Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
Evo jos jednu da kazem.Stilic je od svih vezni zadnja rupa na svirali.ali ako bi Medzumudanjin dobio poziv i uvrsten u prvih 18 a ovaj zdrav poslan bio zbog tog uhljupa na tribine.Popisam se ja onda i na moral ljudi koji hoce ovog dvolicnjaka u repci.Taman u Realu igrao.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 avg 2009, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Jack_Daniels
- Kontakt:
ja ekipe Valadolid....hahahhaah....
Ma ta dijasporska pizdurina sto se mislila na poziv da igra za drzavni dres cak sada da igra i u Real Madridu nije dobro dosao u nasu reprezentaciju....Neka truhne u dijaspori!!!!!!!
Ma ta dijasporska pizdurina sto se mislila na poziv da igra za drzavni dres cak sada da igra i u Real Madridu nije dobro dosao u nasu reprezentaciju....Neka truhne u dijaspori!!!!!!!
Koji ste ba vi seljaci,da izvinu drugi vazniji vam valjadolid i hebena spa.liga od utakmice sa armeniju.....puuuuuu molim adm..da nesto poduzmuuuuuuuu!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Dzesi Vica Barca 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ha haJack_Daniels je napisao/la:ja ekipe Valadolid....hahahhaah....
Ma ta dijasporska pizdurina sto se mislila na poziv da igra za drzavni dres cak sada da igra i u Real Madridu nije dobro dosao u nasu reprezentaciju....Neka truhne u dijaspori!!!!!!

ljudi ba, evo vijesti:
Parma have signed Bosnian forward Dragan Mihajlovic (18) from Swiss club Bellinzona...
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=43051
kad vi mozete o medunjaninu mogu i ja o svom draganu hahahahah trebalo bi odmah u akciju dok nisu srbi zagrizli!!! sorry za offtopic
Parma have signed Bosnian forward Dragan Mihajlovic (18) from Swiss club Bellinzona...
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=43051
kad vi mozete o medunjaninu mogu i ja o svom draganu hahahahah trebalo bi odmah u akciju dok nisu srbi zagrizli!!! sorry za offtopic
4-IN-A-ROW
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tema je utakmica Armenija - Bosna i Hercegovina
napokon neko normalan!!!!!!!!!calcio je napisao/la:Tema je utakmica Armenija - Bosna i Hercegovina
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
a koja je tema ???Minche je napisao/la:napokon neko normalan!!!!!!!!!calcio je napisao/la:Tema je utakmica Armenija - Bosna i Hercegovina
off

@ mene jedino brine što je u 18 h tekma , neće se vidjeti na proektoru

Zadnja izmjena: no rules, dana/u 01 sep 2009, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
tu je dvica ko kuca ako nebude pobjeda nek se nevracaju iz armenije neka ostanu tamo
Jermenija 1-3 Bosna i Hercegovina
Strelci: Dzumandzi za Jermeniju. Ibisevic, Dzeko i Pjanic za BiH
Ko je Dzumandzi?cole-ch je napisao/la:Jermenija 1-3 Bosna i Hercegovina

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
paklen igrac, ali dosta nepoznat siroj javnosti.Tarik14 je napisao/la:Ko je Dzumandzi?cole-ch je napisao/la:Jermenija 1-3 Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
dzumandzi voli da glumi ba...
!

Ovo je zayebancija. Taj Dzumandzi uopste ne postoji. 

dzumadzi ba film

- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh, pa dobra vijest za nas da su odbili premije. Hahahaha, Turci ne mogu nikako ispred nas!!!! A takodje nam ide u prilog za njihove navijace, bice ih malo, ali ne znam koliko ce biti nasih navijaca????
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bice oko 750 nasih navijaca. To je izjavio Usanovic prije mjesec dana.omerbavarac je napisao/la:Uh, pa dobra vijest za nas da su odbili premije. Hahahaha, Turci ne mogu nikako ispred nas!!!! A takodje nam ide u prilog za njihove navijace, bice ih malo, ali ne znam koliko ce biti nasih navijaca????

Pošteni ove Armenici. Mislim da nemaju šanse protiv nas i siguran sam u našu pobjedu kao i to da padam danas na ispitu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.