Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lijepo, lijepo. Arsenalovci preuzeli mladu repku.
Prvo podvučenocala je napisao/la:misljenja sam da bi puno vise dobili sa gotzeom nego hazardom, al cisto sumnjam da ce ga dortmund pustit, jer ljudi stvaraju ekipu za buducnost, oni su dosli na vrh, i imaju namjeru da tu ostanu za razliku od lilla koji nakon osvojene titule hoce haman da proda sve sto je vrijedno, a ako uzmemo u obzir historiju transfera arsenala u zadnjih par godina, veca je sansa da dodje hazard, jer znamo koliko AW voli kupovati u francuskoj

Drugo podvučeno

@AGB
Odavno sam ovo rek'o i apsolutno se slažem. On ima potencijala i pored svega Englez je, a takvih nama (meni) treba.Ovaj momak definitivno zasluzuje da igra u prvom timu slijedece godine(mislim onih 25 igraca ne 11)..

Što se tiče Lukasa, tu se slažem sa @boscom. Neće on biti skuplji od kak'ih 10 mio. funti ,a i to je previše, budući da mu ističe ugovor (od kraja ove sezone imaće još godinu dana).
Nego, kad smo kod napadača, ne zaboravimo da je po medijima kružila priča, da smo potpisali i M.Suareza za 7 mio funti. Po meni su ova oba transfera moguća, a i dobra po Arsenal.
Što se tiče Hazarda ili Gotzea, mislim da će se tu tražiti pare iz prodaje Diabya,Denilsona, Arshavina, Chamakha, Bendtnera itd.,itd.,itd. + možda eventualni kusur, ako šta ostane od kupovine Podolskog i Suareza, te produživanja ugovora Walcottu, Djourou (

Campbell dao gol.

Naša za sada jedina garantovana pojačanja za sledeću sezonu (neki bi to nazvali prinovama):
1.Campbell (/Bendtner?)
2.Miyaichi (/Benayoun?)
3.Lansbury (/Denilson?)
4.moguće Bartley (/Squillaci?)
(Frimponga ne brojim)

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ja sam cuo da se suska o cijeni od nekih 17-20 miliona eura za Lukasa.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
pocetnu cijenu diktira vrijednost igraca i duzina ugovora, ukoliko je igracu ostala 1/4 ugovora (dakle jedna godina kao kod Lukasa) od njegove vrijednosti koja je 20M, Arsenal nudi minimalno 5, jer je to ekivalentno 25% (1/4)
Lansburyu inace treba pruziti priliku, taman Diaby ide na kraju sezone tako da ce doci na svoje nadam se
Lansburyu inace treba pruziti priliku, taman Diaby ide na kraju sezone tako da ce doci na svoje nadam se

- frankqqqqq
- Kontakt:
Znači 100% i Arteta i Robin igraju protiv Liverpoola?
Ne ide to bas tako, odbijao je on Arsenal i kad je bio u Bayernu a tada se nudila cifra od 15-tak miliona eura. Dao je 15 golova u 18 tekmi i poznato je svima da je veliki navijac Kölna tako da njemu cijena nije ispod 15 miliona barem po meni.Desole je napisao/la:pocetnu cijenu diktira vrijednost igraca i duzina ugovora, ukoliko je igracu ostala 1/4 ugovora (dakle jedna godina kao kod Lukasa) od njegove vrijednosti koja je 20M, Arsenal nudi minimalno 5, jer je to ekivalentno 25% (1/4)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ovo se odnosi na POCETNU svotu, sto nikako ne znaci da se ista ne mijenja u toku pregovora
http://www.givemefootball.com/premier-l ... eplace-him" onclick="window.open(this.href);return false; 

^Naravno, i očekujem da ako dođe do eventualnog prelaska Lukasa u Arsenal da bude u zajedničkom tandemu s Robinom. Dva navedena napadača su velike klase u današnjem nogometu, te bi činili paklen tandem. 

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Treb'o bi Wenger vratit se na 4-4-2. Nema od ove sadašnje taktike hajra.
Jedena informacije za ove što pitaju za Persija i Artetu, da oni imaju po 5 žutih kartona, međutim računa se kalendarska godina a ne takmičarska. Što znači da 01.01. ti se kartoni brišu i oni imaju pravo nastupa protiv Liverpoola ( to znam po slučaju Bellamy ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest, al ako ce doci Podolski, onda mora i Giroud, jer ce definitivno i treci spic puno igrati u formaciji 4-4-2(ukoliko ta naravno bude) a ako bude 4-3-3(4-5-1) sa Podolskim na krilu opet treba spic koji ce mijenjati Robina..
Celik!3,2,2.
Bas me raduje ta vijest da bo mogao doci, Podolski u kakvom klubu igra i koliko je golova postigao on je za mene "nemacki Persi", eh imati takva dva u tandemu, obojica vrhunski golgeteri bili bismo tu najopasniji, msm najaci spic u EPL. Zasto ovo govorim, RvP igra samu napadu, to donekle olaksava odbrani, uvijek mogu dvojica da budu i da ga neutralisu, ali imati dvojicu ovakvih u napadu to bi predstavljalo problem protivnickoj odbrani, plus kada dodamo krila poput Ox-a, Gerv-a te Wolkota kao zamjenu, tu bi imali vrlo dobar izbor, e sada sta me brine?
Sa dva napadaca, onda imamo jednog manje u sredini, tako da bi se sredina trebala rjesavat, tu nam fali jedan kreativac, Songa kao zadnjeg veznog, imali bismo mjesta za samo jos jednog dali Arteta, Wilshir i Rosicky.
Tu me kopka ta 4-4-2 formacija.
Opet 4-3-3, tu nevidim mnogo potrebe onda za Podolskim jer krila imamo kvalitetna, sada koliko bi jedan tako klasan napadac bio spreman sjedit na klupi i bit zamjena to je drugo pitanje, jer tako bi izgubio i osjecaj za igru.
Eh sada dali bi AW bio dovoljno hrabar i odvazan pa proba sa 3-5-2 ili 3-4-3 formacijom?
Sa dva napadaca, onda imamo jednog manje u sredini, tako da bi se sredina trebala rjesavat, tu nam fali jedan kreativac, Songa kao zadnjeg veznog, imali bismo mjesta za samo jos jednog dali Arteta, Wilshir i Rosicky.
Tu me kopka ta 4-4-2 formacija.
Opet 4-3-3, tu nevidim mnogo potrebe onda za Podolskim jer krila imamo kvalitetna, sada koliko bi jedan tako klasan napadac bio spreman sjedit na klupi i bit zamjena to je drugo pitanje, jer tako bi izgubio i osjecaj za igru.
Eh sada dali bi AW bio dovoljno hrabar i odvazan pa proba sa 3-5-2 ili 3-4-3 formacijom?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dva buduća doktora fudbalskih nauka, ali zna se ko je bolji

Dva buduća doktora fudbalskih nauka, ali zna se ko je bolji

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Kao što neko napisa u komentarima: "if only henderson could do that well on the pitch!"Henderson je napisao/la:
Dva buduća doktora fudbalskih nauka, ali zna se ko je bolji![]()
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
formacija ce ovisiti od kadra za iducu sezonu, ali ja ne vidim razlog zasto npr na nekim gostovanjima ne bi mogli igrati 4-5-1, a na domacim 4-4-2. Inace ne bih experimentirao sa formacijama koje pocinju sa 3!
Podolski ako dođe imat' ce sigurno mjesta u ekipi jer ga Wenger ne bi ni dovodio u suprotnom
nedavno se je spekuliralo kako ce na ljeto doci Gotze i Podolski, sad je izgledno da bi ovaj drugi mogao doci. Po meni s tim rastu sanse i da ovaj prvi preseli u London. A i realno mozemo to sebi priustiti sa onih 50Miliona
a zaradilo bi se nesto i od prodaje igraca za povecanje plata
Podolski ako dođe imat' ce sigurno mjesta u ekipi jer ga Wenger ne bi ni dovodio u suprotnom
nedavno se je spekuliralo kako ce na ljeto doci Gotze i Podolski, sad je izgledno da bi ovaj drugi mogao doci. Po meni s tim rastu sanse i da ovaj prvi preseli u London. A i realno mozemo to sebi priustiti sa onih 50Miliona
Nebi ja bio toliko siguran da ce doci i Goetze ne vjerujem jedan hoce a to je Lukas,mislim svi znamo kakav vam je Wenger kad su u pitanju transferi.. ne provociram samo sam znaci iznio svoje misljenjeDesole je napisao/la:formacija ce ovisiti od kadra za iducu sezonu, ali ja ne vidim razlog zasto npr na nekim gostovanjima ne bi mogli igrati 4-5-1, a na domacim 4-4-2. Inace ne bih experimentirao sa formacijama koje pocinju sa 3!

Iako je suviše rano da govorimo o eventualnim pojačanjima za narednu sezonu, ipak sam izdvojio vremena da napišem post vezan za ljetni prijelazni rok.
Naime, nadam se kako je AW napokon shvatio kako od "talenata" nema nekih većih rezultata u Premiershipu i CL, te se nadam kako će napokon promijenit' politiku o dovođenju igrača. Istina, i ja na terenu volim gledat' naše mlade igrače(Oxa, Jenkinsona, Frimponga...), al' budimo realni s takvim kadrom nikad nećemo napravit' nešto značajno.
Budžet kluba nije prevelik', al' uvjeren sam kako imamo dovoljno novca za nekoliko veoma dobrih igrača. Očekujem velika imena u klubu, a moje želje su Podolski, Götze, Giroud & Jagielka. Navedene igrače će biti veoma teško dovesti, al' uvjeren sam kako bi AW ipak mogao dogovorit' prelaske ovih potencijalnih nogometaša.

Naime, nadam se kako je AW napokon shvatio kako od "talenata" nema nekih većih rezultata u Premiershipu i CL, te se nadam kako će napokon promijenit' politiku o dovođenju igrača. Istina, i ja na terenu volim gledat' naše mlade igrače(Oxa, Jenkinsona, Frimponga...), al' budimo realni s takvim kadrom nikad nećemo napravit' nešto značajno.
Budžet kluba nije prevelik', al' uvjeren sam kako imamo dovoljno novca za nekoliko veoma dobrih igrača. Očekujem velika imena u klubu, a moje želje su Podolski, Götze, Giroud & Jagielka. Navedene igrače će biti veoma teško dovesti, al' uvjeren sam kako bi AW ipak mogao dogovorit' prelaske ovih potencijalnih nogometaša.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jagielka
Volio bih pojacanja, i da su po mogucnosti Englezi, ali Englezi koji valjaju, a Jagielka, pa realno nista posebno, nije bolji niti od Tva niti Kosa, a Per je sasvim dobar treci stoper tako da bi to bilo bezveze bacanje para..

Celik!3,2,2.
^Znam da smo se u posljednjih nekoliko godina dovodili u vezu s ovim braničem tako da je vrlo moguće da dođe do eventualnog transfera u Arsenal. Svako ima svoje mišljenja, al' ja bih ga vrlo rado gledao na Emiratesu.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.