Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edin.-
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Edin.- » 29 feb 2012, 02:03

Utakmica odigra na vrhunskom nivou. Svaka cast Edine.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 29 feb 2012, 03:14

hurem je napisao/la:zapravo je tacna...oni ne racunaju golove postignute iz penala..imaju neki svoj metod...i meni je to najrealnije...kad se sjetim da je onda grafite bio najbolji strijelac ispred dzeke (26 golova) s postignutih 28 golova, od toga, mislim, 12 s bijele tacke..a da je recimo tada dijamant sutirao penaltike imao bi 38 golova u bundes ligi...ronaldo je vec dao 12,13 iz penala, a zasluzan je za njih tek 3 mozda...al stash, tako je kako je
Ja mislim da je te sezone Dzeko pucao sve penale da bi i on zavrsio sezonu sa 28 postignutih golova :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 feb 2012, 10:47

malta071 je napisao/la:
hurem je napisao/la:zapravo je tacna...oni ne racunaju golove postignute iz penala..imaju neki svoj metod...i meni je to najrealnije...kad se sjetim da je onda grafite bio najbolji strijelac ispred dzeke (26 golova) s postignutih 28 golova, od toga, mislim, 12 s bijele tacke..a da je recimo tada dijamant sutirao penaltike imao bi 38 golova u bundes ligi...ronaldo je vec dao 12,13 iz penala, a zasluzan je za njih tek 3 mozda...al stash, tako je kako je
Ja mislim da je te sezone Dzeko pucao sve penale da bi i on zavrsio sezonu sa 28 postignutih golova :mrgreen:
Kako izvodi penale, opet bi imao 26 golova na kontu i da je pucao sve penale :lol:

Sinoć pokazao kako se igra, vidi se da nema straha ko god bio protivnik, što se ne bi moglo reći za ostale reprezentativce. Šteta što nemamo više igrača koji su klasom makar blizu Edinu, iako se Pjanić i Lulić pomalo primiču njegovom nivou.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 29 feb 2012, 11:29

Ja sam primjetio da je Dzeko u reprezentaciji sasvim durgi igrac nego u citiju :? Mozda bi trebao ici negdje na ljeto, ocigledno je da se nije bas uklopio u citii, bez obzira sto daje golove.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 29 feb 2012, 12:49

mrjasmin je napisao/la:Ja sam primjetio da je Dzeko u reprezentaciji sasvim durgi igrac nego u citiju :? Mozda bi trebao ici negdje na ljeto, ocigledno je da se nije bas uklopio u citii, bez obzira sto daje golove.
U reprezentaciji se cijela igra vrti oko Džeke. Od golmana, pa do ofanzivnih veznih, svi gledaju da daju lopti Džeki, da li u for, da li u noge, prsa..svejedno. Dok u klubu, Mancini forsira igru ''dodajimo se da vidimo ko je najbolji individualac''. :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 feb 2012, 13:21

Dzeko je klasa , to je potvrdio na svakoj jacj utakmici.
Sinoc je štopaoo sa realizaciom ali svaki ostali segment igre je bio fantastican.

Onako lomiti Marcela koji je vjerovatno najbolji i najbrzi lijevi bek Svijeta a potom od Luiza napraviti prosjecnog igraca nije za podcjeniti.Silva se borio sa njim koliko je mogao ali i on je izgleda svatio da nema fajde sa onim gorostasom se lupati a uz sve to tehnicki je duboko potkovan.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 feb 2012, 13:51

mrjasmin je napisao/la:Ja sam primjetio da je Dzeko u reprezentaciji sasvim durgi igrac nego u citiju :? Mozda bi trebao ici negdje na ljeto, ocigledno je da se nije bas uklopio u citii, bez obzira sto daje golove.
ma ja sta ces,u 30 utakmica postigao samo 18 golova,i nije se uklopio,sta ces.. e svega ces ovdje procitati :lol:
Dzeko se fantatsicno uklopio u City,ali je problem sto Mancini vise forsira Balotelija,jer ga valja spremiti za EP,Talijani mu ne bi oprostili ako bi u zavrsnici prvenstva sjedio na klupi a njihov je glavni napadac i uzdanica na EP,eto o tome se radi...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 29 feb 2012, 13:56

bosnas_ je napisao/la:
ma ja sta ces,u 30 utakmica postigao samo 18 golova,i nije se uklopio,sta ces.. e svega ces ovdje procitati :lol:
Dzeko se fantatsicno uklopio u City,ali je problem sto Mancini vise forsira Balotelija,jer ga valja spremiti za EP,Talijani mu ne bi oprostili ako bi u zavrsnici prvenstva sjedio na klupi a njihov je glavni napadac i uzdanica na EP,eto o tome se radi...
Ne simpatiše italijanski selektor narucito Balu, sad nije ni pozvan na prijateljsku, vidi on u Bali ono što Mancini ne vidi, koliko god koristi toliko i štete

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 feb 2012, 16:08

Edine masina si...nema dalje...svaka cast !!! 8-)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 29 feb 2012, 16:33

bosnas_ je napisao/la:
Nisi me dobro shvatio jarane. Ovaj moj post se odnosio na Dzekinu GENERALNU igru, tj moze on puno bolje od prikazanog. Dzeko je imao utakmica gdje se nije mogao zastaviti sa loptom, gdje se lopta odbijala od njega, gdje su ga stoperi odnosili itd itd.

Jer vidilo smo sinoc kako je vozao Luiza kako je htjeo, e taj dio igra nismo bas mogli vidjetu u PL-u. Po meni Dzeko jos uvijek nije pokazao SAV svoj kapacitet u PL-u, jeste u pojedinim utakmicama al ne na duzi period.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 feb 2012, 16:47

Jednostavno jedini nas WC igrac. Pri svakom kontaktu sa loptom vidi se ta njegova klasa koju nazalost nema nijedan nas igrac osim njega.
Gledam sinoc onu ekipu Brazila, ne znam mozda ima samo par igraca da su placeniji od njega a u reprezentaciji se vise trudi nego u Cityu. To je za svako postovanje, treba biti stvarno bezobrazan pa reci nesto protiv njega.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 29 feb 2012, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.

goonertz
Kontakt:

Post Postao/la goonertz » 29 feb 2012, 17:24

Sinoć je sa 'mršavijim' Misketom, odlično kombinovao, malo pas, dupli pas, peta, ovo ono :D Svaka čast obojici na tome!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 29 feb 2012, 22:04

Sta ovo city kao zeli Cavanija dovesti za 42 mil funti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 22:16

Opis njegove sinocnje igre u dva dijela.
Kvalitet za deset
Koncetracija.....za mokrog strika :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 feb 2012, 22:19

xaviesta je napisao/la:Jednostavno jedini nas WC igrac. Pri svakom kontaktu sa loptom vidi se ta njegova klasa koju nazalost nema nijedan nas igrac osim njega.
Gledam sinoc onu ekipu Brazila, ne znam mozda ima samo par igraca da su placeniji od njega a u reprezentaciji se vise trudi nego u Cityu. To je za svako postovanje, treba biti stvarno bezobrazan pa reci nesto protiv njega.
Slazem se sa vecinom ali mislim da su Pjanic, Miske, Spahic i Begovic takodje tu negdje sto se tice kvaliteta. Normalno, svako od njih moze ponekad podbaciti ali kad su u formi i na vrhuncu da imaju taj kvalitet.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 22:49

calcio je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Jednostavno jedini nas WC igrac. Pri svakom kontaktu sa loptom vidi se ta njegova klasa koju nazalost nema nijedan nas igrac osim njega.
Slazem se sa vecinom ali mislim da su Pjanic, Miske, Spahic i Begovic takodje tu negdje sto se tice kvaliteta. Normalno, svako od njih moze ponekad podbaciti ali kad su u formi i na vrhuncu da imaju taj kvalitet.
Gdje ti je Lulic,koji je itekako vec dokazao svoj kvalitet u Italiji.
Isto tako ,vratit ce se i Salihovic vrlo brzo jaci i bolji nego prije.Sad je u najboljim godinama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 mar 2012, 14:45

Brazilci puni hvale za Dzeku:
-"Edin Džeko je veliki igrač. To sam znao i prije jer za ekipu kakva je Manchester City ne može igrati svako. Ipak, drugačije je kada to vidite na terenu. Stvarno je jak, ima sjajnu tehniku i gotovo ga je nemoguće dobiti u fizičkom duelu", kaže Neymar za brazilske medije.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 mar 2012, 14:48

U prijateljskoj utakmici reprezentacija Brazila i Bosne i Hercegovine pobjedu su odnijele Carioce rezultatom 2:1, ali uz dosta sreće.

U odbrani je Džeko zadavao mnogo problema Chelseajovom stoperu Davidu Luizu, koji jednostavno nije mogao zaustaviti Dijamanta, a to je priznao i selektor Brazila Mano Manezes.

"David je izgubio koncentraciju nakon što je napravio grešku. To je normalna stvar u životu fudbalera. Osim toga, Luiz je morao čuvati igrača kojeg je užasno teško čuvati", kaže Menezes i nastavlja:

"Džeko voli fizičke duele. David je prihvatio ovu vrstu borbe i izgubio.
Tu sam i ja malo pogriješio jer sam trebao ranije poslati ispomoć Davidu koji se nije mogao sam nositi sa Džekom", dodao je selektor Brazila.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 02 mar 2012, 11:15

Nadam se da ce Dijamant biti starter, pa red je više

chicago96

Post Postao/la chicago96 » 02 mar 2012, 21:08

http://www.ebay.com/itm/Bosnia-and-Herz ... 500wt_1413" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 21 gost.