Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rosicky
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rosicky » 01 mar 2012, 22:57

Šta kažete na reklamu koju je snimio Reina ..proglasena kao rasisticka i homofobna..:)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 mar 2012, 23:00

Kuyt moze odigrat sve te tekme u nizu :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 mar 2012, 23:19

Rosicky je napisao/la:Šta kažete na reklamu koju je snimio Reina ..proglasena kao rasisticka i homofobna..:)
Kažem da je rasizam sada ako samo pogledaš osobu crne boje.

Kod: Označi sve

U reklami smještenoj u džungli se Reina, čije prezime na španjolskom znači kraljica, pojavljuje pred plemenskim glavešinom, koji ga potom izabire za svoju kraljicu riječima: "Ja kralj-ti kraljica". Reina potom sarkastično podiže obrve i kaže: "Osjećam se sigurno", nakon čega slijedi pjesma. 
Neko mi neko upućeniji objasni šta je ovdje tačno rasizam? :?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 mar 2012, 10:24

rasizam je kad igras za liverpool :D
You are someone else I am still right here

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 02 mar 2012, 10:28

:lol: :lol: koji kreteni, još malo pa će te proglasiti rasistom ako uopće pogledaš crnca nekog. :roll: upravo takvi su najveći rasisti jer rade razliku između bijelaca i crnaca. **** mi se ko je kakve rase... zašto bi meni bila uvreda da mi netko kaže da sam bjelčuga? pa bijel sam i ponosan sam kao što bi i crnac trebao biti.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 mar 2012, 13:22

http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-per ... pool/75809

Ako je ovo istina,onda imamo sanse za pobjedu iako ce Carra da igra :D
ZZ

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 02 mar 2012, 13:25

moj uzor-S.G je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-per ... pool/75809

Ako je ovo istina,onda imamo sanse za pobjedu iako ce Carra da igra :D
Ako je ovo istina Arsenal ne moze dati go sigurno. Tako da je 1 bod osiguran :D Samo je pitanje hoce li Pool uspjeti da postigne taj pogodak da osiguraju i sva tri boda :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 02 mar 2012, 15:11

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... s.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo "finih" vijesti za nas, izgleda da nije ništa ozbiljno, što se tiče "povrede" Gerrarda. TV i RVP su upitni za utakmicu, jedino što znamo da će Agger i Lucas propustiti utakmicu.
Navodno neće biti velikih pojačanja tokom ljeta, vijest koja me brine, a pojačanja su neophodna.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 mar 2012, 15:24

I Persi i TV su trenirali,tako da nista od toga,bice oni spremni za sutra ;)
Rođen s tobom da budem

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 02 mar 2012, 15:25

http://www.thefa.com/video/GetIntoFootb ... hambo.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 mar 2012, 15:41

fera je napisao/la:rasizam je kad igras za liverpool :D
ili kada navijaš za liverpool :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 02 mar 2012, 17:45

http://www.youtube.com/watch?v=vhrCTaKW ... re=related
Možda i sutra padne 4 ;) :D bilo bi dobro ufff :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 02 mar 2012, 18:02

ma ja bi sutra bio zadovoljan sa nekom minimalnom podjedom a moze i nerijeseno jer ce nam to opet ostaviti kakve takve sanse za LP :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 02 mar 2012, 18:10

anfield je napisao/la:ma ja bi sutra bio zadovoljan sa nekom minimalnom podjedom a moze i nerijeseno jer ce nam to opet ostaviti kakve takve sanse za LP :)
Vi ste sutra blagi favoriti iskreno, samo netreba otpisivati Topnike vidili smo svi protiv Totenhama kako su igrali ;)

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 mar 2012, 18:56

Ev citam Aquilani je blizu potpisa za Milan navodno ce nam isplatiti 5 miliona za njega sto je blagoreceno dzaba.. Veznjak nam ionako treba sto neimati Aquilanija sigurno je u rangu sa Adamom a i malo tehnicki napredniji i talentovaniji od Hendersona..

Sto se tice tekme trebali bi pobjediti ukoliko razmisljamo o 4 prve pozicije, to nam je mozda posljednja prilika da uhvatimo zadnji vagon..

Imam neki cudan osjecaj da bi nam Salihovic bio idealno pojacanje na krilo, on na jednom Downing na drugom sa Suarezom i Carolom isturenim :)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 mar 2012, 19:09

Ma povrede i slaba forma u derbiju nista ne znace.Derbi je derbi i nikad se ne zna !
Na nama je samo da se nadamo da cemo sutra imati vise srece i to je to :D
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 mar 2012, 20:20

Red Assassin je napisao/la:Ev citam Aquilani je blizu potpisa za Milan navodno ce nam isplatiti 5 miliona za njega sto je blagoreceno dzaba.. Veznjak nam ionako treba sto neimati Aquilanija sigurno je u rangu sa Adamom a i malo tehnicki napredniji i talentovaniji od Hendersona..

Sto se tice tekme trebali bi pobjediti ukoliko razmisljamo o 4 prve pozicije, to nam je mozda posljednja prilika da uhvatimo zadnji vagon..

Imam neki cudan osjecaj da bi nam Salihovic bio idealno pojacanje na krilo, on na jednom Downing na drugom sa Suarezom i Carolom isturenim :)
salihović? pomisliće raja da si ozbiljan...

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 mar 2012, 21:16

Carlo je napisao/la:
Red Assassin je napisao/la:Ev citam Aquilani je blizu potpisa za Milan navodno ce nam isplatiti 5 miliona za njega sto je blagoreceno dzaba.. Veznjak nam ionako treba sto neimati Aquilanija sigurno je u rangu sa Adamom a i malo tehnicki napredniji i talentovaniji od Hendersona..

Pa budimo realni, sigurno bi vise doprinosio od pojedinih krilnih igraca koje imamo u klubu ;) Sutra RVP i TV nece igrati odmah su nam se sanse uduplale za pobjedu..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 mar 2012, 21:19

kako god okreneš ne može biti bolji od downinga i bellamyja... salihović jedva igra i u njemačkoj, a kako bih tek igrao u engleskoj, treba biti realan. mi pravimo nekakve zvijezde od naših reprezentativaca, a jedino džeko, spahić, lulić (donekle) i pjanić jesu kvalitetni igrači.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 mar 2012, 21:23

Red Assassin je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Pa budimo realni, sigurno bi vise doprinosio od pojedinih krilnih igraca koje imamo u klubu ;) Sutra RVP i TV nece igrati odmah su nam se sanse uduplale za pobjedu..
link da neće igrat? :D
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.