svaka castnime_tm87 je napisao/la:Komitet za normalizaciju Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine donio je odluku da klubovi domaćini ne smiju imati kontakt sa sudijama do 90 minuta prije početka utakmice.
Na prijedlog Komiteta za sudije, donešena je odluka da se zabrani bilo kakav kontakt, a to se prije svega odnosi na zajednički ručak, koji je u proteklom periodu bio uobičajena praksa.
Predstavnici organizatora utakmice kontakt sa službenim licima moći će ostvariti 90 minuta prije početka utakmice na službenom brifingu.
BRAVO!!!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kojašević: Liga u BiH je puno jača od crnogorske
Ja cu reci da mi podcjenjujemo nasu ligu! IDE NA BOLJE SIGURNO I BIT CE JOS BOLJE DOK JE OSIM TU!
Ja cu reci da mi podcjenjujemo nasu ligu! IDE NA BOLJE SIGURNO I BIT CE JOS BOLJE DOK JE OSIM TU!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ispade sad ovo kao pohvala za nasu ligu,smjesno.Pa dovoljno je da pogledate na kakvim stadionima i terenima igraju dole,pa prva liga RS-a i Federacije ima bolje uslove,u ligi se takmice dvije ekipe koje se mogu nazvati fudbalskim timovima,imaju 2 stadiona ili tako nesto sto lici na stadion.Glupan nije trebao ni spomenuti usporedbu da ima obraza.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hoće, biće naravno !Nimla_RZ je napisao/la:Hoće l' biti TV prenosa ove polusezone?!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znaš li šta se prvo prenosi?fukara87 je napisao/la:Hoće, biće naravno !Nimla_RZ je napisao/la:Hoće l' biti TV prenosa ove polusezone?!
Čelik Zenica 1945
Sloboda - Sarajevo Subota
Siroki- Zeljo Nedjelja
Siroki- Zeljo Nedjelja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Opet Željo u gostima?fukara87 je napisao/la:Sloboda - Sarajevo Subota
Siroki- Zeljo Nedjelja

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Piksi je legendabistrikboy je napisao/la:Ispade sad ovo kao pohvala za nasu ligu,smjesno.Pa dovoljno je da pogledate na kakvim stadionima i terenima igraju dole,pa prva liga RS-a i Federacije ima bolje uslove,u ligi se takmice dvije ekipe koje se mogu nazvati fudbalskim timovima,imaju 2 stadiona ili tako nesto sto lici na stadion.Glupan nije trebao ni spomenuti usporedbu da ima obraza.
Piksi nadimak vjerovatno po stilu igre kao i po MesijuFCS je napisao/la:Piksi je legendabistrikboy je napisao/la:Ispade sad ovo kao pohvala za nasu ligu,smjesno.Pa dovoljno je da pogledate na kakvim stadionima i terenima igraju dole,pa prva liga RS-a i Federacije ima bolje uslove,u ligi se takmice dvije ekipe koje se mogu nazvati fudbalskim timovima,imaju 2 stadiona ili tako nesto sto lici na stadion.Glupan nije trebao ni spomenuti usporedbu da ima obraza.

[youtube][/youtube]

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
-
- Kontakt:
da li ce moci gostujuci navijaci na utakmice
nezvanicno,hocebordobijeli je napisao/la:da li ce moci gostujuci navijaci na utakmice
avlami97 je napisao/la:Opet Željo u gostima?fukara87 je napisao/la:Sloboda - Sarajevo Subota
Siroki- Zeljo Nedjelja![]()
![]()

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Prvenstvo je za vikend moglo komotno početi, i oni ga odgode prije 3 tjedna, vjerojatno su bili u posjeti kod Vidovite Džemile
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
a jbg sta ces ali ovako cemo ga vise pozeljeti i bice zanimljivijeSirAlexFerguson je napisao/la:Prvenstvo je za vikend moglo komotno početi, i oni ga odgode prije 3 tjedna, vjerojatno su bili u posjeti kod Vidovite Džemile

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ma lako je sada pametovati, al' kad se sjetim onog sibirskog kijameta od prije neki dan, ja sam mislio da neće biti prvenstva do maja. Nije ni ovo strašno, samo jedno kolo, tj. 7 dana, lako je nadoknaditi, samo eto što se čovjek poželi utakmica.SirAlexFerguson je napisao/la:Prvenstvo je za vikend moglo komotno početi, i oni ga odgode prije 3 tjedna, vjerojatno su bili u posjeti kod Vidovite Džemile
trebalo je se cekat do danas ili sutra pa vidit more li,vazda mores odgodit....al eto stas sad strpit se jos 7 dana i gotovo...voltron30 je napisao/la:Ma lako je sada pametovati, al' kad se sjetim onog sibirskog kijameta od prije neki dan, ja sam mislio da neće biti prvenstva do maja. Nije ni ovo strašno, samo jedno kolo, tj. 7 dana, lako je nadoknaditi, samo eto što se čovjek poželi utakmica.SirAlexFerguson je napisao/la:Prvenstvo je za vikend moglo komotno početi, i oni ga odgode prije 3 tjedna, vjerojatno su bili u posjeti kod Vidovite Džemile
- vidovitadjemila
Kakve optuzbe.Nije to lijepo...SirAlexFerguson je napisao/la:Prvenstvo je za vikend moglo komotno početi, i oni ga odgode prije 3 tjedna, vjerojatno su bili u posjeti kod Vidovite Džemile

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
U Hrvatskoj je moglo početi prvenstvo prošle sedmice a kod nas prvenstvo počinje dvije sedmice poslije,izgleda da se radi o dvije različite klime. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ma hajde nema veze sto je odgodeno vjerujte da ce se tereni bolje sacuvati.evo kod nas odavno u gradaccu teren cist snijeg se sam istopio a gledam evo npr u banovicima jos nije istopljen mora se cistiti a tako je i u sarajevu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.