Nova vremena nove ideje i nova furanja jbg sad klinje nosaju fred peri dux. od po nekoliko stotina maraka ili kežual jakne slične cijene itd. jbg nova vremena neki novi klinci a i pratimo scenu samo takoBaja_Zvjerka je napisao/la:kako se prije dolazilo na tekme, dres, plava majica, farmerke, bilo sta plavo, a danas casual, Fredd Perry, Adidas, Puma, go*vna, nesto zeleno, crno, dzointi po tribini, a nigdje prave raje i pravog navijanja... Zalosno...
Al' sto je najgore, opet ce biti dobro prvu tekmu protiv Sirokog, a onda opet smijesna posjeta s obzirom na stanje u klubu, navijanje bezze, itd. Red bi bio da se to napokon digne na onaj stari nivo, da se sjedne i poprica majka mu stara..
Zeljo jaci no ikad, financijski, igracki, a opet navijaci kao da smo "zlatna" sredina, boli raju ku*ac... Trebamo poceti mozda sendvice i sokove dijeliti ko navija, ili ko dodje...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Hoomer, dana/u 01 mar 2012, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ti si stariji od mene i malo mi je nezgodno da ti dajem savjete, možda bi trebao izbrisati posljednja 3 reda svog posta, jer ipak je ovo otvoreni forum, a znamo da su danas dušmani na sve strane.
Nemoj šta zamjeriti!
Nemoj šta zamjeriti!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bianconeri1988 je napisao/la:Ti si stariji od mene i malo mi je nezgodno da ti dajem savjete, možda bi trebao izbrisati posljednja 3 reda svog posta, jer ipak je ovo otvoreni forum, a znamo da su danas dušmani na sve strane.![]()
Nemoj šta zamjeriti!
Ništa nije iznijeto ado, ono što se ne zna.. svaki mališa sa koševa zna to
-
zeljeznicar
- Kontakt:
Ma ne treba samo klub da radi marketing za tekme vec trebamo se i mi kao navijaci malo vise aktivirat da se raja vrati na Grbavicu, a i nisam nesto plaho optimistican sto se tice drugog dijela sezone i posjete opet ce to biti po starom 1000- 2000 standardno isti momci 
Stari, al' poznam ja i jednog Novog.
Novi svoju vještinu ljubavi prema plavoj boji iskazuje 25 sati dnevno.VRHUNSKI.
Novi svoju vještinu ljubavi prema plavoj boji iskazuje 25 sati dnevno.VRHUNSKI.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
[youtube][/youtube]
Ovaj spot iz 1992. godine, postavljam u čast svih ljudi-patriota koji su srcem ustali u odbranu naše jedine i zajedničke domovine Bosne i Hercegovine. Sretan Dan nezavisnosti !
izvinite za offtopic
Ovaj spot iz 1992. godine, postavljam u čast svih ljudi-patriota koji su srcem ustali u odbranu naše jedine i zajedničke domovine Bosne i Hercegovine. Sretan Dan nezavisnosti !
izvinite za offtopic
i ja bih voljela ako neko imaarzaminjo je napisao/la:dobra tekma pravo bila meni se cini mirza mesic glavom i gredic iz penala ?diplomatija je napisao/la:A jeste li mozda razmisljali da su termini nasih utakmica jedan od razloga nesto slabije posjete, evo ja npr i stotine takvih iz vogsoce, ilijasa, breze pa i dalje npr. ako se igra kasno nemamo mogucnosti da se vartimo kuci i svi gledamo neku varijantu s nekim s autom da idemo, ali ne moze se uvijek auto naci, a prije su utakmice biel u po bijela dana pa se nekako moglo snaci, sad ce neko reci kako ej moglo prosle godine, pa moglo je zato sto smo se zazeljeli titula i zadnju marku smo davali da dodjemo na tekmu, Vjeujem da dosta raje iz udaljenih dijelova grada ne dolazi na tekme zbog kasnih termina, npr nedjelja 20:30, treba malo paznju i na to obratiti i moze li neko naci tekmu finale kupa Zeljo-leotar 2003 na kosevu, strasan leotar bi, mi ih zgazili
Željeznicar za život cijeli !
@Luca.Toni, nije baš lijepo na taj način vrijeđati tih 200.000 žena,ako sam dobro shvatila tvoju računicu 
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
KB-TM87 je napisao/la:
Sretan praznik
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Država Željo.
Da hoće početi više prvenstvo, pa da zagalamim Željoooooooooooooo ..
Da hoće početi više prvenstvo, pa da zagalamim Željoooooooooooooo ..
Potpis!
sjetite se posjete u zadnjoj šampionskoj sezoni i biće vam jasno da nije do termina. na kraju krajeva, nema termina koji odgovara svakome i svakoj grupi raje, jedan ne odgovara školarcima, jedan ne odgovara porodičnim ljudima, jedan raji iz prigradskih naselja i tako dalje.
samo studentima svaki odgovara
ChWilla je napisao/la:
al bas
ja nisam student, ali mi uvijek odgovarabob je napisao/la:ChWilla je napisao/la:
al bas![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Nyema nije niti ce potpisati ugovor..On na ljeto ide iz zelje i to je jedina istina!!spielführer_21 je napisao/la:A je li Nyema potpisao?
Pa mislio sam na ovih 50.000 zena koji se nazivaju pitarimamaSmurf je napisao/la:@Luca.Toni, nije baš lijepo na taj način vrijeđati tih 200.000 žena,ako sam dobro shvatila tvoju računicu
Razumijes ti mene burazere moj 
- Bata_Barata
- Kontakt:
Alda ne seriLuca.Toni je napisao/la:Pa mislio sam na ovih 50.000 zena koji se nazivaju pitarimamaSmurf je napisao/la:@Luca.Toni, nije baš lijepo na taj način vrijeđati tih 200.000 žena,ako sam dobro shvatila tvoju računicu
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Ja vjerujem u Pašićku.Zeljo.ba je napisao/la:Nyema nije niti ce potpisati ugovor..On na ljeto ide iz zelje i to je jedina istina!!spielführer_21 je napisao/la:A je li Nyema potpisao?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Svi Bosancima(Bosankama) i Hercegovcima(Hercegovkama) bez obzira za koga navijaju sretan dan nezavisnosti najdraze nam DOMOVINE.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
dino lj je napisao/la:Svi Bosancima(Bosankama) i Hercegovcima(Hercegovkama) bez obzira za koga navijaju sretan dan nezavisnosti najdraze nam DOMOVINE.
Potpis!
Naravno ali to u ''zagradi'' je najbitnije ako se slazete sa mojom konstatacijomAldinn1 je napisao/la:dino lj je napisao/la:Svi Bosancima(Bosankama) i Hercegovcima(Hercegovkama) bez obzira za koga navijaju sretan dan nezavisnosti najdraze nam DOMOVINE.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.