Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Anketa, 50:50% 

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Ja ne pamtim kada je duel ova dva tima bio nezanimljivNadam se da će subotnji okršaj biti iznimka, jer poželio sam se nekog dobrog meča s Vama. Još pamtim Arshavina i ona četiri pogotka na Anfieldu. Sjećam se da smo ga svi tada dizali u nebesa, al' nažalost danas...

Sve mi nekako miriše na 1:1. Vi ste dobri u napadu, mi u odbrani. Liverpool loš kući, vi u gostima. I tako ukrug da ne nabrajam. Mislim da je remi neminovnost.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Hmm, Totenh.smo pobijedili, protiv Liver-a moze i remi, ali zato trebamo pobjede protiv Newcastla, Evertona, QPR i tako do kola sa Citijem kada bi trebali ganjati remi opet, i u 35 kolu protiv Chelsea pobjeda pod svaku cijenu, tada bi to 4 mjesto bilo rijeseno, a eventulna pobjeda protiv Liv.bi bila kao slag na tortu, bili bismo u velikoj prednosti bez obzira ako i Chelsi pobijedi, jer oni igraju i sa Totenh.i sa Liver.tesko da bi mogli uzeti puni plijen u obe utakmice. Tako da se nadam dobroj formi Arsenala i da ce izborit to 4mjesto, a Liver.zelim da osvoji i taj FA kup u zamjenu za LP 

Ma Poldi ce da dominira u Engleskoj zapamtite sta sam vam rek'o.Igracina je to. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Rosicky vs. Spurs (Home) Man of the Match
Kakva fantastična utakmica Rose! Kad bi ovakav bio nama ne bi trebao bolji veznjak. U odnosu na Ramiza mali Mozart je space shuttle
Kakva fantastična utakmica Rose! Kad bi ovakav bio nama ne bi trebao bolji veznjak. U odnosu na Ramiza mali Mozart je space shuttle
Rosicky je letio po terenu na toj utakmici. I ona je bila samo šlag na tortu njegovih dobrih predstava zadnjih nekoliko tekmi. Ja sam i dalje za još jednog (kvalitetnog) veznjaka, jer bi bila velika kocka oslaniti se na Tomasa, s obzirom na njegove probleme sa povredama. A volio bih da ostane i kako izgleda ostaće. 
Sa njim, RVP-om i Podolskim (+Campbell,ako bude) imali bi strašan napadački potencijal. A mišljenja sam da će Podolski biti rezerva RVP-u ili će igrati krilo. Rezerva, jer su oba isti tip napadača i oba su ljevaci, a to mi ne miriše na nekakav tandem, stim da vjerujem da će i Lukas odigrati dobar dio tekmi.
Što se tiče veznjaka, spominje se Hamšik, al' ništa ozbiljno, barem po meni.
Edit: Suarezova statistika ove sezone:
36 utakmica ,17 golova i 17 asistencija.
//

Wengeru de molim te poslušaj me i dovedi ovog momka.
Nikad neću prežaliti ako ga ne dovedemo.
Dries Mertens: 35 utakmica, 21 gol, 21 asistencija.

Možda nema istine u ovome da se svi ovi klubovi bore za njegov potpis, al' svejedno ovo je nekakva potvrda da je dobar igrač.Arsenal face a battle with Manchester City, Liverpool and Manchester United to clinch the signing of Anderlecht striker Matias Suarez. (talkSPORT)
Sa njim, RVP-om i Podolskim (+Campbell,ako bude) imali bi strašan napadački potencijal. A mišljenja sam da će Podolski biti rezerva RVP-u ili će igrati krilo. Rezerva, jer su oba isti tip napadača i oba su ljevaci, a to mi ne miriše na nekakav tandem, stim da vjerujem da će i Lukas odigrati dobar dio tekmi.
Što se tiče veznjaka, spominje se Hamšik, al' ništa ozbiljno, barem po meni.

Edit: Suarezova statistika ove sezone:
36 utakmica ,17 golova i 17 asistencija.
//

Wengeru de molim te poslušaj me i dovedi ovog momka.

Dries Mertens: 35 utakmica, 21 gol, 21 asistencija.

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 02 mar 2012, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Što se tiče eventualnog prelaska Podolskog u Arsenal izgleda da to još nije gotova stvar, jer su se izgleda u cijelu tu priču uključili i Milan & Inter koji također žele u svojim redovima ovog perspektivnog napadača.
Naravno, prema izvještajima medija Arsenal ima prednost naspram ostalih klubova, al' ovo još nije gotovo.
Naravno, prema izvještajima medija Arsenal ima prednost naspram ostalih klubova, al' ovo još nije gotovo.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Van persie I Tv upitni za liver..
- frankqqqqq
- Kontakt:
TV je upitan, Robin nije spreman ali sredit će ga naši doktori, šta bi mi bez Robina? Walcott bi nam u napad morao ići a Ox na krilo, prva i možda zadnja šansa da se theo dokaže kao špic
ali igrat će robin, bez brige.

on the situation after the internationals...
So far it is OK, we have no injuries from Wednesday night. Everybody looks alright.
on Van Persie coming off at half time...
It was planned by his manager because he knows we have a tough schedule. We are the only team in the world who plays Sunday, Wednesday, Saturday, Tuesday.
on Aaron Ramsey (ankle)...
It is too early for him, he has no chance for the weekend. He will be out for Milan as well.
on Johan Djourou (thigh)...
He is not far. He could be OK for Milan maybe.
on Andre Santos (ankle)...
He is doing good, he is not far as well - two weeks away from returning to the group. It is a bit ahead of time and he works with a fantastic attitude. He is unbelievably focused, motivated every day and he is a credit to himself. It is a joy to see how hard he works and sets himself targets. In two weeks we will assess how well he is doing in training.
on Francis Coquelin (hamstring)...
He is four weeks away.
nigdje se ne spominje TV
a @arnelinho evo za tebe možda dobre vijesti
http://www.caughtoffside.com/2012/03/01 ... agreement/
So far it is OK, we have no injuries from Wednesday night. Everybody looks alright.
on Van Persie coming off at half time...
It was planned by his manager because he knows we have a tough schedule. We are the only team in the world who plays Sunday, Wednesday, Saturday, Tuesday.
on Aaron Ramsey (ankle)...
It is too early for him, he has no chance for the weekend. He will be out for Milan as well.
on Johan Djourou (thigh)...
He is not far. He could be OK for Milan maybe.
on Andre Santos (ankle)...
He is doing good, he is not far as well - two weeks away from returning to the group. It is a bit ahead of time and he works with a fantastic attitude. He is unbelievably focused, motivated every day and he is a credit to himself. It is a joy to see how hard he works and sets himself targets. In two weeks we will assess how well he is doing in training.
on Francis Coquelin (hamstring)...
He is four weeks away.
nigdje se ne spominje TV

a @arnelinho evo za tebe možda dobre vijesti

http://www.caughtoffside.com/2012/03/01 ... agreement/
Vođa zna.

čujem nema agera i dzerarda, jel to tačno?

nikom ne zelim zlo al to bi bilo extra po nas.
ja se nadam pozitivnom rezultatu, pa sad vidjećemo.
l'pool ništa nije bolji od nas, dok tottenham jest, a vidjeli smo kako su završili

Aggera sigurno nema a Gerrard je upitan, a vidm ikod vas Vermelen i RVP ??

Kakvo zlo gluho bilo

Svako se nada pozitivnom rezultatu ti za Arsenal ja za Lpool to je logično ja cu samo reci neka bolji pobijedi

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Ja mislim da neće biti goliade al svakako očekujem pobijedu Lpoola minimalno 4:0UK_Gee je napisao/la:Priželjkujem goleadu na Anfieldu, a nadam se rezultatu 1-2/2-3.SGLS je napisao/la:Ljudi rezultat u Subotu![]()
![]()
![]()

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- frankqqqqq
- Kontakt:
Daj odpilaj sa ove teme konstatacije su ti ravne nuli, čuj 4-0SGLS je napisao/la:Ja mislim da neće biti goliade al svakako očekujem pobijedu Lpoola minimalno 4:0UK_Gee je napisao/la:Priželjkujem goleadu na Anfieldu, a nadam se rezultatu 1-2/2-3.SGLS je napisao/la:Ljudi rezultat u Subotu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
[/quote]Ja mislim da neće biti goliade al svakako očekujem pobijedu Lpoola minimalno 4:0
[/quote]
Daj odpilaj sa ove teme konstatacije su ti ravne nuli, čuj 4-0
i RvP će biti spreman za Vermaelena se ne zna. Ne brini, krvavo ćete se vi borit za bod u ovakvoj utakmici.[/quote]
Cekaj ba malo,koji si ti faktor da otjerujes nekog s teme ?? Joj sto ne mogu sranja jbt..
Covjek ima pravo iznijeti svoje misljenje i ko si ti da to omalozavas ??
I ja se nadam da ce L'pool rastavit na proste faktore Arsenal, i sta sad ?? Ja nemam pravo da se nadam i iznesem svoje misljenje ??
Eeee moj Dragi Boze

Daj odpilaj sa ove teme konstatacije su ti ravne nuli, čuj 4-0

Cekaj ba malo,koji si ti faktor da otjerujes nekog s teme ?? Joj sto ne mogu sranja jbt..
Covjek ima pravo iznijeti svoje misljenje i ko si ti da to omalozavas ??
I ja se nadam da ce L'pool rastavit na proste faktore Arsenal, i sta sad ?? Ja nemam pravo da se nadam i iznesem svoje misljenje ??
Eeee moj Dragi Boze

ZZ
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nit ga tjeram, nit sam pokušao da ga tjeram. Nego ne volim kad onako neko upadne pa komentariše da će neko bit razbijen, pa makar i to Arsenalov navijač rekao. sačekajmo utakmicu pa ćemo raspravit ko ljudi nakon nje. Živi bili pa vidjeli ko će da dobije.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako ti se to ne svidja,to mozes zaobici, ja mislim da to nije nikakav problem.. " Daj odpilaj s teme " ,stvarno ga nisi tjerao..frankqqqqq je napisao/la:Nit ga tjeram, nit sam pokušao da ga tjeram. Nego ne volim kad onako neko upadne pa komentariše da će neko bit razbijen, pa makar i to Arsenalov navijač rekao. sačekajmo utakmicu pa ćemo raspravit ko ljudi nakon nje. Živi bili pa vidjeli ko će da dobije.
Tako si brate dragi odmah mogao postupit,sacekajmo tekmu

ZZ
Barclays Manager of the month

Necete vjerovat ko je spreman za sutrasnju utakmicu
(I'll give u a hint)

(I'll give u a hint)

Profesor je napisao/la:Barclays Manager of the month![]()
![]()
![]()
![]()
(I'll give u a hint)

Možda je spreman al teško da će dobit' šansu, al ko zna, možda se wenger odluči na 4:4:2

Vođa zna.
Ne kontam,kakve veze ima 4-4-2 formacija sa ABu Diabyiem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.