FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma evo dva relativo lijepa dana pogotovo danasnji je iza nas, mislim da je uprava zakazala povodom snijega, 100% im je nudjeno od strane navijaca da se ocisti snijeg, sa bilo kojeg djela stadiona, ili pomocnog terena, oni su prvo cekali da se igraci vrate sa pripremama, pa onda lijepe dane, na kraju 90% se nece moci na jug protiv sirokog sto je meni nedopustivo... 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
valjda nece ko prosle godine samo sjever i zapad otvoreni19TM87 je napisao/la:Ma evo dva relativo lijepa dana pogotovo danasnji je iza nas, mislim da je uprava zakazala povodom snijega, 100% im je nudjeno od strane navijaca da se ocisti snijeg, sa bilo kojeg djela stadiona, ili pomocnog terena, oni su prvo cekali da se igraci vrate sa pripremama, pa onda lijepe dane, na kraju 90% se nece moci na jug protiv sirokog sto je meni nedopustivo...
Neka ih Bog kazni, sta da im drugo covjek kaze, ako nam ovi iz uprve ne objezbjede da se jug ocisti i bude u funkciji za Siroki, a toliko raje željno iščekuje taj 10-ti i odbrojava dane...
Ma ljudi opusteno... bice ocisceno i jug i sve ce to biti sredjeno...nek su malo ostavili da snijeg malo omeksa... jer je proslih dana bio fakat tvrd, niske temperature...To 5-6 sati za rad sa masinamaMirsad94 je napisao/la:Neka ih Bog kazni, sta da im drugo covjek kaze, ako nam ovi iz uprve ne objezbjede da se jug ocisti i bude u funkciji za Siroki, a toliko raje željno iščekuje taj 10-ti i odbrojava dane...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Ma ljudi opusteno... bice ocisceno i jug i sve ce to biti sredjeno...nek su malo ostavili da snijeg malo omeksa... jer je proslih dana bio fakat tvrd, niske temperature...To 5-6 sati za rad sa masinamaMirsad94 je napisao/la:Neka ih Bog kazni, sta da im drugo covjek kaze, ako nam ovi iz uprve ne objezbjede da se jug ocisti i bude u funkciji za Siroki, a toliko raje željno iščekuje taj 10-ti i odbrojava dane...
masina (tm ) jel na te masine mislis xD jer ja sumnjam da ce kakve druge automatike bit xD
Ja mislim da ce se sve otopit do Širokog.Još ima 7,8 dana do tekme,a gledo sam prognozu sve do subote je suncano sa temparaturama oko 5 stepeni...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kolika je debljina snijega na terenu,ako je deblji od 5 cm bice tesko da se to samo otopi i da stadion bude pogodan za igru.Moglo bi to liciti na oranicu pravu ako se ne poduzme sta,al da sacekamo pa da vidimo...
ScooTeR je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... c-pet-dana
Nema ozbiljnijih povreda, al svako koji dan neko pauzira, dan-dva, pa onda neko 5 dana, pa Adilović, Smajić, pa mali Zola... Vjerovatno će se svi u skorije vrijeme vratiti u pravu formu i biti 100% spremni, ali je problem što je utakmica sa Širokim prva, nema mjesta za puno promjena, moraju igrati najbolji jer nam je pobjeda imperativ.
Ako Bog da, da sve ovo prođe kako treba , da ćemo spremno dočekati utakmicu, i igrački i vremenski. Nadamo se +4 poslije utakmice sa Širokim.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Kako je nesretan taj Smajić, očekivao sam i nadao se da će u drugu polusezonu ući potpuno spreman, ali stalno neke povrede. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Neznam odakle priča da je uprava zakazala, ako nam je jedini problem snijeg na jugu onda neka nam to bude gorući problem, do utakmice sa Širokim još 9.dana a vani sve toplije i sunčanije pola će ga se otopiti do utakmice a jug tri čovjeka za dan mogu ocistiti i ne vidim nikakvu svrhu stvaranja od toga problem No.1 mislim smjesno mi je totalno stvarati to kao veliku brigu imaju ljudi zaduzeni za to, svima je cilj imati pun stadion protiv Širokog samim tim i da Jug bude otvoren tako da do utakmice sve ce biti u najboljem redu19TM87 je napisao/la:Ma evo dva relativo lijepa dana pogotovo danasnji je iza nas, mislim da je uprava zakazala povodom snijega, 100% im je nudjeno od strane navijaca da se ocisti snijeg, sa bilo kojeg djela stadiona, ili pomocnog terena, oni su prvo cekali da se igraci vrate sa pripremama, pa onda lijepe dane, na kraju 90% se nece moci na jug protiv sirokog sto je meni nedopustivo...

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
http://www.transfermarkt.co.uk/en/bozid ... 46407.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebi imo nista protiv da opet postane clan FK Zeljeznicara

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/bozid ... 46407.html
Ma bolji je golman mali Bukvić. Ja sam ga gledao dok je bio u Olimpiku i momak stvarno dobru šansu da postane prejak golman, čak mislim da je bolji Šeha neko moje subjektivno mišljenje.
Božidar i nije neki golman ..
Potpis!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/zdenk ... 28550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam znao da nema kluba trenutno.
Sigurno najbolji golman u Želji poslije Hasagića.
Takođe i piše da je prešao iz Orašja u Želju za 88.000 funti. Zanimljivo ..
Nisam znao da nema kluba trenutno.
Sigurno najbolji golman u Želji poslije Hasagića.
Takođe i piše da je prešao iz Orašja u Želju za 88.000 funti. Zanimljivo ..
Potpis!
ima otprilike 20-30 cmdamirfile je napisao/la:Kolika je debljina snijega na terenu,ako je deblji od 5 cm bice tesko da se to samo otopi i da stadion bude pogodan za igru.Moglo bi to liciti na oranicu pravu ako se ne poduzme sta,al da sacekamo pa da vidimo...
FKŽ !
Spremite se za lopatanje na vikend
jel se vi zajebavate il stvarno ima toliko snijega kod vas?u banjaluci proljece pravo nema nigdje snijega vise... 

sutra u 10 trebamo doci i pomoci pri ciscenju snijega na grbavici upitno da li ce se pristupiti ciscenju juga zbog velikih kolicina snijega na tom dijelu stadiona , a utakmica sa sirokim ce se igratu u terminu od 14:00 

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
ma lijepo je i ovde zadnja 2 dana al dzaba kad ga je napadalo proslih sedmica nema sanse da se otopi do 10. martafredi je napisao/la:jel se vi zajebavate il stvarno ima toliko snijega kod vas?u banjaluci proljece pravo nema nigdje snijega vise...

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
j.ebo ih termin ko god da je odlucio 

Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Levin i 53 gosta.