Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

cala
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la cala » 01 mar 2012, 15:39

toliko su pojedini forumasi pisali da ne upravlja wenger transfer budzetom, nego gospodin Ivan Gazidis, medjutim pojedinci ovdje i dalje pljuju po wengeru, da malo budete realni i pogledate ekipu i spiskom igraca sa kojim wenger upravlja, mozemo biti zadovoljni rezultatima ove sezone.
A sto se tice transfera opet sve zavisi od plasmana na kraju sezone, ako zavrsimo u Top 4, arsenal ima dobre sanse da dovede 1 ili 2 dobra igraca koji ce bas pogurat ekipu u buducnosti, naravno ako zadrzimo robina, a ako zavrsimo ispod 4. mjesta puno su manje sanse da dodje neki bolji igrac vec cemo se morat zadovoljit prosjecnim pojacanjima sto se desilo ovog ljeta.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 01 mar 2012, 15:53

cala je napisao/la:toliko su pojedini forumasi pisali da ne upravlja wenger transfer budzetom, nego gospodin Ivan Gazidis, medjutim pojedinci ovdje i dalje pljuju po wengeru, da malo budete realni i pogledate ekipu i spiskom igraca sa kojim wenger upravlja, mozemo biti zadovoljni rezultatima ove sezone.
A sto se tice transfera opet sve zavisi od plasmana na kraju sezone, ako zavrsimo u Top 4, arsenal ima dobre sanse da dovede 1 ili 2 dobra igraca koji ce bas pogurat ekipu u buducnosti, naravno ako zadrzimo robina, a ako zavrsimo ispod 4. mjesta puno su manje sanse da dodje neki bolji igrac vec cemo se morat zadovoljit prosjecnim pojacanjima sto se desilo ovog ljeta.
Naravno to si u pravu s obzirom ako zavrsite u top4 onda se mozete nadadati nekim dobrim pojacanjima i naravno ako zadrzite RvP :? . A sad ako ne budete 4 onda nista nema od kvalitetnih pojacanja moje misljenje ;)

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 mar 2012, 16:08

SIR je napisao/la:
Desole je napisao/la:formacija ce ovisiti od kadra za iducu sezonu, ali ja ne vidim razlog zasto npr na nekim gostovanjima ne bi mogli igrati 4-5-1, a na domacim 4-4-2. Inace ne bih experimentirao sa formacijama koje pocinju sa 3!

Podolski ako dođe imat' ce sigurno mjesta u ekipi jer ga Wenger ne bi ni dovodio u suprotnom

nedavno se je spekuliralo kako ce na ljeto doci Gotze i Podolski, sad je izgledno da bi ovaj drugi mogao doci. Po meni s tim rastu sanse i da ovaj prvi preseli u London. A i realno mozemo to sebi priustiti sa onih 50Miliona

a zaradilo bi se nesto i od prodaje igraca za povecanje plata
Nebi ja bio toliko siguran da ce doci i Goetze ne vjerujem jedan hoce a to je Lukas,mislim svi znamo kakav vam je Wenger kad su u pitanju transferi.. ne provociram samo sam znaci iznio svoje misljenje :D
citaj sta pisem, napisao sam da rastu sanse, sto nikako ne znaci da sam siguran da ce Gotze doci. Ako iko zna kakav je Wenger to smo mi koji pratimo dugi niz godina Arsenal.
SIR je napisao/la:Naravno to si u pravu s obzirom ako zavrsite u top4 onda se mozete nadadati nekim dobrim pojacanjima i naravno ako zadrzite RvP :? . A sad ako ne budete 4 onda nista nema od kvalitetnih pojacanja moje misljenje ;)
poprilicno sam siguran da Arsenal moze privuci igrace kao sto su Podolski i da ne zavrsi na 4poziciji

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 mar 2012, 16:09

Henderson je napisao/la:

Dva buduća doktora fudbalskih nauka, ali zna se ko je bolji 8-) :D
ko :?: :mrgreen:
Vođa zna.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 01 mar 2012, 16:15

Desole je napisao/la:
SIR je napisao/la:
Desole je napisao/la:formacija ce ovisiti od kadra za iducu sezonu, ali ja ne vidim razlog zasto npr na nekim gostovanjima ne bi mogli igrati 4-5-1, a na domacim 4-4-2. Inace ne bih experimentirao sa formacijama koje pocinju sa 3!

Podolski ako dođe imat' ce sigurno mjesta u ekipi jer ga Wenger ne bi ni dovodio u suprotnom

nedavno se je spekuliralo kako ce na ljeto doci Gotze i Podolski, sad je izgledno da bi ovaj drugi mogao doci. Po meni s tim rastu sanse i da ovaj prvi preseli u London. A i realno mozemo to sebi priustiti sa onih 50Miliona

a zaradilo bi se nesto i od prodaje igraca za povecanje plata
Nebi ja bio toliko siguran da ce doci i Goetze ne vjerujem jedan hoce a to je Lukas,mislim svi znamo kakav vam je Wenger kad su u pitanju transferi.. ne provociram samo sam znaci iznio svoje misljenje :D
citaj sta pisem, napisao sam da rastu sanse, sto nikako ne znaci da sam siguran da ce Gotze doci. Ako iko zna kakav je Wenger to smo mi koji pratimo dugi niz godina Arsenal.
SIR je napisao/la:Naravno to si u pravu s obzirom ako zavrsite u top4 onda se mozete nadadati nekim dobrim pojacanjima i naravno ako zadrzite RvP :? . A sad ako ne budete 4 onda nista nema od kvalitetnih pojacanja moje misljenje ;)
poprilicno sam siguran da Arsenal moze privuci igrace kao sto su Podolski i da ne zavrsi na 4poziciji
Ja se nadam, a sad bgm i 4 bi vam bilo extra i naravno jos da lukas dodje ;)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 mar 2012, 16:26

nedim1993 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

Ove sezone je bolji Hendo, jer je član prve postave premierligaša dok se Ox dugo tražio i kapiten je mlade repke i može više ispimplati :D :P
Nego, kad malo bolje razmisliš mnoge ove mlade nade su izgorile ove sezone. Phil Jones je mislim već zabio 2 autogola, Welbek fula nemoguće, Ox isto jedan autogo, Flanagan je Liverpoola koštao bodova, Hendo nikako da poveže dvije dobre utakmice, Jack povrijeđen, ...
Nekako mi se čini da su Walker i Kelly u najboljoj formi i igraju bez treme. Engleska ima dobru mladu repku, samo sad ovo treba nadograđivati.

Samo nemojte sad u kontru pa hvaliti Oxa, kad odigra 25 do 30 utakmica u sezoni onda ćemo ozbiljnije pričati.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 mar 2012, 16:28

nedim1993 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:

ovaj je najbolji :mrgreen: , inace zove se El Shaarawy ima 19 godina igra za Milan
[youtube][/youtube] ovo se inace dogodi svima fudbalerima kada im das reket i lopticu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2012, 16:29

Pa sta Hendersonu vrijedi sto ce odigrati 25-30 utakmica, kad je u 95% utakmica katastrofalan. I to zakljucujem na osnovu postova navijaca Liverpoola. Isto tako Ox ima tek 18 godina i igra u timu koji je bolje pozicioniran od Liverpoola :lol: :lol: Znaci sa 21 ocekujem da ce vec biti nosioc igre Arsenala 8-) 8-) Koliko ima Henderson..
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 01 mar 2012, 16:34

Oxlade svaku utakmicu koju je odigrao. Henderson više usere nego što dobrog napravi i boji se doslovno uzeti loptu dok ovaj leti za svakom. Oxlade se tražio dugo? Bože pa njemu je tek 19 godina i momak je svaku utakmicu na veoma visokom nivou odigrao. Oxlade je strašan igrač što će u budućnosti da se pokaže, jer kao što AGB reče, sa 21 godinom očekujem da bude nosioc Arsenala sa Jackom :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 mar 2012, 16:38

OX je najbolji suter u zadnjih nekoliko godina u arsenalu, najvise mi se svidja sto ima hrabrosti osutat sa velike udaljenosti za razliku od ostalih igraca u arsenalu

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 mar 2012, 16:49

Pa sta Hendersonu vrijedi sto ce odigrati 25-30 utakmica, kad je u 95% utakmica katastrofalan.
Arsenal-Liverpool, Exeter-Liverpool, Liverpool-Bolton, Liverpool-United, Stoke-Liverpool ( Carling Cup ), Chelsea-Liverpol ( Calling Cup ), Fulham-Liverpool, Liverpool-Newcastle, Manchester City-Liverpool ( Carling Cup ), Liverpool-Brighton ( FA Cup ) ... U ovim utakmicama je odigrao odlično tako da ti to ne pije vode.

Usput, onako da te priupitam, znaš li ti ko se sam sebi smije? ;)
Isto tako Ox ima tek 18 godina i igra u timu koji je bolje pozicioniran od Liverpoola
Igra i Savić za City pa nije bolji štoper od Aggera, Skrtela. Vermalena, Kosa ... Pa šta ćemo sad?
Znaci sa 21 ocekujem da ce vec biti nosioc igre Arsenala
Oovo je big možda, nećemo pričati o budućnosti niti pričamo. Pričamo o sadašnjosti. Možda on do tada bude igrao u nekom drugom klubu ili možda se povrijedi. Tako da ništa ne znamo.
Koliko ima Henderson
Henderson iza sebe ima 95 utakmica u Premiershipu, slabih 6 golova i 11 asistencija ( priznajem ), finale Liga kupa i osvojeni isti trofej, kapiten je mlade U-21, nosi broj 14 na leđima u Liverpoolu ( velika greška uprave moram priznati ) i Stoke pred sobom za novo gostovanje na Wembleyu. Dovoljno?

P.S. Što ste vi osjetljivi toliko? Pričamo o sada a vi se non stop bavite pretpostavkama. Ako ovo ako ono, on ĆE biti ...
slika
Od ovoga se ne živi.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 mar 2012, 16:54

Kad sam rekao da igra za Arsenal, mislio sam bas igra, zadnje utakmice skoro sve poceo(osim Milana i Tottenhama).. Arsenal-Liverpool??? To ona utakmica u kojoj je igrao Miquel pa Liverpool niej mogao meda??? PA uletio sudija sa svojim pravilima da bi Liverpool dobio??? Ako je tu odigrao odlicno ja sam Kraljica Elizabeta, pa vezni red Liverpoola se nije vidio do crvenog kartona Frimponga :lol: :lol: :lol:
sto se palimo, evo zasto, prema tebi su svi igraci Liverpoola bolji od Arsenalovih, nisi jednom dosao ovdje i napisao kako je Downing bolji od Gervinha, pa Johnson od Sagne, itd, cak si napisao da je Suarez bolji od Robina :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 mar 2012, 17:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Kad sam rekao da igra za Arsenal, mislio sam bas igra, zadnje utakmice skoro sve poceo(osim Milana i Tottenhama).. Arsenal-Liverpool??? To ona utakmica u kojoj je igrao Miquel pa Liverpool niej mogao meda??? PA uletio sudija sa svojim pravilima da bi Liverpool dobio??? Ako je tu odigrao odlicno ja sam Kraljica Elizabeta, pa vezni red Liverpoola se nije vidio do crvenog kartona Frimponga :lol: :lol: :lol:
sto se palimo, evo zasto, prema tebi su svi igraci Liverpoola bolji od Arsenalovih, nisi jednom dosao ovdje i napisao kako je Downing bolji od Gervinha, pa Johnson od Sagne, itd, cak si napisao da je Suarez bolji od Robina :lol: :lol:
Što bi rekao Žika, Ebiga živeli.

Opet se sam sebi smiješ, već me počinješ brinuti :?

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 01 mar 2012, 17:01

oxu je ovo prva sezona u premiershipu, i sjetite se kako je rekao "2012 will be the year of Ox", za sada ispunjava to, uz robina najugodnije iznenadjenje u arsenalu

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 mar 2012, 17:03

¸pa ja odem na temu lpoola i samo čitam kako je henderson katastrofa, da se gubi po terenu. dok je Ox konstanta, momak svaku utakmicu odigra predobro, ima brzinu, šut tehniku , hrabrost a tek mu je 18 punih godina.
aman postavljaš taj dijagram zato što ste osvojili taj kup a i vi ste ko i mi bili do neki dan. cc još ste slabije pozicionirani od nas na tabeli, a potrošili ste silno bogastvo ni našta.
Vođa zna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 mar 2012, 17:22

cala je napisao/la:oxu je ovo prva sezona u premiershipu, i sjetite se kako je rekao "2012 will be the year of Ox", za sada ispunjava to, uz robina najugodnije iznenadjenje u arsenalu
Pa zato pričamo o ovoj sezoni, a do nje je ostalo još samo 12 utakmica. Ox je veliki talenat i to niko ne poriče, ali je nemoguće pričati o njemu u hvalospjevnim stihovima iz razloga što je odigrao samo 7 premierligaških utakmica ove sezone.
Njih dvojica nisu na istoj poziciji, ali pričamo o njihovim doprinosima u kolektivima kakvi su Liverpool i Arsenal. Ne o tome šta mogu biti ili šta će postati.
Najpijatnije iznenađenje Premiershipa je Newcastle, igrač koji je najviše pokazao je Persi, igrač koji je nadmašio sva očekivanja je Ba ...

Pazite, onako kako vi sada pišete o Oxu, tako su isto reedsi pisali o Hendi na početku sezone. Ali se on izgubio tamo nekad poslije utakmice sa Fulhamom.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 mar 2012, 17:30

Da mozes birati izmedju Oxa i Hende, koga bi izabrao? Al iskreno...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 mar 2012, 17:46

Profesor je napisao/la:Da mozes birati izmedju Oxa i Hende, koga bi izabrao? Al iskreno...
To sve zavisi od ekipe koja mi je ponuđena. Ako bih bio City izabrao bih Oxa, United također, Chelsea izabrao bih Hendu, Tottenham također i Arsenal, a ako bih bio Liverpool izabrao bih Oxa, Newcastle Hendu ...
Ox je trenutno u boljoj formi od Hende, jer je ovog drugog sustigao umor ( 34 utakmice odigrao ove sezone, nije imao ljetne pauze zbog EP do 21 godine i plus ostale obaveze prema reprezentaciji u toku regularne sezone ) i pregorio je u svojoj želji da se dokaže u velikom klubu. Ox je prespavao prvi dio sezone i tek se sada probudio.

To je to, to je moje mišljenje.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 01 mar 2012, 18:05

Henderson je flopina koja ne moze Ox-u ni palice za golf nosati.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 01 mar 2012, 18:11

Henderson ? Onaj sto se fura na našeg ŠČ. sa retro antifrizom :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.