Olimpik Sarajevo

BolanBolan
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la BolanBolan » 27 feb 2012, 16:30

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 01 mar 2012, 19:22

sta je sa xaviem ?
Bosna <3

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 01 mar 2012, 20:07

pluton je napisao/la:sta je sa xaviem ?
Samo jarane prati nase postove,,,,,,,,

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 mar 2012, 18:31

Boze sacuvaj , koji baliluk.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 02 mar 2012, 18:50

Bruka grada i opštine. A taj Lokom je gomila parazita bivšeg načelnika koji samo ubiru pare od iznajmljivanja dvorana našoj djeci.

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 02 mar 2012, 18:54

Tako se radi ucjena. Odrede pravila da Olimpic ne smije ništa raditi na stadionu, a onda ne očiste teren. Opet neki reket.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 mar 2012, 18:56

O cemu se radi?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 mar 2012, 18:59

Kako vas ba nije stid !? dobili ste stadiončić guzovace a ni feninga niste dali, problem naći petoricu ljudi i platiti ih po 50KM da ociste stadion, sta je to Olimpic pa da vam neko izlazi u susret !? neka vam "multimilioner" plati ciscenje snijega valjda mu je ostalo još toliko da to može platiti, uostalom gdje su ti navijači Olimpica ?? :? vecina vas se na ovoj temi predstavlja kao takvima, uzmete lopatu u ruke i cistite svoj stadion kao i Manijaci, i Horde i svi drugi ostali, ne stoji iza ovoga problem snijega već Gracićevi lični insteresi i obračunavanja sa ovima iz Lokuma ;) samo budala moze povjerovati u ovakvo nesto ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 02 mar 2012, 19:02

Hoomer je napisao/la:Kako vas ba nije stid !? dobili ste stadiončić guzovace a ni feninga niste dali, problem naći petoricu ljudi i platiti ih po 50KM da ociste stadion, sta je to Olimpic pa da vam neko izlazi u susret !? neka vam "multimilioner" plati ciscenje snijega valjda mu je ostalo još toliko da to može platiti, uostalom gdje su ti navijači Olimpica ?? :? vecina vas se na ovoj temi predstavlja kao takvima, uzmete lopatu u ruke i cistite svoj stadion kao i Manijaci, i Horde i svi drugi ostali, ne stoji iza ovoga problem snijega već Gracićevi lični insteresi i obračunavanja sa ovima iz Lokuma ;) samo budala moze povjerovati u ovakvo nesto ...
Adnane, ko kaže da nisu htjeli očistiti. Ova firma ne da.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 02 mar 2012, 19:08

arbitraža je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:Kako vas ba nije stid !? dobili ste stadiončić guzovace a ni feninga niste dali, problem naći petoricu ljudi i platiti ih po 50KM da ociste stadion, sta je to Olimpic pa da vam neko izlazi u susret !? neka vam "multimilioner" plati ciscenje snijega valjda mu je ostalo još toliko da to može platiti, uostalom gdje su ti navijači Olimpica ?? :? vecina vas se na ovoj temi predstavlja kao takvima, uzmete lopatu u ruke i cistite svoj stadion kao i Manijaci, i Horde i svi drugi ostali, ne stoji iza ovoga problem snijega već Gracićevi lični insteresi i obračunavanja sa ovima iz Lokuma ;) samo budala moze povjerovati u ovakvo nesto ...
Hajde bgt eto brane vam da očistite stadion samo Olimpic da ne igra na Otoci :? :? iza svega stoji Gracić i njegovi ineteresi, znam tog čovjeka radio sam s njim jedno vrijeme i znam na sta ide i šta hoce, želi dominaciju nad svim sto radi, zeli sve kontrolisati i sve imati u svojim rukama i sad kad mu to ne ide opleti po medijima i popljuj odlično sam upoznat sa situacijom u vezi stadiona Otoka i relacija Grcaćić - Lokom, tako da živite u zabludi po mnogim pitanjima u vezi Olimpica i Gracića sve do jednom ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

arbitraža
Kontakt:

Post Postao/la arbitraža » 02 mar 2012, 19:12

Hoomer je napisao/la:
arbitraža je napisao/la:
Hajde bgt eto brane vam da očistite stadion samo Olimpic da ne igra na Otoci :? :? iza svega stoji Gracić i njegovi ineteresi, znam tog čovjeka radio sam s njim jedno vrijeme i znam na sta ide i šta hoce, želi dominaciju nad svim sto radi, zeli sve kontrolisati i sve imati u svojim rukama i sad kad mu to ne ide opleti po medijima i popljuj odlično sam upoznat sa situacijom u vezi stadiona Otoka i relacija Grcaćić - Lokom, tako da živite u zabludi po mnogim pitanjima u vezi Olimpica i Gracića sve do jednom ...
Prvo se ograđujem jer ja nemam ništa s Olimpicom. Na stranu kakav je Gracić ne poznajem ga, ali slučajno poznajem odnose u tom Lokomu i ljude koji ga vode. Znam i da oni ne daju da se izmijeni sijalica na stadionu. Osim toga ne zaboravi na previranja u toj opštini. Ko kome sada lomi noge to je pitanje.

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 02 mar 2012, 20:06

Št6a se ložite kada je to još jedan mangupluk. Topliji krajevi i bolji tereni a tamo se dugo bilo na pripremama

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2012, 20:51

Ma kakav mangupluk, ovo je jedna velika glupost i ko je god ovo odlučio nema ni malo mozga u svojoj glavi ;) U Olimpicu nikad nije dosadno :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 mar 2012, 22:07

Najžalosnije je to što neki ovdje vjeruju u sve što neko napiše :( ,a ovaj gore što spominje nekog milionera nije za komentarisati,ima on svog "milionera" u komšiluku.Vjerovatno Aco ima najbolju informaciju u vezi ovog o čemu se polemiše ovdje!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 02 mar 2012, 22:25

Jeli nam ovo ode jos jedan talent u veliki klub :D Ne mogu vjerovati sta smo sa djecom zagrabili. :lol: :lol: :lol:
Svidja mi se ideja da igramo u HZHB a onda malo u RS pa se malo vrnemo kuci i tako opet :D
Sirimo istinu o OLIMPICU 8-) 8-) 8-)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 mar 2012, 22:46

herbion je napisao/la:Jeli nam ovo ode jos jedan talent u veliki klub :D Ne mogu vjerovati sta smo sa djecom zagrabili. :lol: :lol: :lol:
Svidja mi se ideja da igramo u HZHB a onda malo u RS pa se malo vrnemo kuci i tako opet :D
Sirimo istinu o OLIMPICU 8-) 8-) 8-)
a to je? da niste u stanju ocistit stadion?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 02 mar 2012, 22:47

Mancini je napisao/la:Najžalosnije je to što neki ovdje vjeruju u sve što neko napiše :( ,a ovaj gore što spominje nekog milionera nije za komentarisati,ima on svog "milionera" u komšiluku.Vjerovatno Aco ima najbolju informaciju u vezi ovog o čemu se polemiše ovdje!
Vjeruju oni koji ne poznaju GOSPODINA ,,,,,,Mi koji poznamo GOSPODINA NG znamo pravu istinu

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 02 mar 2012, 22:50

pabizo je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Najžalosnije je to što neki ovdje vjeruju u sve što neko napiše :( ,a ovaj gore što spominje nekog milionera nije za komentarisati,ima on svog "milionera" u komšiluku.Vjerovatno Aco ima najbolju informaciju u vezi ovog o čemu se polemiše ovdje!
Vjeruju oni koji ne poznaju GOSPODINA ,,,,,,Mi koji poznamo GOSPODINA NG znamo pravu istinu
samo je jedan gospodin Ng,
ziviJo nam NG gospodin dugo
Bosna <3

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 03 mar 2012, 00:38

:lol: :lol: mislim na milionera Gracića koji nema očito 250KM da plati petoricu ljudi da očisti mini tribinu, ne budi dijete i ne budi smiješan prvo ti pa onda pojedina djeca ovdje, cijelo Sarajevo zna ko je i šta je Gracić a najsmjesnije mi je vidjeti "gosp. Gracić" :D :lol: mislim nema dalje, eno Manijaci čiste svoju Grbavicu hajte i vi Vukovi očistite svoj stadiončić par koliko vas ima i ako vas uopste ima očistite ga, ili navijate i bodrite svoj klub samo po forumima !? :mrgreen:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 mar 2012, 00:42

Hoomer je napisao/la:
:lol: :lol: mislim na milionera Gracića koji nema očito 250KM da plati petoricu ljudi da očisti mini tribinu, ne budi dijete i ne budi smiješan prvo ti pa onda pojedina djeca ovdje, cijelo Sarajevo zna ko je i šta je Gracić a najsmjesnije mi je vidjeti "gosp. Gracić" :D :lol: mislim nema dalje, eno Manijaci čiste svoju Grbavicu hajte i vi Vukovi očistite svoj stadiončić par koliko vas ima i ako vas uopste ima očistite ga, ili navijate i bodrite svoj klub samo po forumima !? :mrgreen:
Nemaš ti pojma o životu,ima dovoljno novca da se očiste tri Otoke. :lol:Pročitao si onaj tekst i odmah došao ovdje da pljuješ,kao ti poznaješ Gracića.On nema pametnija posla od toga da sa sličnim tebi troši vrijeme!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 mar 2012, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.