.

Nego niko ne spominje nove dresove,malo je reci da su perverzija,odavno lepse nismo imali.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@DANTES
Ma kakav crni Petko, taman posla da na opet bude prosjek god. ekipe 29 i da igramo bunkericu...
Ma kakav crni Petko, taman posla da na opet bude prosjek god. ekipe 29 i da igramo bunkericu...
Nastasic strelac u pobedi Fiorentine od 2:0 nad Cezenom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.