nemoj tako pobjeda se broji pusti ljude neka je proslavezlatandr je napisao/la:Tanki ste ko zilet jedva Travnika dobiste
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- tarik_HzsA_87
- Kontakt:
vecu glupost odavno nisam procitao a i sto se tice sarajeva i zelje znate koliko momaka iz jezgra obadvije navijacke skupine cita ovo u vrh glave 5 ljudi.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
to si u pravu dizem ti kapubenajon je napisao/la:vecu glupost odavno nisam procitao a i sto se tice sarajeva i zelje znate koliko momaka iz jezgra obadvije navijacke skupine cita ovo u vrh glave 5 ljudi.
- Hordaš-87
- Kontakt:
jel ovdje tema FK Sarajevo ili kolko ovdje ima navijaca selje i Sarajeva? 

Biti srcem vezan..u tome leži snaga.
Horde Zla Sarajevo since 1987
Horde Zla Sarajevo since 1987
Bitno je da je Sarajevo pobjedilo,ali igra je bas losa! Sarajevu fale 2 kvalitetna igraca ito sto prije,ako zele Evropu i naredne sezone! Ako izgube protiv Olimpika,Evropu mogu samo sanjati!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma sta se ima borit za prvo mjesto kad prve tri ekipe nece dobit licencu za izlazak u evropu pa tako mogu ic i ko 4-5 svejedno vidis da je nasa liga smijesnabosnas_ je napisao/la:Bitno je da je Sarajevo pobjedilo,ali igra je bas losa! Sarajevu fale 2 kvalitetna igraca ito sto prije,ako zele Evropu i naredne sezone! Ako izgube protiv Olimpika,Evropu mogu samo sanjati!
naravno da su pravi i da bez njih grupa nebi opstala i da bi davala podrsku ekipi da bi mogla pobjedjivata vjeruj da se ta jezgra ne sastoji od puno navijaca
Golovi
[youtube][/youtube]
Maksumic

[youtube][/youtube]
Maksumic

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- antipolitikaa
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Golovi
[youtube][/youtube]
Maksumic![]()

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Dođoše i Sarajlije do prve pobjede u ovoj sezoni PL. Dosta ste se namučili protiv Travnika, ali rezultat se piše sve ostale se zaboravlja.
Prema gornjim postovima igra nije bila dobra, ali morate shvatiti da su Evropske utakmice ostavile traga na vaše igrače. Bit će bolje.
Prema gornjim postovima igra nije bila dobra, ali morate shvatiti da su Evropske utakmice ostavile traga na vaše igrače. Bit će bolje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Da se covek usere kakav gol dade Maksumic, strasno!!! 

Kapa dole za ovo.miky_hz je napisao/la:Golovi
[youtube][/youtube]
Maksumic![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jao gola u maksumića, lopta je išla preko 100km\h sigurno. Zapalio je mrežu a i uvijek je znao izvan šesnaest metara da dadne eurogol. Čudo.
Cini mi se da je danas izvlacenje za kup BiH,bice zanimljivo.Prosle sezone ispali nakon tek prve utakmice.Imamo kvalitetnu ekipu,jednu od najboljih u ligi,sto ne govori mjesto na tabeli,ali opravdano je.Uz malo odmora,mozemo se dici iz ove krize i krenuti ka vrhu.Sto se lige tice,imamo utakmicu manje,igramo je 7. ovog mjeseca,mozemo do tri boda,i najaviti povratak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Danas bi trebalo izvlacitiHigh je napisao/la:Cini mi se da je danas izvlacenje za kup BiH,bice zanimljivo.Prosle sezone ispali nakon tek prve utakmice.Imamo kvalitetnu ekipu,jednu od najboljih u ligi,sto ne govori mjesto na tabeli,ali opravdano je.Uz malo odmora,mozemo se dici iz ove krize i krenuti ka vrhu.Sto se lige tice,imamo utakmicu manje,igramo je 7. ovog mjeseca,mozemo do tri boda,i najaviti povratak.

A C A B !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
pa jeli ima igdje ljepse himne od ove
-
- Kontakt:
naravno da imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]

Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)
- FK Sarajevo
- Kontakt:
manijace tema nije za prosipanje tvojih glupih komentara otidjes na zeljinu temu i stavis svoju pjesmu pa da je lijepo preslusamo vrijedili to icemu ali mislim da nevrijedi nase su bolje a ima li spot od mi smo divoviUdri_jace_manijace! je napisao/la:naravno da imaQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Ado_77, Amcho1, Bordo10, bordobijeli, bvsic, CentarsutNaClanak921, GBBP2, KarlMarx i 86 gostiju.